Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

κι εγω αυτο πιστευω πως θα κανω βρε κοπελια το μαγκακι μου εχει μαθει ετσι στο βρεφος δε θα κακοφανει κατι στο μαγκακι μου θα κακοφανει που καταλαβαινει ε νταξει θα μαι λιγο παραπανω υπαιθρια θηλαζουσα καλοκαιρι θα ναι χιχιχιχχιι! Παντως δε παιζει να ναι με κανεναν αλλο αχ αυτη η μανα πια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εγω αυτο πιστευω πως θα κανω βρε κοπελια το μαγκακι μου εχει μαθει ετσι στο βρεφος δε θα κακοφανει κατι στο μαγκακι μου θα κακοφανει που καταλαβαινει ε νταξει θα μαι λιγο παραπανω υπαιθρια θηλαζουσα καλοκαιρι θα ναι χιχιχιχχιι! Παντως δε παιζει να ναι με κανεναν αλλο αχ αυτη η μανα πια!

ακριβως! και μετα ερχονται ολα απο μονα τους! αχ τι καλα που θα ειναι καλοκαιρι!! ειμαι ενθουσιασμενη!!! ανυπομονω

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ακριβως! και μετα ερχονται ολα απο μονα τους! αχ τι καλα που θα ειναι καλοκαιρι!! ειμαι ενθουσιασμενη!!! ανυπομονω

αΧ ΚΟΡΊΤΣΙ, ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΜΏΝΕς...ΩΡΑΊΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΈΝΑ ΑΚΌΜΗ ΜΑΓΚΆΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΈΑ ΤΩΝ ΉΔΗ ΥΠΑΡΧΌΝΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ, ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΌΜΑΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΧΆΣΟΥΝ ΑΛΛΆ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΟΥΝ...ΈΝΑ ΦΙΛΑΡΆΚΙ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ!!Σόρι για τα κεφαλαία κατά λάθος!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Maruskaki πρόλαβε η πεθερά μου και τα πλυνε όλα!!! Είναι πρωτο εγγόνι οποτε καταλαβαίνεις!!!

Άμαν η γαστρεντερίτιδα είναι το χειροτερο μου!!! Περαστικά σας!!!

Kyoya ευτυχώς δώσε την βεβαίωση και αστούς να κανουν οτι θέλουν!!! Περαστικά και σε σας!!! Άντε λίγο υπομονή και έρχεται η άνοιξη και να φύγουν όλες οι αρρωστειες!!!

Sagreluna απο οτι έχω καταλάβει απο αυτά που λες είσαι σουπερ μαμα οποτε δεν σε φοβάμαι!!! Τυχερό και το δεύτερο μαγκακι!!! Όλα θα ρθουν απο μόνα τους μην σκας!!!

yk1yp3.png

αΧ ΚΟΡΊΤΣΙ, ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΜΏΝΕς...ΩΡΑΊΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΈΝΑ ΑΚΌΜΗ ΜΑΓΚΆΚΙ ΓΙΑ ΠΑΡΈΑ ΤΩΝ ΉΔΗ ΥΠΑΡΧΌΝΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ, ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΌΜΑΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΧΆΣΟΥΝ ΑΛΛΆ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΟΥΝ...ΈΝΑ ΦΙΛΑΡΆΚΙ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ!!Σόρι για τα κεφαλαία κατά λάθος!

αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι επειδη στα αγορια #1 και #2 ηταν χειμωνας, κρυωνα να σηκωθω μεσανυχτα να ταισω βαριομουν, δεν ηθελα να τους κανω μπανιο να αλλαζω πανες γιατι εκανε κρυο, δεν πηγαιναμε πουθενα και αλλα τετοια!! τωρα ολα θα ειναι διαφορετικα!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

ναι λοιποναυτη ειναι η αλλη αποψη εγω που εκανα καλοκαιρινο νταλα κιολας το μαγκακι μου σκεφτομουν οτι ειναι μες στη ζεστη δε μπορει να κοιμηθει καλα και εγω ιδρωνα και ξειδρωνα για να το θηλασω και ημουν με τα λοχεια μες στον καυσωνα και δε κοιμομουν καλα ουτως η αλλως με τη ζεστη τελικα ολες οι εποχες εχουν δυσκολιες αλλα πιστευω πως αυτη που γενναμε εμεις ειναι η καλυτερη από όλες ουτε κρυο ουτε ζεστη ουτε πολλες αλλεργιες ουτε ψυχρουλα!

Αχ βρε κοριτσια μακαρι να το καλοδεχτει το αδερφακι το μαγκακι μου εγω το χω πει παντως κανονιστε ποιος θα προσεχει το μικρο γιατι εγω το μαγκακι μου ουτε το στενοχωρω ουτε θα του στερησω τιποτα ε ετσι ειναι πρωτη αγαπη και παντοτινη!

Kyoya εννοείται πως θα πάρεις χαρτί απο τον γιατρό!!! Μην μετακινείται και κουραζεσαι επιπλέον!!

Νεφέλη μου τι κανεις;; πως είσαι;;; εμείς καλά κάναμε δωμάτιο κι τώρα θελωνα τα γεμισω με πραγματα, παιχνιδακια και φυσικά ανυπομονω να το γεμισω με το μωρακι μου!!!

Εσύ τι κανεις; πως τα πας;

Γεια σου mama! Καλοριζικο το δωματιακι σας! Πως το εφτιαξες? Δωσε καμμια ιδεα!! Με το καλο και το μικρο σας να μπει να το φχαριστηθει! Αχ τι ομορφα πραγματα ειναι αυτα... να φτιαχνεις βρεφικο δωματιο... Ανυπομονω κι εγω..

tf9Xp3.png

νεφελη ευχαριστουμε!!!

