Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια! kirtiblue περαστικά σου κορίτσι μου!

ούτε γώ είχα κρατήσει βλαστοκύτταρα στο 1ο παιδί. για όλους τους λόγους που έχετε αναφέρει. σκεφτόμουν μήπως τα δωρίσω στην δημόσια τράπεζα αλλά πρέπει εσύ ή κάποιος δικός σου να παραλάβει το κιτ από την τράπεζα και μετά τον τοκετό να τους το πας σε διάστημα μιας ώρας νομίζω. ε εγώ δεν είχα κάποιον εύκαιρο να κάνει αυτή την διαδικασία οπότε το άφησα.

παιδίατρο εγώ στο πρώτο παιδί είχα βρει λίγο πριν γεννήσω και ήρθε στο σπίτι στην 1η επίσκεψη. γενικά καλό είναι να έχεις κάποιον υπόψη σου γιατί δεν θα έχεις χρόνο να ψάξεις όταν γεννηθεί το μωράκι. εγώ την βρήκα από γνωστούς.

Maria1984 μια χαρά η κόρη σου τα πάει περίφημα!

καλημέρα mairy lou! φιλιά στο γιγαντάκι!!!

mama82 πως είσαι εσύ?

τα άλλα κορίτσια???

Εγω σημερα πάλι δε νοιωθω κ πολυ καλα, εχω πόνους περιόδου κ αισθάνομαι πολυ βαριά,...βαριά αναπνοή , βαριά πόδια, βαρύ κεφάλι...

Θα περάσει ..

Συμπάσχουμε:(:(

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Πάντως κοριτσια κ τα κοριτσια μου που θηλασαν 2,5 χρονια η πρωτη κ 1,5 χρονο η δεύτερη μεχρι τώρα δεν έχουν πάρει αντιβίωση. Μόνο κατι σταγόνες για τα ματια. Επίσης το θέμα διατροφη το θεωρώ κ εγω πολυ σημαντικό. Ειναι πάντως καθημερινός αγώνας! Ειδικά τώρα που μεγάλωσαν κ συναναστρεφονται με πολλα παιδια κ βλέπουν συνεχεια κάποια να τρώνε πατατάκια, αναψυκτικά, καραμέλες, γλυκα ειναι δύσκολο ( αλλα οχι ακατόρθωτο) να βάλεις μετρό σε όλες αυτές τις βλακείες! Ευτυχως κ εμεις τις μεγαλώσαμε μονοι μας οποτε κανένας άλλος δεν είχε λόγο στη διατροφη τους εκτός απο τον άντρα μου κ εμενα. Οποτε αυτο που λέει η Σανγκρε πολυ σωστά για τον πρωτο χρονο (οχι ζάχαρη, αλάτι, μέλι, σοκολάτα) το τηρήσαμε με θρησκευτική ευλάβεια!

Μπραβο κοριτσια με τον πίνακα! Άντε να γεμίζει σιγα σιγα η στήλη με τα γεννητουρια!

Με τα δίδυμα τι θα κάνεις; Θα θηλάσεις;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε ομορφες?

Χτες βγηκαμε για περπατημα με τον αντρουλη και μετα απο ωρα καθησαμε για καφε και μετα πηγαμε σε ενα φιλικο ζευγαρι, ωραια ηταν αλλα χτες ενιωσα για πρωτη φορα τα ποδια να γινονται τουμπανο.

Kitriblue μηπως πρεπει να παρεις τηλ τον γιατρουλη σου?Εγω σημερα μεσα στο υπνο ενιωσα καποια πονακια περιοδου αλλα ηταν για λιγο.

mama η δικη μου γνωμη ειναι σε περιπτωση που καποιοι προσπαθουν να επεμβουν με λαθους τροπους και σε νευριαζουν να ενημερωνεις τον αντρουλη σου, δεν κανει να τα κραταμε μεσα μας βρε κοριτσια πρωτον γιατι θα το καταλαβαινουν τα μωρακια μας και δεν θα ειναι και αυτα ησυχα αλλα δεν παιζει να εχουμε ολα τα αλλα να εχουμε και τους αλλους να πουλανε μυαλο!Θα κανουμε κανα μπαμ και θα γινουν χειροτερα. Εμενα απο οτι ξερω η μαμα μου θα ειναι εδω για καποιες μερες μετα, τωρα για την πεθερα επειδη ειναι απο μακρια δεν ξερω αν θα μπορεσει να καθησει και ποσο. Εξαλλου δεν εχω και μεγαλο σπιτι, που θα μπουν!!!!!!Αν δω τα δυσκολα ανοιγω πορτα και χαρηκα για την παρεα σας, ο καθενας σπιτι του.

