Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 2

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

χαχαχαχαχα Δημητρα αυτο με τα σπαστα μου αρεσε ευχαριστω για την κατανοηση βρε κοριτσια εβλα κατω το αντρακι μου και του τα ειπα και συμφωνησε και με βοηθησε πολυ και μου ειπε να μην ανησυχω και θα τα διορθωσουμε όλα η αληθεια φτιαξαν αρκετα σημερα. Λοιπον kyoya μου δωσες την καλυτερη απαντηση γιατι ξεφευγει ο μικρος οντως ετσι ειναι. βανιλιτσα εμενα ειναι εναμιση ετους κοριτσια εγω θελω να γυρισω με το καλο σπιτακι με το μπεμπη και να κατσω σπιτακι με την οικογενεια μου μονο! οι 4 μας οταν γεννησα το πρωτο εμεινα μονη γιατι δεν ειχα αλλη επιλογη λεχωνα με μωρο 3 ημερων! αφου ηρθε ο γιατρος και μου λεει που ναι οι αλλοι και του λεω σπίτια τους χιχιχιχι χαζεψε ο ανθρωπος περιμενετε λιγο σχολαει ο αντρας μου από τη δουλεια χαχαχαχα! Εκ των πραγματων δεν ειχα κανεναν και το μαγκακι μου μεγαλωσε μαι χαρα και το καμαρωνω! Τωρα που ξερω κιολας ΚΑΝΕΝΑΝ! θα ναι και το ανταρκι μου σπιτι θα χω και το μαγκακι μου βοηθω ουτε του παπα μην το πεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχα Δημητρα αυτο με τα σπαστα μου αρεσε ευχαριστω για την κατανοηση βρε κοριτσια εβλα κατω το αντρακι μου και του τα ειπα και συμφωνησε και με βοηθησε πολυ και μου ειπε να μην ανησυχω και θα τα διορθωσουμε όλα η αληθεια φτιαξαν αρκετα σημερα. Λοιπον kyoya μου δωσες την καλυτερη απαντηση γιατι ξεφευγει ο μικρος οντως ετσι ειναι. βανιλιτσα εμενα ειναι εναμιση ετους κοριτσια εγω θελω να γυρισω με το καλο σπιτακι με το μπεμπη και να κατσω σπιτακι με την οικογενεια μου μονο! οι 4 μας οταν γεννησα το πρωτο εμεινα μονη γιατι δεν ειχα αλλη επιλογη λεχωνα με μωρο 3 ημερων! αφου ηρθε ο γιατρος και μου λεει που ναι οι αλλοι και του λεω σπίτια τους χιχιχιχι χαζεψε ο ανθρωπος περιμενετε λιγο σχολαει ο αντρας μου από τη δουλεια χαχαχαχα! Εκ των πραγματων δεν ειχα κανεναν και το μαγκακι μου μεγαλωσε μαι χαρα και το καμαρωνω! Τωρα που ξερω κιολας ΚΑΝΕΝΑΝ! θα ναι και το ανταρκι μου σπιτι θα χω και το μαγκακι μου βοηθω ουτε του παπα μην το πεις!

:) Μπραβο Σανγκρε μου, το ζευγαρι να ειναι ενωμενο κι ολα λυνονται αργα η γρηγορα!;)

tf9Xp3.png

Καλημερα σε ολες τις μανουλες ;)!!!οσο προλαβαινω ριχνω μια ματια σε αυτα που λετε και οντως ειναι μεγαλο θεμα .εγω θα εχω την μανουλα μου απο την πρωτη μερα η οποια μενει σχεδον διπλα μου.αλλα εχουμε αψογη συννενοηση.

και λεω απο την πρωτη μερα γιατι μαλλον με το που σαραντισω θα γυρισω στην δουλεια κατι που με στεναχωρει και με αγχωνει ταυτοχρονα .αλλα δεν γινεται αλλιως.

mama82 ακομα δεν εκανα τα χαρτια για το επιδομα γιατι ετσι και αλλιως το μονο που ουσιαστικα που χρειαζομαι ειναι της αδειας τοκετου απο το κεντρο μανας και παιδιου γιατι στο ΙΚΑ τα χαρτια τα δεχονται απο την ημερα που ξεκινα η αδεια.στις 32 εβδομαδες νομιζω.οποτε την αλλη εβδομαδα θα ξεκινησω και λογικα μεχρι το τελος θα εχω ξεμπερδεψει.

καλη μερα να εχουμε μανουλες.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλημερα Kyoya!! Ολα καλα, πρωινες πρωινες!! Εσυ πως τα πας??

δυστηχως δεν βρισκω το σαιτ να το στειλω να δειτε τι ομορφα που ειναι αυτα τα πλεκτα παιχνιδακια για την κουνια, ειναι ξενο σαιτ οταν το βρω θα το στειλω....

η γιαγια εκανε δυο κατα παραγγελια!!! χαχα

Αχ βρε mama βρες τα αμα μπορεις και στειλτα να τα δωσω κι εγω στη μαμα μου!!!

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες τις μανουλες ;)!!!οσο προλαβαινω ριχνω μια ματια σε αυτα που λετε και οντως ειναι μεγαλο θεμα .εγω θα εχω την μανουλα μου απο την πρωτη μερα η οποια μενει σχεδον διπλα μου.αλλα εχουμε αψογη συννενοηση.

και λεω απο την πρωτη μερα γιατι μαλλον με το που σαραντισω θα γυρισω στην δουλεια κατι που με στεναχωρει και με αγχωνει ταυτοχρονα .αλλα δεν γινεται αλλιως.

mama82 ακομα δεν εκανα τα χαρτια για το επιδομα γιατι ετσι και αλλιως το μονο που ουσιαστικα που χρειαζομαι ειναι της αδειας τοκετου απο το κεντρο μανας και παιδιου γιατι στο ΙΚΑ τα χαρτια τα δεχονται απο την ημερα που ξεκινα η αδεια.στις 32 εβδομαδες νομιζω.οποτε την αλλη εβδομαδα θα ξεκινησω και λογικα μεχρι το τελος θα εχω ξεμπερδεψει.

