Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα kyoya!!! κι εγω σηκωθηκα συμαζεψα εβαλα πλυντηριο και προλαβα εφαγα και δυο τοστακια!!! χαχα (εσκασα βεβαια....αλλα λιγουρα....)

αντε τελειωνει και αυτη η εβδομαδα

yk1yp3.png

καλημερα kyoya!!! κι εγω σηκωθηκα συμαζεψα εβαλα πλυντηριο και προλαβα εφαγα και δυο τοστακια!!! χαχα (εσκασα βεβαια....αλλα λιγουρα....)

αντε τελειωνει και αυτη η εβδομαδα

2 τοστακια ε!! εμμμ και εγω πολλες φορες τρωω χορταινω αλλα απο τη λιγουρα θελω κιαλλο!!!!!

αντε ναι να ερθει το σαββατοκυριακο επιτελους.. και εχω παλι ενα σωρο δουλειες.. επειδη τα περισσοτερα τα αφηνω παρασκευη σαββατο μαζευονται ολες οι δουλειες και μου φαινονται βουνο...... αλλα δυστυχως καθημερινες δεν προλαβαινω λογω δουλειας.......

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εγω προσπαθω να κανω τις δουλειες μου μεσα στην εβδομαδα για να εχω περισσοτερο χρονο το σαββατοκυριακο με τον αντρα μου και να κανουμε καμια βολτα ειδικα τωρα που θα ανοιξει και ο καιρος!!! αλλα εγω δεν δουλευω ουτε εχω αλλα παιδια οποτε σε καταλαβαινω...

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! αχ αυτές οι δουλειες δεν τελιωνουν ποτε και με την κοιλια γινονται ολο και δυσκολοτερα...εβλεπα προχθες την αδερφη μου να κοβει τα νυχια των ποδιων της με ανεση και τη ζηλευα....τελικα και τα πιο απλα πραγματα γινονται με δυσκολια κι απαιτουν το διπλασιο χρονο στην εγκυμοσυνη...υπομονη κορίτσια λιγο εμεινε....:rolleyes:

Γεια σου Δήμητρα!!! Έτσι ακριβως!!! Εγώ σε λίγο ουτε τις κάλτσες μου δεν θα μπορω να βάλω....

Τι ανακούφιση η αδερφή σου μετα την γέννα ε;;;

Ακούω που γενναν και σκέφτομαι το βαρος που έφυγε και κυριολεκτικά και μεταφορικά!!! Άντε να ρθει με το καλό και η σειρα μας!!!!

yk1yp3.png

Εσύ τελικά τι θα κανεις με την δουλεια;;; σήμερα πήρα τηλέφωνο να κλείσω Ραντεβου στο κεντρο Μανας και Παιδιου για να καταθεσω τα χαρτιά για το επίδομα που δικαιουμε

yk1yp3.png

εγω με τη δουλεια....... οσο αντεξω..... μαλλον αρχες μαιου θα παρω μια αδεια γιατρου μεχρι να αρχισει το matarnity μου... προς το παρων πρεπει να αντεξω! ΠΡΕΠΕΙ....

μετα τη γεννα κοριτσια ειναι ωραια που εχεις το μωρακι σου πλεον, που μπορεις και κινεισε σαν ανθρωπος, δουλειες κτλ.... αλλα πεθυμας την κοιλιτσα σου! θυμαμαι εγω εκανα μηνες να κοιμηθω μπρούμητα γιατι ενιωθα ανασφαλια..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

