Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

μαμα στο θεμα της διατροφης παιζουν βασικο ρολο οι παππουδογιαγιαδες σε αυτο πρεπει να πατησετε ποδι από την αρχη ΟΧΙ ζαχαρη αλατι μελι σοκολατα τον πρωτο χρονο και οσο περισσοτερο μπορειτε... Εμενα το μαγκακι ειναι καλοφαγο από γεννησιμιου του δε μπορω να πω σε αυτο δε με κουρασε η μαλλον με κουρασε οτι συνεχεια θελει να τρωει χιχιχιχιχι και επισης εχει παρει βαρος και δε σηκωνεται με την καμμια ειναι και στο παιδι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευτυχώς μέχρι τωρα δεν μου αρρωσταινε εύκολα , φέτος πήρε για πρωτη φορα αντιβιωση για το λαιμο της κ ντεπον άντε να της εχω δώσει 20 φορές κ πιο πολυ για τα δοντια . Τωρα βέβαια που απο Σεπτέμβριο θα αρχίσει παιδικο θα αρχίσουν κ οι ιώσεις .

κοριτσια η αληθεια ειναι οτι με την βαφτιστικια μου οι αρρωστιες ξεκινησαν κυριως οταν πηγε παιδικο.... αλλα γενικα απο που να παρει βιταμινες κτλ;;; η μαμα της της δινει κατι βιταμινες που συστησε ο γιατρος και ετσι την περναει λιγο ελαφρα αλλα μεχρι ποτε;;; αν την πιεσουν να φαει κατι που δεν θελει το κραταει στο στομα και δεν το καταπινει με τιποτα....

οσο για την διατροφη Σαγκρε εχεις απολυτο δικαιο!!! επισης εχω ξεκινησει τον προλογο για αλατι και ζαχαρη...αλλα γενικα εχω σκοπο να δωσω μαχη!!!

επισης Σαγκρε καλυτερα ενα παιδι να τρωει παρα οχι.... εννοειται οχι να γινουν παχυσαρκα ολα με μετρο...

Μαρια αν και δεν τρωει οπως λες, δεν ειναι και τοσο δραματικα τα πραγματα, μην σκας θα αρχισει να ενδιαφερεται, ισως και με το που παει παιδικο να ζηλευει και να παρασυρεται απο τ αλλα παιδακια...ποιος ξερει;;; θα δειξει...

πως πατε με το κοψιμο πανας;; κρατατε γερα;;;

Σαγκρε δεν μου κανει κουτσομπολιο, το ειδα και σε αλλες μανουλες δεν θυμαμαι σε ποιον μηνα, εγραφαν ημερομηνια γεννησης, φυλο και κιλα...αλλα και παλι δεν υπαρχει προβλημα μην γραψουμε αν ειναι....δεν ειναι και αμαν τοσο...

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Πάντως κοριτσια κ τα κοριτσια μου που θηλασαν 2,5 χρονια η πρωτη κ 1,5 χρονο η δεύτερη μεχρι τώρα δεν έχουν πάρει αντιβίωση. Μόνο κατι σταγόνες για τα ματια. Επίσης το θέμα διατροφη το θεωρώ κ εγω πολυ σημαντικό. Ειναι πάντως καθημερινός αγώνας! Ειδικά τώρα που μεγάλωσαν κ συναναστρεφονται με πολλα παιδια κ βλέπουν συνεχεια κάποια να τρώνε πατατάκια, αναψυκτικά, καραμέλες, γλυκα ειναι δύσκολο ( αλλα οχι ακατόρθωτο) να βάλεις μετρό σε όλες αυτές τις βλακείες! Ευτυχως κ εμεις τις μεγαλώσαμε μονοι μας οποτε κανένας άλλος δεν είχε λόγο στη διατροφη τους εκτός απο τον άντρα μου κ εμενα. Οποτε αυτο που λέει η Σανγκρε πολυ σωστά για τον πρωτο χρονο (οχι ζάχαρη, αλάτι, μέλι, σοκολάτα) το τηρήσαμε με θρησκευτική ευλάβεια!

Μπραβο κοριτσια με τον πίνακα! Άντε να γεμίζει σιγα σιγα η στήλη με τα γεννητουρια!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

αντε κοριτσια να γεμισει η λιστα με γεννητουρια με το καλο!!!!

θα προσπαθησω οσο γινεται με την διατροφη επισης δεν θελω να το η τα ταισω αυτες τις χαζες κρεμες σκονη του εμποριου που ξεκιναν απο τον 6ο μηνα, εχω σκοπο να τις κανω μονη μου.....

yk1yp3.png

μαμα δεν τις χρειαζεσαι τις κρεμες ο δικος μου δεν τις δοκιμασε ποτε λοιπόν για κρεμα δημητριακων του εδωσα κουακερ ολα τα αλλα ηταν αλεσμενα και φυσικα. Πχ τι φρουτοκρεμα σκονη; οχι. Φρουτακια στο ραβδομπλεντερ στην αρχη και πολυ συντομα κομματακια. Ρυζαλευρο ποτε ειναι απλα αχρηστο. λαχανικα κρεας μαγειρεμενα ολα τα αλλα ειναι αμα βαριεσαι.

