Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Πριν 4 μέρες δηλαδή 

Κ εγω δεν είχα κανένα συμπτωμα, πότε δεν είχα αιμα εμφύτευσης( ουτε σε προηγούμενες συλλήψεις), ούτε το στήθος μου πονούσε, είμαι έγκυος σε δίδυμα. 

Να μην αγχώνεσαι,  έχεις δεν έχεις συμπτωματα δεν σημαίνει τίποτα για την έκβαση 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια!μόλις γύρισα από τον γιατρό! όλα πολύ καλά! 1850 ο μπέμπης (!) έβαλε 1100 σε 1 μήνα!10 μέρες μεγαλύτερος περίπου! θρεφταράκι και ο δικός μου προβλέπεται!χαχαχαχα γυρισμένος με το κεφάλι κάτω αυτή τη φορά και ευελπιστώ να μην ξαναγυρίσει! ραντεβού σε 1 μήνα τώρα, εκτός απροόπτου! ποια είναι η επόμενη για γιατρό?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Cristab πω πω !!!! Πως μεγαλωσατε!!! Μπράβο σας!!!

Απο δω και πέρα θα έχουν μεγάλη διαφορά τα μπεμπακια μας!!!

Εγώ καλυτερα με τις ζαλάδες άλλα όχι τελείως δυστυχώς!!! Φοβάμαι μην το ξαναπαθω έντονα η το παθω το βράδυ στον υπνο και μην επηρεάζεται το μωρο μου.....ουφ!!! Ας τελειώνει γρηγορα αυτό....

yk1yp3.png

cristab εμενα μου ειπε να πηγαινω καθε 2 βδομαδες τωρα και οταν μπω στο μηνα μου καθε βδομαδα!

sangre καλη τυχη!!!!!!!

θα εχουμε μπεμπακια ολων των ειδων εδω μεσα χεχεχεχε!!!!! μεγαλα μικρα αφρατα στρουμπουλα!!!!!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

αννα μπαινεις στην 32 εβδομαδα σήμερα!!! και εγω στην 31!! αμαν!! πως νιωθεις;; νιωθεις και εσυ βαρος χαμηλα;; νιωθω βαρος σαννα με σπρωχνει δεν ξερω

Kαλημερα koyona μου.να σου πω την αληθεια νοιωθω κατι περιεργο.πιο

πολυ σαν ψιλοκραμπες στην λεκανη μου εξωτερικα ομως.τα ποδια μου με

μεθαινουν οταν ξαπλωνω απο την ιδια πλευρα ολο το βραδυ.πεφτει ολο το βαρος λογικα.αλλα ανυπομονω.:).

θα μεπερασουν για τρελη.παω μεσα στο δωματιο της μικρης και μιλαω μαζι της.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

Kαλημερα koyona μου.να σου πω την αληθεια νοιωθω κατι περιεργο.πιο

πολυ σαν ψιλοκραμπες στην λεκανη μου εξωτερικα ομως.τα ποδια μου με

μεθαινουν οταν ξαπλωνω απο την ιδια πλευρα ολο το βραδυ.πεφτει ολο το βαρος λογικα.αλλα ανυπομονω.:).

θα μεπερασουν για τρελη.παω μεσα στο δωματιο της μικρης και μιλαω μαζι της.[/quote

χαχαχα ενταξει ενθουσιασμος ειναι μην ανησυχεις!!!!!

εγω νιωθω βαρος στη μητρα.. σαννα με σπρωχνει δεν ξερω....... εχω και κατι μικροσυσπασουλες ωρες ωρες........ κοντεψαμε για τα καλα!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα σε ολες τις μανουλες ;)!

