Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Καμπύλη σακχάρου έκανες? Ναι, ρυθμίζεται με Glucophage και με διατροφή και φτιάχνει και η ποιότητα των ωαρίων. 

Αν είσαι άνω των 40 ή πολύ κοντά, νομίζω πως είναι κοροϊδία να σου προτείνουν να βάζεις ένα ένα. Εκτός κι αν είναι μάπα το εργαστήριο τους και φοβούνται την αποξυψη. Ο τεχνητός κύκλος είναι πιο ελεγχόμενος και εκτός αυτού σε μεγαλύτερες ηλικίες θα πρέπει να βάζεις τουλάχιστον 3 για να έχεις σε κάτι να ελπίζεις και όχι να παίρνεις τόσα φάρμακα (χωρια το οικονομικό και το ψυχολογικό κόστος) για 1 κάθε φορά. 

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Να σας ρωτήσω εγω κατι άλλο ... Θελω να βάλω τικερακι αλλα δεν ξερω που να πάω . Εννοώ βρίσκω που ειναι κ πιο θελω αλλα δεν βρίσκω που να βάλω τον σύνδεσμο. Μπαίνω εκει που λέει υπογραφή αλλα δεν τα καταφέρνω .

Μαρκάρεις τον σύνδεσμο και κάνεις αντιγραφή.

Μετά μπαίνεις στο προφίλ σου εκεί που λέει επεξεργασία υπογραφής και κάνεις επικόλληση. Νομίζω μετά γράφει αποθήκευση ή κάτι παρόμοιο κ τέλος.

Για προσπάθησέ το.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια!!! κι εγω δεν πηρα πολλα φορμακια, πηρα 2-3 απο αυτα τα βελουτε τα οποια απο οτι φαινεται δεν θα τα χρειαστω γιατι θα κανει ζεστη, μετα φορμακια βαμβακερα διπλης πλεξης και μονης πλεξης ολα μακρυμανικα ομως πηρα αρκετα φανελακια, αν δω οτι εχει πολυ ζεστη θα της βαζω τα φανελακια και θα την αφηνω και με την πανα, μην την σκασω κιολας, παντως δεν πηρα σχετικα πολλα γιατι απο την μια μεγαλωνουν γρηγορα και απο την αλλη δεν ξερω τι θα χρειαστω, αν δεν βγαινει θα πεταχτει καποιος να παρει οποτε μην σκατε και πολυ για την ποσοτητα γιατι τα περισσοτερα πανε χαμενα , επισης σκεφτειτε και τα δωρα που θα φερνει ο καθενας......

κι εγω στους 40 βαθμους και ολα μαζι δεν ποαθαινουν τιποτα εκτος και αν πια ειναι πολυ εντονα τα χρωματα και ξεβαψουν αν και τα μωρουδιακα ειναι βαμβακερα και γενικα καλης ποιοτητας δεν νομιζω πια...

Ποια είναι τα μονής και διπλής πλέξης κορίτσι;

Τα βελουτέ πολύ ζεστά δεν θα είναι;

Εγώ έχω πάρει 6 κοντομάνικα για τη μπέμπα μας, έχω και κάποια αγορίστικα από τον γιο φίλης αλλά θα συμπληρώσω και μερικά στο 0 νούμερο ίσως μιας κ θα είναι μικρούλια τα μωρά.

Με τι απορρυπαντικό τα έπλυνες;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Ευχαριστω Μαρια! Απο τη μια σκεφτομαι να μην παρω πολλα 0-3 γιατι θα ναι μικρο το διαστημα που θα τα βαλει αλλα θα ναι κ καλοκαιρι...φανταζομαι θα χρειαζονται αρκετα για αλλαγμα!!

Σε κάποια μωρά το 0-3 δεν κάνουν κ βάζουν κατευθείαν 3-6.

Εξαρτάται από βάρος κ το ύψος του μωρού.

Δύσκολο να τα προβλέψουμε. Κι εγώ δεν ξέρω τι να πάρω και πόσα ακόμα.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλησπερα μανουλες.πω πω πω μεγαλωσε η παρεα.

Mama kidenio kurtiblue ολες τους ιδιους προβληματισμους εχουμε

απο οτι βλεπω.

