Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Kyoya πολυ τσούξιμο και κάψιμο, θα ρωτησω να δουμε τι είναι παλι αυτό, ναι το ντομπλερ στην 32η εβδομαδα εγώ έχω Δευτερά και στις 22 γιατρό, συγχρονιστηκαμε αυτήν την φορά!!! Χαχα

Πινάκια χαμηλά πιο Πόλυ απο το βαρος του μωρού οτάν είμαι πολύ ωρα ορθία, άντε λίγο έμεινε αρκεί να ναι όλα Κάλα για τα μωρακια μας και εμείς υπομονή!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!! Εμεις την προηγουμενη φορα ημασταν 1140 γρ πριν 10 μερες τωρα θα με βλεπει καθε 15νθημερο κ οταν μπω στο μηνα μου καθε εβδομαδα...ερωτηση τα ρουχαλακια του μωρου τα πλυνατε? Εγω πηρα απορρυπαντικο κ μαλακτικο βρεφικο αλλα φοβαμαι μην σκονιστουν ξανα ως τοτε...επισης τα υφασματα του καροτσιου??? Ουφ εχω πολλες δουλειες κ το κορμι μου δεν ακολουθει...επισης οταν ειμαι ωρα ορθια η περπαταω αρκετα ψιλοπρηζονται τ ποδια μου! Και φανταστειτε οτι εδω κ 15 μερες δεν πηρα γραμμαριο..που να μπει κ κανενα κιλο ακομη!

Καλημερα κοριτσια!!! Εμεις την προηγουμενη φορα ημασταν 1140 γρ πριν 10 μερες τωρα θα με βλεπει καθε 15νθημερο κ οταν μπω στο μηνα μου καθε εβδομαδα...ερωτηση τα ρουχαλακια του μωρου τα πλυνατε? Εγω πηρα απορρυπαντικο κ μαλακτικο βρεφικο αλλα φοβαμαι μην σκονιστουν ξανα ως τοτε...επισης τα υφασματα του καροτσιου??? Ουφ εχω πολλες δουλειες κ το κορμι μου δεν ακολουθει...επισης οταν ειμαι ωρα ορθια η περπαταω αρκετα ψιλοπρηζονται τ ποδια μου! Και φανταστειτε οτι εδω κ 15 μερες δεν πηρα γραμμαριο..που να μπει κ κανενα κιλο ακομη!

τα ρούχα δεν τα επλυνα ακόμα αλλα θα τα πλυνω προσεχως!! αμα τα φυλαξεις στο ερμαρι και βαλιτσα μαιευτηριου δεν θα σκονιστουν.

τα υφασματα του καροτσιού αν ειναι καιρουριο δεν υπαρχει λογος να τα πλυνεις. πηρα και εγω proderm. υπολογιζω μεχρι το αλλο σαββατοκυριακο να τα ετοιμασω..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

γεια σας κοριτσια!!! ολα καλα στο νοσοκομειο, αυτος ο πονος-τσουξιμο ειναι λεει επιδη μεγαλωνει η μητρα και πιεζει τα οργανα κτλ, θα ρωτησω και τον δικο μου γιατρο....

εμεις που πηγαμε στις 28 εβδομαδες και κατι η μικρη μου ηταν 1300, μου ειπε οτι ειμναστε λιγο μεγαλυτερες αλλα οχι πολυ, κατι μερες, την αλλη εβδομαδα που θα παμε παλι ε δεν θα ναι 2000;;; αντε να δουμε...

εγω τα πλυνα ολα με την βοηθεια της πεθερας, ολα ετοιμα!!! εγω πηρα αρκαδι, το ειδα πιο αγνο απο το προδερμ και μαλακτικο δεν θα χρησιμοποιησω ειδικα στην αρχη καθολου, το θεωρω πολυ περιττο και τζαμπα χημεια, επισης δεν θα βαζω ουτε στα δικα μας ρουχα μαλακτικο για να μην ερχεται σε επαφη το μωρο με τα ρουχα μας στην αρχη και δυσανασχετει!!!

yk1yp3.png

Μαμα αδικα αγχωθηκες...Εγω προδερμ πηρα και απορ.και μαλακτικο... με για τα δικα μας ρουχα δεν το σκεφτηκα αφου οταν την παιρνουμε αγκαλια θα εχουμε πανα αναμεσα μας...αλλωστε με τοση ζεστη δεν νομιζω ν ακουμπα κ πολυ σε ρουχα πιο πολυ στο σωμα μας...μια φιλη μου ειπα να κανω μπανιο με βρεφικο αφρολουτρο..??? ποσες πανες αγκαλιας-πετσετες-σεντονακια πηρατε??? Επισης η δικια μου εδω κ 2 μερες ειναι υπερκινητικη...νομιζω θα βγει κανενα ποδι απο την κοιλια...πολυ κλωτσια κ σβουρα!

