Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

γεια σου Αννουλα!!! να σαι καλα!!!

πω πω !!! κι εγω ετοιμαζομαι να ξεκινησω σιδερο!!!! κι εγω πολυ ρουχο, μετα δεν νομιζω να κανω κατι αλλο σημερα.....

καλη ξεκουραση τωρα και φιλακια!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δικαιωματικα πρεπει να ορισουμε την mama αρχηγο της ομαδας!!!! ευχαριστούμε για οσα μας γραφεις...πολύ χρησιμες συμβουλες...αλλα ηρεμηστε κορίτσια με τις δουλειες και το σιδερο...ειπαμε ξεκουραση!!!kitriblue συμφωνω απολυτα ότι το μωρο δεν είναι θεαμα κι ότι τον πρωτο καιρο με την ενταση και τα ξενυχτια που θα τραβήξουμε σε συνυασμο με τη ζεστη τα νευρακια μας δεν θα αντεχουν και πολύ...κι εγω καπως πρεπει να ξεκαθαρισω ότι θελω μια αποσταση αλλα να δω πως θα τα καταφερω...sangre γραφε απουσιες!!!

γεια σου Αννουλα!!! να σαι καλα!!!

πω πω !!! κι εγω ετοιμαζομαι να ξεκινησω σιδερο!!!! κι εγω πολυ ρουχο, μετα δεν νομιζω να κανω κατι αλλο σημερα.....

καλη ξεκουραση τωρα και φιλακια!!!!

Καλο σιδερο κ σε σενα mamaμου.κ καλη ξεκουραση μετα.φιλακια πολλα.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

marina-poz...2/6/2015

mam2be..... 3/6/2015

ΜΑΜΟΥΛΗ....4/6/2015

nia85!....... 8/6/2015

mama82.......10/6/2015

Kidenio.....12/6/2015 ( διδυμα)

dimitra00.. 12/6/2015 (διδυμα)

christab..... 14/6/2015

sangreluna 19/6/2015

gianna87...23/6/2015

dimitra2222....27/6/2015

jokots.......30/6/2015

Κοριτσια βρήκα αυτο το παλιό πινακακι. Οποία θέλει μπορει να προσθέτει τον εαυτό της στην ημερομηνία που περιμένει να γεννήσει. Επίσης πρεπει να το χρωματισουμε για να ξέρουμε τι περιμένει η καθεμιά.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Δημητρα ειμαστε καλη ομαδα και ολες μας προσφερουμε και απο κατι!!! οποτε μια τετοια ομαδα δεν εχει αρχηγους!!!;)

εγω πηρα λιγο αερα οταν ο γιατρος μου ειπε οτι απο δω και περα το μωρακι μου ειναι ολοκληρωμενο και σε περιπτωση προωρης γεννας δεν θα χρειαστει ουτε μια μερα θερμοκοιτιδας!!! παρολα αυτα αν και μου ειπε να αρχισω τις δουλειες και τις εντονες βολτες μετα την 36η εβδομαδα μαζευτηκαν ολα και δεν αντεχω θελω εστω και λιγο λιγο να κανω κατι, εννοειται πως δεν θελω να γεννησω πριν απο την ωρα μου!!! εστω και αυτην την μια εβδομαδα!!!

