Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Ναι κι εγώ αυτά και λιγα ακόμα, ποιο γάλα θα πάρεις;; θα σου πει ο γιατρός η οποίο να ναι και βλέπεις;;; κι εγώ το σκέφτηκα σε περιπτωση που δεν καταφέρω με τον θηλασμό να έχω εφεδρικό ενα κουτί γαλα

στους αλλους μου γιους χρησιμοποιουσα το Humana. και τωρα αυτο θα παρω ή το Hipp που ειναι και βιολογικο...... νομιζω ενα εφεδρικο κουτι στο σπιτι επιβαλλετε... ποτε δεν ξερεις...... εχω παρει ήδη πανες pambers και βασικα το μονο που απομενει ειναι να πλυνω τα ρουχα να τα σιδερωσω να καθαριστουν τα ριλαξ οι καλαθες το καθισμα αυτοκινητου....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Aχ ανχωθηκα! βρε κοριτσια τα εχετε παρει ολα δηλαδη? εγω δεν εχω παρει τιποτα! οταν λεμε τιποτα ΤΙΠΟΤΑ!Πότε σας έχει δώσει ημερομηνία ο γιατρός ? εμένα μου έχει πει τέλη Ιουνίου αλλά μόλις μπει ο Ιούνιος που είναι ο μήνας μου είμαστε σε επιφυλακη...Δεν εχω ψωνισει τιποτα...ΤΙΠΟΤΑ..ΑΝΧΩΘΗΚΑ..εχτες πήγα κ πήρα απλά για μένα ενα νυχτικο κ μια ρόμπα για το μαιευτηριο..απο τα OYSHO. Πολύ ωραία να πάτε εκει..επίσης kyoya τι νυχτικο για τη γεννα λες? πρεπει να πάρω τέτοιο? δεν είσαι με τη ρόμπα του μεαυτηριου? σημερα θα πάω να κοιταξω για καροτσι.. κατα τα αλλα ριλαξ , λικνο,αποστειρωτη θα μου δωσει μια φιλη..οτιδηποτε για το μωρο δεν εχω παρει ΤΙΠΟΤΑ!!! Ειπαμε να το κανουμε μεσα Μαϊου..ΑΝΧΩΘΗΚΑ ΛΕΜΕ...ΦΦΦΦΦ... Και απο κρεμες κ σαμπουαν τι?

αχ κοριτσια ....εντωμεταξυ εχω θεμα με τη συνδεση κ δεν εχ καταφερει ουτε τα προηγουμενα μηνυματα να διαβασψ , οσα κοριτσια γεννησαν να τους ζησουν και να εχουν ενα σπιτικο γεματο χαμογελα κ υγεια...

κατα τα αλλα βοηθειααααα γιατι πελαγωσα!!!

Καλησπερα κοριτσακια.

βλεπω ολες μας σιγα σιγα ετοιμαζομαστε.και εμενα κατι λιγα μου εμειναν να παρω.

βρε κοριτσια εχω μια αποροια.στην κλινικη τι θα μας βολεψει πιο πολυ νυχτικια η πιτζαμουλες;

αυτες τις μερες αν κ ειμαι σπιτι εξαιτιας μιας μικρης μολυνσης που εχω σε 2 σπυρακια εκει που καταληγει το εσωρουχο κ ξεκινα το ποδι κανω οτι μπορω να μαζεψω χονδρα μπουφαν κ ρουχα γιατι ανοιγει ο καιρος.

αχ πλησιαζει ο καιρος να παρουμε αγκαλιτσα τα μπεμπακια μας.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Aχ ανχωθηκα! βρε κοριτσια τα εχετε παρει ολα δηλαδη? εγω δεν εχω παρει τιποτα! οταν λεμε τιποτα ΤΙΠΟΤΑ!Πότε σας έχει δώσει ημερομηνία ο γιατρός ? εμένα μου έχει πει τέλη Ιουνίου αλλά μόλις μπει ο Ιούνιος που είναι ο μήνας μου είμαστε σε επιφυλακη...Δεν εχω ψωνισει τιποτα...ΤΙΠΟΤΑ..ΑΝΧΩΘΗΚΑ..εχτες πήγα κ πήρα απλά για μένα ενα νυχτικο κ μια ρόμπα για το μαιευτηριο..απο τα OYSHO. Πολύ ωραία να πάτε εκει..επίσης kyoya τι νυχτικο για τη γεννα λες? πρεπει να πάρω τέτοιο? δεν είσαι με τη ρόμπα του μεαυτηριου? σημερα θα πάω να κοιταξω για καροτσι.. κατα τα αλλα ριλαξ , λικνο,αποστειρωτη θα μου δωσει μια φιλη..οτιδηποτε για το μωρο δεν εχω παρει ΤΙΠΟΤΑ!!! Ειπαμε να το κανουμε μεσα Μαϊου..ΑΝΧΩΘΗΚΑ ΛΕΜΕ...ΦΦΦΦΦ... Και απο κρεμες κ σαμπουαν τι?

αχ κοριτσια ....εντωμεταξυ εχω θεμα με τη συνδεση κ δεν εχ καταφερει ουτε τα προηγουμενα μηνυματα να διαβασψ , οσα κοριτσια γεννησαν να τους ζησουν και να εχουν ενα σπιτικο γεματο χαμογελα κ υγεια...

κατα τα αλλα βοηθειααααα γιατι πελαγωσα!!!

