Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες.ελπιζω ολες να ειστε καλα.χθες ειδαμε τη μπέμπουλα μας:P.

ειμαστε επισημως 2 κιλα κ κατι γραμμαρια :).γενικα ολα καλα.μετα το πασχα θα κανω και ενα υπερηχο ανω κοιλιας για τα πονακια που νοιωθω στα πλευρα.και το επομενο ραντεβου το κανονισαμε σε λιγωτερο απο μηνα γιατι πλησιαζουμε.αχ αγχωθηκα λιγακι.φιλια σε ολες.καλο υπολοιπο.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!!!!!!Ούτε και εγω ξέρω ποσο καιρό έχω να μπω.Σας διαβάζω λίγο και χαίρομαι πολύ που όλες πηγαίνετε καλά.

Είχε ο άντρας μου άδεια και κάναμε ανακαίνιση στο σπίτι.Μας πήρε 20 μέρες.Πάντου σκόνη ,ένας χαμός.Μόνο το δωμάτιο μας μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε.Τώρα έχουμε καθάρισμα αλλά ευτυχώς σε 2 μερούλες θα βάλουμε και τα πράγματα.Μετά το Πάσχα θα έρθει και η μαμά μου να ετοιμάσουμε τα πράγματα του μωρού και τα δικά μου.Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα και τη Δευτέρα μπήκα στον 8.

Όλα καλά με την εγκυμοσύνη.Θα πάμε και στο γιατρό μέσα στην εβδομάδα.

Κοιμάμαι πολλές ώρες και δεν σηκώνομαι καθόλου.Απο κιλά +12 αλλά μου λένε οτι δεν φαίνεται!!

Ο γιατρός μου είπε οτι το μωρό είναι ψηλό.Είχε το κεφάλι του κάτω.

Αυτά τα νέα μας!!!!!

Καλημερα μανουλες :).καλη κυριακη να εχουμε.ελεος αυτη η υγρασια.

ειπα και εγω θα ειχε καλο καιρο σημερα να κανουμε καμμια βολτουλα.

να περασετε ολες ομορφα.

marina roz με το καλο να φτιαξετε το σπιτι σας κ το δωματιο του μωρου σας.

φιλακια σε ολες μανουλες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

γεια σας κοριτσια!! τι κανετε;;;

οντως χαλια παλι ο καιρος αλλα τι να κανουμε;;; που θα παει θα στρωσει!!!

σημερα πηγαμε μια βολτα στην αγορα ηπιαμε καφεδακι φαγαμε με την αδερφη του αντρα μου και γενικα γεμισε η μερα μας ευχαριστα!!!

Μαρινα ποσο καιρο εχουμε να ακουσουμε νεα σου!!!! χαιρομαι που εισαι καλα και ολα βαινουν καλως!!!! καλα κανατε με το σπιτακι σας, να το χαρειτε ακομα περισσοτερο απο δω και περα και με το καλο να κανετε και το δωματιο για το μωρακι σας!!!!

κι εγω σε μια εβδομαδα μπαινω στον 8ο, θα κανω μετα το πασχα βαλιτσα σιγα σιγα και στην αναμονη!!!! οποτε μπορεις να μπαινεις να μαθαινουμε τα νεα σου!!! φυσικα αυτο ισχυει για ολες που τοσο καιρο μας ξεχασαν!!!!

Αννα τι κανεις;;; ειδες χαζος καιρος σημερα;;; εμεις πηγαμε στο καινουργιο εμπορικο outlet στην γιανιτσων, το οποιο ειναι παρα πολυ ωραιο, να πας οπωσδηποτε!!! εχει και ρουχαλακια απο 0 μεχρι 12 για τα παιδια καθως και προικα μωρου σε πολυ καλες τιμες, οποτε αν χρτειαστεις κατι πανε μια βολτα πρωτα απο κει!!!

παρολο τον μαραθωνιο που ειχε σημερα και τον χαμο καταφεραμε μετα κοπων και βασανων βεβαια να παμε....

φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε;

λοιπον πηγαμε γιατρο την παρασκευη! 30+3 week ο μπεμπης 1498 γραμμαρια και το κεφαλακι κατω!!!!!! φιουξξξξξξξ εφυγε ενα βαρος!!!! ολα τελεια και η μαμα πηρε 2 κιλα αυτο τον μηνα!! εφτασα τα +9,5 στο συνολο!! παμε καλα νομιζω χεχεχεχε!!!!! τωρα αρχιζουν οι ανα 2 βδομαδες επισκεψεις! θα παω ξανα στις 23/4!

τι γινεται βρε κοριτσια με τον καιρο;; σας βρεχει δηλαδη;; εμας προς το παρον ηλιολουστος αλλα αμα βρεχει εσας συνηθως ερχονται και εδω μετα απο 2-3 μερες

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;; σημερα πολυ βροχερος καιρος!!! ετσι θα το παει ολη την εβδομαδα ειπαν....:(

kyoya μπραβο στον μπεμπη σου!!!! μια χαρα σας βλεπω!! κι εσυ μια χαρα!!!

Αννα σημερα βρηκε να ναι ετσι ο σκατοκιρος;;; που θα πας στο ικα;;; οταν γυρισεις να μας πεις πως πηγε και αν σου ειπαν κανενα κουφο, γιατι δεν τους εχω εμπιστοσυνη!!!

καλη Μ εβδομαδα σε ολες!!!

yk1yp3.png

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

επιτέλους μπόρεσα και εγώ να σας γράψω! σας διάβαζα βέβαια όλες τις μλερες στα πεταχτά γιατί έπεσε πολύ δουλειά βρε κορίτσια ανάσα δεν πήρα! αύριο έχω γιατρό! και μετά το Πάσχα θα αρχίσω και εγώ σιγά σιγά τις ετοιμασίες. πω πω κορίτσια ανυπομονώ!

κριστακι σαν τα χιονια που σαι εξαφανισμενο αχ κοριτσια μεθαυριο γιατρο! θελω να πιστευω πως εχει γυρισει ε σιγα σιγα φτιαχνουμε κι εμεις συρταρια κρεβατια κλπ πολυ σιγα ομως ειναι και το μαγκακι εδω αχ κιογια πως την παλευεις με δυο

καλημερα κοριτσια!!! το ερωτημα εγω πρεπει να το θεσω: που εισαστε εξαφανισμενες;;;; χαχα

cristab ολες νομιζω ανυπομονουμε, εγω σημερα βαζω στην ντουλαπα τα φρεσκοπλυμενα του μωρου και μετα το πασχα βαλιτσα!!! και παλι αναμονη!!!

ποτε αρχιζει η αδεια;; νομιζω μετα το πασχα καπου ε;;; αντε να ξεκουραστεις!!! να κανεις και τις δουλειες σου και τις ετοιμασιες σου!!!

sagreluna τι ωραια που θα δεις το δευτερο μαγκακι σου μεθαυριο!!! να μας πεις τα νεα σας!!!

yk1yp3.png

γεια σας κοριτσια!! τι κανετε;;;

οντως χαλια παλι ο καιρος αλλα τι να κανουμε;;; που θα παει θα στρωσει!!!

σημερα πηγαμε μια βολτα στην αγορα ηπιαμε καφεδακι φαγαμε με την αδερφη του αντρα μου και γενικα γεμισε η μερα μας ευχαριστα!!!

Μαρινα ποσο καιρο εχουμε να ακουσουμε νεα σου!!!! χαιρομαι που εισαι καλα και ολα βαινουν καλως!!!! καλα κανατε με το σπιτακι σας, να το χαρειτε ακομα περισσοτερο απο δω και περα και με το καλο να κανετε και το δωματιο για το μωρακι σας!!!!

κι εγω σε μια εβδομαδα μπαινω στον 8ο, θα κανω μετα το πασχα βαλιτσα σιγα σιγα και στην αναμονη!!!! οποτε μπορεις να μπαινεις να μαθαινουμε τα νεα σου!!! φυσικα αυτο ισχυει για ολες που τοσο καιρο μας ξεχασαν!!!!

Αννα τι κανεις;;; ειδες χαζος καιρος σημερα;;; εμεις πηγαμε στο καινουργιο εμπορικο outlet στην γιανιτσων, το οποιο ειναι παρα πολυ ωραιο, να πας οπωσδηποτε!!! εχει και ρουχαλακια απο 0 μεχρι 12 για τα παιδια καθως και προικα μωρου σε πολυ καλες τιμες, οποτε αν χρτειαστεις κατι πανε μια βολτα πρωτα απο κει!!!

