Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

marina-roz …..02/06 αγοράκι

Αnna100479…02/06 κοριτσάκι

kyoya .......... 08/06 αγοράκι

kidenio ........12/06 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

mama82.....12/06 κοριτσάκι

christab......14/06 αγορακι

Μaria1984… 17/06 κοριτσάκι

sangreluna. 19/06 μαγκακι

dimitra2222 27/06 κοριτσάκι

kitriblue.............. αγοράκι

ZZOUZOU ....30/06 αγοράκι

νικηαντωνία.......... αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Nefeli2014 … 08/07 κοριτσάκι

ΠΗΤ 30/06 μπορείς Sangre να μου το συμπληρώσεις γιατί θα κάνω καμία βλακεία;; Θέλετε κ μαιευτηριο;

Επίσης αυτη τη λίστα τη βρίσκουμε κάπου κ ενημερωνόμαστε η εδώ στα μηνυματα μας θα βρίσκετε;;

Αχ πολυ χαίρομαι !!! Γεννητούρια !! Άντε με το καλο όλες μας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kirtiblue γεια σου !!! θα το συμπληρωσουμε εμεις στο πινακακι μην σκας!!!

το πινακακι θα μεινει στις σελιδες μας και θα ανανεωνεται σε περιπτωση που μπει καμια ακομη στην λιστα η με το καλο γεννησει!!!!!

yk1yp3.png

επισης θελω εδω και καιρο να σας ρωτησω την γνωμη σας και ολο ξεχνιεμαι

λοιπον εχετε βρει παιδιατρο;;; σκεφτεστε να παρετε για αρχη καποιον που βολευει και μετα να ξεκινησετε και με τα εμβολια του μωρου σε καποιον αλλο;;; (ας πουμε αν η κλινικη προσφερει παδιατρο για την πρωτη επισκεψη στο σπιτι κτλ)

ενα ακομη: τι γνωμη εχετε για τα βλαστοκυτταρα;;; θα τα αποθηκευσετε ειτε σε δημοσιο νοσοκομειο ειτε σε κλινικη;;;

εγω το σκεφτομαι πολυ σοβαρα....αλλα ακομα το σκεφτομαι και μαλλον θα το κανω

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

επισης θελω εδω και καιρο να σας ρωτησω την γνωμη σας και ολο ξεχνιεμαι

λοιπον εχετε βρει παιδιατρο;;; σκεφτεστε να παρετε για αρχη καποιον που βολευει και μετα να ξεκινησετε και με τα εμβολια του μωρου σε καποιον αλλο;;; (ας πουμε αν η κλινικη προσφερει παδιατρο για την πρωτη επισκεψη στο σπιτι κτλ)

ενα ακομη: τι γνωμη εχετε για τα βλαστοκυτταρα;;; θα τα αποθηκευσετε ειτε σε δημοσιο νοσοκομειο ειτε σε κλινικη;;;

εγω το σκεφτομαι πολυ σοβαρα....αλλα ακομα το σκεφτομαι και μαλλον θα το κανω

Παιδίατρο εχω βρει κ τώρα αυτη την εβδομάδα θα παω απο το ιατρείο του να τον δω κ να συζητήσουμε γενικά...ειναι δοκιμασμένος απο άλλους.. Όλες οι φιλες μου μου έχουν πει πως ειναι πολυ σημαντικό να εχεις βρει τον παιδίατρο απο πριν για να μην τρέχεις να ψάχνεις αυτές τις ημέρες. Θα πρέπει να έρθει ι λέει στο σπιτι κ να δει το παιδί τι πρώτες 5 μέρες που θα ειναι στο σπιτι...σιγά μην τρέχω εκείνη την ώρα να ψάχνω..αν δε μου κάνει τον αλλάζω μετά..

Οςο για τα βλαστόκυτταρα θίγεις μεγάλο θέμα...ήμουν πολυ υπέρ να κρατήσουμε κ κόντεψα να καβγαδίσουν πολυ χοντρά με τον άντρα μου ο οποίος ήταν πολυ κατα! Το θεωρεί Ότι ειναι ολα για τα χρήματα. Μου έκοψε λοιπόν κ ρώτησα μια φίλη η οποία ειναι κυτταρολόγος, κ μου είπε οτι πραγματικά ειναι ολα θέμα χρημάτων!! Στο δικό της το παιδί δεν κράτησε!!! Μου εξήγησε οτι όπως κ να εχει αν ένα παιδί εχει αρρωστήσει κ πάρεις απο τα δικά του κράτημενα κύτταρα , αυτά τα ίδια κύτταρα ειναι 'αρρωστά!!! Αυτο που ίσως κ τόνισε το ίσως μπορεί να σώσει ειναι το αδερφάκι του!!!επισης μου εξήγησε οτι ναι μεν η επιστήμη εχει κανει βήματα μπροστά αλλα όχι τόσο....κ την ρώτησα οκ κ που ξέρω που θα εχει φτάσει η επιστήμη σε 30 χρόνια; Αλλα μου εξήγησε ο τι τα βλαστοκύτταρα σε ιδιωτική κλινική φυλάσσεται για 20 χρόνια..

