Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημερα mama, καλημερα κοριτσια! Κι εγω σκεφτηκα να βγαλω χαλια να τα πλυνει η μαμα κ κουρτινες αλλα θα το αφησω 1-2 εβδομαδες παραπισω, οσο πιο φρεσκα τοσο καλυτερα! Εχει λιγο αερα σημερα...τι θα κανετε κοριτσια? Εμεις για φαγητο στην πεθερα κ μετα καμια βολτιτσα...τελευταια μερα κ απο αυριο δουλεια ξανα...δεν ξερω βεβαια για ποσο θα παω αλλα καμια βδομαδουλα σιγουρα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα !!! Dimitra τι να πω λες να γεμίσουμε κακακια;;; Χαχαχα πολλές μαμάδες που δεν έχουν χώρο στο μπάνιο έχουν κανει αλλαξιερα το πλυντήριο!!! Πολυ πρακτικό!! Ααααχ εγω σημερα έβγαλα το πάπλωμα κ ξεκινάω πλυσίματα κουβέρτες κλπ..τα χάλια θα τα βγάλει μανούλα με σύζυξ το Μάιο τέλος! Θέλω να ανεβοκατεβάσω καλοκαιρινά χειμωνιάτικα μπλιαχ η διαδικασία αλλά θα εχω τη μανούλα γιατί μόνη αποκλείεται...σκάω κορίτσια ..πολυ ζέστη! Καλτσακια ναι Δήμητρα χρέος κάθονται..είδα στα h&m πολυ ωραία κ φτηνά, γενικά αυτο το μαγαζί εχει βρεφικά με 100% βιολογικό βαμβάκι φοβερά! Επισκεφτείτε το ! Καμία ρε κορίτσια απο Αθήνα; Που να γεννάει στο γαία;;;

καλημερα!!! εμεις σημερα θα παμε σε μια βαφτιση και δεν ξερω και τι να βαλω με τα κιλα και με την κοιλια!!!! τελος παντων κατι θα βρω.... επισης ερχεται η πεθερα οποτε δεν θα κανουμε κατι αλλο, δουλειες δουλειες κτλ

τα χαλια τελικα μαιο!! αυριο θα κανω ντομπλερ στο νοσοκομειο, για να δουμε....

kitriblue γενικα οι περισσοτερες στις μανουλες ιουνιου ειναι απο αθηνα απλα επεσες στην περιπτωση που δεν μπηκαν τα κοριτσια ακομα

yk1yp3.png

Ααα ωραια ιδεα kitriblue...αν παρω αυτο το πλαστικο με αφρολεξ απο μεσα μπορω να το κανω ετσι!! Θα δω μηπως μου δωσει κανενα ζευγαρι καλτσακια η κουνιαδα μου διαφορετικα θα συμπληρωσω κι αλλα! Οσο για τα καλοκαιρινα κι εγω θελω ν τα κατεβασω ( αν και τα δικα μου δυσκολο να με χωρανε , εκτος απο κανενα φορεμα) αλλα σιγουρα θα το κανω την επομενη εβδομαδα...εχω κατι λιγα λεπτα ρουχα κατω οποτε βολευομαστε προς στιγμην

Ωραια mama! καλα να περασετε και ν αρχισουμε να περνουμε κ καμια ιδεα βαφτισης!! Μη σκας οτι κ να βαλεις κουκλα θα εισαι...εγω εκτος απο τζιν παντελονια κ κολαν δεν αγορασα κατι αλλο σε ρουχα κ ειδικα τωρα που φτανουμε στο τελος..αντε 1-2 μπλουζακια πιο φαρδουλα κ τελος! Το μονο που με αγχωνει ειναι τα παπουτσια..οι περσινες μπαλαρινες δεν με χωρανε κ για πεδιλακι ειναι λιγο νωρις ενω για μποτακι εχει ζεστη...και δεν γινεται συνεχεια με τ αθλητικα ( αν κ βολευπυν πολυυυυ)

