Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Έτσι δωσμου κουράγιο να τοπω ... νομίζω δεν έχει μείνει κάτι άλλο ή τελευταία εξέταση ήταν υστεροσκοπηση ,είχα θετική χωριακη αλλά μετά άρχισε να πέφτει πανάθεμα την 

Τότε ψάχνεις ένα καλό έμβρυο. Δώσε πόνο. Φοβάμαι για τα 3 σε περίπτωση που πιάσουν και τα 3. 
      Πες του το. Να δει σε τι φάση είσαι. Μια κοπέλα εδώ πριν 2 χρόνια πήγε να μιλήσει για την αποτυχία, της έκανε ο γιατρός υπέρηχο και της είπε να κάνει εκείνη την στιγμή εμβρυομεταφορά, τον άκουσε, και έκανε δίδυμα. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!πως ειστε;;;

Αννα και εμεις εχθες βολταραμε μεχρι τ απογευμα, ηταν πολυ ωραια, ευτυχως βοηθησε ο καιρος!!!!

σημερα ετοιμαζομαστε και σε λιγο ξεκιναμε για χωριο!!

καλη ανασταση σε ολες!!! να περασετε καλα και καλη ξεκουραση σ αυτες κυριως που δουλευουν!!!

φιλακια πολλα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλήμερα σε όλες! Καλώς σας βρήκα! Εύχομαι όσες ταξιδεύουν καλο ταξίδι κ σε όλες να περάσουμε ένα τέλειο Πάσχα! Εχω αγοράκι κ ειμαι κ εγω στον 7ο 😄 πρώτου πιάσω απο την αρχή να διαβάσω ολα τα μηνύματα σας για να μπω στο κλίμα 😃 εχω μια απορία ..mama82 έκανες μανικιούρ κ πεντικιούρ ;;;; Επιτρέπεται;; Εμένα μου το εχει απαγορεψει... Αποτρίχωση κάνω μονο στα πόδια..κ πολυ θα ήθελα να κάνω κ στην κοιλιτσα μου .. Οςο για το καροτσι oyster θα μπω να το δω. Άννα σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση.εχεις δίκιο η χρήση θα δείξει!

Γεια σας κορίτσια!!! Φτάσαμε στο Χωριο!!! Πάντου μυρίζει μαγειρίτσα ( δεν μ αρέσει) αλλά όπως και να χει δεν μπορούμε να φάμε λόγω συκωτιων, ολά Κάλα

Kirtiblue εμένα ο γιατρός μου μου είπε οτι δεν πειράζει πιο Πόλυ για τα μαλλια τον νοιάζει αλλά δεν τα βαφω ευτυχώς τα άσπρα πέρα απο δυο τρίχες δεν βγήκαν, μάλιστα εκανα και ημιμονιμο, για το πεντικιουρ δε που να σκυψω και να κάνω γενικά;;; μια χαρά απλα δεν θα ξανακανω γιατι απο δω και πέρα είμαστε πιο επιβοφες για γέννες και θα πρεπει να ελέγχουν απο τα Νυχια για το αίμα κτλ

Εδώ δεν έχει Κάλο σήμα οποτε δεν ξέρω....

Καλη Αναστάση και καλά να περάσετε όλες!!!! Φιλια!!!

yk1yp3.png

Χρονια πολλα χριστος ανεστη μανουλες.

ελπιζω να περασατε ομορφα σημερα με ανθρωπους που

αγαπατε.εμεις εδω στην πολη ημασταν στο μπαλκονι μας

περασαμε οικογενειακα .ειχε κ τελειο καιρο.ευτυχως το

μπαλονι μας ειναι μεγαλο οποτε ηταν μια χαρα.

να περασετε ομορφα κ αυριο κ καλη επιστροφη σε οσους

θα ταξιδεψουν.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

καλημερα!!! χρονια πολλα χριστος ανεστη!!!!

τι κανετε;; πως περασατε;;;

εγω στο χωριο μια χαρα πολυ φαγητο και ξεκουραση!!!

απο σημερα ξανα στην ρουτινα μας!!!

λοιπον τωρα που φιαχνει και ο καιρος τα κοριτσια απο θεσσαλονικη να κανονισουμε καφεδακι!!! δειτε ποτε σας βολευει εγω δεν δουλευω οποτε γενικα ειμαι πιο ευκολη

φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια! Εγω πάλι Αθήνα έμεινα, χαλαρά..πολυ ύπνος! Ρε κορίτσια γεννάει καμία στο γαία;;; Κ κάτι ακόμα θα έχετε δίκη σας μαία; Εμένα ο γιατρός μου είπε πως δε το θεωρεί απαραίτητο κ πως τα κορίτσια στο μαιευτήριο ειναι εξαιρετικά ...τι να κάνω δε ξέρω...

kirtiblue γεια σου!!! εγω ειμαι θεσσαλονικη οποτε δεν μπορω να σ βοηθησω για το γαια...

