Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσια!!!!! καλο μηνα!!! προσπαθουσα να μπω στ forum τις προηγούμενες μερες και δεν μπορουσα...δεν ξερω γιατι..ειστε καλα? τι τελειος καιρος, μακαρι να κρατησει...κορίτσια η δικια μου θα με τρελανει...είναι μερες που νιωθω τις κλωτσιες της ψηλα πανω από τον αφαλο κι άλλες που τη νιωθω μονο κατω...τι γινεται? αρχικα αγχωθηκα ότι γυρισε (με το καφαλι πανω) γιατι από τον προηγουμενο μηνα ηταν με το κεφαλι κατω...δεν ξερω τι γινεται...την Τριτη εχω γιατρο οποτε θα το ρωτησω...οσο για τα κιλα ειστε Super...μονο 10...εγω κοντευω να φτασω τα +20... μου τηλεφωνησαν κι από το Παπαγεωργιου και μετα το Πασχα ξεκιναω τα μαθηματα ανωδ.τοκετου!!! mama εσυ τα τελιωσες??? καλε οι υπολοιπες που χαθηκαν? ειχατε κανενα νέο τους?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!καλο μηνα!!!!!!!!οκ σημερα θελω να βαλω μαγιο και να παω για μπανακι...διπλα την εχω την λιγουρευομαι!!!!!Σαν να μυρισε καλοκαιρι επιτελους...!!! Κοριτσια η κλοτσια και η μπουνια παει συννεφο, σημερα δεν εκλεισα ματι το βραδυ, με πηρε ο υπνος στις 8 και ξυπνησα στις 11.30!!!Με βλεπω στο γιατρο να κοιμαμε ορθια. Αλλα δεν μπορω να πω ο μπεμπης μου ειχε ορεξη για παιχνιδια...χτυπαγα ρυθμικα την κοιλια με το δαχτυλο και σε δευτερολεπτα ολο και κατι πεταγοταν στο συγκεκριμενο σημειο χιχιχιχιχιχι....αχχχχχ ποσο θελω να τον παρω αγκαλιτσα!!!!θα μπω το βραδυ να σας πω νεα απο τον γιατρο...αχ να ναι ολα καλα!!!!!!

BXYXp3.png

Ζουζου τι ωραια που θα πας στον γιατρο, θα περιμενουμε νεα!!! απο που εισαι και εχεις διπλα την θαλασσα;;;

οσο για κλωτσια και μπουνια κι εγω χαμος αλλα λιγες φορες αλλαξα θεση επειδη καταλαβα οτι την ενοχλω κατα τ αλλα τιποτα μονο το κατουρημα με ξυπναει!!! μπορω να πω οτι γενικα δεν ενοχλουμαι παρα πολυ σον υπνο οκ δυσκολευομαι στο να γυρισω κτλ αλλα δεν με πολυαπασχολει ειναι υποφερτο!!!

Δημητρα γεια σου ειχε ενα θεμα το φορουμ και δεν μπορουσα ουτε εγω αλλα ουτε και καποια αλλα κοριτσια απο οτι διαβασα...

εγω εχω σημερα παλι σεμιναρια στο ιπποκρατειο, γενικα τα μαθηματα ειναι 8 σημερα θα ναι το 4ο

καλη αρχη και σε σενα με τα μαθηματα του παπαγεωργιου!!!!

κι εμενα μια χτυπαει πανω μια κατω αλλα γενικα μην σκας εχουν μεγαλωσει τα μπεμπακια μας και μπορει το ενα να ναι χερι και τ αλλο ποδι!!!! χαχα

και μενα πηρε θεση αλλα ακομα εχει περιθωριο για στριφογυρισματα οποτε μπορει και να γυρισει, προς το τελος να μπει σε θεση για να ειμαστε σε καλο δρομο!!!

ανοιξε ο καιρος και δεν εβαλα κ..λο κατω!!! σημερα για καφε χθες για ψωνια κτλ κτλ

τι θα γινει θα πιουμε καφεδακι εμεις οι θεσσαλονικιες;;; να πουμε και την Αννα

αντε ψηθειτε!!!

yk1yp3.png

μπραβο ζουζου τελεια...μην αγχωνεσαι για τα κιλα...σας εχω φαει ολες! mama να βγουμε, να τα πουμε κι από κοντα! Αλλα θα προτεινα μετα το Πασχα...ερχεται η αδερφουλα μου και θα φυγω στη μαμα την Κυριακη για 10 μερες!εσεις που θα ειστε το Πασχα?

