Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

kidenio εγω εχω πητ 12/06, την ιδια εχουμε;; δεν θυμαμαι εχουμε καιρο να ανανεωσουμε το πινακακι μας!!!

Δημητρα κι εγω ειμαι ελευθερη πρωι οποτε θελετε, το περιμενω πως και πως!!!

εχουμε ακομα 4 μαθηματα ανωδυνου τωρα εχω την δευτερα!!

μακαρι οσο μπορουμε να κρατησουμε τα μωρακια μας οσο γινεται αν και θα προτιμουσα να γεννησω τελη μαιου εφοσον φυσικα ολα ειναι καλα!!!! οσο περναει ο καιρος κουραζομαι περισσοτερο και ανυπομονω κιολας!!!

πρεπει να παρουμε βιταμινες κατα τον θηλασμο;;; η καλη διατροφη δεν αρκει;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Sangre μπα δεν έπαιρνα βιταμίνες... Έτρωγα ομως πολυ κ καλα! Στον θηλασμο με βοηθούσαν πολυ το φαγητό κ η ξεκουραση.

Μαμα82 ναι κ εγω 12.6. Θεωρητικά τουλάχιστον γιατι ελπίζω να βγουν μεχρι τέλη Μαΐου...

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

κοριτσακια εκανε καμμια ντομπλερ να μου πει τιμες γιατι εχω φρικαρει;

Καλησπέρα κορίτσια!!! Μπαίνω σφήνα στην παρέα σας!!!

Εγώ έχω πητ 13/7 αλλά λόγω δίδυμων θα γεννήσω πρώτα ο θεός κι αν συμφωνούν κ τα μπεμπακια μου τέλη Ιούνη!!!!

Για το Doppler που ρωτάτε θα το κάνω την άλλη Παρασκευή, στην 28η δηλ κ το κόστος 120?. Τι να κάνουμε, θα τα δώσουμε για τα παιδάκια μας.

Γερά να είναι και χαλάλι.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Sangre μπα δεν έπαιρνα βιταμίνες... Έτρωγα ομως πολυ κ καλα! Στον θηλασμο με βοηθούσαν πολυ το φαγητό κ η ξεκουραση.

Μαμα82 ναι κ εγω 12.6. Θεωρητικά τουλάχιστον γιατι ελπίζω να βγουν μεχρι τέλη Μαΐου...

Kidenio φτου φτου κοριτσάρα μου!!!!

Όλα θα πάνε κατ΄ευχήν κ στην ώρα τους!

Να προσέχεις μόνο, λίγο έμεινε!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

Νικηαντωνια καλωσηρθες στην παρεα μας και με το καλο τα μωρακια σου!!!! τι εχεις;;; αγορακια, κοριτσακια;;;; ειναι τα πρωτα σου;;;;

σημερα εχει παλι πολυ ωραια μερα, θα την εκμεταλευτω και θα παω βολτιτσα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα! Νικηαντωνια τι κανεις κοριτσι μου εσυ; Ολα καλα; Βρήκα αυτή τη φωτό κ τη βαζω γιατι υπάρχει τρομοκρατία στα μαιευτήρια όσον αφορά την ποσότητα γάλακτος που εχει η μαμα στο στηθος οταν γεννάει...Όλοι σου λένε να ειδες δεν εχεις γάλα κ εσυ περιμένεις να κατεβασεις κανένα λίτρο την πρωτη μερα! Οταν το μόνο που χρειαζεται το μωρο ειναι ενα κουταλάκι του γλυκού! https://babiesfirstlactation.wordpress.com/2013/08/09/the-newborns-stomach/

Kidenio κι εγώ πιστεύω πως όλες οι μανουλες έχουν γάλα απλα θέλει υπομονή στην αρχή , να ρωτησω όμως κάτι;;; το μωρο καθέ που πειναει τις πρώτες μέρες το βάζουμε στο στήθος για αυτήν την ποσότητα;; καποιες έχουν πιο Πόλυ γάλα απο νωρίς....

yk1yp3.png

Μαμα82 απ οσο γνωρίζω εγω τις πρώτες μερες βάζεις το μωρο στο στηθος για να του προσφέρεις ασφαλεια κ ηρεμία κ να διεγειρεις την παραγωγή γάλακτος. Εκτός του οτι με το πρωτογαλα θωρακίζεται έναντι των νοσοκομειακών λοιμωξεων οσο καλύτερα γινεται. Αποκτά αντισώματα που τα χρειαζεται γιατι πρόκειται για παρθένο οργανισμό.

