Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια! Μαμα όσον αφορά για το μονοι σας... Ενα εχω να σου πω, μοναχός σου χόρευε κ οσο θέλεις πηδά! Καλύτερα μόνοι σας κ να ζοριστειτε λιγο, παρα να εχεις ενα σωρό κόσμο δίπλα σου που θα λέει το μακρύ του κ το κοντό του κ θα σε αγχώνει. Θα την βρείτε την άκρη αρκεί να εχετε καλη συνεννόηση μεταξύ σας το ζευγάρι. Κ ύστερα το να μεγαλώσατε μόνοι σας το μωρο σας σας δένει περισσοτερο. Επίσης ευχαριστούμε για οσα μας γράφεις για το θηλασμο! Τι ωραία που δεν βαριέσαι να μας τα γράφεις! Σας έχουν πει τιποτα για διδυμα;

Πωπω κοριτσια εγω άλλη μια εβδομαδα κ μετα ξεκινάω με οτι μπορω για να ξεκινήσει ο τοκετος...περπάτημα, σεξ, βότανα ελπιζω κατι απ ολα αυτα να δουλέψει κ να έρθουν τα καμαρια μου. Ζουζου πολυ καλός ο μπεμπης σας!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πλεονεκτηματα θηλασμου:

το μωρο μας μειωνει τις πιθανοτητες με τον θηλασμο:

να γινει παχυσαρκο, να αποκτησει ζακχαρωδη διαβητη, να αποκτησει καρκινο των γεννητικων οργανων και αν ειναι κοριτσι και των ωοθηκων (σε αυτην την περιπτωση το ιδιο και εμεις), μειωνονται τα ποσοστα του συνδρομου αιφνιδιου θανατου, αποφευγει βακτηριακες και μικροβιακες μολυνσεις και λοιμωξεις που μπορει να υπαρχουν στο γαλα σκονη και ιδιαιτερα κιννδυνευουν παιδια πιο ευαλωτα τα οποια μπορει να ειναι προωρα η να εχουν καποιο προβλημα υγειας με την γεννηση τους (πχ μηνιγγιτιδα κτλ) , αναπτυξη σωματικη και ψυχολογικη και νοητικη

επισης καποια απο τα πλεονεκτηματα του θηλασμου που ευνοουν και μας περα οτι το μωρο μας ειναι πιο υγειες ειναι οτι με τον θηλασμο η μητρα μας επανερχεται πιο γρηγορα και πιο σωστα στο αρχικο της μεγεθος και θεση και φυσικα κατι που σιγουρα ολες το σκεφτομαστε ανεξαρτητου βαρος ειναι οτι χανονται πολλες θερμιδες λιπους κατα τον θηλασμο!!!! 400-500 θερμιδες την ημερα τα οποια αφαιρουνται απο κοιλια γοφους κτλ τα σημεια που καινε!!! οποτε επανερχεται και το σωμα σιγα σιγα

να πω οτι μια γυναικα που θηλαζει χρειαζεται 2500 θερμιδες την ημερα ισορροπημενης διατροφης που θα αναφερω αναλυτικα παρακατω, δηλαδη πρεπει να μην στερειται τιποτα και να τρωει σχετικα καλα

yk1yp3.png

καλημερα kidenio!!!!

καταρχην συμφωνω με το να μεγαλωσουμε μονοι μας το μωρο μας, ουτε καμια ανασφαλεια νιωθω για το πως θα το φροντιζω ουτε τιποτα, αυτο που φοβαμαι για την αρχη ειτε ειναι για μια εβδομαδα ειτε για παραπανω ειναι οτι με το που γεννησω και ερθουν αδερφια και μαμαδες θα μαι τοσο κουρασμενη και γενικα λογω ορμονων τοσο τσιτα που αν ασχολουνται με το πως θα το κρατησω η πως θα το βαλω στο στηθος δεν ξερω πως θα καταφερω να συγκρατηθω να μην μιλησω και παρεξηγηθω.... εγω τους εχω πει φυσικα οτι δεν εχω προβλημα να ρθειτε και να βοηθησετε αλλα βοηθεια στο σπιτι ουσιαστικη και οχι σπασιμο νευρων...και εννοειται πως ερχονται γι αυτο και για να δουν το μωρο, τελος παντων οτι ειναι θα περασει...θα κανω υπομονη σε μια τετοια περιπτωση...