καλη μερα να εχουμε μανουλες.

Αννα καλημερα! Μην στεναχωριεσαι! Δεν εισαι η μονη, εγω θα γυρισω στο 2,5 μηνο ή 3 μηνο θα δειξει... Δε γινεται διαφορετικα... Για μενα δεν ειναι μονο το οικονομικο, ειναι και το κομματι της επαφης, αμα το χασω... χαθηκα που λεμε! Αλλα καπως θα τα βολεψουμε! Κι εγω εχω τη μαμα μου, δε μενει πολυ κοντα αλλα καποιες φορες τη βδομαδα θαναι μαζι μας! Ειναι σημαντικο να μπορεις να συνεννοεισαι. Ποσες φορες εχω ξεσπασει και δε με παρεξηγει... Ενω αντε να το κανουμε αυτο σε κανεναν αλλο.... :/

tf9Xp3.png

Kαλημερα Νefeli :).Βασικα και εμενα αυτο με στεναχωρει.

θα ηθελα να χαρω αυτους τους πρωτους μηνες με τη ζουζουνα μου.

τι να κανουμε ομως.

οσο για τις μαμαδες μανα ειναι μονο μια.οτι και αν κανουμε περναει και δεν

ακουμπαει.αντε λιγα μουτρακια.αλλα καμμια σχεση.

εμενα ειναι και κατενθουσιασμενη αν και ειναι το 5 εγγονι της αλλα απο εμενα

το πρωτο.και εχει και χρονια που μεγαλωσαν τα ανηψια μου.οποτε το περιμενει πως και πως.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

κορίτσια καλημερααααα! μερες εχω να σας γραψω γιατι ημουν στην ανηψια μου....είναι μια κουκλα και πολύ πολύ ησυχη, η αδερφη μου πολύ ψυχραιμη μαμα και τις λιγες μερες που εμεινα μαζι τους εμαθα πολλα...ηρθε κι ο παιδίατρος για να τη δει στο σπιτι και του εκανα ένα σωρο ερωτήσεις...το θεμα παπουδων είναι κεφαλαιο μεγαλο...τα πεθερικα μου μενουν κοντα αλλα θα ναι 2ο εγγονι οποτε πιστευω δεν θα χουμε μεγαλο θεμα...οι δικοι μου είναι μακρια αλλα σιγουρα για αρχη μερικες μερες θα είναι εδώ η μανουλα μου για βοηθεια βασικα με το σπιτι...αχ κορίτσια εκανα το πρωι καμπυλη ζαχαρου και αηδιασα τοσο πολύ...ακουγα ότι είναι χαλια η γλυκοζη αλλα ελεγα ελα μωρε οσο χαλια και να ναι σιγα...το πινεις και τελος...κι όταν ηρθε η ωρα να το πιω κοντεψα να κανω εμετο...με το ζορι κρατηθηκα στις 2-3 τελευταιες γουλιες ετρεμα μην και κανω και χρειαστεί να το ξαναπιω...anyway παει κι αυτό!!

mama μου θελω πολύ να ερθω στα μαθηματα αλλα δουλευω και οι ωρες δεν με βολευουν καθολου...φευγω από το σπιτι 3,30 οποτε ουτε το 1ο γκρουπ προλαβαίνω..θα παρω ένα τηλ μηπως κι εχουν και πρωινο τμημα...διαβασα ότι κανει πρωινα μαθηματα κι ο δημος πυλαιας αλλα εχω τηλεφωνησει πολλες φορες και δεν καταφερα να βρω καποιον αρμοδιο...οσο για τους πονους εγω κορίτσια πεθαινω με την πλατη μου τελευταια...μιλαμε για φρικτο πονο...δεν ξερω τι να κανω...να παω για κανενα μασαζ για εγκύους?:confused:

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;; εγώ με το θέμα μεση-ποδι χαλιά πονάει πολύ και ψιλοκουτσαινω.. .επίσης και η Πλάτη τέλος πάντων υα περάσει....

Όμως δεν έφταναν όλα αυτά και αρρώστησε και ο σκύλος μου....τον καταλυπηθηκα....εμετο-διαρροια....είναι λέει ο γιατρός μια ιωση σαν γαστρεντερίτιδα χθες μέχρι τις 4:30 καθαριζα....και σήμερα κάτι λιγα

Καταλαβαίνετε.... Δεν ξέρω αν κολλάει πάντως προσπαθώ να προσέχω πολύ μην κολλησω

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Νεφέλη μου επειδή είμαι άσχετη με τα πμ τι κάνω μ αυτό που εστειλες;;; κατατοπισε με please

Δήμητρα έμαθα οτι κανει και το Παπαγεωργίου μαθήματα ρωτά μήπως σε βολευει καλυτερα

Την ζουληξες καθόλου την μικρούλα σας;;

yk1yp3.png

Νεφέλη μου επειδή είμαι άσχετη με τα πμ τι κάνω μ αυτό που εστειλες;;; κατατοπισε με please

Δήμητρα έμαθα οτι κανει και το Παπαγεωργίου μαθήματα ρωτά μήπως σε βολευει καλυτερα

Την ζουληξες καθόλου την μικρούλα σας;;

Mama σου κανα αιτημα φιλιας, χμμμ δε θυμαμαι ακριβως αλλα καπου σου λεει αποδοχη ή απορριψη και πατας πανω!

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...