Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

σας ειπε τιποτα για βιταμινες μετα τον τοκετο για το θηλασμο; αν οχι μπορεις να κανεις μια ερωτηση συγκεκριμενα θελω καποιες να μην επηρεαζουν αρνητικα ουτε το γαλα ουτε τη λεχωνα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μια χαρα το μικρουλη!!! 2300!!! οτι πρεπει!!!

το θεμα διατροφης δεν το θιξαμε τοσο γιατι θα γινει περισσοτερο συζητηση στο δευτερο σκελος του μαθηματος!!!! βεβαια εγιναν καποιες αναφορες πιο πολυ στο τι να μην τρωμε αλλα και γενικα οτι πρεπει να γινεται μια ισορροπημενη διατροφη , θα ρωτησω ομως συγκεκριμενα την τεταρτη και θα σου πω...

πιο πολυ σημερα ειπαμε στον σωστο τροπο να δωσουμε στηθος στα μωρα, πως να τα πιασουμε για να μπορουν να θηλασουν και αυτα χωρις να ζοριζονται, πως να πιασουν την θηλη για να μην μας πληγωσουν, τις στασεις θηλασμου, ποσο πρεπει να τα κρατησουμε απο το καθε στηθος μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος, πως θα καταλαβουμε αν ολα πανε καλα με τον θηλασμο, το μωρο που στην αρχη χανει λιγο βαρος και δεν φταιει ο θηλασμος μετα ποσες λερωμενες πανες πρεπει να χουμε, ποτε θα καταλαβουμε οτι το μωρο δεν θηλαζει σωστα και αφυδατωνεται και αλλα τα οποια θα γραψω αναλυτικα!!!

yk1yp3.png

Κορίτσια καλημέρα , τι κάνετε ;; Προσπαθώ να σας διαβάσω απο προχθές το βραδυ αλλα ειναι τόσο το τρέξιμο κ η κούραση που δεν προλαβαινω ... Εμεις εχθές πήγαμε στη γιατρο κ ευτυχώς πήρε καμποσο βαρος το μωρο μας έφτασε τα 1,900 γραμ κ γύρισε με το κεφαλακι κατω γιατι μεχρι τωρα ηταν ισχιακο ... Κλείσαμε κ ραντεβου για τις 6-6 για την γεννα γιατι εγω γεννάω με καισαρικη εκτός απροόπτου βέβαια ... Συσπασεις εχω κ εγω λίγες καθε μέρα κ ακανόνιστες αλλα μου είπε η γιατρός να μην ανησυχώ γιατι ειναι απλα προπαρασκευαστικές ... Σε 10 μερες που μπαίνω στον μηνα μου κόβω το μαγνήσιο αλλα πολυ φοβάμαι οτι δεν θα την παλέψω με τις κραμπες που ήδη με πιάνουν 2-3 καθε βραδυ ... Διαβάζω που λέτε για βιβλία κ για ελεύθερο χρόνο κ μου φαίνονται πολυτέλεια ολα αυτα , εγω εχω την κόρη μου κ με τρέχει ολη μέρα πάνω κατω κ ειμαστε κ σε φάση να κόψουμε την πανα κ δεν μου μένει χρόνος για τίποτα .. Ξεκουραστειτε κ κοιμηθείτε όσο μπορειται τωρα οι πρωτομανουλες γιατι αυτο μετα θα το ξεχάσετε κ ειδικα τον πρωτο καιρο ...

Πωπω ρε Άννα τι έπαθες;;;; Μπράβο στην ψυχραιμία σου κ που μιλούσες στη Μπέμπα!! Παναγία μου...καλα φαντάζομαι κ το σοκ του άντρα σου...πήρες το γιατρό; Πατρόν καλού κακού κ πες του για τις πληγές..ουφ άντε ολα καλα.. Sangre μπράβο με το μπεμπακο μια χαρά! Μαμα θα μας ήταν πραγματικά χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες αν βρεις χρόνο να τις γράψεις. Maria μου άντε με το καλο κ ΕΣΥ!!!ναι όντως εμείς οι πρώτο μανουλες να το εκμεταλλευτούμε!

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες.

Σας ευχαριστω πολυ ολες για την αναφορα σας σε αυτο που επαθα.ολα καλα δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.απλα το τσουξιμο ειναι που υποχωρει σιγα σιγα κ στα χερια ξερετε οι πληγες επειφη τα φερνουμε σε επαφη με νερο πιο συχνα ανοιγουν.

