Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

γιατι αγχωνεσαι;; ολα θα γινουν!!!

οσο για την δουλεια καταλαβαινω κι εγω οταν ζουσα στην πολη μου (δεν ειμαι απο θεσσαλονικη, αλλα μενω τα τελευταια 7 χρονια) επειδη και οι δικοι μου εχουν δικη τους επιχειρηση δουλευα κι εγω μαζι τους, ειναι μεγαλυτερη η ευθυνη κατα την αποψη μου να δουλευεις σε δικη σου δουλεια και με δικα σου ατομα!!! εσυ πεφτεις πανω στην εποχη κιολας!!! προσπαθησε να μην κουραζεσαι οσο γινεται και βλεπεις!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα καοριτσια!!! Αννα μου εγω αν και δεν δουλευω σε δικη μας επιχειρηση νιωθω τους εργοδότες μου και τους συναδελφους οικογενεια...χθες πηγα στο γιατρο να μου γραψει φαρμακα και μου λεει να σου γραψω και καμια αδεια? μα του λεω είμαι καλα... πραγματικα αν και βαραινω δεν θελω να τους δυσκολεψω γιατι με διευκολυνουν τοσο πολύ σε κάθε ευκαιρια 6 χρονια τωρα....anyway όλα θα πανε καλα! Κοριτσια η μικρη μου μαλλον ξαναγυρισε (το κεφαλι πανω) προχθες ενιωθα ολη την κοιλια μου να μετατοπίζεται κι από τοτε νιωθω τις κλωτσιες κατω χαμηλα...εχω ραντεβού την επομενη Τριτη οποτε θα δουμε αν επεσα μεσα... Δεν αντεχω άλλη βροχηηηηηηηη, ας αλλαξει ο καιρος...που είναι οι υπολοιπες?? μονο οι 3 μας μειναμε?:roll:

καλημερα!!! πραγματικα μονο οι 3 μας ειμαστε εδω και μερες!!!:confused::confused

Δημητρα μην ανησυχεις ακομα μπορουν να κανουν σβουρες οποτε θα ξαναγυρισει!! κι εμενα ηταν με βτο κεφαλι κατω και κρατουσε τον λωρο και εβγαζε την γλωσσα σαν να θελει να τον γλυψει!!! φαγανα θα μας βγει!!! χαχα

ελεος με αυτη τη βροχη!!!! αντι να καλυτερευει χειροτερευει:(

σημερα ερχεται η μανουλα μου για σκ!!!

yk1yp3.png

καλημέρα καοριτσια!!! Αννα μου εγω αν και δεν δουλευω σε δικη μας επιχειρηση νιωθω τους εργοδότες μου και τους συναδελφους οικογενεια...χθες πηγα στο γιατρο να μου γραψει φαρμακα και μου λεει να σου γραψω και καμια αδεια? μα του λεω είμαι καλα... πραγματικα αν και βαραινω δεν θελω να τους δυσκολεψω γιατι με διευκολυνουν τοσο πολύ σε κάθε ευκαιρια 6 χρονια τωρα....anyway όλα θα πανε καλα! Κοριτσια η μικρη μου μαλλον ξαναγυρισε (το κεφαλι πανω) προχθες ενιωθα ολη την κοιλια μου να μετατοπίζεται κι από τοτε νιωθω τις κλωτσιες κατω χαμηλα...εχω ραντεβού την επομενη Τριτη οποτε θα δουμε αν επεσα μεσα... Δεν αντεχω άλλη βροχηηηηηηηη, ας αλλαξει ο καιρος...που είναι οι υπολοιπες?? μονο οι 3 μας μειναμε?:roll:

Καλημερα dimitra .απλα για μενα ειναι δυσκολο γιατι απο την μια θελω να ειμαι

εδω στην δουλεια γιατι τοσα χρονια εχω ενα δικο μου κωδικα στην ενημερωση λογιστικου κομματιου και στις δηλωσεις.και ειναι εκτος απο τις εταιρικες και οι προσωπικες.και παντα μου αρεσει να τα κανω με την παραμικρη λεπτεομερεια.απλα δεν ξερω λογικα οι ορμονες ειναι που με κανουν να θελω να ξεκουραστω.ηταν γενικα μια δυσκολη χρονια.απο περσι εννοω.και απο την αλλη θα εχω το μυαλο μου στη δουλεια.