για τα διδυμα σαφως και μαςσ ειπαν και για τα τριδυμα, μπορεις να τα θηλαζεις ανετα, φυσικα θα ειναι πιο δυσκολο για σενα αλλα μπορεις να τα καταφερεις, επισης υπαρχουν διαφορα βοηθηματα ωστε να τα ταιζεις και με αλλο τροπο και οχι μονο απο το στηθος για να μην γινεται και συγχυση θηλων εκτος απο αυτα στην θεωρια , εχω μια φιλη που γεννησω τον μαρτιο διδυμα και τα καταφερνει με τον θηλασμο μια χαρα, βεβαια μια αλλη περιπτωση ειναι να προσπαθησεις οσο γινεταιο να εχουν μια χρονικη διαφορα μεταξυ τους ωστε να τα προλαβαινεις, αυτο φυσικα προυποθετει υπερωριες αλλα ουτως η αλλως ολες λιγο πολυ θα κανουμε ποσο μαλλον εσυ!!!!

υπομονη και επιμονη!!!

yk1yp3.png

επισης καθε μαμα εχει γαλα συγκεκριμενα για τις αναγκες τοθυ παιδιου της, η συσταση του γαλακτος αλλαζει κατα την διαρκεια της μερας, αναλογα με τις αναγκες οπως πχ εμεις τρωμε πρωινο, ενα πιο γεματο γευμα το μεσημερι κτλ επισης αλλαζει η συσταση και οταν το παιδι ειναι αρρωστο για να το βοηθησει να αναρρωσει πιο γρηγορα!!!

διατροφη: η μαμα πρεπει να τα τρωει ολα!!! πρεπει να εχει ισορροπημενη διατροφη και ιδιαιτερα τροφες πλουσιες σε σιδηρο και ασβεστιο, ασβεστιο και σιδηρο δεν εχουν μονο τα γαλακτοκομικα και το κρεας αλλα και πολλα λαχανικα και ξηροι καρποι, επομενως δεν αποκλειουμε τροφες, καποιες τροφες ομως μπορει να προκαλουν στο βρεφος καποιες αλλεργιες, αυτο δεν σημαινει οτι τις αποκλειουμε απλα ελεγχουμε αν γινει κατι διαφορετικο και μειωνουμε τις ποσοτητες η σταματαμε αναλογα με το προβλημα (σε μια τετοια περιπτωση ρωταμε και τον παιδιατρο που θα ηταν καλυτερο να υποστηριζε και τον θηλασμο για να μπορει να καταλαβει και να μας υποστηριξει) αυτες οι τροφες μπορει να ειναι: οστρακοειδη η καποια θαλασσινα, ξηροι καρποι, καφεινη , σοκολατα, (καφεινη μην ξεχνατε οτι υπαρχει και στα αναψυκτικα τυπου κολα κτλ), γαλακτοκομικα, και γενικα τα προιοντα αγελαδας ακομη και το κρεας της, αυγα σιταλευρο, καλαμποκαλευρο, σκορδο-κρεμμυδι, λαχανο, μπαχαρικα, εσπεριδοειδη

μην την βλεπετε μεγαλη την λιστα, σε περιπτωση αλλεργιας δεν χρειαζεται να τα κοψετε ολα, απλα παρακολουθειτε τι ειναι αυτο που ενοχλει και μην νομιζετε οτι αυτο που τρωτε περναει μεγαλη ποσοτητα ουσιας με το γαλα στο μωρο

ειναι σημαντικο η γυναικα που θηλαζει να τρωει τα παντα γιατι ετσι το μωρο γευεται μεσα απο το γαλα ολες τις γευσεις και τροφες και εκτος τις βιταμινες

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

διαμορφωνει και τις διατροφικες του συνηθειες!!!

