Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

http://kellymom.com/health/growth/growthcharts/ εδω θα βρείτε κ καμπύλες ανάπτυξης για μωρά που θηλαζουν οι οποίες ειναι απο τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας. Αλλιώς μπορείτε να πάτε κ απευθείας στο site του παγκόσμιου οργανισμού υγείας http://www.who.int/childgrowth/standards/en/.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα πλεονεκτηματα του θηλασμου τα ξερετε λιγο πολυ ολες!!! τα μωρα που θηλαζουν δεν αρρωσταινουν τοσο συχνα λογω των αντισωματων που παιρνουν απο την μητερα απο τον θηλασμο, λιγοτερα ποσοστα ακομα και για καρκινο γεννητικων οργανων κτλ, η ομιλια τους πιο γρηγορη και πιο ευκολη, το IQ τους πιο ανεβασμενο κτλ κτλ

γενικα μας ειπε για ολα τα θηλαστικα ζωα στην φυση που τα μικρα οδηγουνται και απο μονα τους στην μητερα τους ωστε να τραφουν, καθε μαμα εχει αρκετο γαλα οχι μονο για ενα μωρο αλλα και για 5 ακομα, το λεω πιο πολυ και για τις διδυμομανουλες και βαλε... αναφερθηκε το θεμα που πριν πολλα χρονια υπηρχαν οι ντανταδες που θηλαζαν τα παιδια των πλουσιων χωρις να τ εχουν γεννησει!!!!

επισης ολα τα θηλαστικα δεν θηλαζουν απο διαφορετικο ειδος οπως πχ η μαιμου απο την μαιμου, το γατακι απο την γατα και παει λεγοντας παρα μονο ο ανθρωπος που πολλες φορες το χει αναθεσει να αναθρεψει το μωρο του στην αγελαδα!!!!

δεν θυμαμαι κατι αλλο κοριτσια μου!!!

συγνωμη αν σας κουρασα!!! την τεταρτη εχουμε ενα ακομη μαθημα για τον θηλασμο το οποιο θα αναφερθει και για διατροφη κτλ αν ακομα θελετε να ακουσετε πολυ ευχαριστως να σας γραψω!!!

φιλακια πολλα!!!

yk1yp3.png

για οσες χρειαστουν βοηθεια η εχουν αποριες στην πραξη η γενικα χρειαζονται υποστηριξη και θελουν να συμμετεχουν και να παρακολουθησουν και συναντησεις που αφορουν τον θηλασμο ψαξτε το αλκιονη, το διαφημιζει στην τηλεοραση κιολας, δεν εχω τηλ η σαιτ αλλα δεν ειναι δυσκολο μπορειτε να το βρειτε ευκολα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!

Άννα κορίτσι μου τρόμαξα μόνο που το διάβασα.. ευτυχώς είστε (μαμά και μπουμπού) καλά! τέλειο το ζάχαρο!

mama82 ναι έχω αρκετές συσπάσεις και εγώ. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα καθόλου και δεν έπαιρνα μαγνήσιο. Μάλλον τώρα λόγω κούρασης,ίσως επειδή είναι 2η εγκυμοσύνη δεν ξέρω. Καλή επιτυχία στον γιατρό σήμερα!

sangreluna μεγάλωσε το μαγκάκι νούμερο 2! εμένα ο γιατρός μου είχε πει μετά τον τοκετό να συνεχίσω το σίδηρο και το ασβέστιο για όσο θηλάζω. τα έπαιρνα στην αρχή αλλά τα έκοψα στην πορεία αφού οι εξετάσεις που έκανα ήταν πολύ καλές. όταν λες βιταμίνες τι εννοείς? γιατί τέτοιες αυξήσεις στο μαιευτήρια?καταργούν το επίδομα που έδινε ο ΕΟΠΥΥ?

Μaria 1984 πως τα πάτε με το κόψιμο της πάνας? έχω ξεκινήσει και εγώ τον γιο μου ,επίσης 2,5 χρονών, αλλά μέχρι στιγμής δεν πάει και πολύ καλά.

Kidenio τι μεγάλα διδυμάκια που έχεις! τέλεια τα νέα σας! για τοκετό μιλήσατε?θα πάτε μέχρι 38η τελικά?

