Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

χθες πηγα στο νοσοκομειο για τα μαθηματα ανωδυνουθ τοκετου!!! μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλα, ξεκινησαν πιο πολυ σαν ενημερωση εφ ολης της υλης και μετα εμβαθυναμε σε καποια πραγματα , ειναι πιο πολυ θεωρητικο αλλα θα κανουμε και ασκησεις και ανασες , επισης για θηλασμο πολυ υποστηρικτικοι και ποια ειναι τα δικαιωματα της καθε γυναικας, ακομα πως να κατοχυρωσει τον τροπο που θα γεννησει!!!!πολυ ενδιαφερον γενικα

επισης ειχα σημερα ραντεβου παλι στο νοσοκομειο για να δειξω τις εξετασεις που εκανα και γενικα που ακουν την καρδουλα του μωρου, τσεκαρουν πιεση κτλ

μου ειχαν εκπληξη σημερα!!!! με αγχωσαν πολυ και τρομαξα!!!

ειχαν πολυ δουλεια γενικα και ηταν και πολυ ειδικευομενοι!!! παει λοιπον η κοπελιτσα να βρει τον παλμο του μωρου και δεν τον βρισκει!!!! τσατιζεται η γιατρος πεταγεται πανω και προσπαθει να ακουσει αυτη....με λιγα λογια τον βρισκει αλλα μου λεει παμε και στον υπερηχο να σιγουρευτουμε!!!! ευτυχως ολα καλα!!!! αλλα τα χρειαστηκα!!!εν τω μεταξυ ειχα πολυ πρωινο ραντεβου και εφυγα και γρηγορα απο το σπιτι οποτε δεν ειχα ακουσει το μωρο ακομα (γιατι συνηθως ειναι δραστηριο) και επειδη δεν ημουν και στα καλα μου χθες κατευθειαν το συνδυασα και το δεσα κομπο οτι κατι συμβαινει......

ουτε να το σκεφτομαι θελω.....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι και αμα τσιριξει το μωρο από μεσα τι κανεις; δε σου λενε α ξυπνησε και να τρεξουν να το δουν; εγω παλι εκανα το αλλο οποτε χτυπουσε το κουδουνι το πιανα και το βαζα στο στηθος αυτο θηλαζε και κοιμοταν αμεσως χιχιχιχιχ βεβαια υατο επιανε τους 6 πρωτους μηνες μετα επρεπε να μπει σε προγραμμα οποτε...

οχι sangre δεν ετυχε ποτε!!! φροντιζα να απομακρυνομαι απο το μωρο για να μιλησω στο τηλεφωνο. δεν ειχα τετοιο προβλημα ποτε! αν εβλεπα οτι υπηρχε φασαρια στο σπιτι δεν απαντουσα καν το τηλεφωνο..

mama ξερεις τι σκεφτομαι για τα μαθηματα ανωδυνου;;; την ωρα της γεννας κατα ποσο τα εφαρμοζεις;;;; εισε σε θεση εκεινη την ωρα να κανεις αυτα τα πραγματα;; εγω οταν πηγα να γεννησω και ημουν με τους πονους με ρωταγε η μαια διαφορα και μονο που δεν την εβρισα......

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

κατα τ αλλα πως ειστε;;; εγω εχω θεμα με την λεκανη απο την αριστερη πλευρα κυριως, με πιανει ενας πονος ο οποιος σαν να μου κοβει το βημα, το ποδι μου δεν με κραταει....βεβαια αν κουραστω πολυ με πιανει πιο εντονα , πιστευω οτι περα απο το επιπλεον βαρος που εβαλα στην εγκυμοσυνη πρεπει σιγα σιγα να ανοιγει η λεκανη μου και να προετοιμαζεται....δεν ξερω βεβαια...

Δημητρα γυρισες απο την αδερφη σου;;; πως περασες;; το μωρακι σας πως ειναι;;;

οσο για τα μαθηματα στο ιπποκρατειο αν θες ελα στις 23 εχουμε παλι μαθημα, το πολυ πολυ να χασεις το πρωτο που καναμε και να συνεχισεις κανονικα για τα υπολοιπα, εχουμε στις 6:30 αν δεν σε βολευει εχει τμημα στις 3:30, αν ειναι να πας πες μου για να σου πω που ειναι κτλ