Ε λοιπον σημερα ειχα σκοπο να παω στο ικα για αυτο και σηκωθηκα απο τα αγρια χαραματα.μπαινουμε με τον ανδρα μου και αντικρυζω ενα κακο χαμο.παιρνουμε χαρτακι για τις παροχες αλλα εγω επιτηδες παω και στριμωχνομαι στην πρωτη σειρα.βγαινει ο προισταμενος και εχω και καλα την απορια για τα ενσημα αν φαινονται ον line.εν τω μεταξυ εχω βγαλει το μπουφανακι μου και πεταγεται η κοιλιτσα και η μπουμπου τεντωμενη οπως παντα ;).μου λεει ο ευγενικος κυριος (με παραξενευει)περαστε μπροστα .και παει ο ιδιος και με περιμενει στον υπαλληλο ο οποιος ειναι επισης ευγενεστατος και με καθοδηγει και με την διαδικασια μετα την γεννα με το καλο.και εχοντας τελειωσει σε χρονο dt λεω στον ανδρα μου.σε ποια χωρα ακριβως μας εξυπηρετησε δημοσια υπηρεσια:).ε ναι λοιπον υπαρχουν και ανθρωποι.εκτος απο ενα βεβαια που διαμαρτυρηθηκε στον ανδρα μου ο οποιος μονο ησυχος δεν ειναι.και του λεει πηγε μπροστα γιατι ειναι εγκυος και γιατι ειμαι ο ανδρας της.και ετσι τελος με αυτα.

οποτε απο σημερα ειμαι αδειουχος ;).βεβαια στην δουλιτσα αλλα ας ειμαστε καλα και ας δουλευουμε:).

καλη μερα σε ολες και sorry για το κατεβατο αλλα ηταν πρωτογνωρη εμπειρια τοση ευγενια.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

καλημέρα κορίτσια!

sangre καλή επιτυχία! μην ανησυχείς για το αν γύρισε ή όχι. ως δευτερότοκη έχεις ακόμα μπόλικο χρόνο για να γυρίσει.μέχρι και τον τοκετό! βέβαια όσο πιο νωρίς γυρίσει τόσο το καλύτερο!

mama82 χαίρομαι που είσαι καλύτερα,ελπίζω να σου περάσει τελείως τις επόμενες μέρες!

αννα με το καλό η μπεμπούλα σου!δεν θυμάμαι αν έχουμε ξαναμιλήσει εμείς. λοιπόν αυτό που λες για τις δημόσιες υπηρεσίες και την ευγένεια εγώ το έχω βιώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό σε αυτή την εγκυμοσύνη. επειδή γενικά πηγαίνω αρκετά συχνά σε δημόσιες υπηρεσίες πάντα μα πάντα μου δίνουν προτεραιότητα λόγω εγκυμοσύνης και πάντα μα πάντα μου εύχονται για το μωράκι μου!

kyoya οπότε την επόμενη εβδομάδα θα ξαναπάς γιατρό?

Γεια σας κοριτσια μου!!

τα νεα μας!

γεννησα 1 απριλιου! επαθα αποκολληση κ πηγαμε του σκοτωμου νοσοκομειο...καναμε ολικη κ σε λιγα λεπτα γεννηθηκαν τα μπουμπουκια μας.

1500 ο ενας κ 1400 ο αλλος! ανεπνευσαν αμεσως - ειχα κανει κορτιζονες- τωρα θα μεινουν θερμοκοιτιδα για εναμιση μηνα περιπου ,να παρουν λιγο τα πανω τους!

αντλω με θηλαστρο κ τους παω γαλατακι καθε μερα

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

καλημέρα κορίτσια!

sangre καλή επιτυχία! μην ανησυχείς για το αν γύρισε ή όχι. ως δευτερότοκη έχεις ακόμα μπόλικο χρόνο για να γυρίσει.μέχρι και τον τοκετό! βέβαια όσο πιο νωρίς γυρίσει τόσο το καλύτερο!

mama82 χαίρομαι που είσαι καλύτερα,ελπίζω να σου περάσει τελείως τις επόμενες μέρες!