Ενα αλλο θεμα που καιει ειναι και η μαστιτιδα και το πετρωμα-σπαργωμα

ΠΕΤΡΩΜΑ-ΣΠΑΡΓΩΜΑ:

την 2η και 3η μερα μετα τον τοκετο η γυναικα λογω ορμονικων μεταβολων κανει κατακρατηση υγρων και ηλεκτολυτων με αποτελεσμα να δημιουργηθει οιδημα-πρηξιμο: τα συμπτωματα ειναι το οιδημα με αποτελεσμα η θηλη να τεντωνει και να γινεται σκληρη και επιπεδη με αποτελεσμα να μην μπορει να γινει ευκολα ο θηλασμος εως και καθολου, εννοειται πως η γυναικα ποναει και την πιανει δυσφορια και μπορει να ανεβασει πυρετο μεχρι και 38,4 (οχι παραπανω γιατι θα σημαινει κατι αλλο)

τα συμπτωματα υποχωρουν μετα απο 72 ωρες και ειναι πιο συχνο στις πρωτοτοκες

το αντιμετωπιζουμε με συχνο θηλασμο , με τοποθετηση ζεστων η κρυων επιθεμαατων στο στηθος (παντα ομως ειτε κρυο ειτε ζεστο πρεπει να ειναι το επιθεμα σε μια θηκη ωστε να μην εχουμε ζεστα η κρυα εγκαυματα), βοηθαει πολυ να βαλουμε πανω και γυρω γυρω στο στηθος παγωμενα φυλλα απο λαχανο, απαγορευεται να βαλουμε σουτιεν και ενα παραπανω καποτε που βαζαν στενο σουτιεν, πρεπει να καταναλωνονται πολλα υγρα και αν χρειαστει να παρουμε παυσιπονο

yk1yp3.png

Καλημερα κοιλιτσες!!!!!!!

Σημερα χορτασα υπνο...απο τις 11 και χτες μεχρι πριν απο λιγο :D.....μιλαμε για πολυ υπνο.

Σας ευχαριστω κοριτσακια μου καλα, θα ακολουθησω αυτα που ειπε ο γιατρουλης μου και ελπιζω ολα να πανε καλα και να μπορεσω να γεννησω το μπεμπακι μου φυσιολογικα.

Mama πραγματικα σε ευχαριστουμε που κανεις ολο αυτο τον κοπο και μας ενημερωνεις και εμας. Εισαι Θεα!!!!!!!!!!!

Κοριτσια απο την στιγμη που θα ερθει κοσμος για βοηθεια στο σπιτι να ειστε σιγουρες οτι τα νευρα μας θα γινουν τσαταλια :evil::evil:

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην πουν την γνωμη τους ή χειρότερα να επεμβουν και εμεις θα πρεπει ενω θα εχουμε το μωρακι μας, τα ψυχολογικα μας, τα εσωψυχα μας να ανεχτουμε και να κανουμε πως ακουμε!!! Τεσπα εγω ειμαι προετοιμασμενη και εχω ενημερωσει και τον αντρουλη μου, ας ελπισουμε να μην γινουν ετσι.

SEX μονο στην αρχη μου ειχε πει να μην αλλα μετα ολα καλα, απλα καθε φορα μου ελεγε καντε σεξ αλλα χαλαρο και παντα η δικη μου απαντηση γιατρε σεξ και χαλαρο δεν πανε μαζι!!!!!:oops:

Αααα ξεχασα για μπανακι στην θαλασσα σας αφηνουν??? Εμενα μου ειπε οχι ακομη :cry: γιατι ειναι κρυα...εμενα ομως ετσι μου αρεσει!!!τωρα ειναι καθαρη και πολυ κρυα!!!!!!Φιλακια πολλα σε ολες!!!!

Ααααακαπου δεν υπηρχε ενα πινακακι????το ενημερωνει καμια????πλησιάζει ο καιρος να ξερουμε τι γινετε!