ZZOUZOU εσύ πως είσαι? Νίκη-Αντωνία εσύ?

Ειμαστε στην τριτη μέρα προσπάθειας κ τα πάμε τέλεια , κανενα βρεγμένο βρακάκι μεχρι τωρα απλα την βαζω κ χωρις να το ζητήσει . Σημερα κοιμήθηκε για μεσημέρι κ ξυπνησε στεγνή ... Να ξέρεις τα αγόρια ειναι πολυ πιο δύσκολο να μάθουν κ απο φίλες ξερω οτι τα βάζουν κοντά στα 3 ... Κανε το πιο πολυ τύπου παιχνιδι μηπως κ καταφέρεις κατι ... Εγω ας πούμε την πρωτη μέρα την ειχα παει βόλτα στην εξοχή κ της λέω έλα να κατουρησουμε το χωραφι του μπαμπα κ το πήρε για αστείο .

Νικηαντωνια οντως ειναι ψιχουλα!!! συμφωνα με το τελευταιο εισοδημα που ηταν ο βασικος μισθος 466 και μετα με το ταμειο ανεργιας που επαιρνα 360 θα βου καταθεσουν για αυτες τις 56 μερες 675 ευρω , βγαλε ακρη....αλλα τι να κανουμε;;; οτι δινουν θα το παρουμε και μην σου πω στο τελος θα πουμε και ευχαριστω....:?

Κάπως έτσι!!!!

Και το επίδομα λοχείας κατατίθεται απευθείας στην κλινική, ξέρεις;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Μαμα δεν μας κουραζεις καθολου! Οτι πληροφορία παίρνουμε για τον θηλασμο ειναι χρήσιμη! Ασε που ξανα θυμόμαστε πραγματα! Αν δεν κουράζεσαι να μας τα γράφεις οπωσδήποτε!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Ρε κοριτσια με το ξυρισμα τι κανετε???????? εγω δεν την παλευω αλλο, εκτος οτι κανω μια ωρα, χιλιοκοβομαι κιολας.Καλα τα ποδια με την κοιλια τουρλα για να τα φτασω κανω ακροβατικα...οσο για το ...:oops: μονο με καθρεφτακι και παλι το κανω αστα να πανε :D.

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;

Να ρωτήσω κάτι;

Πήρε καμιά άδεια απο τι ΙΚΑ και να έχει πληρωθεί κιόλας;

Εγω πήγα να κατέθεσε τα χαρτιά πριν 2 εβδομαδες κ μου είπαν οτι ειναι νωρίς, πρέπει να παω 56 ημέρες πριν την ΠΗΤ . Μόλις καταθέσω τα χαρτιά θα μου βάλουν τα χρήματα για το επίδομα μητρότητας. Κ τους ρώτησα το επίδομα λοχείας κ μου είπαν μόλις έρθεις να καταθέσεις για αυτο θα σου πούμε κ για τη λοχεία..νομίζω οτι πληρώνουν κάθε 1 και 15 του μηνός... Θα παω αυτη την εβδομάδα κ θα σας ενημερώσω!

Κοριτςια Μου Τα υπόλοιπα μην. Θα τα διαβάσω λιγο αργότερα!

Απ οτι κατάλαβα μαμα εχεις ξεκινήσει κ μας γράφεις για το τι έμαθες ! Σε ευχαριστούμε πολυ!

Αααααα κ πριν λιγο γύρισα απο το ντόπλερ ! Ολα καλα δόξα το θεό ! Το μονο οτι δεν πήραμε καμία φωτογραφία 3d γιατί ο μπεμπακος μου ήταν συνεχώς γυρισμένος..αλλά δε πειράζει θα ειναι έκπληξη!!! Επίσης μια που βγήκα πήγα κ πήρα απο τα h&m σκουφάκι κ καλτσακια κορίτσια απο 100% βιολογικό βαμβάκι!!

ζουζου 1400 το τρικλινο με εοππυ μου ειπαν ασε από το πρωι με ενα ουφ ειμαι συνεχεια.

κιντενιο τι γιγαντακια ειναι αυτα χαρα στο κουραγιο σου κοπελια με καισαρικη η φυσιολογικο;

Κ μένα 1400 με τον ΕΟπυ μου ήπαν στο γαια σε τρίκλινο...Που γεννάς; Τι να πω πολλα ειναι...

