Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Δεν έχω λόγια!!!!!Τι γειτονιά είναι αυτή που έχω!!!!! Έφτιαξε η γειτόνισσα κουλουράκια & τσουρέκια και μου έφερε μη τυχόν και μου μυρίσουν (το ένα τσουρεκάκι είναι γεμιστό με σοκολάτα...μιλάμε για μεγάλη συγκίνηση ) Οφείλω να πω ότι κάποιος χάρηκε περισσότερο από μένα!!!!! - Και μετά λέω πώς τα παίρνω.... ?????

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζουζου μπράβο στην γειτονία!!! Και χαλαλι !!! Δεν πειράζει είσαι αδύνατη ουτως η άλλως και μένα θα μου φέρουν αύριο

Αύριο κι ο αντρουλης μου δεν δουλεύει!!! Τι καλά!!!!

yk1yp3.png

Δημητρα δεν πειραζει που ειναι προωρα!!! απο οτι καταλαβα και το αναπνευστικο τους ειναι μια χαρα, απλα τα βοηθουν μεχρι να παρουν δυναμη γιατι και γι αυτα ειναι δυσκολα μεχρι να προσαρμοστουν στο νεο περιβαλλον ζωης!!!

σιγουρα το ιδανικο θα ηταν να γεννουσες κανονικα και να τα ειχες απο την αρχη στο σπιτι αλλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν ωφελει να το σκεφτεσαι!!! αρκει που ειναι καλα!!! ποσο συντομα θα μπορεσετε να τα παρετε σπιτι;;; απο γραμμαρια-κιλα ειναι αρκετα καλα για τις εβδομαδες τους ετσι δεν ειναι;;;

λιγο θα ταλαιπωρηθειτε αλλα θα περασει γρηγορα, κανε υπομονη...

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες τις μανουλες :).

ελπιζω ολες να ειστε καλα.

Αχ τσουρεκακια :)!!!να ειχαμε ενα τωρα με γεμιση.του χρονου με το καλο

θα κανω με την ζουζουνα μου.

mama εγω εκανα απο χθες βραδυ την ετοιμασια μου.

εχω μαθει ενα κολπο να τα βραζω μια μερα πριν σε χαμηλη φωτια για 1 ωρα

και την Μ.Πεμπτη το τα βαφω.εχουν παντως παντα επιτυχια και οι απωλειες μηδαμινες.και μπορω να σου πω χθες που επλενα εσπασα δυο ;).αλλα στο

βρασιμο τιποτα.οποτε οταν με το καλο γυρισω απο την δουλεια θα τα βαψω τα αβγουλακια μας:).

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Αννα αυγα δεν εβαψα ποτε μονη μου!!! παντα λειπω απο το σπιτι μου τις γιορτες και παντα μου δινουν ειτε η μαμα μου ειτε η πεθερα μου

τσουρεκι επισης, η αδερφη μου δουλευε σε φουρνο και παντα εφερνε απο κει

σημερα θα ρθει μια φιλη μου για καφε και θα φερει τσουρεκι που κανανε χθες με την μαμα της

παντως το συστημα σου με τα αυγα θα ηθελα να μου πεις οταν μπορεσεις καποια στιγμη

εσυ μεχρι ποτε δουλευεις;;; αυριο;;;

yk1yp3.png

καλημέρα κορίτσια!

ούτε εγώ να πω την αλήθεια έχω βάψει αυγά μόνη μου ή έχω κάνει τσουρέκια!πάντα μου δίνει η μαμά μου ή η πεθερά μου!

κορίτσια χειμώνα έχουμε στην Αθήνα! Βροχή,αέρας και κρύο!!!μπρρρρρρρ

Αννα αυγα δεν εβαψα ποτε μονη μου!!! παντα λειπω απο το σπιτι μου τις γιορτες και παντα μου δινουν ειτε η μαμα μου ειτε η πεθερα μου

τσουρεκι επισης, η αδερφη μου δουλευε σε φουρνο και παντα εφερνε απο κει

σημερα θα ρθει μια φιλη μου για καφε και θα φερει τσουρεκι που κανανε χθες με την μαμα της

παντως το συστημα σου με τα αυγα θα ηθελα να μου πεις οταν μπορεσεις καποια στιγμη

εσυ μεχρι ποτε δουλευεις;;; αυριο;;;

Nα σου πω την αληθεια τα τελευταια 3 χρονια εκανα την αρχη γιατι εστελνα στον πεθερο μου και η μανουλα μου ηταν απο πιο νωρις στο χωριο.

Απλα φετος θα βαψω για εμας βεβαια ,για την μανουλα μου γιατι εχει πενθος και για τον πεθερο μου;)!!!πολυ αβγο μιλαμε :).

οσο αναφορα τσουρεκακια του χρονου λεω να τα δοκιμασω με την μανουλα μου και θελω να μαθω να τα κανω και εγω.γεινικα μου αρεσει η κουζινα και ειδικα τα γλυκα.και κανουν και κακο τα ατιμα αλλα αδυναμιες ειναι αυτες τι να πεις:)

Οσο αναφορα για τη δουλεια σημερα με το καλο σταματαμε.

Και με το καλο απο Τριτη παλι.