Τώρα αν υπάρχει υπερπαραγωγή, τότε αντλείς στην αρχή ώστε να μειωθεί η ροή κ να μην πνίγεται το μωρο οταν ρουφαει. Αν κάποια άλλη κοπέλα τα εχει πιο πρόσφατα κ γνωρίζει καλύτερα την παρακαλώ να με διορθώσει. Για να μην λέω κ βλακείες!

Απο τη δική μου εμπειρία πάντως τον πρωτο καιρό δεν υπάρχει προγραμμα στο ποτε θα βάλεις το μωρο στο στηθος...οποτε εκείνο θέλει κ σιγα σιγα ρυθμίζονται ολα, η συχνότητα κ η παραγωγή γάλακτος. Το στηθος ειναι αδενας που παράγει γάλα ανάλογα με τη ζήτηση.

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

Νικηαντωνια καλωσηρθες στην παρεα μας και με το καλο τα μωρακια σου!!!! τι εχεις;;; αγορακια, κοριτσακια;;;; ειναι τα πρωτα σου;;;;

σημερα εχει παλι πολυ ωραια μερα, θα την εκμεταλευτω και θα παω βολτιτσα!!!

Καλημέρα κορίτσια, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!

Mama82, τα μωράκια μου είναι ένα κι ένα μετά από εξωσωματική. Ήταν η 2η προσπάθεια, στην 1η απέβαλα αλλά συμβαίνουν κι αυτά.

Όντως έχει τέλεια μέρα αλλά εγώ είμαι κλεισμένη στο σπίτι λόγω ίωσης. Αντιβίωση κ τα συναφή!!!Ουφ!!!!!!

Κοριτσια καλημερα! Νικηαντωνια τι κανεις κοριτσι μου εσυ; Ολα καλα; Βρήκα αυτή τη φωτό κ τη βαζω γιατι υπάρχει τρομοκρατία στα μαιευτήρια όσον αφορά την ποσότητα γάλακτος που εχει η μαμα στο στηθος οταν γεννάει...Όλοι σου λένε να ειδες δεν εχεις γάλα κ εσυ περιμένεις να κατεβασεις κανένα λίτρο την πρωτη μερα! Οταν το μόνο που χρειαζεται το μωρο ειναι ενα κουταλάκι του γλυκού! https://babiesfirstlactation.wordpress.com/2013/08/09/the-newborns-stomach/

Kidenio μου, πολύ ενδιαφέρον, εξεπλάγην με την αρχική ποσότητα που περιγράφει. Βέβαια τι να χωρέσει ένα τόσο δα στομαχάκι.

Αλλά και τόσο λίγο, τι να πω!

Εσύ είσαι καλά;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

mama αν θυμαμαι καλα θα γεννησεις Ιπποκρατειο...με οποιον εφημερευει ή με τον γιατρο σου? αν πετυχεις εφημερια παπαγεωργιου? προσπαθω να καταληξω που θα γεννησω και δεν εχω καταφερει ακομη... ο αντρας μου επιμενει για κλινικη για να 'μαστε με το γιατρο...εγω νομιζω ότι θα νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια στο νοσοκομειο...προχθες που το συζητησα και με τον αιματολογο που με παρακολουθεί μου ειπε ότι και οι 2 λυσεις είναι ασφαλεις απλα στα νοσοκομεια εχουν πιο οργανωμένες μοναδες για τα μωράκια...αυτή είναι και η προτεραιοτητα μου...το μωρο μου κι όχι εγω...ουφ πως να διαλεξω??

Καλησπέρα κορίτσια!! Πωπωπω μηνύματα πολλα κ δεν ξέρω απο που να αρχίσω ! Γεια σου kidenio με το καλο κ σένα τα διδυμάκια σου! Anna έχω κ εγω τόση ανυπομονησία!! Όπως όλες μας , περιμένω πως κ πως να σφίξω το μπαμπάκι στην αγκαλιά μου. Εγω εχω ΠΗΤ 30.06. Για να δούμε!! Παω για ντόπλερ στις 05 Μαΐου. Ρε κορίτσια εμένα μου είπε ο γιατρός ακόμα κ στον 9ο μήνα θα με δει μια φορα. Όπως κ τώρα...με βλέπει μια φορα το μήνα..εσάς; Μου φάνηκε πολυ λιγο...κ τι με βλέπει αρχές Ιουνίου κ μετά όταν γεννήσω;;;; Κ στο ενδιάμεσο...ειναι safe αυτο...