Κ έτσι άλλαξα γνώμη...παρόλο αυτά αν τα καταφέρω θα τα δωρίσω στη δημόσια τράπεζα έτσι ώστε να εχω δικαίωμα να πάρω αν χρειαστώ ( δεν μπορείς να πάρεις τα δικά σου γιατί δεν τα δίνεις ονομαστικά, απλά μπαίνεις σε λίστα κ ψάχνουν για συμβατά ) , αλλα κ απ οτι μου εξήγησε ουσιαστικά τα δωρίζεις στην επιστήμη κ έτσι γίνονται μελέτες κ προχωράει μπροστά..

Αυτο που ουσιαστικά θέλω να πω ειναι να κανείς έρευνα. Όχι σε εταιρείες αλλα σε ανθρώπους καταρτισμένους στον ιατρικό χώρο κ πάρε τη γνώμη τους. Να σου πω την αλήθεια στην επομενη συναντηςη θέλω να ρωτησω κ το γιατρό μου έτσι να δω τη γνώμη του.

Kirtiblue κι εγω δεν ειχα αποψη για τα βλαστοκυτταρα, ενημερωθηκα σχετικα απο τα σεμιναρια και οχι πολλα πραγματα, δηλαδη δεν επιμειναν και πολυ, ξερω οτι τα βλαστοκυτταρα ειναι τα ιδια τα κυτταρα του παιδιου, το dna του και πως χτυπα ξυλο αν συμβει κατι στο μελλον οντως δεν μπορει να θεραπευτει γιατι οπως ειπες κι εσυ ειναι τα δικα του αρρωστα κυτταρα, ομως μπορεις να βοηθησεις το αδερφακι του η οποιοδηποτε αλλο ανθρωπο στο μελλον που θα ειναι συμβατος...., δεν εχω σκοπο να το δωσω σε ιδιωτικη τραπεζα και να πληρωσω κατι που ζητανε αυτοι, αν βεβαια καποιοι το κανουν ειναι δικαιωμα τους και επιπλεον αν θελουν μπορουν να την ανανεωσουν για ακομα ενα χρονικο διαστημα, εγω σκεφτομαι να τα δωσω σε δημοσιο νοσοκομειο, εδω εχει το παπανικολαου, πας παιρνεις το κιτ και την ωρα της γεννας τους ζητας να τα κρατησουν, διαφορετικα ειναι κατι που πετιεται και δεν βοηθαει πουθενα, αν ομως το χρειαστει οποιοσδηποτε;;; γιατι να μην βοηθησω;;; οπως δινεις αιμα η μυελο των οστων ετσι ειναι κι αυτο....

αν καποιος ξερει κατι και γενικα εχει καποιες πληροφοριες που δειχνουν οτι συμβαινει κατι αλλο απο αυτο που καταλαβα, ας πει την αποψη του παρακαλω

τωρα για παιδιατρο κι εγω μαλλον πρεπει να κανω μια επισκεψη, εχουμε στην θεσσαλονικη 2 τοπ που ειναι και πολυ ενημερωμενοι και υπερ του θηλασμου αλλα γινεται πανικος και δεν ξερω αν θα εχουν τον χρονο που απαιτειται ακομα και να παω εγω για επισκεψη ποσο μαλλον να ρθουν σπιτι στην αρχη και λιγο προβληματιζομαι , σε μια τετοια περιπτωση θα κοιταξω για καποιον εδω στην περιοχη ο οποιος φυσικα θα ναι καλος και μετα βλεπω για τις επισκεψεις, εμβολια κτλ

yk1yp3.png

Μια χαρα τα πάμε με το κόψιμο της πανας μόνο που στεναχωρήθηκα σημερα για λέει η μικρη θελω τουαλέτα κ την πήρε η μαμά μου να την βάλει αλλα δεν περίμενε 2-3 λεπτα να της ερθει κ της έβαλε τα ρουχα γιατι νόμιζε οτι την κορόιδευε κ τα έκανε πάνω της κ στεναχωρήθηκε παρα πολυ το μωρο μου σε σημείο που έβαλε τα κλάματα κ μου ζητούσε συγνώμη . Έγινα τόσο χαλια που ηθελα να της βάλω πανα κ να δοκιμάσουμε σε κανενα μηνα παλι . Ένιωθε τύψεις κ δεν θελω να μάθει έτσι κ να φοβάται κ να στεναχωριέται χωρις λόγο ... Με το θηλασμο είμαι αποφασισμένη να ζητήσω βοήθεια απο όπου μπορω γις να τα καταφέρω ... Όσες μπορείτε να φροντίσετε μόνες σας με τον σύζυγο τα μωρα σας ειναι οτι καλύτερο , να μην αφήνετε κανενα να επεμβαίνει γιατι ο καθένας λέει το μακρύ του κ το κοντό του κ μετα λενε κ καλα εμεις έτσι κάναμε στα παιδιά μας κ εσυ δεν εχεις εμπειρία ειδικα αν ειναι το πρωτο μωρο κ θελουμε να βοηθήσουμε ... Οταν γέννησα ειχα ακούσει ενα σωρό βλακείες κ μεχρι κ τωρα ακούω ... Η απάντηση μου ειναι ο καθένας να κοιτάζει τα παιδιά του κ εγω τα δικα μου ... Σας τα έγραψα τωρα μαζεμένα αλλα βιάζομαι γιατι εχω να κανω μπανιο κ θελω ωρα μεχρι να φτιάξω κ λιγο τα μαλλια ... Καληνύχτα !!!