Μ.Παρασκευη ποτε δεν ανοιγουμε ειναι χρονιο εθιμο και παντα σταματαμε Μ.Πεμπτη.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

πολυ αυγο οντως!!! δεν πειραζει

κι εμενα μ αρεσουν και τα γλυκα φυσικα και μ αρεσει να πειραματιζομαι η να κανω νεες συνταγες και νεες γευσεις, μ αρεσει να κανω τραπεζια με φιλους και να τους ευχαριστω και γενικα ειμαστε πιο πολυ της ταβερνας με τσιπουρακια και μεζεδες παρα μπουζουκια και κλαμπ

για αυριο ωραια θα ξεκουραστειτε λιγες μερες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

πολυ αυγο οντως!!! δεν πειραζει

κι εμενα μ αρεσουν και τα γλυκα φυσικα και μ αρεσει να πειραματιζομαι η να κανω νεες συνταγες και νεες γευσεις, μ αρεσει να κανω τραπεζια με φιλους και να τους ευχαριστω και γενικα ειμαστε πιο πολυ της ταβερνας με τσιπουρακια και μεζεδες παρα μπουζουκια και κλαμπ

για αυριο ωραια θα ξεκουραστειτε λιγες μερες!!!

Βασικα μου αρεσει αρκετα για αυτο κ τα κανω.το πασχα θα μαζευτουμε στο σπιτι μας με

Τα αδερφια και γονεις οποτε θα εχω την ευκαιρια να τους ευχαριστησω.αν κ δυστυχως δεν θα ειναι ολα τα αδερφια μας.αλλα οταν παντρευεσαι δυσκολο να εισαι με ολους.μια στον ενα μια στον αλλο.του χρονου ολοι μαζι ελπιζω.

Οσο για την ξεκουραση θελω βολτιτσες στην πολη αυτες τις μερες :)

Ολοι ας περασουμε ομορφα.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

γεια σας και παλι!!!! μολις γυρισα απο καφεδακι!!!

cristab κι εδω βγηκε λιγο ο ηλιος αλλα το γυρισε σε πολυ αερα και προβλεπω και βροχη!!! τα παιξε κι ο καιρος!!

πηρα και στον αντρα μου ενα πασχαλινο δωρακι....

χθες εκανα νυχια χερια ποδια και αποτριχωση επιτελους και ειμαι ετοιμη!!!!

Αννα ποσα αδερφια ειστε;; εμεις ειμαστε 4 αδερφες!!! και εμενα μ αρεσει να κανουμε γιορτες οικογενειακως και φετος που ειμαστε πρωτη χρονια παντρεμενοι και εγω εγκυος επιδιωξαμε με τον αντρα μου να κανουμε και οι δυο οικογενειες μαζι σε ενα εξοχικο που εχουμε ενδιαμεσα αλλα δεν μας εκατσε μια που η γιαγια του αντρα μου δεν ηθελε και ετσι θα παμε εμεις εκει:(

δεν πειραζει παλι καλα θα περασουμε!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Κ εγω περιμένω το πρώτο μου παιδάκι τον Ιούνιο. Ειμαι καινούργια στο φόρουμ γι αυτο ούτε κ ξέρω αν γράφω στο σωστό σημείο....εχω μια ερώτηση να κάνω. Απο καροτσι τι έχετε σκεφτεί η τι έχετε αγοράσει; Γνωρίζει καμία αν τα cam ειναι καλα; Σκέφτομαι να αγοράσω το cam combi tris... Καμία που να εχει άποψη;

Kirtiblue καλώς ήρθες!!! Με το Κάλο το μωρακι σου!!! Τι εχεις;; αγοράκι η κοριτσάκι;;; για καρότσι εγώ δεν πήρα αυτά που είναι 3 σε 1 πήρα το oyster που κανει απο νεογέννητο και είναι αγγλικό πολύ καλής κατασκευής, το είδα και το cam αλλά γενικά αυτό που έχω να πω είναι οτι απο κοντά μου φάνηκαν λίγο ψεύτικα απο άποψη κατασκευής τα καροτσια, εκεί δώσε έμφαση αλλά γενικά κάνε μια ερευνά αγοράς

Τα υπολοιπα κορίτσια τι κάνετε;; δεν μπήκε καμια λόγω των ημερών ε;;

Αννα μήπως σήμερα εχεις γενέθλια;;; να τ εκατοστησεις κι οτι επιθυμείς!!! Με το Κάλο να υποδεχτεις το μωρακι σου!!!

yk1yp3.png

Kirtiblue καλώς ήρθες!!! Με το Κάλο το μωρακι σου!!! Τι εχεις;; αγοράκι η κοριτσάκι;;; για καρότσι εγώ δεν πήρα αυτά που είναι 3 σε 1 πήρα το oyster που κανει απο νεογέννητο και είναι αγγλικό πολύ καλής κατασκευής, το είδα και το cam αλλά γενικά αυτό που έχω να πω είναι οτι απο κοντά μου φάνηκαν λίγο ψεύτικα απο άποψη κατασκευής τα καροτσια, εκεί δώσε έμφαση αλλά γενικά κάνε μια ερευνά αγοράς

Τα υπολοιπα κορίτσια τι κάνετε;; δεν μπήκε καμια λόγω των ημερών ε;;

Αννα μήπως σήμερα εχεις γενέθλια;;; να τ εκατοστησεις κι οτι επιθυμείς!!! Με το Κάλο να υποδεχτεις το μωρακι σου!!!

Καλησπερα κοριτσια.mama μου σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου.

σημερα ευχαριστηθηκα βολτεςειχε τελειο καιρο με ηλιο και επινες

καφεδακι κ σε χτυπουσε ο ηλιος.μιας κ ρωτησες εχω 2 ακομα αδερφια μεγαλυτερους.

Kirtublue καλως ηρθες στην παρεα μας.

κοριτσια εμενα τα αδερφια του ανδρα μου μας πηραν δωρο τριλογια της cam

και ειναι μια χαρα.βασικα η χρηση θα δειξει:).

Καλα να περασουμε ολες και καλη Ανασταση.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...