Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

πηγες;; τελειωσες;;;

εγω τελειωσα με το συμμαζεμα και ψιλοκαθαρισμα του σπιτιου!!!

Καλησπερα κοριτσακι.τελικα πηρα το περιοβοητο χαρτι απο το γιατρο του ικα.

ηταν μια ξυνη του τυπου γιατι θελετε την αδεια και διαφορα χαζα

που επισης ρωτουσε.τελος εβαλε την σφραγιδα κ φυγαμε.τωρα μενει μονο το ικα να τα καταθεσουμε κ τελος.καλο βραδυ σε ολες μανουλες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!

ΖΟΥΖΟΥ μια χαρα ειναι 3500!! ο μεγαλος μου 3400 βγηκε και ηταν πανυψηλος..

κοριτσια νιωθετε συσπασεις;;; νιωθω κατι συσπασεις χωρις πονο βεβαια αλλα βαρος και πιεση απο κατω......

εμας σημερα φυσαει και ειπανε οτι απο πεμπτη χαλαει με βροχες και μαλλον χιονια στα ορεινα... χαλια Πασχα θα κανουμε;;;

εχω συμπληρωσει και εγω το χαρτι που θελουνε εδω για το επιδομα μητροτητας.. μετα την 25η βδομαδα το δεχονται οποτε το συμπληρωσε η γιατρος το συμπληρωσε και ο εργοδοτης και ειναι ετοιμο να το παραδωσω!!

κανονικα η αδεια μου αρχιζει 25/5 (και εχω πητ 9/6) λιγο αργα δεν ειναι;;; θα παρω κανενα sickleave μαλλον γυρω στις αρχες του Μαι και οταν τελειωσει το maternity θα βαλω την αδεια την καλοκαιρινη που ειναι 3 βδομαδουλες.........

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

εγω σημερα ειμαι λιγο περιεργα, εχθες σηκωθηκα για τουαλετα και ζαλιζομουν τοσο που δεν μπορουσα να παω, με επιασε το αγχος και μεχρι να συνελθω περασαν 2 ωρες!!! τι ειναι αυτη η ζαλαδα τωρα;; και ειδικα ενω κοιμομουν;;;

το χει καμια σας;;; πηρα τον γιατρο και μου ειπε να μην ανυσηχω απο την στιγμη που καταλαβαινω το μωρο, σημερα παλι ειμαι λιγο ζαλισμενη αλλα οχι εντονα

kyoya καλα θα κανεις με τις αδειες!!! τι συστημα ειναι αυτο;;; μια βδομαδα πριν τον τοκετο;;

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε;;;

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια!!

ΖΟΥΖΟΥ μια χαρα ειναι 3500!! ο μεγαλος μου 3400 βγηκε και ηταν πανυψηλος..

κοριτσια νιωθετε συσπασεις;;; νιωθω κατι συσπασεις χωρις πονο βεβαια αλλα βαρος και πιεση απο κατω......

εμας σημερα φυσαει και ειπανε οτι απο πεμπτη χαλαει με βροχες και μαλλον χιονια στα ορεινα... χαλια Πασχα θα κανουμε;;;

εχω συμπληρωσει και εγω το χαρτι που θελουνε εδω για το επιδομα μητροτητας.. μετα την 25η βδομαδα το δεχονται οποτε το συμπληρωσε η γιατρος το συμπληρωσε και ο εργοδοτης και ειναι ετοιμο να το παραδωσω!!

κανονικα η αδεια μου αρχιζει 25/5 (και εχω πητ 9/6) λιγο αργα δεν ειναι;;; θα παρω κανενα sickleave μαλλον γυρω στις αρχες του Μαι και οταν τελειωσει το maternity θα βαλω την αδεια την καλοκαιρινη που ειναι 3 βδομαδουλες.........

Καλημερα κοριτσακι.εγω μεχρι στιγμης δεν νοιωθω καποια συσπαση.

οσο για τον καιρο αστα να πανε.

τι εννοεις η αδεια σου ξεκιναει 25/5?θεωρητικα η πρακτικα?

υποτιθεται οτι η αδεια ξεκιναει θεωρητικα τουλαχιστον (λεω θεωρητικα γιατι και εγω δεν γινεται να σταματησω)απλα μου φαινεται λιγο περιεργο.ποιος σου το ειπε αυτο?

Καλη Μ.εβδομαδα να εχουμε.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

εγω σημερα ειμαι λιγο περιεργα, εχθες σηκωθηκα για τουαλετα και ζαλιζομουν τοσο που δεν μπορουσα να παω, με επιασε το αγχος και μεχρι να συνελθω περασαν 2 ωρες!!! τι ειναι αυτη η ζαλαδα τωρα;; και ειδικα ενω κοιμομουν;;;

το χει καμια σας;;; πηρα τον γιατρο και μου ειπε να μην ανυσηχω απο την στιγμη που καταλαβαινω το μωρο, σημερα παλι ειμαι λιγο ζαλισμενη αλλα οχι εντονα

kyoya καλα θα κανεις με τις αδειες!!! τι συστημα ειναι αυτο;;; μια βδομαδα πριν τον τοκετο;;

Καλημερα mama μου.ελπιζω να αισθανεσαι καλυτερα τωρα.μην αγχωνεσαι ομως ειμαι σιγουρη οτι ειναι συμπτωματικο.θα δεις και κατα την διαρκεια της μερας.

εγω ειμαι μια χαρα.αυριο λεω να παω στο ΙΚΑ τα χαρτια να δω τι θα μου πουνε.το μονο που δεν εχω ειναι τα ενσημα αλλα υποθετω επειδη τωρα ειναι on line δεν θα μου πουνε καμμια βλακεια.

Τελος παντων.