τελος παντων να μην σας ζαλιζω .θα την βρω την ακρη.

Ισως αν ερθει η ανοιξη να ερθει και η ορεξη ;).

Καλη μερα να εχουμε κοριτσακι.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

καλημερα!!! πραγματικα μονο οι 3 μας ειμαστε εδω και μερες!!!:confused::confused

Δημητρα μην ανησυχεις ακομα μπορουν να κανουν σβουρες οποτε θα ξαναγυρισει!! κι εμενα ηταν με βτο κεφαλι κατω και κρατουσε τον λωρο και εβγαζε την γλωσσα σαν να θελει να τον γλυψει!!! φαγανα θα μας βγει!!! χαχα

ελεος με αυτη τη βροχη!!!! αντι να καλυτερευει χειροτερευει:(

σημερα ερχεται η μανουλα μου για σκ!!!

Καλημερουδια και σε σενα κοριτσακι :)

αχ ειναι απιστευτο αυτο που αντικρυζουμε καθε μηνα στους υπερηχους.

Μαγικο θα ελεγα.εγω εχω λαλησει :).της μιλαω αρκετα κατα την διαρκεια της μερας.ανυπομονω να ερθει ο καιρος να εχω στην ζωη μας τη ζουζουνα μας.με το καλο να δεχθεις τη μανουλα σου κοριτσι μου.

Οσο για την δουλεια ειναι θεμα ορμονων μαλλον οπως προ ειπα:).

Γιατι γενικα καθε μερα ευγνωμονω τον καλο θεουλη που εχουμε μια δουλιτσα.αλλα δεν το εκμεταλλευομαι επειδη ειναι οικογενειακη επιχειρηση.

τελος παντων υγεια και ολα τα αλλα ερχονται.

Καλη συνεχεια στη μερα σου κοριτσακι :)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Διαφημίσεις

Καλημέρα και σε σένα Αννα!!! Τι να πω με την δουλειά... Υπομονή και κρατά τους ρυθμούς σου

Οντως ο καιρός σε ρίχνει δεν βοηθάει καθόλου

Ευχαριστώ πολύ την περιμένω πως και πως το αργότερο μέχρι τις 5 θα ναι εδώ

Καλημέρα και σε σένα!!!

yk1yp3.png

Καλως να τη δεχτεις mama.. αντε θα σε βοηθησει κ με το σπιτι, τι καλα...εμενα τωρα που ειναι στην αδερφη μου εχω βογγηξει..αν και προχθες μια ωρα σιδερωνε ο καημενος ο αντρουλης μου...ευτυχως γιατι τα εβλεπα κ μου σηκωνοταν η τριχα καγκελο...αντε επιτελους σκ ...μια βδομαδουλα ακομη και μετα 15 μερες ξεκουραση...:-)

Δημητρα ευχαριστω!!! σε λιγο φτανει!!!

βεβαια η δικια μου μαμα δεν ειναι η κλασικη μαμα που θα ρθει θα κανει δουλειες και θα μου μαγειρεψει και θα φυγει!! η μαμα μου μια ζωη δουλευει (απο 16 χρονων) ακομα και στις εγκυμοσυνες δεν ελειπε απο την δουλεια ουτε μετα που γεννουσε...οποτε καταλαβαινεις ειναι αυτο που λεγαμε δικια μας δουλεια....

οποτε τωρα ερχεται πιο πολυ να με δει και να ξεκουραστει, θα παμε καμια βολτα για ψωνια ,τσιπουρακι και τετοια πραγματα ;) χαχα!!!

εγω κανω τις δουλειες του σπιτιου, ζοριζομαι με την σκουπα και ετσι ο κληρος πεφτει στον αντρουλη μου ο οποιος βοηθαει πολυ γενικα

αντε λιγο ακομη υπομονη και μετα ξεκουραση!!! θα περασει πολυ γρηγορα η εβδομαδα αυτη θα δεις!!!

ακουσα οτι επιτελους θα αλλαξει ο καιρος απο βδομαδα και θα χτυπησει 30αρια!!! αντε να δουμε, μακαρι!!!

καλο σκ και καλη ξεκουραση!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!