εγω εχω κανει εναν σχετικο προλογο για εκεινες τις μερες, ειπα και συγνωμη εκ των προτερων για τα νευρα που θα χω, ειπα και στον αντρα μου οτι αν με ενοχλησει κατι θα μπορω πιο ευκολα να το πω στην μαμα μου και ειπε οτι θα φροντισει σε περιπτωση που δεν την παλευω να αναλαβει την δικια του μαμα, αντε να δουμε!!!! φοβαμαι πολυ γιατι κατι τετοιες μερες ειναι τοσο λεπτες οι ισορροπιες και παρεξηγουμαστε και αρχιζουν τα προβληματα και κυριως τα νυφοπεθεροπροβληματα!!! δεν θελω να χαλασω τις σχεσεις μου με κανεναν και αυτο πιο πολυ για να ειναι ενωμενη η οικογενεια αλλα και για οποιαδηποτε παρεξηγηση κυριως με την πεθερα θα ηταν δυσκολο για τον αντρουλη μου που ειναι η μαμα του και σκεφτομαι πως οπως εγω αγαπαω την μαμα μου και νιωθω ετσι ετσι νιωθει και αυτος για την δικια του!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μαμα σε ευχαριστουμε ωραια ολα οσα εγραψες εχω καποιες αντιρησεις λογω πραξης αλλα θα τ α δειτε στην πορεια πανω από ολα ακουτε το μωρο σας αυτο θα σας καθοδηγησει και πεταξτε τα ρολογια. Επισης συμφωνω με την κιντενιο μοναχος σου χορευε κι οσο θελεις πηδα δεν υπαρχει περιπτωση να μην επεμβουν δε χρειαζεστε κανεναν ουτε καν την πρωτη μερα η φυση ξερει! οταν γεννηθηκε το μαγκακι ενα εμεινα μονη μου με ενα βρεφος 3 ημερων παππουδες γιαγιαδες μακρια θελοντας και μη κι ο αντρας στη δουλεια. Μια χαρα το μεγαλωσα και δεν ηξερα απολυτως τιποτα. Μονες σας κοριτσακια ακουστε με.

Μαμα θα μου επιτρεψεις να πω 2-3 πραματακια συμπληρωματικα από εμπειρια που με βοηθησαν

Sagre εννοειται οτι μας γραφεις οτιδηποτε θελεις και εννοειται οτι η θεωρια με την πραξη εχουν διαφορα!!! με μεγαλη χαρα συμπληρωσε οτι θες!!!

κι εγω θα ηθελα να χορεψω μονη μου αλλα που να το πεις αυτο;;;; τελος παντων....

ξεκιναω να κανω πινακακι!!!

yk1yp3.png

βρηκα το τελευταίο

marina-poz...2/6/2015

Μανδάμ ΣουΣουράδα...3/6/2015

ΜΑΜΟΥΛΗ....4/6/2015

dimitra00.. 5/6/2015 (διδυμα)

kyoya....... 9/6/2015

mama82.......10/6/2015

Kidenio..... 11/6/2015 (διδυμα)

christab..... 14/6/2015

sangreluna 19/6/2015

Bsreves.......22/6/2015

dimitra2222...27/6/2015

ZZOUZOU...30/6/2015

anna100479...2/6/2015

Nefeli2014....8/7/2015

jokots....... 30/6/2015

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

marina-roz 02/06 αγορακι

kyoya 08/06 αγορακι

mama82 12/06 κοριτσακι

kidenio 12/06 διδυμα κοριτσακι-αγορακι

cristab 14/06 αγορακι

sagreluna 19/06 αγορακι

dimitra2222 27/06 κοριτσακι

Anna100479 ;;;; κοριτσακι

Kirtiblue ;;;; αγορακι

Maria1984 ;;;; κοριτσακι

Νικηαντωνια81 ;;;; διδυμα κοριτσακι-αγορακι

ΖΖΟUZOU ;;;; αγορακι

κοριτσια αν θελετε γραψτε την πητ σας για να μπουμε ακριβως στην σειρα , επισης δεν ξερω αν ξεχναω καμια, ζητω συγνωμη εκ των προτερων... οπως και αν κανω καποιο λαθος στο φυλλο...:oops:

οποιος αλλος απο τα παλια κυριως κοριτσια ξεχασα και θελει να προστεθει πολυ ευχαριστως!!!

yk1yp3.png

καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!τι κάνετε?

mama πολύ ωραία όλα αυτά που μας γράφεις! εγώ κορίτσια έπαθα βαρβάτη μαστίτιδα στο 40ημερο. και αυτό γιατί το μωρό μου είχε κάποιο θέμα με το στομαχάκι του και το κρατήσανε στην μονάδα για 10 μέρες. ως άσχετη εγώ πήρα θήλαστρο και κάθε τρίωρο έβγαζα γάλα και για να του πηγαίνω και για έχω παραγωγή μετά που θα τον έπαιρνα σπίτι αλλά έβγαζα μεγάλες ποσότητες. δεν ήξερα πόσο λίγο τρώνε στην αρχή το μωράκια. αυτό είχε ως αποτέλεσμα την υπερπαραγωγή. το μωρό όταν το πήρα σπίτι δεν έπινε τέτοιες ποσότητες,δεν άδειαζε σωστά το στήθος με αποτέλεσμα την μαστίτιδα.

