Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

αχ κοπελια φχαριστω που με καταλαβαινεις νταξει ειναι μια λογικη εξηγηση δε λεω. Αλλα κι εγω τι να το κανω; ναι με τις παππουδογιαγιαδες θα ληξει το θεμα δε ξερω τι φανταζονται αλλα εχω αρκετους μπελαδες για να βαλω κι αλλους. Α δε σας ειπα κανονισα αν όλα παν καλα δηλ γεννησω φυσιολογικα και ειμαι οκ να κατσω μονο μια νυχτα μεσα ο μαιευτηρας ειναι κοντα και μπορει να με βλεπει στο ιατρειο του και ο παιδιατρος συμφωνησε να το δει την δευτερη μερα εκεινος. Αχ μακαρι να γινει και να μαι μαζι με τα αντρακια μου και τα τρια γιατι θα σαλταρω μονη μου τωρα θα μου πεις αν είναι για τον τοκετο γιατι δε πας σε δημοσιο. Πρωτον ο ντοκ μου δεν ειναι σε δημοσιο δευτερον δε σε αφηνουν να βγεις πριν την 4η νυχτα και δεν αφηνουν και το πιτσιρικι να μπει και τριτον δεν αφηνουν τον αντρα μου μεσα στο δωματιο τοκετου...Οποτε αν συνελθουν ποτε στο δημοσιο θα τους τιμησουμε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νεφελη ευχαριστουμε!!!

καναμε βρεφικο-παιδικο δωματιο , ειχαμε και επιπλα (ντουλαπα, κρεβατι κτλ) που θα τα χει και πιο μετα οταν θα γινει κοριτσακι!!! οποτε τα βαλαμε και αυτα

μην φανταστεις τα στησαμε και ακομα ειναι αδειο, δεν εβαλα πραγματακια ακομα, σκεφτομαι να ζωγραφισω και κανενα τοιχο να γινει ακομα πιο χαρουμενο!!! εβαλα και την γιαγια του αντρα μου να πλεξει κατι παιχνιδακια(αυτα που τα κρεμας απο την κουνια και χαζευει το μωρακι) που ειδα στο ιντερνετ και ειναι τελεια!!!

εχω μελλον ακομα....

Αχ τι ωραια! :)

tf9Xp3.png

Αχ Σανγκρε τι μπελαδες κι αυτοι... ακομα δεν τους εχω ζησει...

Θες κι εσυ την ησυχια σου... Τουλαχιστον σε βοηθανε με δουλειες κ τετοια ή μονο παιχνιδα κανουν? Γιατι το ζητημα ειναι να χωνονται και λιγακι να βοηθουν λιγακι, μονο παιχνιδι και κακο δεν ειναι κατασταση αυτη... Και τα παιδια πραγματι οταν ειναι με αλλους το χω προσεξει, ξεθαρρευουν και γραφουν τη μαμα ενω οταν ειναι με τη μαμα καθονται σουζα τα σκατουλικα...

Ψαχνεις τροπο να μην ερχονται συχνα απροσκλητοι? Καλα καταλαβα? Για να σκεφτω κι εγω κατι... Πρεπει να σαι ευγενικη αλλα ευθυς... Ειναι προβλημα ομως μην παρεξηγηθουν... Παιζει να παρεξηγηθουν?

Οσο για τη γεννα, επιτρεπεται να μεινει οανδρας σου μεσα την νυχτα? Γενικως επιτρεπονται οι ανδρες γιατι εγω φοβαμαι να μεινω μονη μου....:S

tf9Xp3.png

Λοιπον νεφελακι ναι ακι να παρεξηγηθουν παιζει και όλα καλα στο προηγουμενο μου χαν πει το απιστευτο εγω σερνομουν από την κουραση ερχοταν μπαστακονοταν και μολις καθόμουν να παρω μαι ανασα μου λεγαν αντε τωρα που θα κραταμε εμεις το παιδι σηκω να κανεις καμια δουλεια δηλ τι το παιδι ηταν να φυγει από το σπίτι 4 μηνων;

Λοιπον γι αυτο που ρωτας στην αιθουσα τοκετου αν εισαι Ελλαδα και σε ιδιωτικο ναι αφηνουν μονο που πρεπει να το πεις απο πριν το βραδυ στο δωματι οχι δεν αφηνουν κανεναν Αν επιλεξεις να ειναι ο αντρας μεσα την ωρα του τοκετου πρεπει να σαι σιγουρη πως και κεινος θελει και μπορει γιατι αν φοβαται και λυποθυμησει δε θα του δωσουν καμια σημασια απολυτως εκτος αυτου θα δυσκολεψει την κατασταση

Διαφημίσεις

Γελασα με την λιποθυμια του ανδρα πωπω.. Αποσο μου χει πει θελει να ειναι αλλα θα του βαλω μερικα βιντεακια πρωτα να βεβαιωθω οτι ειναι καλα...