στο μαιευτηριο δεν θα ειναι ο γιατρος σου;; κοιτα σιγουρα οι μαιες εκει θα ειναι πολυ καλες και θα σε βοηθησουν αν ομως νιωθεις μεγαλυτερην ασφαλεια με την δικια σου ασε ολους να λενε οτι θελουν αρκει εσυ να νιωθεις καλα και ασφαλης

αν παρεις μαια να την παρεις απο τωρα να κανετε και μερικες ασκησεις μαζι αναπνοες να σε ενημερωσει για οτι σ απασχολει ωστε να μην αγχωθεις οσο γινεται την ωρα εκεινη

αυτη ειναι η γνωμη μου

yk1yp3.png

κορίτσια μου χρονια πολλα! Χριστος Ανεστη! μολις γυρισαμε και διαβαζω οσα εχασα τοοοσες μερες...10 μερούλες με την ανηψια στο χωριο δεν ειχα χρονο να ανοιξω laptop...λοιπον θελω να σας πω μας περιμενει τρελος ερωτας... η μικρη με ξεμυαλισε, φανταστείτε τι θα γινει με τα δικα μας μωράκια!! dimitra00 να σου ζησουν τα μωράκια σας και συντομα να πατε στο σπιτακι σας γεροι και χαρούμενοι!! αχ κορίτσια εκανα κατι ψωνια σημερα και αγχωνομαι μην ξεχναω κατι...είναι τοοοοοσα πολλα!!

καλημερα κοριτσια Χριστος Ανεστη!!

οσες μερες ειμαι σπιτι δεν μπορω να μπαινω οπως καταλαβαινετε δεν προλαβαινω με τα αγορια και τις δουλειες!!!

περασατε ομορφα; εμεις Δοξα το Θεο περασαμε πολύ ωραια οικογενειακα οπως παντα!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

kyoya και εμεις ωραια οικογενειακα!!!

Δημητρα καλως ηρθες κι εσυ!!! τον φανταζομαι αυτον τον ερωτα και τον περιμενω πως και πως!!!

εγω για τα πραγματα εκανα λιστα και σιγα σιγα σβηνω,τωρα μου μειναν αυτα του φαρμακειου για νοσοκομειο και για μενα και για το μωρο αλλα πολυ λιγα, θα τα κανω απο βδομαδα και μετα θα ετοιμασω και βαλιτσα!!! οταν αδειασεις βαλτε στο προγραμμα καφεδακι!!!

αυριο εχω εξεταση νοσοκομειο...

την κυριακη θα ρθει η πεθερα μου να καθαρισει τα χοντρα (μπαλκονια, παντζουρια κτλ) κι εγω οτι μπορω

δηλαδη κοριτσια τελικη ευθεια!!!!

yk1yp3.png

εχω βρει και εγω καποια ρουχαλακια ετοιμα για πλυσιμο και σιδερωμα! πηρα και νυχτικο για τη γεννα και πυτζαμες για την κλινικη! μου μενει να αγορασω μπιμπερα και πιπιλες.. να βρω και τον αποστειρωτη να τον καθαρίσω, την καλαθα επισης το ριλαξ επισης.......

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

kyoya εγω αυτα τα εκανα με την βοηθεια της πεθερας μου, τωρα μενουν οι σερβιετες λοχειας, επιθεματα στηθους, καλλυντικα μωρου, φυσιολογικοι οροι κτλ, επισης σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω τελικα λικνο, δεν ξερω.....

εσυ μεχρι ποτε τα ειχες στο δωματιο μαζι σου;;;

yk1yp3.png

kyoya εγω αυτα τα εκανα με την βοηθεια της πεθερας μου, τωρα μενουν οι σερβιετες λοχειας, επιθεματα στηθους, καλλυντικα μωρου, φυσιολογικοι οροι κτλ, επισης σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω τελικα λικνο, δεν ξερω.....

εσυ μεχρι ποτε τα ειχες στο δωματιο μαζι σου;;;

τον πρωτο μεχρι 3,5 μηνων τον ειχα... τον δευτερο πολυ πιο νωρις... μολις σαραντησε αποτι θυμαμαι.......

λοιπον και εγω εχω ακομα να αγορασω τα εξης:

μπιμπερα

πιπιλες

σερβιετες λοχιας

επιθεματα στηθους

sudocream

σαμπουαν μωρου

κρεμα σωματος μωρου

αντισυπτικο για οφαλο

μωρομαντιλα

επισης πρεπει να προμηθευτω και κανενα κουτι γαλα για να εχω για παν ενδεχομενο........

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι κι εγώ αυτά και λιγα ακόμα, ποιο γάλα θα πάρεις;; θα σου πει ο γιατρός η οποίο να ναι και βλέπεις;;; κι εγώ το σκέφτηκα σε περιπτωση που δεν καταφέρω με τον θηλασμό να έχω εφεδρικό ενα κουτί γαλα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...