Γεια σας κορίτσια. Χριστός Ανέστη κ χρονια πολλα ... Ειναι η πρωτη φορα που γράφω εδω αν κ σας διαβάζω λιγο καιρο τωρα απλα δεν μπορούσα να κανω έγγραφη . Με λενε Μαρία είμαι 31 ετών κ εχω μια κορούλα σχεδόν 2,5 ετών κ τωρα είμαι έγκυος στην δευτερη κορούλα μου ... Εχω πητ 17-06 αλλα λόγω προηγούμενης καισαρικης αν ολα πανε καλα μεχρι το τελος θα γεννησω αρχές Ιουνιου . Ντοπλερ εχω στις 24-04 κ εχω αγωνία μεχρι τότε ... Ελπίζω να καταφέρω να προσαρμοστω στην παρέα σας έστω κ λιγο αργά ...

γεια σας παλι!!! Δημητρα ολα ειναι σχετικα!!! βεβαια εγω νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια στο νοσοκομειο, η γνωμη μου ειναι να πας νοσοκομειο (και λογω θρομβοφιλιας) γιατι χτυπα ξυλο οτι και να γινει παλι νοσοκομειο θα σας πανε, οποτε για ποιο λογο να χανετε χρονο;; βεβαια ψαξε αν η κλινικη που ειναι ο γιατρος σου ειναι καταλληλα εξοπλισμενη σε περιπτωση που χρειαστει (μακρια απο μας!!!) , το μονο θετικο ειναι οτι θα εχεις τον γιατρο σου μαζι, τιποτα αλλο για μενα, το οποιο οπως εχεις καταλαβει το χω ξεπερασει γιατι θα παω με οποιον εφημερευει και οπου εφημερευει.... μην νομιζεις οτι δεν το εψαξα, εννοειται πως κι εγω θα ηθελα τον γιατρο μου μαζι αλλα 3 που βρηκα που ηταν στο ιπποκρατειο ζητησαν φακελακι......οποτε πηρα την αποφαση να παω με οποιον τυχει!!! μεχρι στιγμης που παω στο ιπποκρατειο μου εχουν φερθει αψογα και με προσεχουν , οι μαιες ΟΛΕΣ ειναι παρα πολυ καλες, και στην ουσια αυτες ειναι μαζι μας τον περισσοτερο χρονο στην αιθουσα τοκετου. Ο αιματολογος σου υπαρχει περιπτωση να ειναι και αυτος στην κλινικη;;;

ψαξε τις εγκαταστασεις και μοναδες της κλινικης, να δεις αν σε καλυπτουν για παν ενδεχομενο αν ειναι οκ να πας στην κλινικη να εισαι και πιο ανετη αλλιως προτεινω νοσοκομειο, η αλλη περιπτωση ειναι να πηγαινεις παραλληλα και στο νοσοκομειο οτι κανω κι εγω δηλαδη, ισα ισα για να εχουν το ιστορικο σου και να μην τρεχετε τελευταια στιγμη, και οταν ερθει με το καλο η ωρα αναλογα πως νιωθεις να πραξεις, αυτα ειχα να πω, ελπιζω να σε βοηθησα

kirtiblue εμενα και ο εξωτερικος μου γιατρος και ο γιατρος του νοσοκομειου μου ειπε οτι απο τον αλλο μηνα που μπαινω στον μηνα μου θα με παρακολουθουν πιο συχνα, αν σε κανει να νιωθεις μεγαλυτερη σιγουρια να του το πεις και να πηγαινεις πιο συχνα, εννοειται!!!!!

κοριτσια γενικα στην φαση που ειμαστε τιποτα δεν ειναι υπερβολικο!!! το σημαντικοτερο πραγμα ειναι να νιωθουμε ηρεμες οτι ολα θα πανε καλα και δεν παν να λενε ολοι οτι θελουν!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...