Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια! mama μου επικοινωνησα με το ικα τουπμας οπου ανηκω και μου ειπαν ότι μπορω να παρω βεβαιωση με πητ από το γιατρο μου μετα να περασω (χωρις ραντεβού) από το κεντρο μανας-παιδιου στην τουμπα κι επειτα να καταθεσω τα χαρτια μου στο ικα.το τελευταιο πρεπει να γινει αφου εχουν ξεκινησει οι 50κατι μερες αδειας πριν τη γεννα γιατι αλλιως δεν το δεχεται το συστημα...εσας ποτε σας ειπαν να πατε στο ικα? επισης τηλεφωνησα στο ιπποκρατειο για τα μαθηματα αλλα δυστηχως είναι μονο απογευμα οποτε μαλλον θα ξεκινησω στο παπαγεωργιου...εχει 6 μαθηματα 1,5-2 ωρες και κοστιζουν στο συνολο τους 50Ε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα mama82 και dimitra2222.

Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι μας τρεχουν με την κοιλια περα για χαρτια και η γραφειοκρατια δεν εχει τελος!!!!!

Οσο αναφορα αυτο με την μεση και την πλατη εγω ευτυχως δεν εχω τετοια θεματα.αυτο που με ταλαιπωρει ειναι οι καουρες στο στομαχι.και ολη σχεδον την μερα την μπουμπου μου την νοιωθω τοσο ψηλα λες και θα βγει προς τα πανω :)...mama82 καλα νεα σημερα που θα δεις το νινακι σου.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Δήμητρα έτσι είναι τα καταθετεις απο την 56 Μερά πριν τον τοκετό, τι να πω καθέ ΙΚΑ και τα δικά του, Αννα εχεις δίκιο μας τρέχουν σ αύτη τη κατασταση!!!! Τουλαχιστον τα δικά μου δρομολογήθηκαν κάπως!!!

Δήμητρα έχει και ενα τμήμα στις 3:30 στο ιπποκράτειο και δεν πληρωνεις τίποτα!!! Στο Παπαγεωργίου γιατί;;;;

Κορίτσια τι σκέφτεστε για τα βλαστοκυτταρα;;

yk1yp3.png

Γεια σας κοριτσια πως ειστε?

Τι λετε για τα επιδοματα? Γιατι κι εμενα με ενδιαφερει κι εχω μπερδευτει μπορειτε να βοηθησετε? Το επιδομα μητροτητας ειναι το επιδομα κυοφοριας? Και το επιδομα λοχειας ειναι αλλο? Και ποια η διαδικασια? Θα παρω χαρτι απο γιατρο με την ΠΗΤ. Μετα τι κανω??

Το κεντρο μανας και παιδιου τι ειναι? Σορυ για τις πολλες ερωτησεις απλως σημερα καλουσα στο ΙΚΑ και δεν το σηκωνουν και νευριαζω πρεπει να παω δηλαδη απο κει να στηθω?

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!! γυρισαμε απο τον γιατρο!!! γιναμε 1300 γραμμαρια!!! το ειδαμε και το κοριτσακι μας!! ολα καλα!!!

Νεφελη παρε στις παροχες του ικα και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται, μετα κλεινεις ραντεβου στο κεντρο μανας και παιδιου (φανταζομαι και στην αθηνα λεγεται ετσι) και κλεινεις ραντεβου με τον γυναικολογο (του ικα) εκει, μαζι σου στον γιατρο του ικα πρεπει να χεις και το χαρτυι απο τον ιδιωτικο σου γιατρο με την πητ, ο γιατρος του ικα θα σου δωσει το αντιστοιχο χαρτι και ολα μαζι θα τα καταθεσεις στο ικα στις παροχες 56 μερες πριν τον τοκετο και θα σου βαλουν τα χρηματα!!! το επιδομα μητροτητας με το λοχειας και το κυοφοριας ειναι διαφορετικα!!! παρε τηλ πρωτα τις παροχες να μαθεις τι ακριβως χρειαζεσαι για να μην τρεχεις τζαμπα!!

