Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ζουζου γιατι δε λες στον αντρα σου να ναι μεσα στην αιθουσα τοκετου εμενα θα ειναι...

το συζηταμε ακομη!!!δεν ξερει αν θα την παλεψει και δεν θελω να τον πιεσω. Ελπιζω πως ισως εκεινη την ωρα θελησει να μπει, αλλα να σου πω την αληθεια και εγω να ημουν στη θεση του δεν θα εμπαινα!!!:? οπως ειχα πει και στον γιατρο μου να μαζευτουμε να πατε στο μαιευτηριο!!!!

BXYXp3.png

Αχ zzouzou ...ποσό πολυ σε νοιωθω!!!εγω να δεις φόβο! Φόβο , να πάνε ολα καλα αυτο λέω συνέχεια, εχτές με πήραν τα κλάματα..το λέω στον άντρα μου μερικές φορές οτι φοβάμαι ..κ εκείνος μου λέει οτι θα πάνε όταν καλα..δε με αγχώνουν οι πόνοι να σας πω την αλήθεια, με τρομάζει πολυ αυτο τ ο να πάνε ολα καλα. Αυτο. Να πάνε ολα καλα για όλες μας! Κ να μας βοηθήσει εκείνη την ώρα η Παναγίτσα !!

Πάντως κ μένα ο άντρας μου στην αρχή έλεγε οτι μέσα στα ενδότερα δε μπαίνει, θα ειναι μαζι μου όλη την προηγούμενη ώρα κ αυτο με φρικάρε κ μένα! Τι του λέω το δεκάλεπτο ουσιαστικά εκείνο που θα γεννηθεί το παιδί κ που θ θέλω τη μεγαλύτερη υποστήριξη δε θα σαι; Κ η απάντηση ήταν η ίδια, δεν ξέρω αν θα το αντέξω . Κ να σου πω το σκέφτηκα κ λέω απο το να τρέχουν κ γι αυτόν άσε καλυτερα μόνη ! Χαχα. Ίσως κ να αλλάξει γνώμη!

Διαφημίσεις

να μαζευτουμε να πατε να γεννησω χιχιχιχιχιχιχιιχ! πολυ μ αρεσε

κοριτσια να σας πω την αληθεια αν ο αντρας δεν πει θα μπω από μονος του μην τον πιεσετε γιατι αν σας σωριαστει η αν τον βλεπετε πανικοβλητο χειροτερα θα ναι

Εμενα ειναι λιγο πολυ αναισθητος σε αυτα και πραγματικα δεν το διαπραγματευετε να μην μπει. Αλλα οπως και να χει μετα που μου το περιεγραφε εγω δε θα αντεχα να δω τη γεννα μου.

κιντενιο θηλασα το μαγκακι μου 18 μηνες και το εκοψε μονο του ελπιζω και το δευτερο να παει ετσι.

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

marina-roz …..02/06 αγοράκι

Αnna100479…02/06 κοριτσάκι

kyoya ........... 08/06 αγοράκι

kidenio ..........12/06 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

mama82........12/06 κοριτσάκι

christab........14/06 αγορακι

Μaria1984… 17/06 κοριτσάκι

sangreluna. .19/06 μαγκακι

dimitra2222.. 27/06 κοριτσάκι

kirtiblue.........30/06 αγοράκι

ZZOUZOU......30/06 αγοράκι

νικηαντωνία....30/06. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Nefeli2014 ….. 08/07 κοριτσάκι

κιντενιο ο αντρας μου λεει πως θελει και αυτος τα επομενα να ειναι διδυμα θα μας πεις πως γινεται χιχιχιχιχιχιχι! Επισης δε μας ψαχνετε τιποτα να ρθουμε κι εμεις ελβετια χιχιχιχιχιχι!

Εννοείται κ εμενα θα ειναι μεσα στην αίθουσα ο άντρας μου, είτε κανω φυσιολογικο τοκετό είτε καταλήξω σε καισαρικη!

Στην καισαρική επιτρέπεται; Νομίζω όχι!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!! πριν λιγη ωρα γυρισα!!! πολυ σουρτουκι σημερα χαχα!!!!

Kidenio μια χαρα θα τα καταφερεις!!! δεν σε φοβαμαι!!!

Νικηαντωνια και kirtiblue ειστε καλυτερα;;;;

κοριτσια εγω προς το παρον δεν φοβαμαι πολυ!!!! πιο πολυ μ απασχολει το πως ειναι τα ενδοτερα και γενικα η κατασταση παρα η γεννα!!! δεν θα ηθελα εγω τον αντρα μου μεσα νομιζω οτι θα αγχωθω περισσοτερο εκεινη την ωρα!!! και σκεφτειτε οτι εγω θα παω σε οποιο δημοσιο εφημερευει και με οποιον γιατρο εφημερευει, χωρις να χω καποιον διπλα οικειο μου!!!

οπως και να χει ολοι εχουμε μια αγωνια για την διαδικασια, εμενα μπορει να με πιασει πανικος εκεινη την ωρα!!! ευτυχως ολες οι μαιες που συναντησα ειναι ολες πολυ καλες και σου δημιουργουν μια αισθηση ασφαλειας!!!

προσπαθω να φανταστω πως θα ειναι και πως θα το διαχειριστω την ωρα που θα αρχισουν οι πονοι, καποιες φορες βλεπω και ονειρα σχετικα....

yk1yp3.png

ναι κολοκυθα εγινα από αυτην που κανουνε την πιτα την γλυκια.

Στην ελβετια μαλλον αφηνουν και στη καισαρικη μεσα κιντενιοοοοοο βγαλε εισητηρια λεμε... χχιχιχιχιχιχι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...