Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mama χιλια ευχαριστούμε!!!!zouzou εγω αποτριχωση δεν μπορω να κανω ποναω οποτε βολεύομαι με το κλασσικο ξυραφακι...ποδαράκια κανω κανενα μισαωρο και όπως περιγραφεις με ακροβατικες κινησεις...ενώ για μπικίνι παιρνω το καθρεφτακι κανω το σταυρο μου κι ότι παρει...maria μπραβο καλη επιτυχια...

Μαρια μπράβο σας!!! Φαίνεται να έχετε αποτέλεσμα στο κόψιμο πάνας ελπίζω να συνεχίζετε έτσι μέχρι τέλους!!!

Γυρισαμε και απο τον γιατρό 2400 η μικρή ολά Κάλα!!! Σήμερα κατάλαβα οτι πλεον τα μωρακια μας και τώρα να γεννηθούν δεν θα χουν κανένα απολύτως πρόβλημα!!! Ολά είναι έτοιμα και απο δω και πέρα βάζουν μονο βαρος!!! Είναι κι αυτό μια μεγάλη ανακούφιση ε;;;

Όσο για την αποτρίχωση ποδιά χεριά και μουστάκι Κέρι, για τα ποδιά μου τα κάνε μια φιλη τον περασμένο μήνα και θα μου τα ξανακάνει σε κανένα 10ημερο ώστε να είμαι κομπλε, το κάτω μέρος με Πολύ ψηλαφιση άλλα όλο και κάτι μένει, απλα θέλω να αποφυγω μια ακόμη διαδικασία στο νοσοκομειο τέλος πάντων οτι μπορω κάνω....

Όσο για το μαθημα θηλασμού να στε όλες καλά!!! Θα σας γράψω και το επόμενο μαθημα και ελπίζω να βοηθήσω Εστω και στο ελάχιστο!!!

Τα la leche μας τα είπε και η μσια χθες, κανουν άψογη δουλεια!!! Οσες θέλετε να δείτε στο ιντερνέτ έχει της πατσουρου και φαντάζομαι και αλλά πολλά!!!

yk1yp3.png

Kirtiblue για να καταθέσεις τα χαρτιά σου στο ΙΚΑ πρεπει Οντως να είναι 56 μέρες πριν τον τοκετό άλλα πρεπει να κλεισεις Ραντεβου με τον γυναικολόγο του ΙΚΑ οπου θα εχεις μαζί σου το χαρτί απο τον ιδιωτικό σου γιατρό οπου θα γράφει την Πητ σου και αυτός με την σειρα του θα σου δώσει το αντίστοιχο χαρτί για να το καταθέσεις με τα υπολοιπα δικαιολογητικά στις Παροχες του ΙΚΑ!!! Εμένα θα μου τα καταθέσουν αύριο που δεν είναι ουτε 1η ουτε 15η του μηνός!!! Όμως θα σου πουν ακριβως πόσα θα πάρεις και ποτε

Το επίδομα λοχειας θα το πάρεις με το που γεννησεις θα καταθέσεις παλι στις Παροχες την ληξιαρχική πράξη γέννησης και τελειώσες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

ωχ!! Νικηαντωνια χαλια ε;;;

υπομονη κοριτσι μου....τι εφαγες και σε πειραξε;;;

οσο για τον υπνο κι εγω στριφογυρναω και σηκωνομαι 2-3 φορες για κατουρημα, οι γοφοι πονανε κτλ κτλ και ευτυχως που πηραμε περσι και καινουργιο στρωμα αλλιως....

yk1yp3.png

ωχ!! Νικηαντωνια χαλια ε;;;

υπομονη κοριτσι μου....τι εφαγες και σε πειραξε;;;

οσο για τον υπνο κι εγω στριφογυρναω και σηκωνομαι 2-3 φορες για κατουρημα, οι γοφοι πονανε κτλ κτλ και ευτυχως που πηραμε περσι και καινουργιο στρωμα αλλιως....

Έρχονται και φεύγουν οι καούρες, δεν είναι έντονες όμως. Κοινώς παλέυονται.

Ο ύπνος όμως τέλειωσε.....:cool::cool:

Η μέση σε πονάει;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Kirtiblue για να καταθέσεις τα χαρτιά σου στο ΙΚΑ πρεπει Οντως να είναι 56 μέρες πριν τον τοκετό άλλα πρεπει να κλεισεις Ραντεβου με τον γυναικολόγο του ΙΚΑ οπου θα εχεις μαζί σου το χαρτί απο τον ιδιωτικό σου γιατρό οπου θα γράφει την Πητ σου και αυτός με την σειρα του θα σου δώσει το αντίστοιχο χαρτί για να το καταθέσεις με τα υπολοιπα δικαιολογητικά στις Παροχες του ΙΚΑ!!! Εμένα θα μου τα καταθέσουν αύριο που δεν είναι ουτε 1η ουτε 15η του μηνός!!! Όμως θα σου πουν ακριβως πόσα θα πάρεις και ποτε

Το επίδομα λοχειας θα το πάρεις με το που γεννησεις θα καταθέσεις παλι στις Παροχες την ληξιαρχική πράξη γέννησης και τελειώσες!!!