yk1yp3.png

ναι ρε κορίτσια πολύ τρεξιμο και μπερδεμα με τα χαρτια...ελεος! nefeli εμενα μου ειπαν ότι και με χαρτι του γιατρου μου είμαι οκ...αρχικα παιρνω από αυτόν μια βεβαιωση που γραφει την πητ μετα παω στο κεντρο μανας κ παιδιου κι επειτα στο ικα...υπαρχει και καποιο χαρτι που συμπληρωνει ο εργοδότης..επισης πρεπει να υπαρχει και καποια διαδικασια με οαεδ δεν είμαι σιγουρη θα το δω και θα σου πω...mama μου 3.30 φευγω από το σπιτι για δουλεια οποτε κι αυτό το τμημα δεν με βολευει δυστηχως... anna Κι εγω ειχα καουρες κι επινα γαλα κρυο και βοηθουσε...mama ποσο μεγαλωσατεεεεε μπραβο στη μπουμπού αντε μεγαλωνετε...οσο για την kyoya ισως λιγο η δυλεια λιγο τα παιδια να μην προλαβαινει να μπει...μακαρι να ναι καλα και θα την πετυχουμε που θα παει...σας φιλω κορίτσια...καλη 25η αυριο...περιμενω πως και πως το μπακαλιαρο της πεθερας...και η μπουμπού μου το ιδιο...

Ευχαριστω κοριτσια για τις πληροφοριες, θα ξανακαλεσω παλι και θα επιμεινω απο αυριο, τι στο καλο θα τους βρω καποια στιγμη, εχω χρονο αλλωστε αλλα καλυτερα να παιρνω απο τωρα...

Πως ειστε σεις? Εγω απο χθες το απογευμα εχω πονοκεφαλο και ξυπνησα παλι κλασσικα ξημερωματα... Εχω και υποχρεωσεις μετα πωπω κουραση μου προμηνυεται σημερα...

tf9Xp3.png

καλημερα!!!! σημερα κι εγω σηκωθηκα με πονοκεφαλο!!! ισως φταιει ο καιρος!! αν με τον καφε δεν περασει θα παρω ντεπον!!!

καποια στιγμη θα τους βρεις Νεφελη αλλιως δεν μπορεις να παρεις να ρωτησεις πχ θεσσαλονικη;;;; τα ιδια χαρτια δεν θελουν;;;;;

δεν ξερω μην σε παρω και στο λαιμο μου.......

χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν !!!

φιλια σε ολες

yk1yp3.png

ααα είναι must ο πονοκεφαλος σημερα! κι εγω με κεφαλι καζανι ξυπνησα κορίτσια! δεν ξερω μηπως κυκλοφορει και τιποτε γιατι χθες ο αντρας μου με δεκατα ηταν...ως τωρα δεν αρρωστησα με τοσα παιδια γυρω μου ελπιζω να μην με πιασει τιποτε τωρα! Χρονια πολλα στις Ευαγγελιες και του Ευαγγελους!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια ;)!!!

πολυ βροχη ελεος αυτη η υγρασια:)!!!

mama 82 χαιρομαι που ολα καλα με το μωρακι σου;)!!!αντε μεγαλωνουν τα ζουζουνια μας.εμεις εχουμε ραντεβου την αλλη Παρασκευη .Μια βδομαδα νωριτερα απο οτι παμε συνηθως γιατι μετα ειναι η μεγαλη εβδομαδα.ανυπομονω να δω ποσο γιναμε.πιστευω θα ειμαστε μεγαλα κοριτσακια γιατι στις 9 μαρτιου ημασταν 1300/

dimitra το γαλατακι οντως βοηθαει απλα στην δουλεια ξεχναω να παιρνω μαζι και εκει ειναι το θεμα.αλλα μικρο το κακο .γιατι μεχρι στιγμης στην εγκυμοσυνη μου ολα πανε μια χαρα δοξα το θεο.

Εμεις χθες ημασταν στο σπιτι ο ανδρας μου ψιλοαρρωστος μαλλον εγω τον κολλησα απο την προηγουμενη εβδομαδα.αλλα παρολα αυτα στολισαμε το δωματιο της μικρης με κατι παραστασεις τοιχου τελειες και εγινε φανταστικο.

τωρα μονο η μικρουλα μας λειπει;).

αχ βρε κοριτσια την εποχη που θα γεννηθουν τα ζουζουνια μας τι ρουχαλακια εχετε παρει?

