Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mama ηδη παω και στο νοσοκομειο κ με παρακολοθουν απο τον 4ο μηνα...ο αιματολογος μπορει ν ρθει κ στην κλινικη αλλα 1000 ο γιατρος 1000 ο αιματολογος κ 1000 η κλινικη μου φαινονται πολλα για να μου πουν σας στελνουμε νοσοκομειο αν κατι συμβει!! Εμενα κοριτσια με βλεπει καθε 15νθημερο τωρα κ καθε εβδομαδα στον 9ο. Με το ντοπλερ δεν παρακολουθει τη ροη αιματος απο τη μητερα στο εμβρυο? Αν ναι εμενα αυτο μου το εκανε στην τελευταια επισκεψη στο ιατρειο του χωρις επιπλεον χρεωση...γενικα ο γιατρος μ για να παρει χρηματα καθε φορα τον παρακαλαμε...δεν ξερω τι να πω..πρωτη φορα συναντω τετοιο ανθρωπο..μας το λεγε φιλος μας που μας τον συστησε κ ελεγα υπερβολες λεει..αλλα εχω παθει πλακα

τι να πω;; οντως ειναι πολλα λεφτα, που στο κατω κατω γιατι να μην τα ξοδεψουμε στα μωρα μας;;; τελος παντων αυτο που εχω να προτεινω σιγουρα ειναι να ψαξεις τι μπορει να αντιμετωπισει η κλινικη ακομα και στο χειροτερο σεναριο, να νιωθεις σιγουρια, δεν μας χρειαζεται αλλο αγχος ποσο μαλλον τετοιου ειδους αγχος!!! και πραξε αναλογα με το πως θα νιωθεις την στιγμη που θα σε πιασουν οι πονοι.....

ποτε πας για το πρωτο μαθημα ανωδυνου τοκετου;;;

Μαρια τι καλα!!! ωραια η κρητη!!!

Νικηαντωνια μπραβο για την προσπαθεια!!! χαλαλι!!! πετυχες τον τελειο συνδοιασμο!!! αντε με το καλο!!! ολα να πανε καλα για ολες μας!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!! Κ παλι ερωτηση...ποσα φανελακια φορμακια θα χρειαστουμε? Μου εδωσε χθες καποια η κουνιαδα μου με κοντι μανικακι κ καποια αμανικα...ποσα στο συνολο να εχω? Για να ξερω ποσα θα συμπληρωσω...χρειαζομαι κ με μακρυ μανικι?

καλημερα κοριτσια!!! Κ παλι ερωτηση...ποσα φανελακια φορμακια θα χρειαστουμε? Μου εδωσε χθες καποια η κουνιαδα μου με κοντι μανικακι κ καποια αμανικα...ποσα στο συνολο να εχω? Για να ξερω ποσα θα συμπληρωσω...χρειαζομαι κ με μακρυ μανικι?

Εγώ με μακρύ μανικακι δεν πήρα ουτε τωρα ουτε στην κόρη μου που ειχα γεννήσει Νοέμβριο ... Δεν βολεύουν κ πολυ στα μωρα ... Ειδικα τωρα που θα ειναι καλοκαίρι . Για το μαιευτήριο πήρα 10 ζιπουνακια καινουρια που δεν ξερω αν τελικα τα βάλω ολα στην βαλίτσα αλλα γενικά στο σπίτι νομίζω οτι πρεπει να έχουμε γυρω στα 15 κομμάτια επειδη το μωρο μπορει να λερωθεί κάποιες φορές μεσα στην μέρα .

Επισης στους ποσους βαθμους πλυνατε τα ρουχαλακια - πετσετες - πανες κλπ? Να υποθεσω βαζω χωριστα τα λευκα απο τα χρωματιστα! Ουφ πολλες αποριες σημερα!

Στους 40 βαθμούς στα ευαίσθητα τα πλενω εγω . Συνήθως βαζω χρωμοπαγιδα κ δεν τα πλενω χωριστά .

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Μαρια! Απο τη μια σκεφτομαι να μην παρω πολλα 0-3 γιατι θα ναι μικρο το διαστημα που θα τα βαλει αλλα θα ναι κ καλοκαιρι...φανταζομαι θα χρειαζονται αρκετα για αλλαγμα!!

Ευχαριστω Μαρια! Απο τη μια σκεφτομαι να μην παρω πολλα 0-3 γιατι θα ναι μικρο το διαστημα που θα τα βαλει αλλα θα ναι κ καλοκαιρι...φανταζομαι θα χρειαζονται αρκετα για αλλαγμα!!

10 ζιπουνακια ειναι καλα αν πούμε οτι λερωνεται η ιδρώνει κ αλλάζεις 3 την μέρα ( η κόρη μου πχ δεν λερωνοταν κ της εβαζα 1 καθε μέρα) καθε 3 μερες τα πλένεις . Η επίσης μπορείς να τα πλυνεις κ στο χέρι πολυ γρηγορα . Εγω προβληματιζομαι για τα ρουχαλακια . Προς το παρών εχω παρει μερικα ολοσωμα φορμάκια μακρομανικα με λεπτό ύφασμα , πρεπει να πάρω κ καλοκαιρινά αλλα δεν ξερω με τον καιρο κ την θερμοκρασία του μωρου τι να του φοραω .

γεια σας κοριτσια!!! κι εγω δεν πηρα πολλα φορμακια, πηρα 2-3 απο αυτα τα βελουτε τα οποια απο οτι φαινεται δεν θα τα χρειαστω γιατι θα κανει ζεστη, μετα φορμακια βαμβακερα διπλης πλεξης και μονης πλεξης ολα μακρυμανικα ομως πηρα αρκετα φανελακια, αν δω οτι εχει πολυ ζεστη θα της βαζω τα φανελακια και θα την αφηνω και με την πανα, μην την σκασω κιολας, παντως δεν πηρα σχετικα πολλα γιατι απο την μια μεγαλωνουν γρηγορα και απο την αλλη δεν ξερω τι θα χρειαστω, αν δεν βγαινει θα πεταχτει καποιος να παρει οποτε μην σκατε και πολυ για την ποσοτητα γιατι τα περισσοτερα πανε χαμενα , επισης σκεφτειτε και τα δωρα που θα φερνει ο καθενας......

κι εγω στους 40 βαθμους και ολα μαζι δεν ποαθαινουν τιποτα εκτος και αν πια ειναι πολυ εντονα τα χρωματα και ξεβαψουν αν και τα μωρουδιακα ειναι βαμβακερα και γενικα καλης ποιοτητας δεν νομιζω πια...

yk1yp3.png

Να σας ρωτήσω εγω κατι άλλο ... Θελω να βάλω τικερακι αλλα δεν ξερω που να πάω . Εννοώ βρίσκω που ειναι κ πιο θελω αλλα δεν βρίσκω που να βάλω τον σύνδεσμο. Μπαίνω εκει που λέει υπογραφή αλλα δεν τα καταφέρνω .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...