Σανγκρε ειναι θεμα αυτο με τους παοπουδες, κατι πρεπει να κανεις να μη σε τρελαινουν.. Τουλαχιστον να τηλεφωνουν πριν ερθουν, αυτο ειναι μια καλη αρχη. Μπορεις ευγενικα να τους πεις, ξερετε σερνομαι ολη μερα, σας παρακαλω επειδη καμμια φορα κοιμομαστε με τον μπεμπη περιεργες ωρες, μπορειτε να παιρνετε ενα τηλ πριν ερθετε? Καπως ετσι... Ε γιατι να παρεξηγηθουν με αυτο?? Πφφ... Ο ανδρας σου τι λεει?

tf9Xp3.png

Καλησπερα κοριτσια,

Ελπιζω ολες να ειστε καλα.εμενα αυτες τις μερες με ταλαιπωρει μια γριπη αν

και σημερα γυρισα στην δουλεια αλλα εχω ακομα βηχα και η φωνη νταλικερη:).και οσο δεν θελω να αρρωστησω ειναι η δευτερη φορα μεσα στην

εγκυμοσυνη.τελος παντων απο οτι φαινεται λιγο ακομα θα ειμαι ετσι και μετα περδικι.τι καλα που βλεπω οτι ετοιμαζουμε σιγα σιγα ολες τα δωματια τους.και εγω ακομα δεν εκανα διακοσμηση:).

αμαν πλησιαζει ο καιρος και με πιανει αγχος ειναι και το πρωτο.αγχος πιο πολυ για το αγνωστο.αντε με το καλο να ερθουν τα ζουζουνακια μας:)!

και να ανοιγει και ο καιρος ελεος αυτη η υγρασια.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

βρε νεφελακι για φαντασου να χεις θηλασει να χεις κοιμηθει 3-4 ωρες συνολικα και στις 12 η ωρα ας πουμε να χτυπαει τηλ για να σου πουν ερχομαστε το μωρο μολις να χει κοιμηθει εσυ να θες να ξαπλωσεις και να τους οχι γιατι; δηλ τι να το κανω αφου μου λεγαν ποτε δεν ενοχλουμε πια; ε μα ενοχλειται παντα τωρα θα αναρτησω ωραριο μπεμπη να σας πω και αυτο ειναι τουλαχιστον το πρωτο εξεμηνο αχ κοριτσοπουλα το καλο που σας θελω παππουδογιαγιαδες τον πρωτο χρονο μακρια και μετα μια δυο φορες τη βδομαδα κι αν

Ετσι οπως τα γραφεις μοιαζει με θριλερ. Τελικα θελουν εντελως χυμα αντιμετωπιση εγω αυτο καταλαβαινω. Ουτε με ευγενεια καταλαναβαινουν. Μα ρε γαμωτο αυτοι δεν εκαναν παιδια? Γιατι δεν καταλαβαινουν? Λοιπον το ωραριο μπεμπη ειναι ωραια λυση και γενικως καλο ειναι να φτιαχνει η γυναικα ενα ωραριο πχ επισκεπτηριο 7-9. Τελεια.

Υπομονη Σανγκρε μου, υπομονη!!! Η μεση σου πως παει? Ο μικρος ποτε θα ξεμπερδεψει με τα δοντια του?

tf9Xp3.png

η μεση καλυτερα εχω πλακωθει στις βιταμινες και οκ ο μικρος ως το καλοκαιρι πιστευω θα ξεμπερδεψει. Δε καταλαβες ωραριο μπεμπη δεν υπαρχει το πρωτο διμηνο το παιδι δε σε ρωταει ποτε θα ξυπνησει και ποτε θα κοιμηθει και καλα κανει αφου δεν ξεχωριζει τη μερα από τη νυχτα. Οποτε εσυ μπορεις να πεις 7-9 και το μωρο να κοιμαται να τρωει να παιζει να γκρινιαζει και δικαιωμα του μη προσπαθησετε ποτε να βαλετε ωραριο στο βρεφος το μονο που θα καταφερεις να το εκνευρισεις και να εκνευριστεις κι εσυ. Θα μπει μονο του σε σειρα. Οι πιο εκνευριστηκες προτασεις ειναι ε τι εχει τωρα και κλαιει για κοιτα το λες κι εσυ μυριζεις τα νυχια σου ε καλα φερτο λιγο να το δουμε και κοιμαται μετα! Ουφ τι θελω και τα θυμαμαι και συγχιζομαι καλα και το θεικο κι εμεις παιδια μεγαλωσαμε!