Τι κανουν οι εγκυουλες?????? Εγω αυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο να δω το μπεμπακι μου!!!!!! Εχω ανχος ποσο να ειναι, αν θα μας δειξει φατσουλα αυτη τη φορα, αν ειναι καλα...ουφφφφφφφφφ!!!!!!Δε λεει και αυτος ο καιρος να φτιαξει...εχουμε το ανχος μας εχουμε και την μουνταμαρα. Εχω βαλει και στοιχημα με τον αντρα μου ποσα κιλα ειμαι τωρα...γιατι μονο στον γιατρο ζυγιζομαι...μια 9ρα μεσα στο νερο πιστευω πωπωπωπω!!! Τα βραδια πλεον δεν μπορω να κοιμηθω, εχω πονους στα ποδια, στην λεκανη χαμος...ποσο θα θελα να πεσω μπρουμυτα να ισιωσω λιγοοοο!!!!!!!

BXYXp3.png

Zouzou γεια σου!!! Τι κανεις;;; κι εγώ 10 κιλα έβαλα μέχρι τώρα, τι να κάνουμε;;; θα τα χάσουμε μετα....

Τι καλά που αύριο θα πας να δεις το μωρακι σου!!!! Ολά καλά θα πάνε και θα χει μεγαλώσει αρκετά κι αυτό!!

Να μπεις να μας πεις τα νέα σου

Σήμερα εδώ ο καιρός είναι σουπερ μέχρι στιγμής!!!

yk1yp3.png

Oμορφη ζεστη ανοιξιατικη καλημερα μανουλες:).

μιας και λεμε για κιλα τον προηγουμενο μηνα ημουν συν 10 αντε να δουμε τωρα.

Ζzοuzou Οι ανδρες δεν το καταλαβαινουν.εμενα μου λεει το αλλο κουλο.

η ζυγαρια στο σπιτι μας εχει διαφορα 2 κιλα με τη γιατρο μου .και οταν ζυγιζομαι στη γιατρο μετα στο σπιτι μου λεει καλα κρυβεις κιλα :).ελεος δεν φτανει που τραβαμε το ζορι εχουμε και τις παραξενιες.μετα εχουμε ολο τον καιρο να τα χασουμε.

mama πως περασες με την μανουλα σου?

Την παρασκευη εχουμε ραντεβου να δουμε την μπεμπουλα μας.ανυπομονω να δω ποσο εγινε τωρα το γιαβρι μου.

εδω και κατι μερες εχω μια ενοχληση στα πλευρα οταν σηκωνομαι απο κρεβατι

η βηχω.αυτο ειναι φυσιολογικο ετσι?καπου το εχω διαβασει.

την δευτερα θα παω στο ΠΕΔΥ αμπελοκηπων εκλεισα ραντεβου.αντε να δουμε.θα ειναι κανενας καλος η θα μας παιδεψει.

Φιλια σε ολες.

ανοιξη επιτελους:)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

καλημερα Αννα!!!

γελασα με τον αντρα σου......δεν σχολιαζω για το ζορι εννοειται, απλα πες του οτι εφοσον ο γιατρος καθε φορα σε ζυγιζει με την συγκεκριμενη ζυγαρια και γραφει τα κιλα μ αυτην δεν κλεβεις!!!!

εγω ειμαι +10, εν τω μεταξυ ο αντρας μου τα εχει τα κιλα του, και βασικα πιο πολυ κοιλια....ειναι και πολυ λαιμαργος και καμια φορα κανω κινηση να τσιμπησω κατι (κυριως γλυκο) και μου λεει μωρο μου μην τρως τωρα..... τουρκος γινομαι!!!! ενω αυτος μπορει να κατεβασει 2 σοκολατες στην καθισια......

τελος παντων.....

αυτο με τα πλευρα το χω κι εγω, οχι πολυ εντονα αλλα μην ανυσηχεις ειναι φυσιολογικο, επισης καθε φορα που περπαταω πολυ ποναω και στην λεκανη, και γενικα εχει ανοιξει λιγο και φανταζομαι θα ανοιξει κι αλλο απλα ελπιζω ολα να επανελθουν σιγα σιγα....

τι καλα που θα δεις το μωρακι σου την παρασκευη!!! οσο περναει ο καιρος και κουνιεται η μικρη πιο πολυ δεν αγωνιω τοσο για τον γιατρο αλλα παλι περιμενω εννοειται το ραντεβου

καλη επιτυχια και καλα ξεμπερδεματα την δευτερα!!!

επιτελους ανοιξη!!! καλο μηνα!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...