αλλα αυτο δεν με πειραζει.αυτο που εχει σημασια ειναι η μπεμπουλα μου.αν παθαινε κατι...ουτε να το σκεφτομαι.

Μaria με το καλο το μωρακι σου.μεχρι τοτε θα παρει κ αλλο βαρος.ολα να ερθουν βολικα.

σημερα θα παμε κ για καρδιοτοκογραφημα το απογευμα δτην κλινικη.το περιμενω πως κ πως.

λοιπον mama,kirtiblue,kidenio,maria,dimitra,zouzou,sangreluna,νικη αντωνια,marina roz,christab και οποια μανουλα ξεχναω φιλακια στις κοιλιτσες σας.

παντως ειναι πολυτιμο να μοιραζεσαι με καποιον τις αγωνιες σου που ειναι στην ιδια φαση με σενα.κ σας ευχαριστω πολυ.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!!!

Μαρια μια χαρα και το μωρακι απο βαρος!!! ποσων εβδομαδων εισαι;;; με το καλο!!!! μηπως δεν ειναι καλη εποχη να κοψετε την πανα;;; το λεω μηπως οταν τα καταφερετε γεννηθει το μωρακι και η μεγαλη απο ζηλεια τα γυρισει παλι πισω:confused: ευχομαι να μην εχετε τετοια και ολα να κυλησουν ομαλα, προς το παρον οσο μπορεις ξεκουρασου!!!

Καλημερα Αννουλα χαιρομαι που εισαι καλα, να μας πεις και για τον καρδιοτοκογραφο σημερα, κι εγω εχω γιατρο, θα σας πω!!

kirtiblue θα σας γραψω τα παντα αναλυτικα!!!

θα επανελθω

φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!!!

Μαρια μια χαρα και το μωρακι απο βαρος!!! ποσων εβδομαδων εισαι;;; με το καλο!!!! μηπως δεν ειναι καλη εποχη να κοψετε την πανα;;; το λεω μηπως οταν τα καταφερετε γεννηθει το μωρακι και η μεγαλη απο ζηλεια τα γυρισει παλι πισω:confused: ευχομαι να μην εχετε τετοια και ολα να κυλησουν ομαλα, προς το παρον οσο μπορεις ξεκουρασου!!!

Καλημερα Αννουλα χαιρομαι που εισαι καλα, να μας πεις και για τον καρδιοτοκογραφο σημερα, κι εγω εχω γιατρο, θα σας πω!!

kirtiblue θα σας γραψω τα παντα αναλυτικα!!!

θα επανελθω

φιλια σε ολες!!!

Είμαι 33+6 εβδομαδων απλα ειναι λιγο μικρουλικο αυτο το μωρο ... Η κόρη μου ειναι ήδη 2μιση ετών κ ζητάει μονη της να μην φοράει πανα γιατι λέει μόνο τα μωρα φοράνε κ έτσι δεν μπορω να κανω αλλιώς . Την εχω καθυστερήσει κιόλας λόγω του χειμώνα κ της αποκολλησης που ειχα την αρχη γιατι αυτη απο τον Νοέμβριο ήθελε κ πήγαινε τουαλέτα αλλα μετα έπρεπε να μείνω λιγο στο κρεβατι κ την αναλαβε η μαμά μου κ δεν την έβαζε να κάνει τσισακια .

Καλημερα κοιλιτσες ομορφες!!!!!!

Σημερα ζητημα να κοιμηθηκα κανενα 2ωρο, ο μπεμπης ειχε ορεξη να παιξει με κλοτσιες και μπουνιες, αλλαζε θεση και η μαμα ετρεχε στο μπανιο ολο το βραδυ:)!!!Με τρελανε και ενα κουνουπι συνεχεια μεσα στο αυτι μου...ελεος :twisted:!!!!!!

Anna μου τι ηταν αυτο παιδι μου που επαθες?????το διαβασα και παγωσα...για αυτο δεν χονεψα ποτε αυτες τις πορτες. Παλι καλα δεν χτυπησες πολυ...τι να πω????

Περιμενουμε νεα για τον καρδιοτοκογραφημα!!!!!!!!:D:D

Sangreluna μπραβο το μπεμπακι σου 2300!!!! ξερεις κατι για το Ρεα????Αν και θα παω αυριο θα ρωτησω, ελπιζω να μην εχουν ανέβει πολυ :?