Διαφημίσεις

πεθερικα ηταν sangre!! και το προβλημα το παραπανω το ειχα οταν γεννησα οχι οταν ημουν εγκυος.

ακου τι εκανα εγω και ειχε επιτυχια!! κλειδωνα το μωρό στο δωματιο και ελεγα οτι δεν μπορουν να το δουν γιατι δυσκολευτηκα να το κοιμησω και δεν θελω να ξυπνησει γιατι θα με ταλαιπωρησει να ξανακοιμηθει και δεν αντεχω αλλο και διαφορες αλλες ψευτιες βασικα! σε μια φαση μου ελεγαν Αντωνια μου μα οποτε ερχόμαστε το μωρο κοιματε στο δωμάτιο και δεν μπορούμε να το δουμε. η απαντηση μου ηταν οτι αλλη φορα πριν να ερθουν να με περνουν τηλεφωνο να με ρωτουν αν κοιματε το μωρο! ετσι εγινε! με επερναν τηλ κ εγω παντα ελεγα οτι κοιμάτε άσχετο αν δεν κοιματουν. μπορει να επερναν και 3 φορες την μερα εγω ελεγα παντα οτι κοιματε. 1 φορα 2 φορες 3 φορες ωσπου εκοψαν!!! μπορει επισης να ερχονταν καμια φορα και να τυχαινε να ημουν μονη μου με το μωρο και χτυπουσαν το θυροτηλεφωνο και εγω δεν ανοιγα εκανα οτι κοιμομουν. τωρα ερχονται σπιτι μου μια φορα καθε 6 μηνες και αμα τους καλεσω εγω!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ναι και αμα τσιριξει το μωρο από μεσα τι κανεις; δε σου λενε α ξυπνησε και να τρεξουν να το δουν; εγω παλι εκανα το αλλο οποτε χτυπουσε το κουδουνι το πιανα και το βαζα στο στηθος αυτο θηλαζε και κοιμοταν αμεσως χιχιχιχιχ βεβαια υατο επιανε τους 6 πρωτους μηνες μετα επρεπε να μπει σε προγραμμα οποτε...

γεια σας κοριτσια μου!!! τι κανετε;;; δεν ξερω απο που να αρχισω....

λοιπον αυτα που λετε ελπιζω να μην τα κανουμε εμεις στα παιδια μας!!!!

Σαγκρε εχεις δικιο αλλα που να το βρεις;;; αν δεν καταλαβαινουν μερικοι μερικοι εμπλεξες.....η γινεσαι κακια

εμενα ειναι το πρωτο εγγονι οποτε καταλαβαινετε τι εχει να γινει.... βεβαια προσπαθω απο τωρα σιγα σιγα να πεταω διαφορα για να ειναι τουλαχιστον πιο προσεκτικες αλλα ποτε δεν ξερεις...

οι γονεις μου και τα πεθερικα μου ειναι μακρια αλλα οι μαμαδες σιγουρα θα ρθουν στην αρχη για βοηθεια, εγω ειπα στην μαμα μου οτι το πολυ μια βδομαδα τις θελω και αυτο οχι για να με πρηζουν το τι θα κανω με το μωρο αλλα να με βοηθησουν με τις δουλειες και τα μαγειρεματα, ειμαι σιγουρη βεβαια οτι ολο και κατι θα πουν του τυπου κρατα το ετσι και οχι πειναει κτλ κτλ αλλα θα περασει...τυι να κανουμε;;;

επισης εχω πει στον αντρα μου οτι αν με ενοχλησει κατι μπορω να ξεσπασω στην μανα μου αλλα στην πεθερα μου;;; και ειπε οτι αν με ζορισουν θα επεμβει και αυτος και κατα τ αλλα ας κανουμε τον σταυρο μας!!

yk1yp3.png

επισης εχω πει σε διαφορους γνωστους που υποψιαζομαι οτι θα τρεξουν να μ επισκεφτουν στο σπιτι οτι δεν θα δεχομαι μεχρι να σαραντησω...και μετα ας ψαξουν να με βρουν!!! θα ναι καλοκαιρακι θα παρει και ο αντρας μου αδεια και γεια σας!!!! χαχα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...