Αννα εκανες τα χαρτια για τα επιδοματα;;;

yk1yp3.png

sagre αν το μωρο τσιριξει την ωρα που εισαι στο τηλ απλα λες οτι α!!! ξυπνησε και οτι πρεπει να κλεισεις και αστο κενο το αν μπορουν να ρθουν και αν ξαναπαρουν μην το σηκωνεις παιξτο οτι δεν μπορουσες!!! και ας πουν οτι θελουν!!!

kyoya το ξερω οτι εκεινη την ωρα ειναι διαφορετικα, πονας σεπιανει πανικος, δεν θες κανεναν κτλ κτλ αλλα δεν αξιζει να προσπαθησεις;;; τι εχω να χασω;;;; τον εαυτο μου προσπαθω να βοηθησω....

yk1yp3.png

sagre αν το μωρο τσιριξει την ωρα που εισαι στο τηλ απλα λες οτι α!!! ξυπνησε και οτι πρεπει να κλεισεις και αστο κενο το αν μπορουν να ρθουν και αν ξαναπαρουν μην το σηκωνεις παιξτο οτι δεν μπορουσες!!! και ας πουν οτι θελουν!!!

kyoya το ξερω οτι εκεινη την ωρα ειναι διαφορετικα, πονας σεπιανει πανικος, δεν θες κανεναν κτλ κτλ αλλα δεν αξιζει να προσπαθησεις;;; τι εχω να χασω;;;; τον εαυτο μου προσπαθω να βοηθησω....

σιγουρα αξιζει να προσπαθησεις!! απλα λεω εκεινη την ωρα πανω στον πονο σου θα τα τηρησεις!!! αυτο σκεφτομαι!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

kyoya κανεις δεν ξερει εκεινη την ωρα πως θα μαι!!! ας ελπισουμε οτι θα καταφερω εστω και λιγο να βοηθηθω!!!

cristab τι εγινε με τα αποτελεσματα της καμπυλης;;; ολα καλα;;;

yk1yp3.png

kyoya κανεις δεν ξερει εκεινη την ωρα πως θα μαι!!! ας ελπισουμε οτι θα καταφερω εστω και λιγο να βοηθηθω!!!

cristab τι εγινε με τα αποτελεσματα της καμπυλης;;; ολα καλα;;;

μακαρι!! αχ κοριτσι αρχισα και αγωνιω παρα πολυ το ξερεις!! σκεψου ειναι και το τριτο μου!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Kyoya το ξέρω!!! Κι εγώ το ίδιο!!! Ειδικα μετα την λαχτάρα που πήρα σήμερα!!! Εσυ τουλαχιστον εχεις την δουλειά τα παιδιά και απασχολεις το μυαλό σου εγώ έχω όλο τον χρονο και σκέφτομαι και αγχωνομαι!!!!

yk1yp3.png

Πωπω κοριτσια τραγικα ολαυτα αλλα αναγκαια τι να κανεις... Εγω μονο την μανουλα μου θελω κοντα μου, νομιζω με τις μαμαδες μας ειναι διαφορετικα, τι λετε? Και σιγουρα τον πρωτο καιρο την θελω διπλα μου... Εδω τωρα ερχεται και μου κανει σχεδον ολες τις δουλειες του σπιτιου, εγω δεν κανω σχεδον τιποτα μετα την αποκολληση επαθα τρομο και προσεχω πολυ, αντε να καθαρισω λιγακι την κουζινα ή το μπανιο τα πανω πανω που λεμε να βαλω κ κανα πιατο φαι ως εκει... ο αντρας μου και η μαμα μου με βοηθουν πολυ. Απλως αν θες την ησυχια σου καποια στιγμη, στη μαμα σου δε ντρεπεσαι να πεις, μαμα θελω ησυχια ελα μεθαυριο, ενω στην πεθερα το λες?? Στην κουνιαδα??? αχαχαχ

Kyoya μαζι σου κι εγω αυτο θα κανα

Και επισκεψεις ναχουμε αλλα μεχρι να σαραντησω οχι φιλια κι αγκαλιες στο μωρο, εγω τους λεω απο τωρα πως ετσι λεει ο γιατρος.

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Νεφέλη εκεί που δεν μπορείς να επεμβεις εσύ επεμβαίνει στην μαμα του ο άντρας σου

Πάντως εγώ έτσι όπως το σκέφτομαι όσο χάλια και να ναι τα πράγματα θα περάσει ο καιρός και ο καθένας θα παει στα σπίτια του και τέλος!!! Και αν δεν την παλευεις προσπαθείς όσο μπορείς ευγενικά να τους πεις οτι ενοχλεισαι!!!

yk1yp3.png

εγω θα παρω 2 σπαστα κρεβατια στις γιαγιαδες κ θα τις βαλω να κοιμουνται στο σαλονι!! μπας κ κοιμηθω εγω κανα 2ωρο. χαχαα!!!

