Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Νικηαντωνια εγω μπαινω στο μηνα μου αλλα εσυ εχεις διδυμακια, πιθανοτατα να γεννησεις πιο νωρις αλλα οπως και να χει θα εχεις 2 μωρα!!!! μην σκας ολα καλα ειναι και ολα καλα θα γινουν!!!

Σαγκρε μια χαρα το ντομπλερ!!! αντε τωρα περιμενουμε τα μωρακια μας!!! οι πιο σημαντικες εξετασεις εχουν γινει!!!

εγω θα γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο, οποιο εφημερευει και με οποιον εφημερευει και αυτο οχι γιατι δεν χαλαλιζω χρηματα για την γεννα αλλα επειδη μου την εχουν δωσει ολοι οι γιατροι, που τα χουν κανει ολα επιχειρηση, εψαξα που λες να βρω εναν γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο που θα πηγαινα στο ιδιωτικο του ιατρειο κανονικα ολες τις επισκεψεις και εννοειται πως ολο και κατι θα του εδινα απο μενα παρολο που ειναι δημοσιο, με σκοπο να γλιτωσω τα δωματια των κλινικων, που λες απο τους 3 που βρηκα, ο ενας ζητησε 2000 ο αλλος 1000 και ο τελευταιος 1300-1400!!!! και φυσικα δεν θα ηθελαν να χαλασουν την φημη τους και θα με εχωναν για καισαρικη ετσι για πλακα!!!

ε λοιπον!!! οχι!!! προτιμω αυτα τα λεφτα να τα δωσω στην κλινικη και να χω τον γιατρο μου που ειναι και σουπερ η να φαω ολα τα χρηματα αυτα στο μωρο μου!!! και επειδη οι καιροι ειναι ζορικοι διαλεξα το δευτερο!!!!

και εκτος οτι το χουν κανει επιχειρηση ολα και δεν σεβονται τιποτα δεν εχουν και την αισθηση του ποσου που ζητανε....

ξεσπασα λιγο...αλλα ελεος!!!

Εκτός του οτι συμφωνώ , σε θαυμάζω κιόλας!!! Μπράβο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια τι κανετε??????Καναμε ντοπλερ σημερα ολα καλα, 2200 ο μπεμπης μου. :shock: Οπως ειπε και ο γιατρος μπαμπατσικος, μεγαλο μωρο!!!!!!Μου ειπε να ελλατωσω οσο μπορω πατατες τηγανιτες, ψωμια, γλυκα μηπως και δεν ξεπερασουμε τα 3700 και γλυτωσουμε καμια καισαρικη.Τι να πω???? Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι με τοσο μεγαλο μωρο πως θα το βγαλω :confused::confused:

Κοριτσια σας το εχουν απαγορευσει το σεξ???Γιατι εγω κανονικα, δεν το εχω κοψει το αθλημα:oops:

Μην ανοιγετε το θεμα κουνουπι, εχω 2 βραδια τωρα το εχω μεσα στο αυτι ετσι και το πετυχω θα το λιωσω!!:twisted::twisted::twisted:

Οσο για τις αυξησεις στα μαιευτηρια πονεμενη ιστορια, πηρα τιμοκαταλογο απο το Ρεα 100 ευρω αυξηση εχουν κανει στα οικονομικα πακετα.:(

BXYXp3.png

Γεια σου Ζουζου!!! μπραβο για το ντομπλερ!! οντως μπαμπατσικος ο μπεμπης αλλα χαλαλι!!! μην σκας ολα γινονται η θεια μου γεννησε φυσιολογικα πριν 30+ χρονια 3 παιδια τα δυο απο 4 κιλα και κατι και το τριτο 5 κιλα!!! ολα γινονται δεν χρειαζεται καισαρικη σωνει και ντε!!!

εμας δεν μας το κοψε το σεξ αλλα πονεμενη ιστορια....αρχικα ειχα κατι καφε και μια φορα αιμα οποτε φοβομασταν και επιπλεον ειχα και τις αναγουλες,μετα το πρωτο τριμηνο ολα καλα αλλα αραια και που γιατι φοβοταν κι ο αντρας μου μετα κιλα και κοιλια μεχρι να βολευτω ξενερωνω ομως σιγα σιγα πρεπει να γινεται πιο πολυ για να βοηθησει στον τοκετο...αντε να δουμε!!!

τι παθαν ολοι και κανουν αυξησεις;;; νομιζουν οτι ο τσιπρας μας εβγαλε ηδη απο την κριση;;;; η πριν πτωχευσουμε ειπαν οτι παρουμε;;;

δεν ξερω πως ειναι τα δημοσια νοσοκομεια εκει αλλα εδω δεν τα φοβαμαι

yk1yp3.png

Zzouzou μπράβο για το ντόπλερ!! Ολα καλα!! Θα το βγάλεις μια χαρά!!! Οςο για το σεξ εχω ξεχάσει τη λέξη ....ειναι απαγορευμενο ..βέβαια εγω ειχα κ προβλήματα στην αρχή..τώρα εχω συσπασεις! Μου χει πει όχι ορθοστασία κ όχι ταρακούνηματα!!!

