Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

Ζουζου κι εγω απο καιρο εχω πονους στους γοβους ειναι επειδη κοιμαμαστε πολυ ωρα απο καθε πλευρα μαλλον, γενικως οι μυικοι πονοι υπαρχουν εμενα ποναει και η λεκανη μου μου φαινεται οτι ανοιγει σιγα σιγα......κατα τ αλλα βαραινουμε κιολας και το σωμα μας εχει συνηθησει να κουβαλαει και συγκεκριμενα κιλα τοσα χρονια κατα τ αλλα ποσο καλα να κοιμηθεις οταν σηκωνεσαι για κατουρημα 2-3 φορες;;;;;

κι εγω εχω λιγα πραγματα να ψωνισω ακομα κι εγω δεν φοραω νυχτικιες αλλα οι μαμαδες φροντισαν να μου παρουν, μονο στο νοσοκομειο μαλλον θα τις φορεσω, οσο για τα καλλυντικα του μπεμπη οσο ειναι ακομα βρεφακια θα σου προτεινα να παρεις κατι που ειναι δερματολογικα ελεγμενο και ειναι για βρεφη απο το φαρμακειο, μην σου βγαλει καμια αλεργια η ευαισθησια και ψαχνεσαι!!!

λοιπον βρηκα ενα σαιτ με αυτα τα παιχνιδακια που μπαινουν πανω απο την κουνια που σας ελεγα....βεβαια δεν ειδα πουθενα αυτα που εκανα εγω αλλα οταν τα βρω και εκεινα θα σας πω....προς το παρον τσεκαρετε αυτο:

baby mobile on etsy, a global handmade and vintage marketplace

αν εχετε γιαγιαδες η θειες που πλεκουν και θελουν να κανουν κατι τετοιο για το μωρο εχει τελειες ιδεες!!! εγω εκανα ενα τεραστιο συννεφο και απο κατω κρεμονται μπαλακια πολυχρωμα (σταγονιτσες) σαν να βρεχει και ενα αλλο με ουρανιο τοξο ηλιο συνεφακια κτλ πλεκτα με πολλα χρωματα δωρο απο γιαγια και θεια!!! αν καταφερω να τα ανεβασω με φωτο καλα θα ναι

λοιπον σημερα ωραια μερα για βολτες!!!!

καλο σαββατοκυριακο και να απολαυσετε την πρωτη μερα της ανοιξης!!!!

φιλια σε ολες!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερουδια mama ;).

Ησυχο σαββατοκυριακο και με ψωνια για τη ζουζουνα μας.

αχ αυτη η υγρασια ελεος.

εκλεισες ραντεβου τελικα?σε ποιο κεντρο μανας και παιδιου?

στο κεντρο μανας και παιδιου ευοσμου δεν εχει γυναικολογο και

μου ειπαν να κλεισω στον αμπελοκηπων η στην πυλη αξιου.

Αλλα να υπολογιζω κοντα στις 56 ημερες.αλλο κουλο δηλαδη αν μου κλεισουν νωριτερα τι θα γινει?ετσι και αλλιως στο ικα που θα καταθεσω τα

χαρτια μου εκει δεν θελουν νωριτερα απο τις 56 ημερες.

Τι να κανω δεν ξερω.

Καλη μερα να εχουμε.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

καλημερα Αννα!!!! με γεια τα καινουρια μωροπραγματακια σας!!!!

οσο για το κεντρο μανας και παιδιου εγω ειμαι στης νεαπολεως που ειναι στην λαγκαδα!!! και δεν ξερουν τι τους γινεται!!! με εχουν εκνευρισει, παιρνω και συνεχως η γραμμη ειναι κατηλειμενη......παω που λες την παρασκευη στον αοεδ και λεω μια που ειναι απεναντι θα παω να κλεισω απο εκει ραντεβου να τελειωνω....λεω ηρθα να κλεισω απο δω γιατι τα τηλεφωνα σας η εχουν προβλημα η κατεβαζετε το ακουστικο και φαινεται οτι ειναι κατηλειμενα...μου λεει αποκλειεται εχεις λαθος τηλ ελά να σου δωσω το κανονικο!!! τελος παντων παω και μου δινει φυσικα το ιδιο και δεν φτανει αυτο μου λεει οτι μονο απο το τηλεφωνο μπορω να κλεισω ραντεβου και να παρω η πολυ νωρις η πολυ μεσημερι για να βγαλω γραμμη:evil::evil: καταλαβαινεις.......