περα απ την πλακα..η ισορροπια ειναι το παν. παπουδες ειναι κ εκεινοι.θελουν να δουν το εγγονι τους. εαν δεν εχουν την διακριτικοτητα να παιρνουν τηλ πριν,θα το πειτε εσεις.

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Επισης δε μπορω να καταλαβω οταν ειναι μαζι μου ειναι στρατιωτακι αν ειναι αλλος ανθρωπος σπιτι ειναι μες στην αρνηση τη μαυρη για όλα και μες στη σκανταλια τι συμβαινει να τους διωξω όλους; Ειμαι να σκασω τι θα γινει οταν γεννησω δηλαδη; Ασε που γιαγιαδες παππουδες ετοιμαζονται και θεωρουν οτι οταν γεννησω θα αμολυσω το παιδι σε αυτους για να κανω δουλειες στο σπιτι ακι να προσεχω το δευτερο. Οταν τους ειπα μα και τωρα το βλεπετε μια δυο φορες τη βδομαδα μου είπαν τι μονο τοσο; Δηλαδη τι νομιζουν οτι εγω εχω τον απλετο χρονο να τους το πηγαινω καθε μερα γιατι για να τους τον αφησω δεν παιζει τις τελευταιες φορες μπροστα ημουν και τη μια του δωσαν μπαταριες να παιξει την αλλη ηθελαν να το ταισουν γλυκο του κουταλιου και αλλη θεωρησαν παιχνιδι να τον αφησουν να χτυπαει το παππου του στο κεφαλι. Α και πολλα αλλα. Μαλλον θα πρεπει να αναλαβω δραση δε γινεται αλλιως. Νταξει στο εβδομο ειμαι ποτε θα γεννησω πια. Θα πεσει και καμμια τσιριδα να ισιωσει κοσμος. Ουφ τα πα και ξεθυμανα.

sangreluna μου πόσο δίκιο έχειςςςςςςς????!!!!όταν είναι με μας ο μικρός ...στρατιωτάκι και παίζει με τ παζλ του τα αυτοκινητάκια του το ποδήλατό του....όταν όμως είναι εδω οι παππούδες του και γιαγιάδες του ..γίνεται το έλα να δεις!!!Δεν με ακούει καθόλου λέμε!!!και τώρα το καλοκαιράκι που θα ρθει η μπέμπα και θα ζηλεύει ...ε ρε γλέντια!!!απο τώρα σκέφτομαι τι θα γίνεται !!!!απο την άλλη μια βοήθεια θα την θες....εγω λέω να κρατήσω την μανούλα μου για κανα 20ήμερο μέχρι να πάρει ο άντρας μου άδεια και μετά βλέπουμε....ο δικός σου πόσο είναι??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλησπέρα κορίτσια!

mama82 μια χαρά τα αποτελέσματα της καμπύλης πάει και αυτό! φτιάξατε δωματιάκι?με το καλό να το γεμίσετε κιόλας!

κορίτσια δύσκολο θέμα ανοίξαμε! ο πρώτος καιρός με το μωρό είναι όντως ζόρικος,λίγο η αυπνια, λίγο η κούραση,λίγο οι ορμόνες που βαράνε κόκκινο,λίγο οι παππουδογιαγιάδες που θέλουν συνέχεια να βλέπουν το μωράκι-ειδικά αν είναι και το πρώτο- δεν αργεί να γίνει η παρεξήγηση... Συμφωνώ με την Δήμητρα για την ισορροπία και επίσης πιστεύω πως καλό θα είναι να μην γίνονται διακρίσεις ανάμεσα στους γονείς και τα πεθερικά, ότι ισχύει για τους μεν να ισχύει και για τους δε.

Cristab μπράβο για την καμπύλη!!! Άντε ξεμπερδεψαμε με την γλυκοζη-αηδια!!! Χαχα ευτυχώς ολά Κάλα

Ναι φιαξαμε δωματιακι!!! Βέβαια ακόμη κουρασμένη είμαι και πονάει η μέση και χτυπάει στο ποδι και δεν μπορω να περπατησω!!! Που θα παει θα συνελθω, Ευχαριστουμε κιόλας άντε να φιαξετε και εσείς για το νεο μέλος!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...