Ρε κοριτςια έχετε πάρει πιστολάκι μαλλίων για μωρά, ειναι ένα της Chico... Νομίζω οτι εμάς δε θα μας χρειαστεί τουλάχιστον τους πρώτους μήνες...

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια.

πολυ ζεστη σημερα.καθομαστε στο μπαλκονακι μας κ δεν θελω να μπω μεσα.

ευτυχως απο κουνουπια τιποτα ακομα.θελωα να βρω συτες της τεζα για τα δωματια αλλα ακομα δν βγηκαν.πιο πολυ για της μικρης.του χρονου με το καλο συτες.

αχ κοριτσια το σεξ η ιδια ιστορια σε ολες.

Καλο βραδυ σε ολες.

α zouzou μπραβο για το ντομπλερ.

και mama δικιο εχεις.μετα σου λεει δεν γεννιουνται παιδια.

τελος παντων.

φιλακια σε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

γεια σας κοριτσια!!! μολις γυρισαμε και απο το τελευταιο μαθημα ανωδυνου τοκετου!!! αυριο θα σας τα γραψω αναλυτικα!!!

να πω μονο στην Σαγκρε που ρωτησε αν χρειαζεται καποιο συμπληρωμα την περιοδο του θηλασμου: η μαια ηταν κατηγορηματικη πως δεν πρεπει μια γυναικα να παρει απολυτως τιποτα συνθετικο μονο να εχει ισορροπημενη διατροφη, να τρεφεται καλα και δεν χρειαζεται τιποτα αλλο, μονο σε περιπτωση που μια γυναικα μπηκε να γεννησει με χαμηλο αιματοκριτη η αφου γεννησε ειχε αιμορραγια και επεσε πολυ ο αιματοκριτης τοτε μπορει να παιρνει σιδηρο τιποτα αλλο, τα υπολοιπα αναλυτικα αυριο γιατι τοσες ωρες ζαλιστηκα!!!

τι κανετε αλλο;;; αλλη μια μερα τελειωσε και ετσι σιγα σιγα θα περασουν και οι υπολοιπες μεχρι να γεννησουμε και να εχουμε τα μωρακια μας αγκαλια και να γυρισει αυτη η σελιδα και να ερθει η επομενη!!! ανυπομονω οπως και ολες μας αλλα περναει....

yk1yp3.png

μαμα θα περιμενουμε κι αυριο σε ευχαριστω για την πληροφορια κατ αρχην και μετα να σου πω οτι μετεφερα με λινκ το μαθημα που μας εγραψες στο διπλα καφε ειμαι εγκυος ή οχι και μου ζητησαν να σου στειλω τις ευχαριστιες τους σημερα πηρα τηλ στην αλκυονη και μου ειπε αν χρειαζεται να παρω αλλα δεν ειναι πανακια κι οτι πανω από όλα προεχειη ξεκουραση και η καλη διατροφη πρακτικα ομως; με ενα πιτσιρικι ακομα ζητημα αν θα προλαβαινω να μαγειρεψω και να φαω πολυ περισσοτερο να ξεκουραστω... Επισης κανεις δε σου προεξοφλει οτο οσο θηλαζεις θα σαι υγειεστατη και δε θα χρειαστει να παρεις τιποτα εγω στο πρωτο χρειαστηκε να παρω μεχρι και αντιβιωση. Συμβαινουν αυτα... Θα περιμενω τα αναλυτικα αυριο

sagreluna χαιρομαι πολυ που μπορω να βοηθησω καποιον εστω και λιγο με ενα απλο ποστ!!! να στε ολες καλα!!! στο αλλο θεμα ειμαι εγκυος η οχι καπου καπου σας παρακολουθω!! δεν θελω να επεμβω, αυτο που εχω να πω ειναι οτι ειστε πολυ ωραια παρεουλα και σας χαιρομαι!!! με καποια κοριτσια ετυχε να βρεθουμε σε αλλα θεματα για λιγο,

σιγουρα η θεωρια με την πραξη εχει τεραστια διαφορα, δεν εχεις καποιον για βοηθεια;; εστω για την αρχη που θα σαι πολυ κουρασμενη;;; κι εγω δεν εχω κανεναν κοντα αλλα να σου πω την αληθεια πολλες φορες λεω καλυτερα, ειδικα τωρα που ειναι το πρωτο και που θα χω μονο αυτο και τον αντρα μου να φροντιζω!! αργοτερα βλεπουμε....

