Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου !! Μην με παρεξηγείς μόλις ξύπνησα και νόμιζα απανταγα στο μήνυμα της @Katiamaxiking!!! Χίλια συγνώμη αλήθεια τώρα το είδα ότι μου είχες γράψει εσύ 🫠 

λοιπόν Μαρία μου και εγώ εκεί θα την κάνω αλλά εφόσον πονάει τόσο πολύ και εκείνη την ώρα και την επόμενη μισή ώρα γιατί δεν μας ναρκώνουν ρε γαμωτο και πρέπει να το ζητήσουμε εμείς ;;; Εμένα μου είπε λόγω του κόστους αλλά προτείμω να δώσω λίγα παραπάνω και να κοιμηθώ ήσυχη χαχα !!!

Καλημέρα ! Καμμία παρεξήγηση! ☺️

Κοιτα εγώ δε το βίωσα με πολύ πόνο αλλά γενικά έχω ανοχη.Καλά θα ήταν να κάνουμε μέθη σε όλα. Περνάμε που περνάμε δύσκολα ψυχολογικά, έχουμε και το σωματικό.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

εγω καπνιζα καπνο και εκανα το μισο και λιγο παραπανω την μερα, εμενα με βοηθησε και η αναγουλα που ειχα τους πρωτους μηνες και δεν αντεχα την μυρωδια του, τωρα μ ενοχλει αν καποιος καπνιζει διπλα μου και ερθει επανω μου αλλα μεσα μου το ζηταω μπορει να δω και ο νειρο οτι καπνιζω, τοσο πολυ!! χαχα

Ζουζου δεν εισαι πολλα κιλα, μια χαρα, ευτυχως εμενα η πεθερα μου δεν κανει τετοια σχολια γιατι θα μ ενοχλουσαν η αληθεια...

εγω στην τελευταια επισκεψη του γιατρου (24/03) το μωρο ηταν 1300 και μου ειπε οτι ειμαστε λιγο μεγαλυτερες αλλα οχι πολυ, επισης ανακαλυψα οτι το μωρο εχει πλατες(το σωμα του αντρα μου) και λιγο αγχωθηκα για το πως θα βγει και μετα που ρωτησα τον γιατρο ποσο υπολογιζει οτι θα γεννηθει μου ειπε τι σε νοιαζει;;; λεω κι εγω πως δεν με νοιαζει;; απο μεσα μου θα βγει!!! και γελουσε λεει ολα καλα θα πανε μην σκας!!!

γενικα ολες την σκεφτομαστε την γεννα εγω μερικες φορες λεω οσο και δυσκολο να ναι θα ειναι μια μερα και θα περασει!!!

εχθες παντως στα μαθηματα ανωδυνου τοκετου η μαια μ αυτα που μας εξηγησε ηταν πολυ καθυσηχαστικη και μπορω να πω πως λιγο χαλαρωσα αλλα και παλι εκεινη την ωρα ποιος ξερει τι πανικος θα επικρατησει στο κεφαλι μου!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ζουζου στο εγκυομαι οτι δεν θα ειναι ενα και τελευταιο!!! στο εγκυομαι ομως!!

τις δυο περασμενες φορες οταν γεννησα ειπα στον αντρα μου οτι οταν παω σπιτι απο την κλινικη θελω να βρω τα τσιγαρα μου και ενα shark energy drink που μου αρεσει παρα πολυ!!! τωρα θα παρω μονο το shark energy drink χεχε!!

μα τι ειναι αυτο το πραγμα; ολες μεγαλουτσικα παιδακια εχουμε;; για να δουμε εμεις αυριο...

παντως τωρα πηγα στην τραπεζα για θεματα της δουλειας και μια ταμιας μου λεει τωρα προσεξα οτι εισε εγκυος!! παλι καλα λεω!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αχ κοριτσια και εγω πιστευω θα κανω μεγαλο νινακι.εμενα οπως και στις περισσοτερες με αγχωνει πως θα ειναι η στιγμη πριν παμε στην κλινικη,ο τοκετος και ολα αυτα.απο την μια θελω να ερθει η στιγμουλα απο την αλλη με φοβιζει το αγνωστο.εσυ βεβαια koyona εχεις μια δυο γευσεις παραπανω απο ολες μας:). οπως και να εχει να ερθουν βολικα σε ολες μας.

εγω παλι προσχθες που πηγα να κανω εξετασεις αιματος και ουρων (πανω στο παραπεμπτικο αναφερει την κυηση)με ρωταει η κοπελια ειστε σε κατασταση εγκυμοσυνης ?και μου ηρθε να της πω οχι κατεβασα δυο καρπουζια.¨)

αντε να πω ειμαι μπαμπατσικη και δεν μπορεις να καταλαβεις.αλλα η κοιλιτσα της εγκυμοσυνης διαφερει οσο και να το κανουμε.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Αχ κοριτσια και εγω πιστευω θα κανω μεγαλο νινακι.εμενα οπως και στις περισσοτερες με αγχωνει πως θα ειναι η στιγμη πριν παμε στην κλινικη,ο τοκετος και ολα αυτα.απο την μια θελω να ερθει η στιγμουλα απο την αλλη με φοβιζει το αγνωστο.εσυ βεβαια koyona εχεις μια δυο γευσεις παραπανω απο ολες μας:). οπως και να εχει να ερθουν βολικα σε ολες μας.