εννοειται πως δεν καταφερα να κλεισω ακομα και στο τελος θα σκοτωθουμε

ολη μερα δεν κανουν τιποτα και πρεπει εγω με την κοιλια τουρλα να τους κυνηγαω......

συγνωμη για το ξεσπασμα.....

yk1yp3.png

και πανω που αρχισα να γκρινιαζω ειπα να κανω μια τελευταια προσπαθεια για σημερα και ναι!!!! τους επιασα:oops:

εκλεισα ραντεβου για τις 23/04 που ενια γυρω στις 50 μερες γιατι εχουν γιατρο καθε πεμπτη

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

μα καλα που εχετε εξαφανιστει ολες;;;;;:confused::confused:

μονη μου μιλαω .........:(:(

Ελα κοριτσακι μου;)!!!απλα ειμαι στην δουλεια και μπαινω και βγαινω :)!

ασε δεν ξερουν τι τους γινεται.

Θα κανω αυριο μια προσπαθεια γιατι μην περιμενω μεχρι εκεινες τις μερες

και μου κλεισουν ραντεβου πριν γεννησω ;)!!

χαμοκατασταση ρε παιδι μου.ελεος

Μας παιδευουν λες και θα δωσουν κανενα δισεκατομμυριο και

ελεος πια .ποσοι να πιστοποιησουν την ΠΗΤ.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Δεν πειράζει καταλαβαίνω οτι είσαι στην δουλεια!!! Μήπως ξέρεις ποσά χρήματα είναι για το επίδομα κυοφορίας;;; να παίρνεις τηλ μέχρι να τους βρεις γιατί μπορεί να μην έχουν Ραντεβου για τον γυναικολόγο άμεσα και να περιμενεις

yk1yp3.png

Δεν πειράζει καταλαβαίνω οτι είσαι στην δουλεια!!! Μήπως ξέρεις ποσά χρήματα είναι για το επίδομα κυοφορίας;;; να παίρνεις τηλ μέχρι να τους βρεις γιατί μπορεί να μην έχουν Ραντεβου για τον γυναικολόγο άμεσα και να περιμενεις

Mαλλον ετσι θα κανω αν και στο ΠΕΔΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ μου ειπαν

οτι και καλα και μια μερα πριν να παρεις κλεινουν ραντεβου .τελος παντων

βασικα εχω την εντυπωση οτι ειναι οσο ενα μηνιατικο και κατι παραπανω αναλογα σε ποια κλαση και καλα ειναι το ημερομισθιο σου.αυτο σε περιπτωση που εισαι ενεργος.σε περιπτωση που δεν εισαι δεν ξερω να σου πω την αληθεια.να σε ρωτησω κατι?τα ενσημα πρεπει να παμε μετα στο ικα η τα βλεπουν On line :).τωρα τι λεμε θα μου πεις.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

Λογικά on line τα βλέπουνε αφού πλεον όλα ηλεκτρονικά γίνονται ακόμα και την ανανέωση βιβλιαριου την κάνουμε μόνοι μας....τώρα τι να πω;;; Ελλάς το μεγαλείο σού!!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Λογικά on line τα βλέπουνε αφού πλεον όλα ηλεκτρονικά γίνονται ακόμα και την ανανέωση βιβλιαριου την κάνουμε μόνοι μας....τώρα τι να πω;;; Ελλάς το μεγαλείο σού!!!!!

Ειπα να ρωτησω γιατι στο δημοσιο η λογικη με τηνπραξη απεχουν χιλιομετρα..!