αυτό λεει κ η αδερφη μου κορίτσια...μου λειπουν οι κλωυσιες στην κοιλια...εβλεπα την μικρουλα της και δεν μπορουσα να συνειδητοποιησω ότι ως τωρα ηταν εκει μεσα...γενικα ουτε για τη δικη μου μπεμπουλα νομιζω το χω συνειδητοποιησει...μεγαλο θαυμα!!! οσο με τη δουλεια mama μου κανονικα είναι να σταματήσω αρχες μαιου..ηδη όμως με διωχνει κάθε μερα νωρίτερα και πολλες φορες που εχω εξετασεις μου λεει να μην παω η να παω αργοτερα και γενικα δεν με κουραζει καθολου η δουλεια...σκέφτομαι μηπως αντι για Σεπτεμβρη ζητησω αλλους 2 μηνες αδεια και γυρισω Νοεμβρη λιγάκι να ξεπεταχτεί και η μικρη...αλλα ακομη δεν το συζητήσαμε...βεβαια εχω τοση κατανοηση από ολους στη δουλεια που πιστευω ότι καπως θα το βολεψουμε...kyoya εσυ ποτε επιστρεφεις στη δουλεια μετα τη γεννα?

Διαφημίσεις

ναι δημητρα νομιζω οτι οσο περισσοτερο μεινεις με το μωρακι σου τοσο καλυτερα!!! αν μπορεσεις θα ναι το καλυτερο!!!

κανε και τα χαρτια σου για τα επιδοματα, οτι δικσιουσαι παρτα , θα εχετε πολλα εξοδα στην αρχη

κανονικα δεν πρεπει να σταματησεις γυρω στις 15-20 απριλη;;;; καπου εκει ειναι οι 56 μερες

κι εγω αυτο ελεγα στον αντρα μου οτι απο ολη την εγκυμοσυνη θα μου λειψουν οι κινησεις της μεσα στην κοιλια!!!

εκεινος πιο μπροστα με ρωτουσε αν μου φαινεται παραξενο που κατι κουνιεται μεσα στην κοιλια μου!!! χαχα εμενα ειναι το καλυτερο μου!!! και δεν μου φαινεται παραξενο τωρα πως το σκεφτονται οι αντρες....δεν ξερω:confused:

yk1yp3.png

mama μου ετσι όπως τις μετρησα βγαινει αρχες Μαιου να σταματήσω...αλλωστε τωρα άλλες 2 εβδομάδες θα δουλεψουμε και μετα 2 εβδομάδες κλεινουμε μαζι με τα σχολεια για το Πασχα...μετα τις διακοπες μου μενουν 2 εβδομάδες δουλειας και σταματαω...τιποτα δεν εμεινε...μου φαινεται ότι ο τελευταίος καιρος περναει πολύ πολύ γρηγορα σε σχεση με την αρχη... Οσο για τους αντρες κι ο δικος μου αναρωτιέται πως νιωθω...δεν τους παρεξηγώ εδώ εμεις που το νιώθουμε το μωρο και δεν μπορούμε να συλλάβουμε τι συμβαινει εκει μεσα ποσο μαλλον αυτοι που προσπαθουν να το προσεγγισουν θεωρητικα...

γεια σας κοριτσια!!! τι κανετε;;;

δημητρα εχεις δικιο εσυ εισαι λιγο πιο πισω στην εγκυμοσυνη απο οτι εγω και μπερδευτηκα απο μενα που μετρουσα τις μερες!!

παντως να κανεις τα χαρτια για τα επιδοματα εσυ που δουλευεις δικαιουσαι περισσοτερα!!!

οσο γενικα για τους αντρες εχεις δικιο αν και εμεις που το νιωθουμε πρωτη φορα δεν το βλεπουμε πια και τοσο εξωπραγματικο οπως αυτοι!!! παντως εχουν πλάκα!!! δεν τους παρεξηγω, ισα ισα μ αρεσουν αυτες οι ερωτησεις!!! ειναι σαν μικρου παιδιου....