εγω παλι προσχθες που πηγα να κανω εξετασεις αιματος και ουρων (πανω στο παραπεμπτικο αναφερει την κυηση)με ρωταει η κοπελια ειστε σε κατασταση εγκυμοσυνης ?και μου ηρθε να της πω οχι κατεβασα δυο καρπουζια.¨)

αντε να πω ειμαι μπαμπατσικη και δεν μπορεις να καταλαβεις.αλλα η κοιλιτσα της εγκυμοσυνης διαφερει οσο και να το κανουμε.

χαχαχαχχα...γιατι δεν της το ειπες??????????εγω θα της το ελεγα!!! γελαω πολυ με τους ηλιθιους που υπαρχουν γυρο μας. Παντως ρε κοριτσια εμενα παντα με ενοχλουσε να ακουω να ρωτανε γυναικες του τυπου ποτε θα κανετε παιδι?????ειστε εγκυος???? δεν σας φαινετε!!!!!!! ελεος η αγενεια εχει και τα ορια της...!!!Οτι και να ακουω εγω για κιλα η κατι αλλο τους την λεω, εξαλλου απο την στιγμη που εχω τον αντρουλη μου διπλα μου και το μωρακι μου ειναι μια χαρα δεν με νοιαζει αν παρεξηγηθουν με αυτα που θα τους σουρω!

BXYXp3.png

κι εγω εκνευριζομαι με την αγενεια του κοσμου!!! εμεις παντρευτηκαμε μαιο και ξεκινησαμε προσπαθειες αυγουστο, μεχρι τοτε ολα καλα, οταν εμεινα εγκυος και το ειπαμε στην πεθερα μου εκεινη μου ειπε οτι την ρωτουσαν πιο πριν τι γινεται!!! δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τοτε και νευριασα και λεω γιατι με το που παντρευεσαι κανεις και παιδι;;; εγω της λεω μπορει να ηθελα να ξεκινησω προσπαθειες μετα 2 χρονια ποιος τραβαει ζορι;;;; ακου εκει

μετα οταν αρχισαν καποιοι να υποψιαζονται εγκυμοσυνη η το ηξεραν απο τον αντρα μου και με βλεπαν πρωτη φορα ( εκανα να βγω καιρο λογω αναγουλας) χαιρετουσαν κοιτωντας την κοιλια μου!!! ελεος!!! αυτο ηταν πιο εκνευριστικο....

αλλα το αποκορυφωμα ηταν οταν πηγα στην παλια μου δουλεια και μπηκε μεσα μια κυρια (μεγαλη) και λεει α!!! εισαι εγκυος;;; τι εχεις;; λεω κοριτσακι και λεει α!!!! δεν πειραζει.... ενταξει πρεπει να αλλαξα χρωμα και να βγαιναν καπνοι απο τ αυτια μου!!! της λεω τι εννοειται δεν πειραζει;;; εγω χαιρομαι που ειναι κοριτσι και επιπλεον ειναι το πρωτο μου μωρο!!! ελεος!!! βεβαια αν ηταν αλλου δεν ξερωω πως θα αντιδρουσα...πως λες σε μια κοπελα που περιμενει το πρωτο της μωρο οτι δεν πειραζει που ειναι κοριτσι.....καποτε τ αγορια ηταν μονο παιδια....ακομα νευριαζω!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

καλα εγω τι να πω;;; ΠΑΛΙ ΑΓΟΡΙ?? ή ΠΑΛΙ ΕΙΣΕ ΕΓΚΥΟΣ;;

δεν ηξερα οτι επρεπε να τους ρωτησω και μετα! τελος παντων.

να σας πω την αληθεια τωρα μπορει να ειναι η τριτη μου εγκυμοσύνη ομως φοβαμαι παραπανω απο τις αλλες φορες!! θελω να πανε ολα καλα και να ειναι γερο το μωρο μου......