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!! Ζουζου μπραβο στον μπεμπη σας!!! οσο για τα κιλα κι εγω εχω +10 μην σκας μετα θα πεσει πεινα και ολα καλα!!!

Δημητρα εσυ ποσα εβαλες και το λες;; παντως εγω πρεπει να μαι η πιο μπαμπατσικια!!! σε λιγο θα αντικρυσω τριψηφιο!!!!!!:shock:

σημερα το μαθημα πολυ ωραιο, μιλησαμε για τις φασεις της εγκυμοσυνης, τις αλλαγες στο σωμα στην διαθεση, αλλα και για την ψυχολογια και της μαμας και του μπαμπα, επισης για φυσιολογικο τοκετο και επισκληριδιο!! αξιζει τον κοπο

Δημητρα εμεις θα παμε πτολεμαιδα (απο κει ειναι ο αντρας μου) αλλα μαλλον θα παμε Μ παρασκευη και κυριακη του πασχα επιστρεφουμε (αργα βεβαια)

εννοειται εφοσον ερχεται η αδερφουλα σου και θα πας στην μανουλα σου θα το κανουμε μετα το πασχα, να πουμε και την Αννα και οποια αλλη ειναι απο θεσσαλονικη η εδω κοντα και θελει να ρθει!!!

παω για υπνο....καλο βραδυ!!!!

yk1yp3.png

καλημερα γκερλσ!!!!!!!! χαθηκα! το ξερω!! τι κανετε;;;;

αυριο εχω γιατρο να δουμε ποσο πηγε ο μπεμπης!!

ζουζου αμα εσενα 27 εβδομαδων ειναι 1100 εμενα θα ειναι σιγουρα 1500....... μεγαλωνουμεεεεεεε!!!!!!!

πριν 1 μηνα εγω ημουν στα +8 κιλα αλλα σιγουρα θα εβαλα 2-3..........

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα μανουλες:)

zzouzou τελεια ειδες το μπεμπακι σου.μην αγχωνεσαι με τα κιλα .σημασια εχει να ειμαστε καλα και εμεις και τα μωρακια μας.

dimitraθα το ηθελα πολυ να βρεθουμε μετα το Πασχα οπως προειπαν τα κοριτσαι.

mama82 μην περνεις και ορκο εγω εχω ηδη τριψηφιο αριθμο.οταν ξεκινησαμε προσπαθεις εκοψα μαχαιρι το τσιγαρο και μεσα σε 3 μηνες εβαλα 10 κιλα.υγεια και θα τα χασουμε.τι ωραια θα κανεις ταξιδακι.εμεις θα πηγαιναμε Χαλκιδικη βορεια εκει ειναι το χωριο μου αλλα να σου πω την αληθεια φοβαμαι δεν ξερω.εκει δεν εχει κανενα νοσοκομειο της προκοπης .αλλα θα μου πεις θα γινει κατι?

και το κυριοτερο εχουμε και πενθος στην οικογενεια μια πολυ αγαπημενη και κοντινη θεια μου και δεν εχω και πολυ ορεξη για πολλα.

koyona και εμεις αυριο εχουμε ραντεβου με την γιατρο.πριν ενα μηνα ακριβως ειμαστεν 1300.

καλη μερα να εχουμε ολες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλημερα μανουλες:)

zzouzou τελεια ειδες το μπεμπακι σου.μην αγχωνεσαι με τα κιλα .σημασια εχει να ειμαστε καλα και εμεις και τα μωρακια μας.

dimitraθα το ηθελα πολυ να βρεθουμε μετα το Πασχα οπως προειπαν τα κοριτσαι.

mama82 μην περνεις και ορκο εγω εχω ηδη τριψηφιο αριθμο.οταν ξεκινησαμε προσπαθεις εκοψα μαχαιρι το τσιγαρο και μεσα σε 3 μηνες εβαλα 10 κιλα.υγεια και θα τα χασουμε.τι ωραια θα κανεις ταξιδακι.εμεις θα πηγαιναμε Χαλκιδικη βορεια εκει ειναι το χωριο μου αλλα να σου πω την αληθεια φοβαμαι δεν ξερω.εκει δεν εχει κανενα νοσοκομειο της προκοπης .αλλα θα μου πεις θα γινει κατι?

και το κυριοτερο εχουμε και πενθος στην οικογενεια μια πολυ αγαπημενη και κοντινη θεια μου και δεν εχω και πολυ ορεξη για πολλα.

koyona και εμεις αυριο εχουμε ραντεβου με την γιατρο.πριν ενα μηνα ακριβως ειμαστεν 1300.