Καλη μερα να εχουμε και να προσεχεις:).

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Διαφημίσεις

ναι μαμα!! κανονικα 2 βδομαδες πριν αρχιζει το maternity... πολυ λιγο....... τι να πεις..........

για τη ζαλαδα που λες να προσπαθεις να μην κοιμασε ανασκελα γιατι πιεζετε η κοιλη φλευα και γιαυτο ζαλιζεσε και θελεις να κανεις και εμετο!! το παθαινω καθε βραδυ!! προσπαθα να κοιμασε πλαγια.......

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημέρα κορίτσια! mama82 περαστικά σου!είσαι καλύτερα σήμερα? εγώ συνήθως το παθαίνω αυτό όταν σηκωθώ απότομα από το κρεββάτι αλλά είναι στιγμιαίο και μου περνάει σχεδόν αμέσως. τσέκαρε μήπως σου έπεσε η πίεση.

από συσπάσεις έχω και εγώ αρκετές και παίρνω και μαγνήσιο!

σήμερα έχω και γιατρό! ελπίζω όλα να είναι καλά!

anna μου ειμαι απο Κυπρο και ειναι διαφορετικα τα πραγματα εδω.. ειναι το τριτο μου μωρακι οποτε θυμαμαι ακριβως ποτε αρχιζει η αδεια! ασε που πηρα την αιτηση να μου την συμπληρωσει η γιατρος και επιβεβαιωθηκα ξανα!! εσας ειναι διαφορετικα.. εμας ειναι αστα να πανε!! 2 βδομαδες πριν την ΠΗΤ αλλα παντα δευτερα ξεκινα.. αρα εχω πητ 9/6 πλην 2 βδομαδες ειναι 27/5 αλλα ειναι τεταρτη οποτε 25/5 που ειναι δευτερα!!!! γιαυτο τους αξιζει να παρω sickleave!!!!!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εντωμεταξύ κορίτσια θυμάμαι που στα τικεράκια μας είχαμε 200 μέρες + για τον τοκετό και τώρα όλες έχουμε πέσει γύρω στις 60+ μέρες!πω πω τον φάγαμε τον γαιδαρο!

cristab εχουμε κοντεψει για τα καλα!!!!!!! ποτε πηγαμε για αυχενικη ποτε για το μεγαλο υπερηχο....... μπαινουμε στον 8ο! απιστευτο!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια μου ευχαριστω!!! και σημερα ειμαι λιγο ζαλισμενη αλλα καμια σχεση με χθες!!! χθες ολα γυρνουσαν ακομα και οταν ημουν ξαπλωμενη!!!

kyoya και εγω το σκεφτηκα για την κατω κοιλη φλεβα αλλα ο γιατρος μου δεν ειπε τιποτα ισως για να μην μου βαλει εξτρα πραγματα στο μυαλο!!!

υπομονη με την δουλεια

αντε με το καλο τα μωρακια μας!!! ανυπομονω!!!

cristab τι ωραια που εχεις γιατρο και θα δεις το μωρακι σου!!! να μας γραψεις τα νεα σας!!!

Αννα καλα ξεμπερδεματα, οσο για τα ενσημα ειναι ηλεκτρονικα μου ειπαν κι εμενα, απλα εκανα μονη μου ανανεωση το βιβλιαριο μεσω ιντερνετ

τωρα δημοσια υπηρεσια ειναι τι να πω;;; ολα ειναι πιθανα!!!

φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

anna μου ειμαι απο Κυπρο και ειναι διαφορετικα τα πραγματα εδω.. ειναι το τριτο μου μωρακι οποτε θυμαμαι ακριβως ποτε αρχιζει η αδεια! ασε που πηρα την αιτηση να μου την συμπληρωσει η γιατρος και επιβεβαιωθηκα ξανα!! εσας ειναι διαφορετικα.. εμας ειναι αστα να πανε!! 2 βδομαδες πριν την ΠΗΤ αλλα παντα δευτερα ξεκινα.. αρα εχω πητ 9/6 πλην 2 βδομαδες ειναι 27/5 αλλα ειναι τεταρτη οποτε 25/5 που ειναι δευτερα!!!! γιαυτο τους αξιζει να παρω sickleave!!!!!!!

Oυπς ....αυτο δεν το ηξερα ομολογουμενως.ειναι δυσκολα ετσι.

οποτε παρε οση αδεια μπορεις κοριτσακι μου.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

αχ κοριτσια μου ευχαριστω!!! και σημερα ειμαι λιγο ζαλισμενη αλλα καμια σχεση με χθες!!! χθες ολα γυρνουσαν ακομα και οταν ημουν ξαπλωμενη!!!

kyoya και εγω το σκεφτηκα για την κατω κοιλη φλεβα αλλα ο γιατρος μου δεν ειπε τιποτα ισως για να μην μου βαλει εξτρα πραγματα στο μυαλο!!!

υπομονη με την δουλεια

αντε με το καλο τα μωρακια μας!!! ανυπομονω!!!

cristab τι ωραια που εχεις γιατρο και θα δεις το μωρακι σου!!! να μας γραψεις τα νεα σας!!!

Αννα καλα ξεμπερδεματα, οσο για τα ενσημα ειναι ηλεκτρονικα μου ειπαν κι εμενα, απλα εκανα μονη μου ανανεωση το βιβλιαριο μεσω ιντερνετ

τωρα δημοσια υπηρεσια ειναι τι να πω;;; ολα ειναι πιθανα!!!

φιλια σε ολες!!!

Σε ευχαριστω mama μου.περαστικουλια σου και ευχομαι να σου φυγει γρηγορα αυτο με τις ζαλαδες.αχ και μενα με εχει πιασει μια ανυπομονησια αλλο πραγμα.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...