Διαφημίσεις

Mama να περάσεις ομορφα στη βάφτιση , κ καλα λέει η dimitra να πάρουμε κ καμία ιδέα! Αυτο με τα ρούχα το χω θέμα γενικά αυτη την εποχή..δε ξέρεις τι να βάλεις κ ειδικά τώρα που είμαστε εγκυουλες ... Τι να σας πω κορίτσια εμένα με έχουν σώσει τα φουστάνια μεχρι στιγμής.. Ευτυχώς ειχα επενδύσει πολλα χρόνια τώρα σε καρνταρομπα με φουστάνια γιατί με βόλευαν πολυ κ στη δουλειά χειμώνα καλοκαίρι όποτε δεν αγόρασα τίποτα.. Ελπίζω τώρα να μου κάνουν κ τα καλοκαιρινά αν κ νομίζω οτι θα μου κάνουν μονο κατι μακριά φαρδιά που ε χω ....αφού σε όλες μου τις φίλες λέω επενδύστε σε φουστάνια! Οδό για τα παπούτσια dimitra.. Άστο εχω το ίδιο θέμα τώρα! Ίσως καμία μπαλαρινουλα να μας σώσει... Αυτο με το πλυντήριο σου λέω το χω δει σε πολλα σπίτια κ ειναι εξαιρετικά πρακτικό! Θα το έκανα κ εγω αλλά δυστυχώς πάνω απο το πλυντήριο ακριβώς εχω ντουλάπι όποτε δε γινεται με τίποτα...πετάς ο κλασικό αφρολέξ απο πάνω κ είσαι έτοιμη!

Mama καλή επιτυχία στο ντόπλερ αύριο! Περιμένουμε νέα!

Καλημερα κοριτσια.κρυωσε ο καιρος σημερα ε;

Mama να περασεις ομορφα στην βαπτιφη σημερα.

Δημητρα αυτο που λες με τα παπουτσια κ μενα με αγχωνει.

τα ρουχα ελεγα χθες θα τα κανουμε αλλαγη αλλα με πονουσε τοσο η μεση μου

που ειπα να μην το παρακανω.ισως σημερα.

Kirtiblue εγω πανω στην συρτιαριερα εχει αλλαξιερα κ καθως

το σηκωνεις μπανιερα.αλλα μαλλον θα χρεαστει συντομα να παρουμε

μπανιεριτσα με βαση γιατι ειναι πολυ μικρη.μονο για φιγουρα ειναι.

α κ καλτσακια θελω.λιγα πηραμε.κ ενα βασικο κουνουπιερα για το καροτσι δεν εχει.

κουρτινες της εκανε αυτη την εβδομαδα η μανουλα μου.

οποτε μονο χαλια.αλλα να ερθει ο Μαιος κ μεσα του μηνα.

αυτα λοιπον.

καλη μερα να εχουμε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

ενταξει ο καιρος εγινε χειροτερα οποτε θα βαλω το φορεματακι μου το πιο χοντρο και το καλτσον και τελος, ουτως η αλλως δεν υπαρχουν και πολλα πολλα που μπορω να κανω.... κι εγω βασικα με φορεματα την εβγαλα τον χειμωνα ηταν πολυ ανετα, τωρα στην αλλαγη της εποχης δεν ξερω τι να βαλω αλλα σε λιγο δεν υ=θα χει τετοια σκαμπανεβασματα ο καιρος και θα ξερουμε....για καλοκαιρι μεχρι να γεννησουμε και μεχρι να βγει το καλοκαιρι και τα παραπανισια κιλα και πρηξιματα μου εχω φορεματα και παντελονες και μια χαρα

ευχαριστω για την βαφτιση και οντως θα παρω ιδεες, ειναι και κοριτσακι

χθες εψαχνα ιδεες για μπομπονιερες μιας και το σκεφτομουν μηπως να τις εκανα μονη μου, θα μου πειτε ειναι νωρις,το ξερω αλλα εχω σκοπο να τελειωνω και με την βαφτιση πριν να χειμωνιασει παλι

αντε να δουμε αυριο στο νοσοκομειο τι σοι υπερηχος θα ειναι, πρωτη φορα θα κανω τετοια εξεταση στο νοσοκομειο, βεβαια αν δω οτι δεν μου κολλαει κατι θα κανω και εξω....

το αλλο το κουφο δεν σας το ειπα...στο νοσοκομειο πληρωνεις την επισκεψη στα εξωτερικα ιατρεια 5 ευρω και τις εισαγωγες 25, παν να πληρωσω και μου λεει ο υπαλληλος καταργηθηκαν αυτα , τωρα ειναι δωρεαν :confused: μπραβο λεω....δεν το περιμενα...