πηγαμε χθες σε εναν ξαδερφο του αντρα μου να παρουμε κατι πραγματα για το μωρο μιας και τα δικα του παιδια μεγαλωσαν: πηραμε καρεκλακι φαγητου, μια μικρη καλαθουνα, ρηλαξ , το μικρο καρεκλακι αυτοκινητου και επισης κατι παιχνιδακια για κουνια κτλ κτλ

μια χαρα!!! γλιτωσαμε απο πολλα εξοδα και περιττα μπορω να πω γιατι οσο ειναι μικρα μεγαλωνουν πολυ ευκολα και ολα αυτα τα χρησιμοποιεις το πολυ 3-6 μηνες και μετα ειναι αχρηστα μεχρι να ρθει το επομενο μωρο!!! επισης σημερα ηρθε και το καροτσι!!! ειμαστε ετοιμοι!!! λιγα πραγματα μειναν και ακομη ειναι νωρις!!! απλα επειδη ειναι το πρωτο ολοι τρεξαν να ετοιμασουν και γιναν

τα υπολοιπα κοριτσια που ειναι;;;; αχ!!! μας εφαγε αυτο το facebook!!! μ αρεσει που καθε φορα που γραφω λεω ΄γεια σας κοριτσια!!!΄......

yk1yp3.png

χα χα εχεις δικιο mama κι εγω ετσι γραφω! τι καλα που ειστε ετοιμοι!! εμεις σημερα θα παμε μια βολτα να παρουμε μερικα πραγματάκια! αρκετα θα παρω από την κουνιαδα μου αλλα από την αδερφη μου και από την κουμπαρα μου, ευτυχω είναι πολλες με μωράκια και θα βολευτω! παντως είναι κι ένα σωρο πραγματα που δεν φανταζομουν ότι θα τα χρειαστούμε και τωρα που πηγα στην αδερφη μου ημουν σαν πρακτορας...ειχα παρει μολυβι και χαρτι κι εγραφα...επισης η αδερφη μου ειχε παρει σαμπουαν αφρόλουτρα για βρέφη αλλα από s.m. και ο παιδίατρος της ειπε να τα κρατησει για μετα τον 6ο και τωρα να χρησιμοποιει δερμοκαλλυντικα οποτε σκέφτομαι να τα παραγγειλω από Internet που τα εχουν φθηνοτερα! Καλο Σαββατοκυριακο σας ευχομαι! Φαινεται να χει τελεια μερα σημερα...ολες εξω για βολτεεεεεεες..

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε????? Ωραιος καιρος σημερα!!!!!!Αχχχχχ αντε να ερθει το καλοκαιρακι!!!! Κοριτσια ηθελα να σας ρωτησω κοιμαστε καλα το βραδυ??? εγω εχω πονους στο γοφο και στο ηβικο οστο, οταν ειναι να γυρισω πλευρο εχω απιστευτο πονο!!!!!Το ειπα στον γιατρο και μου ειπε να πινω 2 μαγνησια την μερα...μπλιαχχχ!!! Εμεις απο πραγματακια μπορω να πω οτι ειμαστε φουλ αν και ειναι νωρις ακομη, το μονο που δεν εχω ακομη ειναι το καροτσι που θα το παρω αργοτερα απο την αδερφη μου.Ακομη και μπιμπερο εχω, το μονο που πρεπει να παρω ειναι κανενα σεντονακι ακομη, καμια πιπιλα, ενα μπανιερο και μετα ψωνια για μενα. Αληθεια ρε παιδια πηγα κοιταξα για πυτζαμες/νυχτικιες και επαθα την πλακα μου απο τις τιμες....δεν φοραω νυχτυκιες και πυτζαμες μονο χειμωνα...ειναι πανακριβα!!!Μαλλον θα πρεπει να ψαξω μεσω ιντερνετ μηπως βρω κατι οικονομικο γιατι θα ειναι και πεταμενα λεφτα! Για ενημερωστε τι πρεπει να παρω για το μπανιο του μπεμπη???? να μην παρω απο super?Αχχχχχ ειναι πολλα αυτα που θελω να ρωτησω αλλα τα ξεχναω!!!

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...