καλη μερα να εχουμε ολες.

1300 πριν ενα μηνα ε.... λιγο μεγαλη δεν ειναι η μπεμπα;;;; εμενα πριν ενα μηνα ηταν 934 αν θυμαμαι καλα και νομιζα πως ηταν μεγαλος κιολας επειδη οταν συγκρινα με τους αλλους μου γιους στην ιδια βδομαδα ηταν πιο μικροι...........

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα!!! τι κανετε;;;

Αννα συλληπυτηρια για την θεια!! μην σκεφτεσαι οτι θα γινει κατι κακο και αν βολεψει να πατε στην χαλκιδικη να αλλαξετε παραστασεις, μετα την γεννα ποιος ξερει ποτε θα μπορεσουμε να παμε θαλασσα και γενικα μακρινη βολτιτσα, εγω που θα φυγω ειναι 1:30 ωρα δρομος, να σου πω βαριεμαι λιγο αλλα ξερω οτι θα ειναι ωραια και θα περασουμε καλα

αχ!!! αυτο το τσιγαρο, κι εγω μολις εμαθα για το μπεμπε το εκοψα μαχαιρι, ομως τωρα το ονειρευομαι και ειδικα που ανοιξε ο καιρος και μπορουμε να πιουμε κρυο καφεδακι στον ηλιο!!! ελεγα μετα τον θηλασμο και οσο αυτος κρατησει αλλα τωρα σκεφτομαι μηπως προλαβω να κανω ενα μεταξυ γεννας και θηλασμου!!! θα δουμε.... εγω δεν ξερω ποσα κιλα εβαλα εξαιτιας του τσιγαρου αλλα πολλες φορες που τρωω λαιμαργα σιγουρα θα ετρωγα το μισο αν καπνιζα....

ανυπομονω να πιουμε καφεδακι μετα το πασχα, εννοειται οτι η προσκληση ειναι ανοιχτη για οποιον μπορει να ρθει, να γνωριστουμε και απο κοντα και αν βολεψει και ταιριαζουμε να κανουμε παρεουλα γενικως!!!

Αντε αυριο θα μας πεις νεα απο το μπεμπε!! θα περιμενουμε

kyoya και σε σενα καλη επισκεψη και περιμενουμε να μας πεις την αναπτυξη σας!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

1300 πριν ενα μηνα ε.... λιγο μεγαλη δεν ειναι η μπεμπα;;;; εμενα πριν ενα μηνα ηταν 934 αν θυμαμαι καλα και νομιζα πως ηταν μεγαλος κιολας επειδη οταν συγκρινα με τους αλλους μου γιους στην ιδια βδομαδα ηταν πιο μικροι...........

Ετσι ακριβως koyona .και η γιατρος μας ειπε οτι θα περιμενουμε μεγαλο νινακι.η μαμα μου παντως τρια παιδια που εκανε και οι τρεις μας ημασταν μεταξυ 3500-3800 περιπου .γερη να ειναι και ολα τα αλλα...με το καλο να δεις και εσυ το μπεμπε σου:)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

καλημερα!!! τι κανετε;;;

Αννα συλληπυτηρια για την θεια!! μην σκεφτεσαι οτι θα γινει κατι κακο και αν βολεψει να πατε στην χαλκιδικη να αλλαξετε παραστασεις, μετα την γεννα ποιος ξερει ποτε θα μπορεσουμε να παμε θαλασσα και γενικα μακρινη βολτιτσα, εγω που θα φυγω ειναι 1:30 ωρα δρομος, να σου πω βαριεμαι λιγο αλλα ξερω οτι θα ειναι ωραια και θα περασουμε καλα

αχ!!! αυτο το τσιγαρο, κι εγω μολις εμαθα για το μπεμπε το εκοψα μαχαιρι, ομως τωρα το ονειρευομαι και ειδικα που ανοιξε ο καιρος και μπορουμε να πιουμε κρυο καφεδακι στον ηλιο!!! ελεγα μετα τον θηλασμο και οσο αυτος κρατησει αλλα τωρα σκεφτομαι μηπως προλαβω να κανω ενα μεταξυ γεννας και θηλασμου!!! θα δουμε.... εγω δεν ξερω ποσα κιλα εβαλα εξαιτιας του τσιγαρου αλλα πολλες φορες που τρωω λαιμαργα σιγουρα θα ετρωγα το μισο αν καπνιζα....

ανυπομονω να πιουμε καφεδακι μετα το πασχα, εννοειται οτι η προσκληση ειναι ανοιχτη για οποιον μπορει να ρθει, να γνωριστουμε και απο κοντα και αν βολεψει και ταιριαζουμε να κανουμε παρεουλα γενικως!!!