θα σας πω αυριο τι μας ειπαν σημερα!!!

καλο βραδυ και φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

κοριτσια καλημέρα!!!όπως καταλάβατε ο υπνος μου απλα δεν υπαρχει...zouzou μπραβο για τον μπεμπουλη...ακολουθησε τις οδηγιες του γιατρου και όλα θα πανε καλα!! αλλωστε ολοι λενε ότι το σημαντικο είναι να βγει το κεφαλι του μωρου...μετα τσουπ γλυστραει...μην αγχωνεσαι!!νικηαντωνια κι εγω υπεφερα από καουρες κι ακολουθησα αυτά που λενε τα κορίτσια..εδω και 3-4 μερες δεν μ'εχει ξαναπιασει...εχω παρατηρησει ότι οσο κατεβαινει η κοιλια υποχωρουν..επισης δεν τρωω μετα τις 8-9 και φροντιζω το βραδυνο να είναι κατι ποοοοοολυ ελαφρυ (εχασα κι ένα κιλακι!!!).Για το SEX εγω θα σας πω ότι ξεχασα πως γινεται...λιγο η απαγορευση του γιατρου ως τον 5ο λιγο ο φοβος μετα και πολύ η κοιλουμπα τωρα το κανουν ακατορθωτο...τοσους μηνες αντεξαμε υπομονη λιγο ακομη!!!Τα φιλια μου και τις καλημερες μου σε ολες!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

Δημητρα;;; τι ωρα ειναι αυτη;;;

κι εγω δυσκολευομαι με τον υπνο αλλα πιστευω πως το καλο μου στρωματακι με σωσε!!! αλλιως θα μουν χειροτερα!!!

σημερα ξυπνησα και αρχισα τα συμμαζεματα και τα πλυντηρια!!! εχω στο μυαλο μου να κανω ενα σωρο πραγματα αλλα ακομα πρει να συγκρατηθω κατα τον γιατρο!!! οποτε λιγο λιγο....

προσπαθω λιγο να συγκεντρωθω να μην ξεχασω κατι για να σας πω τα υπολοιπα του θηλασμου!!!

επανερχομαι με αναλυτικες οδηγιες!!!

φιλακια σε ολες!!!

yk1yp3.png

θηλασμος part 2:

ας ξεκινησω απο τις πληγωμενες θηλες και ποια τα αιτια:

οι θηλες μπορει να πληγωθουν απο λαθος τοποθετηση του μωρου στο στηθος (το μωρο δεν θηλαζει απο την θηλη αλλα απο την θηλαιω αλω ), επισης ομως μπορει να πληγωθουν και απο την λαθος απομακρυνση του μωρου απο το στηθος, απο συχνη καθαριοτητα με σαπουνι και νερο , απο κακης ποιοτητας αντλια σε περιπτωση που χρειαστει η αντλια που δεν ταιριαζει σε μας και που δεν ξερουμε να την χρησιμοποιησουμε σωστα!! επισης απο την συνεχη χρηση επιθεματων, οταν τηρειται αυστηρο ωραριο θηλασμου, οταν το μωρο εχει συγχυση θηλων (επομενως το πιανει λαθος), αν εχει κοντη γλωσσα(κοντος χαλινος), η αν εχει το μωρο στοματιτιδα και μας μεταφερει καποια μυκητιαση...

Το μωρο μας δειχνει με καποια σημαδια οταν κοιμαται οτι αρχιζει και πειναει, και τοτε ειναι η καλυτερη ωρα και ας μην εχει ξυπνησει να το βαλουμε στο στηθος, σε περιπτωση που δεν το καταλαβουμε το μωρο εκνευριζεται και δεν μπορει απο τον εκνευρισμο να πιασει την θηλη και να θηλασει, θα πρεπει πρωτα να το ηρεμησουμε βαζοντας το να ακουμπησει skin to skin ωστε να μας μυρισει να ακουσει την καρδια μας και οταν ηρεμησει το τοποθετουμε στο στηθος για να θηλασει.

Τα σημαδια ειναι οταν αρχιζουν οι βολβοι των ματιων του καθως κοιμαται να κουνιουνται ελαφρα, σαν να βλεπει ονειρο, οταν αρχιζι και κουναει τα χερακια και κανει γκριματσες η χασμουριεται και κουναει λιγο τα ποδαρακια

ξυπναει και πειναει!!!

ξεχασα να πω οτι κατα τον θηλασμο και ιδιαιτερα στην αρχη πρεπει να κανουμε τουλαχιστον 8-12 θηλασμους το 24ωρο!!!

καταλαβατε δηλαδη οτι τουλαχιστον για τον πρωτο καιρο μονο αυτο θα κανουμε και θα κοιμομαστε!!! χαχα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...