εγω τις κουρτινες τις επλυνα πριν 2 μηνες και πλεον δεν καπνιζουμε μεσα (εγω ουτε εξω χαχα) οποτε το θεωρω περιττο, ας καλοκαιριασει και μολις συνελθουμε θα τις κανω μονη μου, ευκολη υποθεση, τα χαλια μαιο μου φαινεται νωρις τωρα....

yk1yp3.png

Μάθημα μητρικού θηλασμού δωρεάν

http://www.mitrikosthilasmos.com/2015/04/seminario-thilasmou.html

Οςο για μπανάκι η κουμπαρά μου μου είπε οτι ειναι βολικό τάφο της fisher price αυτο

http://www.fisher-price.com/en_US/brands/babygear/products/Ocean-Wonders-Aquarium-Bath-Center

Αλλά δείτε κ αυτο της mothercare .. Μου άρεσε πολυ κ φαίνεται βολικό

http://www.eimaimama.gr/2010/10/vs-3.html

Mama σε βρίσκω μια χαρά με τα ρούχα! Οςο για το άλλαξε ο καιρός σημερα , ρε κορίτσια εγω νομίζω οτι εχει περισσότερη ζέστη απο χτες, μήπως ζούμε. Σε άλλη πόλη;; Χαχα

Διαφημίσεις

Κοριτσια αυριο εχω γιατρο, να δουμε και υο βαρος του μπεμπη. Ελπιζω να ειναι ολα καλα!!! Εσας στη 30 εβδομαδα ποσο ηταν??για να συγκρινω. Σημερα ειμαστε ολο κινητικοτητα, χαμος!! Ηθελα να ρωτησω, εχω πορτμπεμπε πως να το πλυνω ρε κοριτσια???το υφασμα δεν βγενει.

BXYXp3.png

Zouzou κ mama καλη επιτυχια αυριο! Εγω την τριτη εχω ραντεβου στο νοσοκομειο κ την αλλη τριτη γιατρο..zouzou λογικα απ οσα εχω διαβασει τωρα θα πρεπει να ναι 1300-1500gr δεν ξερω ας μας πουν κ τα αλλα κοριτσια που ξερουν καλυτερα.οσο για το πορτ μπεμπε δεν μου ηρθε ακομη ( ουτε το καροτσι ουτε το καθισμα αυτοκινητου) αλλα μου ειπαν τα κοριτσια αν ειναι καινουριο να μην το πλυνω...αλλωστε θα βαζουμε κ πανα πριν βαλουμε το μωρο..τι να πω κι εγω το σκεφτομουν..επισης επλυνα χθες ολα τα ρουχα κ πετσετες πανες σαλιαρες κλπ της μικρης τα απλωσα στο μπαλκονι κ βγαινω το πρωι κ βλεπω κιτρινη σκονη σε ολο το μπαλκονι...και τωρα ξαναπλενω...θα τρελλαθωωωω

Γεια σας κοριτσια τι κάνετε ; Τωρα επιτέλους κατάφερα να έρθω σπιτι απο το πρωί που έφυγα . Όλη η μερα πέρασε με βόλτες κ επίσκεψη στην πεθερά ... Σήμερα μου έπλυνε η μαμά μου το καροτσι , το πορτ μπεμπέ κ το καθισματάκι αυτοκινήτου καθώς κ όλες τις πάνες , κουβέρτες κ τα σχετικά . Μας έμεινε μονο ριλαξ κ λίκνο κ τα ρουχαλάκια του μωρού ... Εμείς απο βδομάδα θα φτιάξουμε κάτι πλακάκια που έσπασαν στην κρεβατοκάμαρα , θα βάψουμε τα δωμάτια κ θα πλύνουμε κουρτίνες κ χάλια οι άλλοι δηλαδή οχι εγω .... Για το βάρος του μωρού η δικιά μου στις 30 εβδομάδες ήταν 1,300 κ μου είπε η γιατρος οτι ειναι λιγο μικρούλα κ όντως σε σύγκριση με την πρώτη μου κόρη ειναι πιο μικρό κατα 200 γραμ .

Καλημέρα κ καλη εβδομαδα! Ζουζου εμενα στην 30η εβδομαδα ηταν περίπου 1600 το καθένα. Άρα λογικά κάπου εκεί θα ειναι 1500 με 1600. Αλλα μην άγχωνεσαι! Πωπω κοριτσια κ εμεις σχεδόν τα ετοίμασαμε ολα με τον άντρα μου! Κατι τελευταία ρουχακια εχω να πλύνω κ μετα την τσαντα για το μαιευτηριο. Το δωμάτιο ειναι σχεδόν έτοιμο! Ντουλάπες, συρταριερα, αλλαξιερα, κουρτίνες κ χαλί. Τα καθίσματα αυτοκινητου κ αυτα έτοιμα κ φυσικά το καροτσι... Δεν το πιστεύω πως κοντεύει ο καιρός! Θέλω τοσο πολυ να τα γνωρίσω κ τα δυο! Αύριο έχουμε γιατρό κ θα συζητήσουμε κ για τον τοκετό διαφορα πραγματα... Εχω πολυ άγχος! Νικηαντωνια μην άγχωνεσαι εχεις λιγο καιρό ακομη για τις ετοιμασίες!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...