Maria 1984 μια χαρα τα γραμμ. μην ανχγωνεσε εξαλλου ο υπερηχος εχει αποκλιση και μπορει να ειναι και λιγο παραπανω, θα παρει ακομα εχεις καιρο. Οσο για κραμπες αστα να πανε καθε βραδυ και χειροτερα, δεν μπορω να γυρισω πλεον στον υπνο απο τον πονο στην λεκανη. Τι να κανουμε λιγο υπομονη και μολις κρατησουμε τα μωρακια μας αγκαλιτσα θα μας περασουν ολα!

Φιλακια σε ολα τα μωρακια!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα! Αννουλα περαστικα! Μεγάλη τρομάρα! Εμεις μόλις γυρίσαμε απο το γιατρό. Ολα καλα! Τα μωρά στην ίδια θέση. Η μπεμπα εμπεδωμενη κ ο μπεμπης ξαπλωμένος οριζόντια! Κ οι δυο ειναι στα ανώτατα όρια της καμπυλης 2700 ο καθένας... Για τη βλεννα μου ειπε να μην ανησυχώ, ειναι προπαρασκευαστική κ απο δω κ πέρα οποτε κ να έρθουνε ειμαστε οκ. Ιδανικά μετα τις 36.

Πάντως οσα κοριτσια δεν έχουν μωράκι ακόμα, απολαύστε το οσο ακόμα κρατάει γιατι μετα πραγματικά δεν υπάρχει χρόνος για τιποτα! Εγω δεν θα τα κατάφερνα αν δεν ειχα τον άντρα μου, ο οποίος ειναι πολύτιμη βοήθεια! Δεν υπάρχει δευτερόλεπτο ελεύθερο! Ευτυχως τώρα που θα έρθουν τα μωράκια μας οι μεγάλες θα πηγαίνουν το πρωί στο σχολειο για 3,5 ώρες κ θα έχουμε λιγο χρονο με τα βρεφακια. Φιλια κοριτσια καλη συνεχεια στη μερα σας!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Κοριτσια καλημερα! Αννουλα περαστικα! Μεγάλη τρομάρα! Εμεις μόλις γυρίσαμε απο το γιατρό. Ολα καλα! Τα μωρά στην ίδια θέση. Η μπεμπα εμπεδωμενη κ ο μπεμπης ξαπλωμένος οριζόντια! Κ οι δυο ειναι στα ανώτατα όρια της καμπυλης 2700 ο καθένας... Για τη βλεννα μου ειπε να μην ανησυχώ, ειναι προπαρασκευαστική κ απο δω κ πέρα οποτε κ να έρθουνε ειμαστε οκ. Ιδανικά μετα τις 36.

Πάντως οσα κοριτσια δεν έχουν μωράκι ακόμα, απολαύστε το οσο ακόμα κρατάει γιατι μετα πραγματικά δεν υπάρχει χρόνος για τιποτα! Εγω δεν θα τα κατάφερνα αν δεν ειχα τον άντρα μου, ο οποίος ειναι πολύτιμη βοήθεια! Δεν υπάρχει δευτερόλεπτο ελεύθερο! Ευτυχως τώρα που θα έρθουν τα μωράκια μας οι μεγάλες θα πηγαίνουν το πρωί στο σχολειο για 3,5 ώρες κ θα έχουμε λιγο χρονο με τα βρεφακια. Φιλια κοριτσια καλη συνεχεια στη μερα σας!

Ρε εσύ είναι πολύ μεγάλα τα μωρά. Μπράβο τους!!

Μέχρι τέλους θα σε πάει δηλ; Έτσι το κόβω.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Τέλεια τα νέα σου κ μεγαλα μωρα για δίδυμα ... Μπράβο σου λιγο σου έμεινε κ εσένα να μπεις στον μηνα σου που πολλες φορές δεν τα καταφέρνουν μανουλες με δίδυμα κάν να φτάσουν τις βδομάδες που εισαι ... Μακάρι να ακούμε μόνο ευχάριστα νέα απο εδω κ πέρα ...

ζουζου 1400 το τρικλινο με εοππυ μου ειπαν ασε από το πρωι με ενα ουφ ειμαι συνεχεια.

κιντενιο τι γιγαντακια ειναι αυτα χαρα στο κουραγιο σου κοπελια με καισαρικη η φυσιολογικο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...