Τελος παντων προς το παρον καλο μεσημερι κοριτσακι :)!!

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

κορίτσια καλημέρα κι από εμενα...μιας που σας πετυχα στη συζητηση κλεινετε ραντεβού στο κεντρο μανας κ παιδιου απ'οτι καταλαβα για να πιστοποιησει ο γιατρος τους την πητ...αυτό μπορει να γινει και καπου αλλου? ο ιδιωτικος μας γιατρος δεν μπορει να το κανει? και ποια άλλη διαδικασια πρεπει να κανω για τα επιδόματα? φανταζομαι να παω οαεδ...εντω μεταξυ εμενα η συμβαση μου ληγει 31/5/2015 όταν δηλαδή θα είμαι σε αδεια (πριν τη γεννα) πραφανως τις 60 κατι μερες μετα που υποτίθεται ότι τις πληρωνεσαι μαλλον τις χανω διοτι θα είμαι ανεργη...και να δω κι αν βγω ταμειο...ουφ πολύ μπερδεμα αυτή η χαρτουρα...επιπλέον αν γεννησεις σε κλινικη παιρνεις επιπλέον επιδομα η τα χρηματα είναι συγκεκριμενα ειτε πας κλινικη ειτε νοσοκομειο κι απλα καλυπτονατι καποια από εοπυ για κλινικη...sorry για τα πολλα ερωτήματα αλλα εχω καταμπερδευτει...

Γεια σου Δήμητρα!!! Λοιπον εγώ δικαιούται μονο επίδομα κυοφορίας μιας και δεν δουλεύω εσύ που δουλευεις λογικά κάτι παραπανω παίρνεις όμως καλό είναι να ρωτήσεις στις Παροχες του ΙΚΑ για να τα μαζεψεις τα δικαιολογητικά και να τα καταθέσεις απο τις 56 μέρες και μετα για να πάρεις τα λεφτά, δεν ξέρω αν συμψηφιζονται με την κλινική και εσυ πληρωνεις τα υπολοιπα

Πάντως ο γιατρός μας επειδή είναι ιδιωτικός δεν γίνεται πρεπει να σου δώσει ενα χαρτί με την Πητ σου και με αυτό να κλεισεις Ραντεβου με γυναικολόγο του εοππυ για να σου δώσει κι εκείνος το αντίστοιχο χαρτί και να τα καταθέσεις

Πάρε το τηλ σπό τις Παροχες του ΙΚΑ στο κεντρο και ρωτά αναλυτικά τι χαρτιά χρειάζονται αυτό είναι το τηλ 2310294885

yk1yp3.png

ευχαριστω mama μου...πως εισαι με τους πονους σου?? εμενα η πλατη δεν λεει να ηρεμησει..ουτε να κοιμηθώ τα βραδια δεν μπορω πια..απο τις 6.15 το πρωι σηκωνομαι...για να δουμε που θα φτασει...

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

Δημητρα εμενα το στομαχι με ταλαιπωρει εδω και μια εβδομαδα, μαλλον πιεζει το μωρο καθως η κοιλια ειναι ακομη αρκετα ψηλα και εννοειται και η πλατη μου με πεθαινει!!! αλλα πιο πολυ οταν ειμαι πολυ ωρα καθιστη η γενικα ορθια πιθανον απο το βαρος γερνω και την επιβαρυνω!!! φροντιζω να ξαπλωνω μεσα στην μερα αλλιως δεν την παλευω!!! το βραδυ εχω τους γοφους......

υπομονη!!!

πηρες τηλεφωνο να μαθεις για τα χαρτια των επιδοματων;;;

εχθες στο μαθημα του ανωδυνου τοκετου ειπαμε για την διατροφη που πρεπει να κανουμε τι να αποφευγουμε και μας εδειξε και τις αναπνοες που πρεπει να εξασκηθουμε για να τις μαθουμε!! ωραια ηταν

σημερα εχω γιατρο, αντε να δουμε ποσο μεγαλωσαμε!!!

καλη μερα σε ολες και ελπιζω να ειστε καλα!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...