Kidenio !! Φτου φτου φτου τα μωράκια σου!!!

γεια σας κοριτσια!!! πωπω!! επειψα λιγο και εχετε γραψει πολλα!!!

kidenio μπραβο στον γιατρο σου που επιμενει φυσιολογικα!!! εδω θα σε ειχαν ηδη παει για καισαρικη!!! απο οτι ξερω απο δυο φιλες που ηδη γεννησαν διδυμα παντα το ενα εχει θεση αλλα μολις βγει το πρωτο ακολουθει και το αλλο κανονικα χωρις προβλημα!!! επισης οι μαιες στα μαθηματα ανωδυνου λενε οτι το μωρο μπορει να γεννηθει χωρις θεμα ακομα και με ισχιακη προβολη, δηλ με τα ποδια κατω οποτε μην σκας!!! και το βαρος τους σουπερ, μην ξεχνας οσο βαρος επιπλεον παρουν καλυτερα και για αυτα και για εσενα ολα θα πανε καλα!!!

cristab και Μαρια καλη επιτυχια στο κοψιμο πανας!!! απο την μια τωρα που καλοκαιριαζει εςιναι ευκαιρια!!! ευχομαι να ξεμπερδεψετε γρηγορα μ αυτο το θεμα!!!

τι τιμες ειναι αυτες στα μαιευτηρια;;; εδω στο γενεσις το τρικλινο με φυσιολογικο και με εοππυ για 3 μερες εχει 790 + αναισθησιολογο σε περιπτωση επισκληριδιου 160 + 130 παιδιατρος + αμοιβη γιατρου +30 αναλωσιμα παιδιου, γυρω στα 2500 χοντρα χοντρα ολα μαζι τα υπολογισα, οχι οτι ειναι λιγα....αλλα 1500 μονο η κλινικη ;;;;

Mama στα 1400 εδώ στην Αθήνα συμπεριλαμβάνονται ο αναισθησιολόγος, ο παιδίατρος -έμβρυολόγος κ οι πρώτες εξεταςεις Του παιδιού κ επιςης δε χρειάζεται να εχεις μαζι σου πάνες κ ρουχα για το παιδί γιατί σου παρέχονται.

Ρε κοριτσια με το ξυρισμα τι κανετε???????? εγω δεν την παλευω αλλο, εκτος οτι κανω μια ωρα, χιλιοκοβομαι κιολας.Καλα τα ποδια με την κοιλια τουρλα για να τα φτασω κανω ακροβατικα...οσο για το ...:oops: μονο με καθρεφτακι και παλι το κανω αστα να πανε :D.

Εγω κάνω αποτρίχωση στα πόδια κ εχω σωθεί , έκανα 3 εβδομαδες πριν κ τώρα με κόβω να κάνω τέλη ΜΑΗ για να ειμαι οκ τον Ιούνιο. Οςο για την ευαίσθητη περιοχή άστο... Δε βλέπω τίποτα, κ παίρνω οτι μπορώ κ οτι νομίζω οτι παίρνω..Χαχαχα κάθε φορα που παω στο γιατρό ζητάω συγνώμη για την κατάσταση. Τι να κάνουμε δε μπορούμε να κάνουν κ τίποτα.. Σε βρίσκω τολμηρή με το καθρεφτάκι εγω νομίζω δε θα τα κατάφερνα!!

Mama σε ευχαριστούμε τόσο πολυ για τις τόσο χρήσιμες πληροφορίες !!! Εννοείτε πως θελουμε να μάθουμε κ τα υπόλοιπα αν δε βαριέσαι να τα γράψεις! Εγω παρακολουθούσα τις συναντήσεις τις la leche , άλλα τώρα με την απαγόρευση κυκλοφοριας απο το γιατρό νομίζω οτι δε θα ξαναπάω κ πολυ θα μου λείψει. Μπείτε όσες ενδιαφέρεστε να δείτε εδώ. Εχει ομάδες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας κ ειναι πραγματικά εξαιρετικές!!!ειναι σύμβουλοι θηλασμού

http://www.lllgreece.org

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...