αννα με το καλό η μπεμπούλα σου!δεν θυμάμαι αν έχουμε ξαναμιλήσει εμείς. λοιπόν αυτό που λες για τις δημόσιες υπηρεσίες και την ευγένεια εγώ το έχω βιώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό σε αυτή την εγκυμοσύνη. επειδή γενικά πηγαίνω αρκετά συχνά σε δημόσιες υπηρεσίες πάντα μα πάντα μου δίνουν προτεραιότητα λόγω εγκυμοσύνης και πάντα μα πάντα μου εύχονται για το μωράκι μου!

kyoya οπότε την επόμενη εβδομάδα θα ξαναπάς γιατρό?

Καλημερουδια christab:).να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι αν εχουμε μιλησει ξανα.σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου .το ιδιο ευχομαι με το καλο να ερθει το μωρακι σου.οπως βεβαια σε ολες τις μανουλες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου!!

τα νεα μας!

γεννησα 1 απριλιου! επαθα αποκολληση κ πηγαμε του σκοτωμου νοσοκομειο...καναμε ολικη κ σε λιγα λεπτα γεννηθηκαν τα μπουμπουκια μας.

1500 ο ενας κ 1400 ο αλλος! ανεπνευσαν αμεσως - ειχα κανει κορτιζονες- τωρα θα μεινουν θερμοκοιτιδα για εναμιση μηνα περιπου ,να παρουν λιγο τα πανω τους!

Καλημερα dimitra.ελπιζω μαμα και μωρακια να ειστε καλα και με το καλο να ερθουν τα μωρακια σου στο σπιτι.και φυσικα να σου ζησουν τα ζουζουνακια σου ;)!

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Γεια σας κοριτσια μου!!

τα νεα μας!

Να σου ζήσουν τα μπουμπουκάκια σου!!!Να είναι γερά και δυνατά!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γεια σας κοριτσια μου!!

τα νεα μας!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

αχ τα πρωτα γεννητουριαααα!!!!!!!!!!τι ωραια!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΔΗΜΗΤΡΑ!!!!!!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ!!!!

Και εγω κοριτσια σημερα στον υπνο δεν την παλευα, ποναγα υπερβολικα, ηβικο οστο, ισχια...οταν αλλαζα πλευρο μονο τα κλαματα που δεν εβαλα!!!!πιανομαι παρα πολυ...με βλεπω σιγα σιγα να κοιμαμαι στην πολυθρονα...οχι τιποτα αλλο αλλα εκανα και τον αντρουλη μου να μετακομισει στον καναπε :(

Παντως τι περνανε και αυτοι!!!!!:cry:

BXYXp3.png

Δημητρα να σου ζησουν!!! να τα χαιρεσαι και μην στεναχωριεσαι θα περασει γρηγορα ο καιρος!!! και απο κιλα μια χαρα για διδυμακια!!!! να μας λες οποτε μπορεις τα νεα σας!!!!

Αννα αυτο και αν ειναι εκπληξη!!! μπραβο τους στο ικα αμπελοκηπων αντε να δουμε της νεαπολης!!! τελικα με τα ενσημα μια χαρα ε;;

κι εγω εχω θεμα με πλατη και γοφους αλλα κανω υπομονη!!!

σημερα ειμαι λιγο καλυτερα απο τις ζαλαδες αλλα επιφυλασσομαι, φυσικα ειχα ανυσηχο υπνο και συνεχεια φοβομουν, παντως ανασκελα πρεπει να κοιμηθηκα κανενα μισαωρο συνολικα γιατι το ειχα στο νου μου, μπορει να φταει και αυτο για τις ζαλαδες, τελος παντων....

σημερα εδωσα και αιμα και ουρα για τις κλασσικες εξετασεις, να δουμε και αιματοκριτη...

Σαγκρε να μας πεις τα νεα σου απο τον γιατρο, παντως ειναι νωρις ακομα για το πως θα γυρισει η πως θα μεινει, εμενα ηταν με το κεφαλι προς τα κατω αλλα τοσο που στριφογυρναει μαλλον δεν εμεινε, οταν στριμωχτουν λιγακι ας παρουν θεση για να μεινουν κιολας ετσι!!!

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε;; Δημητρα2222;;; πως παει η αδεια;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...