Διαφημίσεις

δημητρα δεν ξερω για το μαλάκτικο ετσι το σκεφτηκα, πανες αγκαλιας αγορασα καποιες αλλα η μαμα μου ειχε κρατησει και καποιες δικες μου και αντιστοιχα η πεθερα μου του αντρα μου, οποτε εχω αρκετες, δεν θυμαμαι ποσες, πετσετες για μπανιο πηρα δυο μπουρνουζακια και μικρες πετσετες γυρω στις 10 και για να την πλενω οταν κανει κακα και να μην την σκουπιζω με μωρομαντηλα , σεντονακια παλι εχω αρκετα απο τα δικα μας παιδικα αλλα πηρα και σελτεδακια για να τα βαζω απο κατω απο το σεντονι για να μην εχουμε τυχον καμια φορα διαροες στο στρωμα, στρωμα πηρα καινουργιο, το μονο που μου μενει ειναι να παρω μια βαση για το μπανιερο, και μετα μπιμπερο (σε περιπτωση που χρειαστουν αλλιως εχω σκοπο να θηλασω αποκλειστικα) σερβιετες λοχειας και γενικα τετοια πραγματα για να κανω και την βαλιτσα απο βδομαδα, επισης σκεφτομαι τελκα να παρω ενα λικνο, πιστευω οτι θα με διευκολυνει γιατι η κρεβατοκαμαρα ειναι μικρη και με το ζορι χωραει το κρεβατι μας και η ντουλαπα....αυτα...σε ζαλισα συγνωμη.....:oops:

yk1yp3.png

καλησπερα μανουλες.

ελπιζω ολες να ειστε μια χαρα.mama χαιρομαι που ολα ειναι μια χαρα.

αχ κοριτσια με εχει πιασει ενα αγχος τωρα που πλησιαζει ο καιρος..αλλα ειναι

φυσιολογικο.και αγωνια να πσρω στην αγκαλια μου το κοριτσακι μου.σαν

ονειρο μου φαινεται ακομη και τωρα.

καλο απογευμα να εχουμε.

ξεκινησαν κ οι ηλιολουστες μερες ευκαιρια για περπστημα.

απο αυριο ομως σημερα κουραστηκα αρκετα με το σιδερο.

αυριο εχει κ επιστροφη στη δουλεια ειμαι πολυ καλυτερα.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλησπερα κοριτσια! Εμενα νομιζω με εχει πιάσει το σύνδρομο της φωλιάς... Καθαρίζω τα πάντα! Τα ρουχα καλύτερα χωρις μαλακτικο στην αρχή. Μπορει να προκαλέσει αλλεργίες.

Sangre τι κανεις εσυ; Τι κανει ο μικρουλης σου; Εγω αύριο κλείνω τις 32 εβδομαδες. Σαν ψέματα μου φαίνεται! Αν φτάσω στις 34 θα ανοίξω σαμπάνια!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

γεια σας και παλι!!! κανω διαλειμα απο σιδερο κι εγω και γενικα ψιλοδουλειες του σπιτιου!!! οσο παω βαραινω περισσοτερο και δεν μπορω πολλα πολλα αλλα ολο και κατι γινεται....

kidenio ολα καλα θα πανω και θα κλεισεις και τις 34 εβδομαδες αλλα προσπαθησε να καθαρισεις την φωλια πιο χαλαρα για να μην κουραστεις πολυ!!! ζητα και βοηθεια!!!

εγω κουραστηκα και με πιασε παλι αυτο το χαζο καψιμο, πολυ χαλια αυτη η αισθηση...:( δεν πειραζει

Αννα χαιρομαι που εισαι καλυτερα

αντε κοριτσια τωρα που ανοιξε ο καιρος κανονιστε καφεδακι!!!!!

τα υπολοιπα κοριτσια;;; ολα καλα;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Ζουζου μπραβο για την καμπυλη!!! παει κι αυτο!!!

εμενα ο αιματοκριτης οταν ξεκινησε η εγκυμοσυνη ηταν 40,5 αλλα στην πορεια 32 και ετσι ειναι ακομα, μην σε ανυσηχει το μωρο αναπτυσσεται με πιο γρηγορους ρυθμους οποτε ειναι λογικο, εννοειται πως ο γιατρος σου θα στα πει καλυτερα, τωρα για τα πυοσφαιρια δεν ξερω να μην λεω βλακειες, παρε τον γιατρο σου και ρωτα τον να σου φυγει και το αγχος, παντως νομιζω οτι το πιο σημαντικο σ αυτην την φαση τωρα ειναι η καμπυλη που ειναι καλη

yk1yp3.png

κινενιο γλυκια μου όλα καλα αρχισαμε δειλα δειλα ετοιμασιες. Σε σκεφτομαι καιπερνω κουραγιο. Βρε εμενα αυτο το αισθημα να μη με πιασει ποτε δε μου λες για το θηλασμο επερνες βιταμινες και ποιες;

Κοριτσια με τις δουλειες χαλαρωστε...mama δευτερα γυρναω στη δουλεια αλλα δεν νομθζω ν μεινω για πολυ...ηδη ο γιατρος γκρινιαζει να μου δωσει αδεια..αν κανονισουμε ομως καφε για πρωι ειμαι free..αρκει ν μην συμπεσει με κανενα μαθημα ανωδυνου που ξεκιναω την παρα αλλη εβδομαδα..εδυ τα τελιωσες ολα?? Αχ λετε να φτασουμε τις 40 εβδ?? Αν ναι εχω αλλες 9.. πολλες μου φαινονται κι εχω βαρυνει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...