BXYXp3.png

μαστιτιδα: η μαστιτιδα ειναι μια φλεγμονη του στηθους η οποια οφειλεται σε καποια μικροβιακη λοιμωξη συνηθως απο σταφυλοκκοκο, εμφανιζεται συνηθως μετα απο κουραση η στρες , απο φραγμενους πορους στο στηθος και πληγωμενες θηλες (ετσι μπορει να μολυνθει πιο ευκολα το στηθος, πρπει τουλαχιστον καθε φορα που πιανουμε το στηθος να πλενουμε χερια)

τα συμπτωματα ειναι, πυρετος απο 38,5 (αυτο που σας τονισα για τον πυρετο στο πετρωμα), ριγος, πονοκεφαλος, δυσκολια στην ροη του γαλακτος (φραγμενοι ποροι), πονος στο στηθος, στην θηλη η στην θηλαιω αλω, ερυθροτητα και πονος στο στηθος, ναυτια και εμετος

αντιμετωπιση της μαστιτιδας ειναι, πολλα υγρα ωστε να γινεται καλη ενυδατωση του σωματος, συχνος θηλασμος τουλαχιστον ανα 2 ωρες (ακομη και αν το μωρο κοιμαται, βαλτε το στο στηθος), κρυες και ζεστες κομπρεσες, ενα ζεστο μπανιο οπως οταν γεμιζουμε την μπανιερα και κανουμε μεσα στο νερο ελαφρυ μασαζ στο στηθος, βαλτε το μωρο να θηλασει ακουμπωντας το πηγουνι του στην πασχουσα περιοχη, οχι συνθετικα ρουχα και εσωρουχα και οχι στενα, ξεκουραση

σε περιπτωση που ο πυρετος ανεβει απο 38,5 και πανω επισκεπτεστε τον γιατρο και πιθανοτατα να χρειαστει αντιβιωση για 14 μερες

yk1yp3.png

τραπεζα γαλακτος:

αφου εδραιωθει ο θηλασμος μπορουμε να ξεκινησουμε να κανουμε την τραπεζα γαλακτος ωστε να μπορουμε αν χρειαζεται να επιστρεψουμε στην δουλεια, η να μπορουμε να λειψουμε απο το σπιτι η αν σε περιπτωση διδυμων η και περισσοτερων μωρων να μπορουμε να εχουμε και βοηθεια απο καποιον αλλο, μην ξεχασετε σε μια τετοια περιπτωση να προμηθευτειτε καποιο βοηθημα για ταισμα του μωρου η και αυτο το ειδικο ποτηρακι ωστε να μην εχετε συγχιση θηλων εφοσον δεν μπορειτε για πολλες ωρες να ειστε διαθεσιμη για θηλασμο

το μητρικο γαλα διατηρειτε σε θερμοκρασια περιβαλλοντος στους 22-25 βαθμους κελσιου για 6-8 ωρες, στο ψυγειο (οχι στην πορτα αλλα καλυτερα στο πανω ραφι που εχει πιο καλη και σταθερη θερμοκρασια)στους 5 βαθμους για 5 μερες, στην καταψυξη (εσωτερικη) στους -15 βαθμους για 2 εβδομαδες, στην καταψυξη στους -18 βαθμους 3-6 μηνες και στην καταψυξη -20 βαθμους απο 6 μηνες και πανω μεχρι και ενα χρονο

προσεξτεε τα σακουλακια αποθηκευσης και τα δοχεια να ειναι αποστειρωμενα και πανω η συσκευασια να αναγραφει οχι PPA, επισης μην ξεχασετε να γραφετε εξωτερικα σε ετικετες την ημερομηνια και να καταναλωνεται απο το πιο παλιο και επειτα , μην αναμυγνειεται ποτε κρυο με ζεστο γαλα και δεν ξεπαγωνετε ποτε σε μπρικι η σε καποια θερμαντικη εστια η σε μικροκυματων γιατι θα το καταστρεψετε, μπορειτε να το αφησετε απο την προηγουμενη μερα να ξεπαγωσει ειτε εξω ειτε στο ψυγειο σιγα σιγα μονο του, η κατω απο ζεστο(οχι καυτο) η κρυο τρεχουμενο νερο

yk1yp3.png

κατι τελευταιο εντελως πληροφοριακα και φυσικα αν μπορουμε να οργανουθουμε εμεις οι γυναικες και μαμαδες ειναι οτι καλο θα ηταν και προσπαθουν οι μαιες και οι παγκοσμιοι οργανισμοι θηλασμου να ενημερωσουν και να γινει σιγα σιγα, να δημιουργηθει τραπεζα γαλακτος και στα νοσοκομεια για τα προωρα η αρρωστουλικα μωρακια που νοσηλευονται στην εντατικη και εχουν ενα παραπανω ααγκη αυτο το γαλα να τους ενισχυσει!!! και να αποφευγονται και οι ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις και μικροβια και οτι αυτα προκαλουν!!!!