μαμα εγω εχω αγορακι αλλα δε ξερω να το χρωματισω λοιπόν καταρχη με το θεμα του χρονου υπαρχουν δυο θεματα

πρωτο οταν θηλαζουμε πεταμε το ρολοι δε μας ενδιαφερει το βρεφος μπορει να θηλαζει από δεκα λεπτα μεχρι μια ωρα από το ενα στηθος η κι από ταδυο λιγες η πολλες φορες τη μερα εκεινο ξερει.

δευτερο εγω χρησιμοποιησα ενα πινακακι που εγραφα από τι ωρα μεχρι τι ωρα θηλασε και από ποιο μαστο. Με βοηθησε να θυμαμαι στην αρχη από που πρεπει να θηλασω και ποσο θα φαει ακομα μεσα στη μερα στο περιπου οχι για να το υπολογισω εγω αλλα μετα την εδραιωση εχουν καποια στανταρ πχ στις φορες στις ωρες στη διαρκεια μερικη και συνολικη. Οταν μετα το εξαμηνο ελατωνεις σιγα σιγα το θηλασμο μεχρι να κοπει βοηθαει πολυ αυτο γιατι λες αυτη τη βδομαδα κοβουμε το δεκατιανο θηλασμο ας πουμε...

Τριτο καθε φορα που κλαει το παιδι δεν το ταιζουμε πρωτο μαθαινουμε να διαβαζουμε τα σημαδια του επειτα ελεγχουμε πρωτα αν κατουρηθηκε αν εχει κολικους αν το ενοχλουν τα δοντακια του αν ζεσταινεται κρυωνει και στο τελος δινω στηθος αλλιως το βρεφακι βρισκειτο φαι παρηγορια για όλα και αυτο εχει ποικιλες επιπτωσεις...

Δε δινουμε πιπιλα ποτε γιατι δε χρειαζεται προσεξτε αυτο που ειπε η μαμα αν χρειαστει να πιει υγρο εκτος του στηθους χρησιμοποιουμε συριγγα η κουταλακι η ποτηρακι του κρασιου γυαλινο οχι μπιμπερο.

Μη διστασετε οταν φτασετε σπιτι με το μωρο ειδικα εμεις που ειμαστε καλοκαιρι να πεταξετε την μπλουζα και να κυκλοφορητε στο σπιτι γυμνες από τη μεση και πανω για να στεγνωνει η θηλα και να μην ερεθιζεται ευκολα. Οποιος παρεξηγηθει ξυδι. Εχετε κοντα σας μια καθαρη πετσετουλα και περνετε ταμποναριστα τον ιδρωτα πριν θηλασετε.

Προσεξτε να καθεστε ξεκουραστα και αναπαυτικα οταν θηλαζετε ειναι πολύ πολυ σημαντικο. Να τρωτε καλα να πινεται πολλα υγρα.

Θηλαστε ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ειναι δικαιωμα σας και δικαιωμα του παιδιου σας

Επισκεφθειτε τη σελιδα του μητρικου θηλασμου εχει παρα πολλα χρησιμα πραγματα σε περιπτωση που χρειαστειτει να παρετε καποιο φαρμακο συμβουλευτειτε την λιστα της λακτανσια με τα συμβατα προς το θηλασμο φαρμακα.

Να ειστε ηρεμες εντελως το απιδι καταλαβαινει από τους χτυπουε της καρδιας σας την ταραχη σας και ταρζετε και αυτο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...