Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

marina-roz............ 02/06 αγοράκι

Αnna100479.............02/06 κοριτσάκι

dimitra00............. 05/06 δίδυμα αγοράκια ΓΕΝΝΗΣΕ 01/04 :D

kyoya ............08/06 αγοράκι

kidenio ............. αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

mama82.....12/06 κοριτσάκι

christab......14/06 αγορακι

Μaria1984..........17/06 κοριτσάκι

sangreluna........ 19/06 μαγκακι

dimitra2222 27/06 κοριτσάκι

kirtiblue.............. αγοράκι

ZZOUZOU ........... αγοράκι

νικηαντωνία.......... αγοράκι-κοριτσάκι διδυμα

Nefeli2014 ........ 08/07 κοριτσάκι

έλεγα να αφήναμε στην λίστα και την Δήμητρα. Και όποια γεννάει να συμπληρώνουμε δίπλα ημερομηνία. τι λέτε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

marina-roz 02/06 αγοράκι

kyoya ...... 08/06 αγοράκι

Μaria1984.. 17/06 κοριτσάκι

sangreluna. 19/06 μαγκακι

Αnna100479........ κοριτσάκι

ZZOUZOU ........... αγοράκι

Nefeli2014 .. 08/07 κοριτσάκι

ΠΗΤ 30/06

BXYXp3.png

marina-roz …..02/06 αγοράκι

Αnna100479…02/06 κοριτσάκι

kyoya .......... 08/06 αγοράκι

Μaria1984… 17/06 κοριτσάκι

ZZOUZOU ....30/06 αγοράκι

Nefeli2014 … 08/07 κοριτσάκι

Διαφημίσεις

Ε αν δεν παινεψεις τα γεννια σου θα πεσουν να σε πλακωσουν μαμα χαχαχαχχαχα λοιπόν τι στοιχεια εχουμε για τη δημητρα πρωτη απριλιου διδυμα αγορακια τιποτα αλλο να γραφω;

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!!!!!!!!

Δημητρα ….01/04 αγορακια διδυμα

ΕΓΓΥΟΥΛΕΣ

marina-roz …..02/06 αγοράκι

Αnna100479…02/06 κοριτσάκι

kyoya .......... 08/06 αγοράκι

Μaria1984… 17/06 κοριτσάκι

ZZOUZOU ....30/06 αγοράκι

Nefeli2014 … 08/07 κοριτσάκι

Τι ωραία η λίστα που φτιάξατε ... Όσο για το θηλασμο ειναι πολυ ενδιαφέροντα ολα αυτα . Εγω δυστυχώς στην πρωτη μου δεν τα κατάφερα να θηλασω παρα μόνο για λιγο κ το πρόβλημα ηταν οτι η κόρη μου δρν έπιανε στηθος με τίποτα ... Ειχα την βοήθεια κ απο σύμβουλο θηλασμου κ απο μαία ακομα κ οταν πήγα σπίτι αλλα δεν καταφέραμε τίποτα ... Ευχομαι σε αυτο να τα καταφέρω γιατι μου στοίχισε παρα πολυ που δεν θηλασα .

Μαρακι εψαξες τελικα γιατι δεν επιανε; σε αυτο ζητα τη συμβουλη από διαφορετικο συμβουλο θηλασμου ισως να χει καμμια διαφορετικη ιδεα. παρε στο μητρικο θηλασμοκαι στην αλκυονη τηλ. πιστευω θα τα καταφερεις.

Κακοφαγη μου βγήκε γενικά ... Δοκίμασα με την σύμβουλο θηλασμου της κλινικής κ με άλλη στο σπίτι αλλα τίποτα ... Γενικά κ γαλα με το μπιμπερο έπινε μεχρι 4 μηνων το πολυ πολυ 60 γραμ καθε 4-5 ωρες ... Να μην μιλήσω για το φαγητο τωρα που ειναι 2 μιση ετών γιατι ειναι μια πικραμένη ιστορια ...

Διαφημίσεις

Sagre σιδερωνω και εκαν τωρα διαλειματακι και ειδα οτι εγραψες

τι να γραψουμε αλλο;;; βαρος;; αν ναι η δημητρα εκανε αγορακια το ενα 1410 γρ και τ αλλο 1500γρ αλλα στοιχεια φυσικα δεν ξερω αν ομως θελει η ιδια θα μας πει και θα προσθεσουμε!!!

Μαρακι μην απογοητευεσαι μπορει σ αυτο να τα καταφερεις, του οτι δυσκολευτηκες στο πρωτο δεν σημαινει οτι και σ αυτο θα ναι το ιδιο, οποτε μην απογοητευεσαι!!! και οπως λεει και η Σαγκρε ζητα και αλλη βοηθεια και στην αλκυονη!!!

yk1yp3.png

Πάντως αυτη τη φορα εχω σκοπό να το παλέψω όσο μπορω κ να εξαντλήσω τα πάντα . Στην κόρη μου μεχρι 40 μερες το πάλεψα γιατι ειχα θέμα κ με το έντερο κ αιμμοροιδες κ κόντεψα να παθω θρομβωση κ πήρα δυνατα φαρμακα για να μην χρειαστει να νοσηλευτω κ έτσι σταμάτησα να βγάζω κ με το θηλαστρο .

Μαρια και η βαφτιστικια μου τωρα ετων 6 δεν τρωει απο μικρη, τα μονο που ισως φαει ειναι μακαρονι σκετο χωρις τιποτα, καμια πατατα και αυτη οχι τηγανιτη, ψωμι με βουτυρο και φυσικα οτι περιεχει σοκολατα και πολλες φορες ουτε αυτο....για να σου δωσω να καταλαβεις μια φορα της πηρα ενα τσουρεκακι με σοκολατα, εφαγε ολη την σοκολατα ανοιγωντας τρυπα με το δαχτυλο και τ αλλο το παρατησε!!!!

δεν ειναι φυσικα βαρυ παιδι αλλα ουτε και σκελετος, ομως δυστυχως αρρωσταινει πολυ ευκολα και μαλλον αυτο ειναι το χειροτερο τιμημα!!

ελπιζω να τους ανοιξει η ορεξη καποια στιγμη....

yk1yp3.png

ναι και οι συμβουλοι του μητρικου θηλασμου εμενα με βοηθησαν πολυ.βρε μαμα μηπως φανει λιγο κουτσομπολιστικο;εχω δει να γραφουν και υψος και αν ηταν φυσιολογικα η με κτ και σε ποιο μαιευτηριο δε ξερω λετε...τι θελετε...

Εμένα της δικιας μου ουτε η σοκολάτα της αρέσει . Απο φαγητά μόνο τα μωρουδιακα που της έδινα τα βραστά είτε με ρύζι , μακαρόνια η λίγα λαχανικά κ μην φανταστείς ποσότητα , μετρημένες μπουκιες . Τρελαινεται όμως για παγωτό . Απο κιλα 11 ακομα κ ειναι 96 εκ. τα ποδαρακια της ειναι πολυ αδύνατα , παντελόνια μόνο κολάν της βρίσκω κ αυτα της πέφτουν . Φαντάσου οτι εχω 1 σορτς τζιν απο μωρο που ειναι για 3-6 μηνων κ το δοκιμάσαμε το πρωι κ της κάνει ακομα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...