επισης στην ελλαδα υπαρχουν 3 μεχρι στιγμης νοσοκομεια που ειναι φιλικα προς το παιδι και τον θηλασμο, στην αθηνα το ελενα, το μητερα και το αττικον

αν δεν κανω λαθος....συμφωνα με αυτο που δεν ξερω αν εφαρμοζεται στην ελλαδα ακομα ειναι οτι εφοσον ζητατε αποκλειστικο θηλασμο η οχι υπογραφεται καθε φορα που ειαι να ταιστει το μωρο σας ενα εντυπο που λεει οτι δινεται την συγκαταβαση σας και για ποιο λογο ταιζεται το μωρο με ξενο γαλα πχ

επισης υπαρχει σαιτ για αναφορες το WWW.IBFAN.GR ωστε να βοηθησετε να γινουν καποια πραγματα σχετικα και με τον θηλασμο και με τα δικαιωματα που εχει η μανα και το παιδι να γινουν νομος και αν εχετε καποιες καταγγελιες που μπορειτε να απευθυνθειτε

αυτα δεν θυμαμαι κατι αλλο

σημερα μαλλον τα παραειπα

φιλια!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Μαμα όσον αφορά για το μονοι σας... Ενα εχω να σου πω, μοναχός σου χόρευε κ οσο θέλεις πηδά! Καλύτερα μόνοι σας κ να ζοριστειτε λιγο, παρα να εχεις ενα σωρό κόσμο δίπλα σου που θα λέει το μακρύ του κ το κοντό του κ θα σε αγχώνει. Θα την βρείτε την άκρη αρκεί να εχετε καλη συνεννόηση μεταξύ σας το ζευγάρι. Κ ύστερα το να μεγαλώσατε μόνοι σας το μωρο σας σας δένει περισσοτερο. Επίσης ευχαριστούμε για οσα μας γράφεις για το θηλασμο! Τι ωραία που δεν βαριέσαι να μας τα γράφεις! Σας έχουν πει τιποτα για διδυμα;

Πωπω κοριτσια εγω άλλη μια εβδομαδα κ μετα ξεκινάω με οτι μπορω για να ξεκινήσει ο τοκετος...περπάτημα, σεξ, βότανα ελπιζω κατι απ ολα αυτα να δουλέψει κ να έρθουν τα καμαρια μου. Ζουζου πολυ καλός ο μπεμπης σας!

Ποοοοοσο συμφωνώ με τη kidenio!!! Πολυ καλυτερα μόνοι σας!!! Όλες όσες είχαν βοήθεια μου λένε οτι ξαφνικά αποκτούν κ άποψη όσοι σε βοηθούν για το θέμα του μωρού..

καλημερα kidenio!!!!

καταρχην συμφωνω με το να μεγαλωσουμε μονοι μας το μωρο μας, ουτε καμια ανασφαλεια νιωθω για το πως θα το φροντιζω ουτε τιποτα, αυτο που φοβαμαι για την αρχη ειτε ειναι για μια εβδομαδα ειτε για παραπανω ειναι οτι με το που γεννησω και ερθουν αδερφια και μαμαδες θα μαι τοσο κουρασμενη και γενικα λογω ορμονων τοσο τσιτα που αν ασχολουνται με το πως θα το κρατησω η πως θα το βαλω στο στηθος δεν ξερω πως θα καταφερω να συγκρατηθω να μην μιλησω και παρεξηγηθω.... εγω τους εχω πει φυσικα οτι δεν εχω προβλημα να ρθειτε και να βοηθησετε αλλα βοηθεια στο σπιτι ουσιαστικη και οχι σπασιμο νευρων...και εννοειται πως ερχονται γι αυτο και για να δουν το μωρο, τελος παντων οτι ειναι θα περασει...θα κανω υπομονη σε μια τετοια περιπτωση...

