Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

ναι κ γω εκει,πολυ καλο μαιευτηριο. στο θηλασμο , εαν θες βοηθεια, μη διστασεις να φωναζεις τις μαιες οποτε θες. εγω τωρα στο 2ο,αν πανε ολα καλα, σκεφτομαι να κανω rooming in

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημητρα αν το ξανασκεφτεσαι να προσπαθησεις το θηλασμο εχε συνεχεια διπλα σου λανολινη εγω στο πρωτο εκανα ρουμινγκ ιν τωρα σκεφτομαι να ζητησω συνδιαμονη

θελω να θηλασω οπτε σιγουρα θα ζορισω οσο παει απο κει και περα για room in το σκεφτηκα αλλα νομιζω οτι δεν θα τα καταφερω απο αποψη αντοχης και κουρασης!:oops::oops: μακαρι να καταφερω να θηλασω το θελω παρα πολυ !

Qbn9p3.png

8cXxp2.png

Αννουλα θα μαστε εδω οτι χρειαστεις εχε υποψη σου το σαιτ μητρικος θηλασμος και τις συμβουλους παρτες και ρωτα τις οτι ωρα οτιδηποτε ειναι πολυ καλες οχι δεν εισαι εξαντλημενη η φυση τα χει προβλεψει όλα. Ειναι απαραιτητο για το θηλασμο. Μα πανω απο όλα ενημερωσου

Διαφημίσεις

Αννουλα καλωσηρθες κ εσύ! Αφού το θέλεις πολυ θα θηλασεις! Ο θηλασμος θέλει συνεχή προσπάθεια, υπομονή κ υποστήριξη απο το κοντινό σου περιβάλλον ( σύζυγος, γιαγιά η οποίος άλλος ειναι κοντά σου για βοήθεια). Κ φυσικά έναν σύμβουλο θηλασμου για ενημέρωση όπως ειπε κ η sangreluna! Κ εμεις εδώ θα ειμαστε να μιλάμε όσο γνωρίζει η καθεμιά.

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Sangreluna ευχαριστω καλησπέρα! Πάνω που έλεγα στην Κρίστα πως μπα δεν εχω νεύρα, πατάω κάτι φωνές στη μικρή... Ίσως να εκνευριζομαι πιο εύκολα... Όλα καλα να πανε αύριο κ σ εσένα! Θα περιμένουμε!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Γεια σας κοριτσια! Δήμητρα ίδια μέρα ΠΗΤ έχουμε! Το εχεις δει το σπορακι σου;

ναι!! 3 φορες!! η γιατρος μου με βλεπει καθε 10 μερες! χθες το ξαναειδα! κ εχει κανει κατι σαν κεφαλακι κ κατι σαν χερακια. εχει κανει κ κανα 2 κινησεις!!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Δημητρα αν το ξανασκεφτεσαι να προσπαθησεις το θηλασμο εχε συνεχεια διπλα σου λανολινη εγω στο πρωτο εκανα ρουμινγκ ιν τωρα σκεφτομαι να ζητησω συνδιαμονη

τι διαφορα εχουν αυτα τα 2;;; τα παρεχει κ τα 2 το ρεα;;

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

χμ καλη ερωτηση ναι στο ρουμινγκ ιν το μωρο ειναι στο θαλαμο αλλα στο περνουν με χιλιες δυο δικαιολογιες. Στη συνδιαμονη καταθετεις χαρτι πως το θες εκει οτι και να γινει και αν χρειαστει να απομακρυνθει θα συνοδευεται από τον πατερα μεχρι να ξαναρθει.

καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε? πολλα είπατε χτες :P!!

εγώ έχω πολλά νευρα. με το παραμικρό.. και είμαι και πολύ ευσυγκύνητη.. με μια διαφήμηση στην τηλεοραση κλαίω!

κορίτσια έχετε δίκαιο. η 2η ή και 3η εγκυμοσύνη είναι πολύ διαφορετική.. π.χ εγώ που είναι η τριτη μου εγκυμοσύνη κάνω λες και δεν είμαι έγκυος. και τις δουλειες μου τις κάνω και τα μπάνια τα τρίβω και κάτω απο τα κρεβάτια σκύβω και τα παιδιά μου φορτώνομαι... στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ότι και να έκανα σκεφτόμουν αν έπαθε κάτι το μωρό! πολύ διαφορετικά.. το άλλο είναι οτι στις 2 πρώτες εγκυμοσύνες τις πέρασα χωρίς κανένα σύμπτωμα. τώρα σε αυτήν τα πρωινά που ξυπνώ έχω αναγούλες. όχι καθημέρινά αλλά σίγουρα 2-3 φορές την βδομάδα, πότε σε μεγάλο βαθμό πότε σε πιο λίγο. δεν 'ελανα ποτέ εμετό αλλά μόνο αναγούλες.....

καλη επιτυχία σε όσες έχουν γιατρό! ανυπομονώ κ εγώ αλλά αργώ ακόμα μέχρι το 2ο ραντεβου!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα συνομιληκη νια!!

και γω τωρα ειμαι λιγο πιο ξεγνοιαστη...εχουμε κ τον μπεμπη που μας μονοπωλει βεβαια. εχω παντως μηδαμινο πρηξιμο στο στηθος .στον μικρο ειχα γινει τρελη γελαδα! η γιατρος ειπε οτι εχω αλλη ανοχη στις ορμονες τωρα

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...