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

marina-roz …..02/06 αγοράκι

Αnna100479…02/06 κοριτσάκι

kyoya .......... 08/06 αγοράκι

kidenio ........12/06 αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

mama82.....12/06 κοριτσάκι

christab......14/06 αγορακι

Μaria1984… 17/06 κοριτσάκι

sangreluna. 19/06 μαγκακι

dimitra2222 27/06 κοριτσάκι

kirtiblue.............. αγοράκι

ZZOUZOU ....30/06 αγοράκι

νικηαντωνία.......... αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Nefeli2014 … 08/07 κοριτσάκι

Διαφημίσεις

ετσι θα κανω Σαγκρε!!! ουτως η αλλως και αυτες οι χαζοκρεμες σκονη εχουν πολυ ζαχαρη και ειναι κριμα, η μονη πηγη ζαχαρης ας ειναι απο τα φρουτα και γενικα οσο μπορουμε να ελεγχουμε το παιδι με την διατροφη ειναι καλα ενταξει καποια στιγμη θα παει και σε γενεθλια και θα φαει και τις βρωμιες του!!! να ειμαστε και ρεαλιστες!!!

μολις τελειωσα το σιδερο, εκανα και το ντουζακι μου και παω να τσακισω παγωτακι που εφερε ο αντρας μου....

ε τοσο ιδρωτα εριξα!!! χαχα

yk1yp3.png

Πωπω μηνύματα!! Λοιπόν επειδή ειμαι καινούργια στο φόρουμ κ δεν ξέρω πως να το κάνω καλυτερα θα σχολιάσω πρώτα τα μηνυματα της 2ης σελίδας που διάβασα..συγχωρέστε με..

Mama χαλαρά με τις δουλειές , λιγο λιγο..οςο για το αμνιακό υγρό που ζεσταίνεται αν κανείς καυτό μπάνιο δε το ήξερα!!! Κ κάνω μονο καυτό εγω....αλλάζω απο σημερα

Sangre σε ευχαριστούμε πολυ για τις συμβουλές! Ειναι πολύτιμες!!!

Christab[/color] μπορείς να πάθεις μαστίτιδα απο υπερπαραγωγή ...;;; Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου ! Ειναι πολύτιμη γνώση για μας

Dimitra[/color] & mama[/color] σε ένα σεμιναριο που ειχα κανει μας είχε πει ψυχολόγος να το χειριστούμε ως εξής.. Να πούμε στις μαμάδες οτι μου είσαι πολύτιμη , σε χρειάζομαι για βοήθεια, να με βοηθήσεις στο σπιτι οςο μπορείς, γιατί εγω θα ειμαι πολυ απασχολημένη με το μωρο. Όποτε έτσι καταλαβαίνουν οτι δε θα ασχολούνται καθόλου με το μωρο αλλα κ οτι τις χρειαζόμαστε

]Mama[/color] πολυ σημαντική παρατήρηση που μας την είπαν στο σεμιναριο. Ο καθένας τη δίκη του μαμα. Ο σύζυγος πρέπει να βάλει φρένο στη δίκη του μαμα κ όχι εμείς για να αποφύγουμε προβλήματα.

Αφήστε κ εγω τον πρώτο καιρό θα φιλοξενήσω τα πεθερικά μου στο σπιτι.....ούτε κ ξέρω πως θα το καταφέρω να μην μου σπάσουν τα νεύρα, γι αυτο Sangre[/color] εγω αποκλείεται να κυκλοφορώ με τα βυζακια έξω!!! Κ πολυ μου την εχει δώσει γιατί θα ήταν το καλύτερο!!!

κοριτσια ελπιζω και μετα τα γεννητουρια μας να κρατησουμε μια επικοινωνια οσο μπορει η καθεμια και να λεμε και τα νεα μας αλλα και τις ανυσηχιες η αποριες μας, ειδικα εμεις οι πρωτομανουλες να μπορουμε να σας ρωτησουμε κατι και να μας βοηθησετε με την εμπειρια σας!!!

Εννοείτε !! Νομίζω οτι θα βοηθηθούμε πααααρα πολυ , η μια με την άλλη θα ανταλλάσσει εμπειρίες...

μαμα δεν τις χρειαζεσαι τις κρεμες ο δικος μου δεν τις δοκιμασε ποτε λοιπόν για κρεμα δημητριακων του εδωσα κουακερ ολα τα αλλα ηταν αλεσμενα και φυσικα. Πχ τι φρουτοκρεμα σκονη; οχι. Φρουτακια στο ραβδομπλεντερ στην αρχη και πολυ συντομα κομματακια. Ρυζαλευρο ποτε ειναι απλα αχρηστο. λαχανικα κρεας μαγειρεμενα ολα τα αλλα ειναι αμα βαριεσαι.

Συμφωνώ απόλυτα με το θέμα διατροφής!!! Μπράβο για τις εναλλακτικές που μας δίνεις Sangre σε ευχαριστούμε πολυ!

Μαρία εχουν δίκιο τα κοριτςια, μήπως να πάρεις γνώμη κ απο άλλες συμβούλους αν σε περίπτωση;...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...