Νικηαντωνια κ Μαρια καλως ηρθατε στην παρεα μας.

τι τελεια μερα σημερα ηλιος λες κ ηρθε το καλοκαιρι.

σημερα περπατησα με το παραπανω.ξεκουραση κ μετα αλλαγη χειμωνιατικα

καλοκαιρινα.

αχ ακομα σαν ονειρο μοιαζει ο ερχομος της μπεμπας μας.

με το καλο ολα τα μωρακια μας.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

νικηαντωνια τα μονης και διπλης πλεξης ειναι βαμβακερα αλλα με π[ιοπυκνη υφανση αντιστοιχα για να ειναι πιο ζεστα και να αποφυγεις τα βελουτε, καταλληλα πιστευω για την εποχη που γενναμε, εγω πηρα απορρυπαντικο αρκαδι σκονη, αγνο σαπουνι ουτε ιδιαιτερες μυρωδιες, εχει και ενα μωρακι απ εξω, μαλακτικο δεν θα βαλω ειδικα στην αρχη

η γνωμη μου ειναι να μην παρουμε πολλα για να μην μας μεινουν, μεγαλωνουν γρηγορα και θα πανε χαμενα....εννοειτε οτι ολα ειναι χαριτωμενα και ομορφα και δεν μπορεις να συγκρατηθεις αλλα τι να το κανεις αν δεν προλαβεις καν;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Μαρκάρεις τον σύνδεσμο και κάνεις αντιγραφή.

Μετά μπαίνεις στο προφίλ σου εκεί που λέει επεξεργασία υπογραφής και κάνεις επικόλληση. Νομίζω μετά γράφει αποθήκευση ή κάτι παρόμοιο κ τέλος.

Για προσπάθησέ το.

Αυτο προσπαθώ να κανω αλλα δρν τα καταφέρνω . Ίσως να φταίει οτι μπαίνω απο κινητο ...

αυτο το τικερακι!!! πραγματικα ειναι βασανο!!! κι εγω δυσκολευτηκα πολυ, δεν ειμαι η καταλληλη για οδηγιες γιατι οσο και αν προσπαθησα τελικα τα καταφερα με την βοηθεια του αντρα μου, νομιζω απο το κινητο ειναι πιο δυσκολο δοκιμασε απο τον υπολογιστη καλυτερα

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Καλα κ εγω με αυτο το τι κεράκι δε μπορώ να συννενοηθω ! Όποτε κ σας απαντάω έτσι..dimitra νομίζω οτι δεν πρέπει να πάρουμε πολλα , όλες μου λένε αφενός θα σου φέρουν κ αφετέρου δεν θα τα πολυφορεσει γιατί μετά δε θα του κάνουν. Νομίζω μεχρι 10 κομμάτια απο 0-3 ειναι καλα κ τα υπόλοιπα απο 3-6 νούμερο. Εγω θα πάρω μονο κοντομάνικα . Μακριά δε θα πάρω κανένα..θα εχει ζέστη βρε κορίτσια ..οςο για το απορρυπαντικό εγω με prodrem υγρό, έκανα έρευνα κ ειναι λέει το καλύτερο , το Αρκάδι δε μυρίζει ωραία. Προχτές πήγα σε ένα σεμινάριο για την περιποίηση του μωρού κ η μαία μας είπε οτι τα ρούχα τα πλένουμε στους 30 βαθμούς κ δεν βάζουμε μαλακτικο. Επίσης λέει πως την περίοδο που θα γεννήσουμε σαν σκέπασμα στο παιδί αρκεί μια πάνα αγκαλιάς! Θα εχει ζέστη κ φυσικά το φανελάκι που θα φοράει. Ααααχ μας είπε οτι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε ειναι να μην το κοιμισουμε σε πορτ μπεμπέ το βραδυ γιατί θα ειναι καλοκαίρι κ θα εχει ζέστη κ το πορτ μπεμπέ δεν παίρνει πολυ αέρα...αλλά πάλι αν δεν έχουμε κάτι άλλο οκ , αλλά αν έχουμε εναλλακτική να χρησιμοποιήσουμε την εναλλακτική! Επίσης η αγορά που πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε εμείς οι καλοκαιρινές μανουλες ειναι Κουνουπιέρα!!! Οπωσδήποτε λέει , σε κούνια καροτσι παντού. Δεν εχει κ άδικο με αυτά τα κουνούπια που κυκλοφορούσαν περσυ...τι άλλο μας είπε να δεις..προσπαθώ να θυμηθώ τώρα..α το αφρόλουτρο να εχει απλικατερ γιατί θα μας βολέψει πολυ την ώρα του μπάνιου α κ το καλύτερο μέρος να έχουμε την αλλαξιερα ειναι το μπάνιο κυρίως εμείς που περιμένουμε αγοράκι γιατί μεχρι να φτάσουμε ας πούμε στο δωμάτιο πολλές φορές τα μωρά "ξαναβρεθούν" τα πάντα!!! Μεχρι κ καπάκια μπορεί να κάνουν! Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα σας το γράψω ! Γενικά αυτη η μαία ήταν καταπληκτική!

