Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

καλημερα συνομιληκη νια!!

και γω τωρα ειμαι λιγο πιο ξεγνοιαστη...εχουμε κ τον μπεμπη που μας μονοπωλει βεβαια. εχω παντως μηδαμινο πρηξιμο στο στηθος .στον μικρο ειχα γινει τρελη γελαδα! η γιατρος ειπε οτι εχω αλλη ανοχη στις ορμονες τωρα

εμενα το αντίθετο! στους μικρούς μου δεν πονούσα ούτε στήθος τώρα πονάει αρκετά! ισως επειδή πέρασαν 2,50 χρονια απο τοτε που γέννησα ενώ όταν έμεινα έγκυος τον 2ο ήταν πιο λίγο το διάστημα. περίπου 1,5 χρόνος. δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. επίσης η παθολόγος μου μου είπε ότι οι ορμόνες της γυναίκας κάθε 7 χρόνια αλλάζουν οπότε ίσως να άλλαξαν τώρα γιαυτό τα νιώθω διαφορετικά δεν ξέρω....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι εγω δεν καταφερα να θηλασω,ειχε ανοιξει το στηθος μου κ γενικως υπεφερα. μετα ξεκινησα συμπληρωμα κ εμεινα σε αυτο!

Δήμητρα τι εννοεις ανοιξε το στήθος σου? ουτε εγώ κατάφερα να θηλάσω λόγω τρελλών ορμονών και ελάχιστης παραγωγής γάλακτος... ελάχιστα θήλασα μεχρι 2 μηνων δηλαδή.. για να δούμε αυτή τη φορά. θα προσπαθήσω εννοείτε αλλά δεν πρόκειτε να τρελλαθώ ξανά με 2 παιδιά ήδη....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

ειναι τακτικη της γιατρου μου να μας βλεπει καθε 10 μερες μεχρι την 9η-10η βδομαδα! ευτυχως δεν πληρωνουμε! μονο στο μηνιαιο ραντεβου!

α τι καλα! εμεις ακούσαμε καρδούλα στις 6 βδομάδες και μετα ραντεβού κανονικά στις 10 εβδομάδες όπου θα μας πει και για την αυχενική!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εγω τον μικρο τον γεννησα 2 βδομαδες νωριτερα! ειχε κ εκεινος πητ 14/6. μανουλα ιουνιου για τα καλα!

εμενα τα μεγαλύτερα μου παιδιά είναι χειμωνιατικα! και πάντα έλεγα ότι αν κάνω τρίτο θέλω να το γεννήσω καλοκαιρι! Βάση της τελευταίας μου περιόδου η ΠΗΤ μου έπρεπε να είναι 2-3/6 αλλά απότι μου είπε η γιατρός έγινε καθυστερημένη σύλληψη μιας βδομάδας οπότε με έβαλε 10/6. τον πρώτο μου γιο τον γέννησα μετά την ΠΗΤ μου και με πρόκληση. τον 2ο τον γέννησα στις 38+6. πως γέννησες? φυσιολογικά ή με καισαρικη;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

φυσιολογικα με επισκληριιδιο! ειναι πολυ ωραια η εποχη που γενναμε,θα δεις! εμεις απο 10 ημερων τον βγαζαμε στο μπαλκονι στο φως κ απο 20 ημερων κοντινους περιπατους με το καροτσι.

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

φυσιολογικα με επισκληριιδιο! ειναι πολυ ωραια η εποχη που γενναμε,θα δεις! εμεις απο 10 ημερων τον βγαζαμε στο μπαλκονι στο φως κ απο 20 ημερων κοντινους περιπατους με το καροτσι.

και εγώ και τους 2 και το απολαυσα!!!

ναι αυτό θέλω γιατί τον χειμώνα αναγκάζεσε να εισε κλεισμένη στο σπίτι συνεχώς και τα νευρα σπάνε πιο πολύ! άσε που μόλις γεννήσω σκέφτομαι να αρχίσω και γυμναστική τουλάχιστον μέχρι τον Αυγουστο να φύγει λίγη κυταριτιδα :tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...