Αντε αυριο θα μας πεις νεα απο το μπεμπε!! θα περιμενουμε

kyoya και σε σενα καλη επισκεψη και περιμενουμε να μας πεις την αναπτυξη σας!!!

Σε ευχαριστω πολυ mama μου.οσο για το ταξιδι δεν ξερω .αλλα ειπα με το καλο να γεννηθει βεβαια η ζουζου θα παμε για ριλαξ στην αδεια για ριλαξ για λιγες μερες εκει.ειναι τελεια.αλλα πρωτα ο θεος ας ερθει ο καιρος και βλεποντας και κανοντας.αναλογα τι θα ''θελει '' η μπεμπα.

οσο για το τσιγαρο δυσκολευτηκα αρκετα ειδικα ψυχολογικα οταν το εκοψα.μεχρι και κρισεις πανικου με επιασαν.ισως επειδη το εκοψα πριν μεινω εγκυος και ειμασταν σε φαση φτιαξιματος του σπιτιου και μετακομιση των δικων μου.χαμος.εκει που εκανα 2 σχεδον την ημερα πακετα αμεσως μαχαιρι ε με εκανε ρακος.

αλλα το περιεργο ειναι οτι τωρα δεν το ζηταω ισα ισα με ενοχλει οταν ειναι καποιος κοντα μου.και η μυρωδια ειδικα στα ρουχα.

ο ανδρας μου παιρνει την εκδικηση του και μου το χτυπαει βεβαια .λεγοντας ειδες πως ημουν τοσα χρονια μαζι σου?:).

τελος παντων τωρα δεν μπορω να κρινω.ειναι αλλη φαση.μετα απο χρονια ισως ξαναζητησω την γλυκια αυτη απολαυση:).

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Καλημερα κοριτσια!!!!!!Και εγω καπνιζα ενα πακετο την μερα και οταν ειδα θετικο τεστ το εκοψα...εεεε σιγουρα παιζει το ρολο του και αυτο αλλα και η τυροπιτουλα που θελω καθε πρωι για πρωινο και μια σοκολατα αμυγδαλου καθε απογευμα μη μιλησω για καμια ωραια κρεπουλα το βραδυ!!!εεεε τι να κανουμε τωρα δεν θα σκασω οσο φτασω... εξαλλου 56 ξεκινησα και ειμαι 66 ας φτασω 70 μεχρι το τελος!!!την τελεια ατακα την ειπε η πεθερα μου ακομα γελαω...της λεω δεν μου πολυ φαινοντε ευτυχως και η απαντηση της...ε πως δεν σου φαινοντε, εχεις κοιλια, εχεις μπουτακια...και της λεω καλα κοιλια εχω γιατι ειναι το παιδι που να το βαλω στην πλατη????χαχχαχαχαχα. Τεσπα να κανω και την καμπυλη μου να πανε ολα καλα και μετα να μπουμε σε mood γεννας ...ωχχχχχχχχχχ Παναγια μου!!!!!!!ο γιατρος μου ειπε τον υπολογιζει 3500 να γεννηθει πρωτα ο θεος και με κοβει να γενναω την 38 με 39 εβδομαδα...ρε κοριτσια φοβαστε εσεις την γεννα? γιατι εγω το σκεφτομαι και φοβαμαι πολυ!!!!!!

BXYXp3.png

και εγω καπνιζα κοριτσια.. πριν 2,5 χρονια το εκοψα βεβαια αλλα μεσα μεσα με τραβαει τωρα στην εγκυμοσύνη!! δεν εκανα ποτε μου εννοειτε, 2,5 χρονια δεν εκανα τωρα θα κανω χαχαχα!!!! κανενα ναργιλε μεσα μεσα ισως οταν γεννησω!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

και εγω καπνιζα κοριτσια.. πριν 2,5 χρονια το εκοψα βεβαια αλλα μεσα μεσα με τραβαει τωρα στην εγκυμοσύνη!! δεν εκανα ποτε μου εννοειτε, 2,5 χρονια δεν εκανα τωρα θα κανω χαχαχα!!!! κανενα ναργιλε μεσα μεσα ισως οταν γεννησω!

χαχαχαχαχαχα...και εγω λεω πρωτα ο θεος να πανε ολα καλα με τον πρωτο καφε στο μαιευτηριο να κανω ενα και τελευταιο...ετσι για να γιορτασω!!! ρε κοριτσια γενναει καμια στο ρεα?????

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...