για τα διδυμα σαφως και μαςσ ειπαν και για τα τριδυμα, μπορεις να τα θηλαζεις ανετα, φυσικα θα ειναι πιο δυσκολο για σενα αλλα μπορεις να τα καταφερεις, επισης υπαρχουν διαφορα βοηθηματα ωστε να τα ταιζεις και με αλλο τροπο και οχι μονο απο το στηθος για να μην γινεται και συγχυση θηλων εκτος απο αυτα στην θεωρια , εχω μια φιλη που γεννησω τον μαρτιο διδυμα και τα καταφερνει με τον θηλασμο μια χαρα, βεβαια μια αλλη περιπτωση ειναι να προσπαθησεις οσο γινεταιο να εχουν μια χρονικη διαφορα μεταξυ τους ωστε να τα προλαβαινεις, αυτο φυσικα προυποθετει υπερωριες αλλα ουτως η αλλως ολες λιγο πολυ θα κανουμε ποσο μαλλον εσυ!!!!

υπομονη και επιμονη!!!

Αχ μαμα αυτο σκέφτομαι κ εγω!! Πως θα συγκρατηθώ, αλλα απο την άλλη σκασίλα μου ποιος θα παρεξηγηθεί . Όπως μας είπαν κ σε ένα μάθημα που πήγα, εγω κ το μωρο μου δεν είμαστε θέαμα!!! Κ αν θέλουν να βοηθήσουν ας το κάνουν ουσιαστικά!!! Όπως σκριβως λες! Να μας βοηθήσουν στο μαγείρεμα, στο πλύσιμο, κ ας αφήσουν το μωρο στη μαμα του!!

Ποσό πολυ σε ευχαριστούμε γι αυτά που μας γράφεις!!!

καλημερα μαρια και ζουζου!!! μπραβο που χορτασατε υπνο!!! πηρατε δυναμη

κι εγω παραδοξως χθες σηκωθηκα μια φορα για κατουρημα!!! αλλα οσο ζεσταινει ο καιρος στριφογυρναω πιο πολυ!!! ευτυχως δεν εμεινε πολυ!!!!

για μενα θαλασσα δεν παιζει γιατι εκτος οτι παχυνα πολυ ειναι και λιγο μακρια!!!

δεν ρωτησα δηλαδη καν ομως γιατι να μην κανει;;; το μονο που σκεφτομαι ειναι κανενα μικροβιο αλλα απο την αλλη μην ειναι και το κρυο σαν το ζεστο που απαγορευουν;;; δηλαδη μας λενε μην κανετε πολυ ζεστο μπανιο γιατι ζεστενεται το αμνιακο υγρο στην κοιλια και δυσφορει το μωρο, μηπως αντιστοιχα συμβαινει και με το κρυο;;;

οσο για το πινακακι δεν το ενημερωνει πλεον καμια, ασε που σχεδον ολα τα κοριτσια εξαφανιστηκαν!!! αν θελει να το αναλαβει καποιος οκ αλλιως να το κανω εγω;;; δεν εχω θεμα αν θελετε ομως επειδη δεν εχετε ολες τικερακια να μου πειτε ακριβως πητ για να ξερω!!

yk1yp3.png

καλημερα kirtiblue!!! ναι αλλα ειναι πολυ ευκολο να ασχοληθουν και περα απο το νυκοκυριο κι ενταξει δεν ειπα εγω να μην το χαρουν οσο γινεται φυσικα χωρις ταλαιπωριες και ουτε τις εχουμε μονο για μαγειρεμα και καθαρισμα αλλα πιστευω οτι ολο και κατι θα γινει που θα τσιτωσουμε...οσο γινεται χαλαρα....

yk1yp3.png

Καλησπερα κοριτσαρες.

εγω σημερα ξυπνια απο τις 6 κ το ματι γαριδα.μεχρι τωρα σιδερωνα απο τις 9.30 πολυ ρουχο,αλλα ειπα ξεκουραση τωρα.

Mama σε ευχαριστουμε για τα τοσο χρησιμα κ για το χρονο σου.

πιστευω οτι πραξη ακομα κ λαθη να κανουμε καμμια δεν γεννηθηκε τελεια.

ασχετα που αυτες που εγιναν μανες θα μας πρηξουν.τελος παντων μεγαλο θεμα.

φιλια στις κοιλιτσες σας.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...