καλησπερα κοριτσακι.δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι.εγω πιστευω οτι μεσα σε μια με 2 βδομαδες θα εισσι ετοιμη.αν αγορασεις τα ρουχαλακια του σε μια μερα με δυο τα πλενεις και μετα σε μια σιδερο κ τελος ειναι εξαλλου τοσο μικρα.κ με αυτο τον καιρο στεγνωνουν αμεσως.οσο για τα καλλυντικα και αξεσουαρ κ αυτα γρηγορα θα τσ παρεις.κ σου ειπα τοσες μερες σε περιπτωση που δεν παρεις σερι τις μερες.

δεν θελει αγχος.απλα απολαυσε το.💕

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

κοριτσια δεν χρειαζετε να αγχωνεστε!! απλα προγραμματισμο θελει! θα πεις σημερα θα παω να παρω αυτο αυριο το αλλο και σε λιγες μερουλες θα εισε ετοιμη!!

εμας εδω στην κυπρο δεν μας δινουν ρομπα μαιευτηριου.. δικο μας νυχτικο περνουμε για να γεννησουμε!!!

επισης εμενα με βολεψε παραπανω η νυχτικια νομιζω αλλα τωρα επειδη θα ειναι καλοκαιρι πηρα πυτζαμουλες καλοκαιρινες!! απο oysho ειναι τελεια οπως λες kitriblue!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!

χαίρομαι που είστε όλες καλά και περάσατε όμορφα στις γιορτές!

αρχίσατε να ετοιμάζεστε και οι περισσότερες βλέπω, μια χαρούλα!πέρασε γρήγορα ο καιρός!

Γεια σας κοριτσια κ απο μένα! Χρονια πολλα! Εχω χαθεί εδω κ καιρό αλλα σας διαβάζω. Τρέχω με τα κοριτσια συνεχεια κ προσπαθούμε ταυτόχρονα να προετοιμαστούμε για τα μικρα! Ευχομαι μόνο να μείνουν μεσα οσο το δυνατόν περισσοτερο! Kitriblue μην άγχωνεσαι! Ξεκινά σιγα σιγα κ κανε μια λίστα κ κάθε μερα να παίρνεις κ κατι. Εγω θέλω σιγα σιγα να κανω την τσαντα για το νοσοκομείο. Να ειμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο!

hBdsp2.pngh9oap1.pngWRnvp2.png

Γεια σας κορίτσια!!! Καταρχήν kirtiblue μην αγχωνεσαι, ολά θα τα κανεις!!! Εγώ έχω ημερομηνία 10-12/06

Kidenio εσύ που εχεις δίδυμα λογικά θα γεννήσεις πιο νωρίς έτσι δεν είναι;;; εννοείται όσο γίνεται να καθησουν μέσα να πάρουν βαρος και για το αναπνευστικό!!! Έκανες καθόλου ενέσεις κορτιζόνης;;;

Σαγκρε εγώ θα κάνω ντομπλερ την Δευτερά και θα σου πω

Αννα τι χαζομολυνση είναι αυτή παλι;;; περαστικά

Κορίτσια όλες με το Κάλο!!!

Εγώ όταν είμαι πολύ ωρα όρθια η γενικά δεν ξαπλωσω λίγο η Πλατή μου με πεθαίνει και αν ζοριστω η ακόμα και να βηξω η αλλάξω πλευρό με τσουζει πολύ κάτω απο το στήθος και μέχρι εκεί που τελείωνει το πλευρό απο αριστερά, σας έχει τύχει;;; με προβληματίζει άλλα δεν θέλω να πάρω τηλ τον γιατρό να μην ενοχλησω

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.τι κανετε;εμενα ακομα δεν μου ειπε η γιατρος μου για ντομπλερ.

Mama ετσι ξαφνικα εγιναν νταουλι με πυον.αλλα τωρα ειμαι καλυτερα.ευκαιρια να μαζεψω τα πολυ χοντρα ρουχα.

Zzouzou και εγω ετσι ηπια πολυ ευκολα την γλυκοζη.καλα αποτελεσματα.

Mama μου αυτο μου θυμιζει τον πονο που εχω αλλα απο δεξια.ρωτα την γιατρο σου

ισως σου πει για υπερηχο ανω κοιλιας.εγω την αλλη βδομαδα θα τον κανω γιατι

ακομα με ποναει.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

καλημερα κοριτσια!! χαλια καιρο εχουμε σημερα εμεις..

την γλυκοζη και εγω την ηπια μια χαρα... νταξει πολυ γλυκια δεν λεω αλλα ανεκτική μπορω να πω... καμια σχεση με εκεινα που ακουγα...

dopler κοριτσια δεν ειναι λιγο νωρις;;; νομιζω μετα την 35 βδομαδα;;; δεν ειμαι και σιγουρη βεβαια αλλα δεν μου ειπε κατι ουτε εμενα...

mama μήπως ειναι το μωρο σε περιεργη θεση και σε πιεζει κάπου; στον πρωτο μου γιο απο την 35η βδομαδα καθοταν πανω στο εντερο και δεν μπορούσα να περπατήσω απο τον πονο.... την ωρα που γεννούσα αποφασισε να ισιωσει Δοξα το Θεο και γλύτωσα την καισαρικη στο παρα πεντε.. τωρα διαφορα πονακια νιωθω που και που και εγω... οχι ψηλα οπως λες αλλα χαμηλα κυριως στην περιοχή που είναι οι ωοθήκες.. πονακια-κραμπες δεν ξέρω τι ειναι....

23/4 εχω ξανα γιατρο. στην 30+3 ήταν 1498.... για πειτε ποσα ηταν τα δικά σας να κάνουμε μια σύγκριση.......

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...