παρολο τον μαραθωνιο που ειχε σημερα και τον χαμο καταφεραμε μετα κοπων και βασανων βεβαια να παμε....

φιλια σε ολες!!!

Καλημερα κοριτσακι .το εμπορικο ειναι σχεδον διπλα στη δουλεια

μου οποτε συντομα θα παμε.καλη Μ.εβδομαδα να εχουμε.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε;

λοιπον πηγαμε γιατρο την παρασκευη! 30+3 week ο μπεμπης 1498 γραμμαρια και το κεφαλακι κατω!!!!!! φιουξξξξξξξ εφυγε ενα βαρος!!!! ολα τελεια και η μαμα πηρε 2 κιλα αυτο τον μηνα!! εφτασα τα +9,5 στο συνολο!! παμε καλα νομιζω χεχεχεχε!!!!! τωρα αρχιζουν οι ανα 2 βδομαδες επισκεψεις! θα παω ξανα στις 23/4!

τι γινεται βρε κοριτσια με τον καιρο;; σας βρεχει δηλαδη;; εμας προς το παρον ηλιολουστος αλλα αμα βρεχει εσας συνηθως ερχονται και εδω μετα απο 2-3 μερες

καλημερα μανουλα.ομορφα νεα για το μωρακι σου.αντε με το καλο

να προχωραμε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;; σημερα πολυ βροχερος καιρος!!! ετσι θα το παει ολη την εβδομαδα ειπαν....:(

kyoya μπραβο στον μπεμπη σου!!!! μια χαρα σας βλεπω!! κι εσυ μια χαρα!!!

Αννα σημερα βρηκε να ναι ετσι ο σκατοκιρος;;; που θα πας στο ικα;;; οταν γυρισεις να μας πεις πως πηγε και αν σου ειπαν κανενα κουφο, γιατι δεν τους εχω εμπιστοσυνη!!!

καλη Μ εβδομαδα σε ολες!!!

Δεν πειραζει κοριτσακι μου αρκει να τελειωνουμε και

μετα αν προλαβουμε να καταθεσουμε ολα τα χαρτια να

κλεινει το θεμα αυτην την εβδομαδα.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Καλημερα κοριτσια, εδω ο καιρος προς το παρον ειναι μια χαρα, εχει και ζεστη!!!δεν κρυβω οτι βλεπω θαλασσα και θελω να τραβιξω ενα μακροβουτιιιιιιιι!!!!!!Καθε χρονο τετοια εποχη εκανα το πρωτο μπανακι...τωρα αν προλαβω μαιο ιουνιο καλα θα ειναι!

KYOYA μια χαρα το μπεμπακι σου!!!!!!!Ολα καλα να μας πανε βρε κοριτσια!!!

Εχω ξεχασει να σας πω οτι την προηγουμενη εβδομαδα που ειχα παει στον ντοκ μου ειπε οτι το αγορακι μου μαλλον θα βγει 3500 και πιστευει οτι θα γεννησω γυρο στην 38η εβδομαδα λογω σωματοτυπου δικου μου!!! Αχχχχχχχ Παναγια μου πως περναει ο καιρος!!!!!!!!!!!!!

BXYXp3.png

mama82 είστε σχεδόν έτοιμοι εσείς. Μια χαρούλα, θα τα έχετε όλα έτοιμα και απλά θα περιμένετε την μπεμπούλα! εμείς προβλέπω να τρέχουμε τελευταία στιγμή!χαχαχαχαχα

sangre μου τι κάνεις εσύ?το μαγκάκι καλά? θα το βάλετε σε κρεβατάκι τώρα που θα γεννηθεί και το άλλο μαγκάκι? ο δικός μου προς το παρόν κοιμάται στην κούνια του που την έχουμε μετατρέψει σε κρεβάτι αλλά θα πάμε να του αγοράσουμε καινούργιο κρεββάτι κάποια στιγμή για να βάλουμε το μωρό στην κούνια...

χαίρομαι που και τα υπόλοιπα κορίτσια είναι καλά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...