εγω εχω βελουτε για τον Σεπτεμβριο και μετα .εχω παρει και μακουδακια αλλα μακρυμανικα τα περισσοτερα.και ειπα να γεννηθει πρωτα και μετα να δω πως θα ειναι η μπουμπου.αυτο με τα ρουχα με αγχωσε.

Λοιπον καλη μερα να εχουμε.

Σορρυ για το κατεβατο.:)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Anna καλημερα...περαστικα στον αντρουλη σου! Ισως χρειαστει κανενα μακο με μακρυ μανικακι αλλα φανταζομαι στη συνεχεια δεν θα φοραμε καν φορμακια...η κουνιαδα μ π γεννησε περισυ αρχες ιουλιου την ειχε μονο με το φανελακι λογω ζεστης...επισης για σεπτεμβρη λιγο νωρις μου φαινεται για βελουτε...αναλογα και τον καιρο βεβαια..μην βιαστεις ν αγορασεις παντως θα σου φερουν ενα σωρο

γεια σας κοριτσακια!!! τι κανετε;;;

Αννα εγω πηρα φανελακια και κοντομανικα και λιγα μακρυμανικα , επισης φορμακια βαμβακερα διπλης πλεξης που ειναι πιο ζεστα και μονης που ειναι πιο καλοκαιρινα, παρε λιγα για αρχη γιατι μεγαλωνουν γρηγορα και θα πανε χαμενα τα πολλα πολλα, επισης θα χει και πολλα δωρα απο φιλους και συγγενεις που πιθανοτατα να χρειαστει να τ αλλαξεις οποτε μην φορτωνεσαι!!με γεια και το δωματιακι!!! με το καλο να τα γεμισουμε!!!!

αμαν αυτη η σαπιλα του καιρου!!! ποτε θα τελειωσει;;;

εσυ μεχρι ποτε δουλευεις;;;;

yk1yp3.png

Anna καλημερα...περαστικα στον αντρουλη σου! Ισως χρειαστει κανενα μακο με μακρυ μανικακι αλλα φανταζομαι στη συνεχεια δεν θα φοραμε καν φορμακια...η κουνιαδα μ π γεννησε περισυ αρχες ιουλιου την ειχε μονο με το φανελακι λογω ζεστης...επισης για σεπτεμβρη λιγο νωρις μου φαινεται για βελουτε...αναλογα και τον καιρο βεβαια..μην βιαστεις ν αγορασεις παντως θα σου φερουν ενα σωρο

Καλησπερα κοριτσακι.τα βελουτε τς πηρα 3-6 ευτυχως.μαλλον με κοντο μανικακι θα χρειαστω αλλα καλα λες μην βιαστω.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

γεια σας κοριτσακια!!! τι κανετε;;;

Αννα εγω πηρα φανελακια και κοντομανικα και λιγα μακρυμανικα , επισης φορμακια βαμβακερα διπλης πλεξης που ειναι πιο ζεστα και μονης που ειναι πιο καλοκαιρινα, παρε λιγα για αρχη γιατι μεγαλωνουν γρηγορα και θα πανε χαμενα τα πολλα πολλα, επισης θα χει και πολλα δωρα απο φιλους και συγγενεις που πιθανοτατα να χρειαστει να τ αλλαξεις οποτε μην φορτωνεσαι!!με γεια και το δωματιακι!!! με το καλο να τα γεμισουμε!!!!

αμαν αυτη η σαπιλα του καιρου!!! ποτε θα τελειωσει;;;

εσυ μεχρι ποτε δουλευεις;;;;[/quote

καλησπερα κοριτσακι μου.εχεις δικιο για τα ρουχαλακια αλλα με επιασε αγχος χθες που εβλεπα την προικα μας.χαζομαριτσες.οσο για την δουλεια ειμαι σε οικογενειακη επιχειρηση δεν εχω θεμα.κραταω ομως εοβςρο λογιστικο κομματι και οσο μπορω πρεπει να πηγαινω.ειδικα στο μηνα μας με δηλωσεις κ τετοια οποτε αυτο με αγχωνει.να σου πω την αληθεια οσο βαραινω σωματικα τοσο δεν εχω ορεξη να πηγαινω.να ανοιξει κ λιγο ο καιρος.να ανοιξει η διαθεση.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...