καλημερα κοριτσια!!!! τι κανετε;;;

Μαρια κριμα η μικρη που στεναχωρεθηκε αλλα αν της βαλεις πανα παλι απο την μια ειναι σαν να αρχιζεις απο την αρχη παλι και δεν εκανες τιποτα και απο την αλλη μηπως ειναι και αυτο μια ακομη απορριψη για το παιδι;;;

οποτε εξηγησε της οτι ολα καλα και οτι συμβαινει και συνεχιστε ακαθεκτες!!!

τωρα για τις πρωτες μερες με το μωρο τι βρεξει ας κατεβασει, θα δουμε.....

τα αλλα κοριτσακια που ειναι;;;

yk1yp3.png

Καλημέρα ... Την ρώτησα την μικρη μηπως ήθελε να της βάλω την πανα παλι κ μου είπε οχι μαμά μόνο τα μωρα φοράνε . Της εξήγησα οτι δεν πειράζει να τα κάνει πάνω της αν δεν προλάβει κ οτι κανένας δεν την μαλωνει κ δρν χρειάζεται να στεναχωριέται . Έδειξε οτι το κατάλαβε αλλα θα δείξει την επόμενη φορα που θα έχουμε ατύχημα πως θα αντίδραση . Την ωρα που την έκανα μπανιο το βραδυ με ρώτησε μάλιστα αν μπορει να κάνει τσισακια μεσα στο νερο ...

Διαφημίσεις

Μαρια τι γλυκα που ειναι η μικρη;;; να την χαιρεστε!!!!

εχθες επλυνα και σιδερωσα ενα σωρο, και ειχε και καποια της μικρης και ποσο ωραια ενιωσα που τα διπλωνα, μια σταλιτσα ειναι!!! και μια ανυπομονησια.....

περιμενουμε πως και πως!!!

εχθες ειπα και τους προβληματισμους για τις πρωτες μερες στον αντρα μου και μου λεει αν δεν την παλευεις να τους πουμε να μην ερθουν, δεν θελω να γυρναω απο την δουλεια και να εισαι σκασμενη θα τους διωξω!!!

οτι και να γινει δεν προκειται να του πω κατι για να μην τον στεναχωρησω θα προσπαθησω να κανω υπομονη

yk1yp3.png

Καλημέρα ... Την ρώτησα την μικρη μηπως ήθελε να της βάλω την πανα παλι κ μου είπε οχι μαμά μόνο τα μωρα φοράνε . Της εξήγησα οτι δεν πειράζει να τα κάνει πάνω της αν δεν προλάβει κ οτι κανένας δεν την μαλωνει κ δρν χρειάζεται να στεναχωριέται . Έδειξε οτι το κατάλαβε αλλα θα δείξει την επόμενη φορα που θα έχουμε ατύχημα πως θα αντίδραση . Την ωρα που την έκανα μπανιο το βραδυ με ρώτησε μάλιστα αν μπορει να κάνει τσισακια μεσα στο νερο ...

Άχου μωρε το καλο μου!! Πολυ στεναχωρέθηκα που στεναχωρέθηκε..φαντάζομαι εσένα..σωστή η αντιμετώπιση σου, ολα καλα θα πάνε θα δεις, εχεις να Αυγερόπουλο παιδί απ οτι φαίνεται :)

Μαρια τι γλυκα που ειναι η μικρη;;; να την χαιρεστε!!!!

εχθες επλυνα και σιδερωσα ενα σωρο, και ειχε και καποια της μικρης και ποσο ωραια ενιωσα που τα διπλωνα, μια σταλιτσα ειναι!!! και μια ανυπομονησια.....

περιμενουμε πως και πως!!!

εχθες ειπα και τους προβληματισμους για τις πρωτες μερες στον αντρα μου και μου λεει αν δεν την παλευεις να τους πουμε να μην ερθουν, δεν θελω να γυρναω απο την δουλεια και να εισαι σκασμενη θα τους διωξω!!!

οτι και να γινει δεν προκειται να του πω κατι για να μην τον στεναχωρησω θα προσπαθησω να κανω υπομονη

Αυτο με το θα προσπαθήσω να κάνω υπομονή νομίζω οτι θα διαφωνήσω...

Αν δε νιώθεις καλα να του το πεις κ να τους ξεφορτωθεί όλους!!

Στα σεμινάρια μας είχαν πει οτι όταν η μαμα ίδια εκνευρισμένη η δεν ειναι καλα. Μωρο το καταλαβαίνει κ αντιδράει είτε με κλάμα είτε με εκνευρισμό!

Εγω πάλι έχετε τα έπλυνα ολα τα ρουχα του μικρού κ το ίδιο με σένα ένοιωσαν όταν τα άπλωνα. ..:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...