Καλημερα κορίτσια μου! Τι κάνετε ;; mama σε ευχαριστώ πολυ!! Τα εχω κανει ολα. εντωμεταξύ κοριτςια ο γιατρός του ΙΚΑ μου εχει γράψει τελευταία περίοδο 20 / 06 ενώ εγω ειχα 20/09 , παω λοιπόν κ του. Λέω γιατρέ τελευταία περίοδο ειχα 20/09 όχι μου λέει 20/06 γιατρέ δε ξέρω εγω ποτε ειχα τελευταία περίοδο; Συγνώμη απλά το λέω γιατί το έχετε γράψει λάθος κ μην εχω κάποιο πρόβλημα, μου απαντάει οτι με βάση τα στοιχεία η τελευταία περίοδος μου ειναι 20/06!!! Μια του λέω αν ήταν έτσι θα ειχα τώρα γεννήσει!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχα ε δεν έβγαλα άκρη κ έφυγα έτσι!!!

Μαμα σε τι εβδομάδα είσαι;;

Έρχονται και φεύγουν οι καούρες, δεν είναι έντονες όμως. Κοινώς παλέυονται.

Ο ύπνος όμως τέλειωσε.....:cool::cool:

Η μέση σε πονάει;

Υπομονή κοριτςια,, μια απο τα ίδια! Νίκηαντωνια δοκίμασε για την καούρα παγωτό!!!η μέση όχι ακόμα αλλά η πλάτη πολυ!!

Mama κ εγω το ίδιο 2-3 φορές τουαλέτα κάθε βραδυ κ πολυ ζέστη πολυυυυ ζέστη με σεντόνι μονο ειμαι..

Διαφημίσεις

Νικηαντωνια η μεση μου δεν μ ποναει αλλα ποναω πολυ στο ηβικο οστο και στους γοφους μονο στον υπνο, μαλλον γαιτι κοιμαμαι πλαγια πολλες ωρες και πεφτει το βαρος, ο πιο ενοχλητικος πονος ομως ειναι στην πλατη οταν κουραζομαι....

μαγνησιο μου το αυξησε παλι γιατι δεν θελει να χω συσπασεις ακομα, μου ειπε ομως οτι με το που μπω στον μηνα μου (δηλαδη την αλλη τριτη) να περπαταω τουλαχιστον 2 ωρες την ημερα, να κανω δουλειες στο σπιτι και πολυ ελευθερο σεξ....αντε να δουμε το τελευταιο πως ακριβως θα γινει με την κοιλια....

ειμαι 34 +5

κι εγω ζεσταινομαι το βραδυ πολυ, αλλα ακομα εχω παπλωμα, βεβαια δεν το σκεπαζομαι λιγο στην μεση

καλα kirtiblue τι γιατρος ειναι αυτος;;; οτι να ναι!!!! μονο να μην χρειαστει να τρεξεις παλι να το διορθωσεις εσυ και ταλαιπωρεισαι....

για καουρες σοδα η γενικα κατι με ανθρακικο, γαλα, παγωτο, μπανανα η αν ειναι πολυ ενοχλητικο κατι απο το φαρμακειο με την αδεια του γιατρου φυσικα

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια . Βλέπω λιγο πολυ όλες τα ίδια έχουμε πόνους σε μεση η πλατη , νυχτερινή συχνοουρια , καουρες , ζέστη κ στριφογυρισμα ... Εγω μόνο καουρες δεν εχω αλλα έχουμε τα κουνούπια ολο το βραδυ που έκαναν την εμφάνιση τους πριν μερικές μερες κ δεν πεθαίνουν με τίποτα τα άτιμα .

καλημερα μαρια!!! εμενα τα κουνουπια δεν με θελουν!!! να φανταστεις εγω εχω για αντικουνουπικο τον αντρα μου!!! χαχα τα μαγνητιζει απο χιλιομετρα!!! ο καημενος βαζει αντικουνουπικο εγω οχι και παλι αυτον τσιμπανε!!!!

ελπιζω το μωρο να μην το τσιμπαν τα ατιμα....

καουρες ευτυχως ουτε κι εγω εχω...

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...