Διαφημίσεις

Αυτο προσπαθώ να κανω αλλα δρν τα καταφέρνω . Ίσως να φταίει οτι μπαίνω απο κινητο ...

Κάπου λέει πριν δηλ επιλέξεις τον σύνδεσμο for mobiles.

Ηβτελευταία επιλογή είναι.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

αχ κορίτσια επιτελους καθισα!!! Πηγαμε για τα τελευταια ψωνια σημερα (ολο ετσι λεω κι ολο βγαινουν κι αλλα) επλυνα τα ρουχα της μικρης (στους 50 με προδερμ- δεν ξεβαψε τιποτε) και τωρα περιμενω την μαμα την Τεταρτη να ερθει να τα σιδερωσει γιατι δεν θα αντεξω και σιδερο!! Αχ την κουνουπιερα την ειχα στο μυαλο μου και την ξεχασα παλι!!! Κοριτσια καλτσακια πηρατε αρκετα? Πηρα 2 ζευγαρια μονο...θα φορέσουνε αραγε?? το 0 νουμερο στα ρουχαλάκια (ειδικα τα κορμακια) μου φανηκε μικρο κι ετσι πηρα 3-4 τα υπολοιπα τα πηρα 03...στους πολύ γνωστους ειπα ειτε ευθεως ειτε εμμεσως ότι εχω ρουχαλάκια για να μη μου φερουν...βεβαια και τι να φερουν θα μου πειτε...και πετσετες πηρα και καλαθακι με ψαλιδακι χτενα αφρόλουτρα σαμπουαν που με ρωτησε μια φιλη...το πολύ πολύ αλλαζουμε ότι δεν βολευει και παιρνουμε κατι για αργοτερα...kitriblue αλλαξιερα δεν εχω παρει λες να γεμισουμε το σπιτι κακακια??? επισης όλα οσα πηρα είναι κοντομάνικα κ αμανικα...ααα με βαζετε σε σκεψεις να παρω κ κανενα μακρυ

Κάπου λέει πριν δηλ επιλέξεις τον σύνδεσμο for mobiles.

Ηβτελευταία επιλογή είναι.

Το προσπάθησα κ απο εκει αλλα απ οτι κατάλαβα ειναι για να μπει στο κινητο γιατι μου έδινε μια διεύθυνση για να συνδεθώ ... Δεν πρόκειται να βγάλω άκρη αν δεν μπω απο το λαπ τοπ .

δημητρα κι εγω καλλυντικα μωρου και κατι ψιλοψωνια ακομα απο δευτερα λεω....οντως ολο και κατι βγαινει, εμενα αυριο ερχεται η πεθερα μου να με βοηθησει με τις χοντρες δουλειες, σκεφτομουν μηπως βγαλω και τα χαλια αλλα μαλλον ειναι νωρις λεω να τ αφησω για τον αλλον μηνα

μην παιρνεις μακρυμανικα παρε κανενα ζακετακι μην πανε τζαμπα...εγω καλτσακια πηρα αρκετα ειναι μεν μικρα αλλα θα φορεθουν και τον χειμωνα , δεν θα μεγαλωσει πια και το ποδι τοσο!!!! πηρα και πετσετε πιο χοντρα και απο τα ψιλα...

Μαρια υπομονη και επιμονη με το τικερακι που θα παει;; θα την βρεις την ακρη....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...