Απο την μια λεω περναει ο καιρος απο την αλλη το σκεφτομαι και λεω θελουμε ακομη και ανυπομονω τοσο πολυ να τον δω, να τον παρω αγκαλια. Παντως αρχιζω και φοβαμαι πολυ κοριτσια, σκεφτομαι την γεννα και δεν σας κρυβω οτι εχει τυχει να βαλω και τα κλαματα...σκεφτομαι πως θα πανε τα πραγματα, αν θα ποναω πολυ, να ειμαστε καλα, να μην γινει κατι κακο. Εχω αρχισει και φρικαρω, φοβατε καμια αλλη ή μονο εγω ειμαι φοβιτσιαρα???

BXYXp3.png

καλησπερα μανουλες.

ευχομαι οσες εχετε ενοχλησεις να ειστε καλα Κ οι υπολοιπες το ιδιο καλα.

Zzouzou δεν εισαι η μονη.εγω αυτη την εβδομαδα καθησα απο θεμα δουλειας

κ θα παω μονο κανα δυο φορες μεχρι να γεννησω.στο σπιτι νοιωθω ωραια λες

κ ειμαι σε διακοπες διαρκειας.σηκωνομαι δουλιτσες καμμια βολτα.απολαυση.οταν δυνειδητοποιω για ποιο λογο ειμαι σπιτι φρικαρω κ φοβαμαι.ετσι ενοιωσα κ την τριτη στο πρωτο τοκοκαρδιογραφημα.εβλεπα τη λεξη τοκετος κ μεντες.

να φανταστεις τη βαλιτσα μου δεν την εκανα ακομη.ολο απο αυριο σε αυριο το παω.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Γεια σας κοριτσια! Ζουζου δεν είσαι μονη σου... Κ εγω που θα γεννήσω τριτη φορά μια χαρα φοβάμαι! Κάποιες φορες με πιάνει απόγνωση... Πως θα βγουν Θεέ μου απο κει μεσα;

Νικηαντωνια ειμαι πολυ αποφασισμένη να τα θηλασω. Εχω πάρει κ ενα μαξιλάρι θηλασμου για διδυμα που πιστεύω πως θα με βοηθήσει πολυ. Το εχω ψάξει πολυ, εχω δει κ βίντεο στο YouTube. Εχω κ τα βιβλία της Πατσουρου. Οτι θυμάμαι κ απο τα κοριτσια... Τι να πω... Ελπιζω να τα καταφέρουμε!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια οχι βρε ζουζου εισαι καλα φυσικο ειναι να φοβασαι τι να σου πω; ε δε πας και για καφε πια... ξερε μονο πως οτι και να γινει σε δυο λεπτα θα το χεις ξεχασει εχει προνοησει η φυση να εκλυονται τετοιες ορμονες. Αλλα και ρεαλιστικα να το παρεις υπαρχουν πονοι πολλοι μεγαλυτεροι από αυτον κι οχι σπανιοι ενας καλος πονοδοντος ας πουμε η ενας κολικος. Το χουμε μεγαλοποιησει λιγο. Εξαλου μετα θα χεις αγκαλια ενα δικο σου παιδακι τοσο αξιολατρευτο που δεν θα χεις καιρο να ασχοληθεις με το πονεσα η οχι.

Άννα πάντως σιγα σιγα ετοίμασε την τσαντα για το μαιευτηριο. Σχεδόν 37 εβδομαδων! Ποσο θα ήθελα να ήμουν κ εγω δυο εβδομαδες αργοτερα! Με το καλο για όλες μας!

και εγω ετσι λεω.απλα ισως καθησυχαζομαι επειδη μεχρι τωρα ειχα ηρεμξ

εγκυμοσυνη χωρις συσπασεις.αλλα πιστευω θα ερθουν ολα μαζι.

πανω στο κρεβατι στο παιδικο εχω εδω κ μερες παντοφλακια νυχτικακια κ ρομπιτσες.αλλα πρεπει να την ετοιμασω επιτελους.την λιστα την εχω απομνημονευσει αλλα....

με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Εκει που φοβαμαι μην φρικαρω τελειος ειναι οταν αφησω τον αντρουλη μου και παω μονη προς τα ενδοτερα...μμμμμμ τωρα που το σκεφτομαι εκει θα φρικαρω γιατι εκει θα καταλαβω οτι οκ κοπελια τωρα μονη...!!!!μετα με τους πονους αναγκαστικα θα κατσω στα αβγα μου αφου θα ποναω δεν θα μπορω να το βαλω στα ποδια...αλλα εκει που θα αφηνω τον αντρουλη μου δεν ξερω ισως γινω η μασκοτ του ρεα!!!!!!!!!ωχχχχχχχχχχ Παναγια μου δωσε σε ολες μας κουραγιο!!!!!αυτο εχω να πω!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...