αλλα εκ πειρας να σας πω οτι εκεινη την ωρα δεν αγχωνεσε τοσο οσο τωρα που το σκεφτομαστε..... εκεινη την ωρα απλα παρακαλας να τελειωσουν ολα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα Ζουζου!!! δεν εχω ιδεα για παιδιατρο αλλα γιατι να κανονισουμε πριν γεννησουμε;;; δεν ειναι νωρις;;; ουτως η αλλως μεχρι να βγουμε απο το μαιευτηριο θα το ελεγξει παιδιατρος και αν σου αρεσει μπορεις να τον καλεσεις μετα στο σπιτι για επανελεγχο

εδω ψιλοσυνεφιασε και εχει αερα, μολις παμε να χαρουμε.....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα Ζουζου!!! δεν εχω ιδεα για παιδιατρο αλλα γιατι να κανονισουμε πριν γεννησουμε;;; δεν ειναι νωρις;;; ουτως η αλλως μεχρι να βγουμε απο το μαιευτηριο θα το ελεγξει παιδιατρος και αν σου αρεσει μπορεις να τον καλεσεις μετα στο σπιτι για επανελεγχο

εδω ψιλοσυνεφιασε και εχει αερα, μολις παμε να χαρουμε.....

Μου ειπε μια φιλη οτι θα πρεπει απο πριν να εχω κανονισει παιδιατρο για οταν βγουμε πρωτα ο θεος απο το μαιευτηριο να ερθει την επομενη μερα στο σπιτι...εχω ακουσει και αλλες κοπελες να λενε κατι τετοιο απλα δεν ειμαι πολυ σιγουρη.

BXYXp3.png

ζουζου μες στο μαιευτηριο ερχεται ενας παιδιατρος που περιλαμβανεται στα εξοδα μαιευτηριου αν σ αρεσει τον κρατας αν οχι οταν πας σπιτι με το καλο καλεις στο σπίτι οποιον νομιζεις εγω ειχα παει από πριν για να του πω τι θελω από αυτον και να τον ενημερωσω πως θα θηλασω

ζουζου μες στο μαιευτηριο ερχεται ενας παιδιατρος που περιλαμβανεται στα εξοδα μαιευτηριου αν σ αρεσει τον κρατας αν οχι οταν πας σπιτι με το καλο καλεις στο σπίτι οποιον νομιζεις εγω ειχα παει από πριν για να του πω τι θελω από αυτον και να τον ενημερωσω πως θα θηλασω

Για να κρατησω τον παιδιατρο του μαιευτηριου ειναι λιγο δυσκολο μενω χαλκιδα, θα γεννησω στο ρεα! Αρα να βρω καποιον εδω...Ευχαριστωωωω!!!!

BXYXp3.png

κορίτσια μου γεια σας!! μολις ξεκινησε η αδεια μου (όχι κυησης ακομη) κι είμαι μες στη χαρα που θα ξεκουραστω 2 βδομαδουλες!! Για τον παιδιατρο καποιες κοπελες ψαχνουν πριν γεννησουν και κλεινουν κι ένα ραντεβού μαζι του για να τον γνωρισουν και να πουν 1-2 πραγματα...εγω δεν νομιζω να το κανω. Θα καλεσω αυτόν της κουνιάδας μου (γιατι ερχεται 1-2 φορες στο σπιτι πριν το σαραντισμο) κι αν δεν μου αρεσει θα ψαξω για αλλον...οσο για τα προηγουμενα posts γελασα πολύ..δεν θα ξεχασω μια ατακα που μου ειπε η πεθερα της κουνιάδας μου...παντρευτηκαμε Αυγουστο και Οκτωβρη ανακαλύπτω την εγκυμοσυνη μου..λιγες μερες μετα βαφτίζαμε την ανηψια...ακομη δεν ειχα ανακοινωσει ότι είμαι εγκυος...μου ελεγαν λοιπον ολοι αντε κι εσεις με το καλο...κι ερχεται η πεθερα της και μου λεει...αντε και με ένα γιο...και μενω κοκαλο...και τοτε μου εξηγησε ο αντρας μου τι παιζει στα χωρια τους...γιατι στο δικο μου χωριο την ευχη αυτή δεν την εχουμε...τι να πω!!! Ελπιζω να ξεκουραστείτε ολες και να απολαυσουμε λιγο ηλιο ακομη!

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

σημερα εδω εχει ηλιολουστη μερα αλλα κανει λιγο κρυο, ας ειναι...

Δημητρα καλη ξεκουραση για τις γιορτες!!! να περασεις καλα!!!! ε και μετα δεν θα χεις πολυ και για την αδεια!!! ολα καλα!!!

καλα το σχολιο που καναν σε σενα δεν ηταν κακοπροαιρετο, απλα ετσι οι ανθρωποι το ειχαν!!! εγω μιλαω για βλακεια (επειικεστερα να πω)!!!

Ζουζου βρες ενα γιατρο που θα σου προτεινουν φιλες σου η συγγενεις και αν σε αγχωνει κανε και μια επισκεψη (αν τυχει να συνοδευεις και καμια μαμα ακομα καλυτερα) για να δεις πως λειτουργει σαν γιατρος, πως ειναι με τα παιδια κτλ

μην αγχωνεσαι απο τωρα εχεις ολο το χρονο μπροστα σου για να το δεις με την υσηχια σου!!

καλο σαββατοκυριακο σε ολες!!! καλα να περασετε!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...