καναμε βρεφικο-παιδικο δωματιο , ειχαμε και επιπλα (ντουλαπα, κρεβατι κτλ) που θα τα χει και πιο μετα οταν θα γινει κοριτσακι!!! οποτε τα βαλαμε και αυτα

μην φανταστεις τα στησαμε και ακομα ειναι αδειο, δεν εβαλα πραγματακια ακομα, σκεφτομαι να ζωγραφισω και κανενα τοιχο να γινει ακομα πιο χαρουμενο!!! εβαλα και την γιαγια του αντρα μου να πλεξει κατι παιχνιδακια(αυτα που τα κρεμας απο την κουνια και χαζευει το μωρακι) που ειδα στο ιντερνετ και ειναι τελεια!!!

εχω μελλον ακομα....

yk1yp3.png

δυστηχως δεν βρισκω το σαιτ να το στειλω να δειτε τι ομορφα που ειναι αυτα τα πλεκτα παιχνιδακια για την κουνια, ειναι ξενο σαιτ οταν το βρω θα το στειλω....

η γιαγια εκανε δυο κατα παραγγελια!!! χαχα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

sagreluna αυτο ακριβως!!! η γιαγια περσι χηρεψε κιολας και μας επλεξε τοσα κασκολ και σκουφακια που καθε μερα να φορουσαμε παλι θα περισσευαν, και φυσικα παιρνει και αλλες κλωστες και μας κανει και κολιεδακια!!! οταν τα ειδα τα σχεδια μ αρεσαν και πολυ σκεφτηκα οτι εινι ευκαιρια να δοκιμασω μηπως και μπορεσει να τα φιαξει και να ξεκολλησει λιγο και μεσα σε 10 μερες τα ειχε ετοιμα!!!! φαντασου οταν γεννηθει το μωρο τι εχει να γινει!!!

καπου το εγραψα θα το βρω και θα το στειλω οπωσδηποτε

yk1yp3.png

ουφ κοριτσια ειχα μια εξουθενωτικη μερα εχω το μαγκακι να βγαζει δοντια και να μας εχει παρει τα αυτια με την τσιριδα συν του οτι σημερα ειχαμε εμβολιο κι ειχε πλακωσει κοσμος και ντουνιας στο ιατρειο με ιωσεις και ειχε κολλησει το συστημα μια ομορφια και τωρα που ηρθαμε ουφ παλι γκρινιαζε και δεν ηξερε τι ηθελε αντε να βγουν τα ρημαδια τα δοντια να ησυχασουμε. Καλα δεν τη παλευω και το θεμα ειναι πως κανεις δεν εχει ορεξη να ακολουθησει τοπρογραμμα που ειχα με το μικρο κι όλα πηγαιναν ρολοι κι εγω πλεον ουτε υπομονη ουτε κουραγια εχω σε αυτο το μηνα. Σημερα με πηρε ο υπνος στις 10 μεχρι τις εντεκα και μιση με αποτελεσμα οταν ξυπνησα να τρεχω πανικοβλητη να του δωσω το φρουτο του να τον παω στις κουνιες να γυρισουμε να κανουμε το φαι κλπ γιατι ο μπαμπας του θεωρησε οτι το μονο που χρειαζοταν αυτες τις ωρες ηταν να το ταιζει ποπ κορν και να παιζουν τουβλακια στο δωματιο του, Θελω να τα πω καπου μην σκασω από την αλλη παππουδες γιαγιαδες ειναι το οτι θελει το παιδι το τι προγραμμα εχει η μαμα φτιαξει δε μετραει βεβαια τους εχω σε απόσταση μακαρι να μπορουσα να συνεχισω να τον κραταω εντελως μονη μου. Αλλα τετοια ωρα τετοια λόγια.

Επισης δε μπορω να καταλαβω οταν ειναι μαζι μου ειναι στρατιωτακι αν ειναι αλλος ανθρωπος σπιτι ειναι μες στην αρνηση τη μαυρη για όλα και μες στη σκανταλια τι συμβαινει να τους διωξω όλους; Ειμαι να σκασω τι θα γινει οταν γεννησω δηλαδη; Ασε που γιαγιαδες παππουδες ετοιμαζονται και θεωρουν οτι οταν γεννησω θα αμολυσω το παιδι σε αυτους για να κανω δουλειες στο σπιτι ακι να προσεχω το δευτερο. Οταν τους ειπα μα και τωρα το βλεπετε μια δυο φορες τη βδομαδα μου είπαν τι μονο τοσο; Δηλαδη τι νομιζουν οτι εγω εχω τον απλετο χρονο να τους το πηγαινω καθε μερα γιατι για να τους τον αφησω δεν παιζει τις τελευταιες φορες μπροστα ημουν και τη μια του δωσαν μπαταριες να παιξει την αλλη ηθελαν να το ταισουν γλυκο του κουταλιου και αλλη θεωρησαν παιχνιδι να τον αφησουν να χτυπαει το παππου του στο κεφαλι. Α και πολλα αλλα. Μαλλον θα πρεπει να αναλαβω δραση δε γινεται αλλιως. Νταξει στο εβδομο ειμαι ποτε θα γεννησω πια. Θα πεσει και καμμια τσιριδα να ισιωσει κοσμος. Ουφ τα πα και ξεθυμανα.

καλημερα κοριτσια τι κανετε;;

sangre τα παιδακια αμα βρεθουν με αλλους ανθρωπους ειτε μικρους ειτε μεγαλους "απωνονται" ετσι το λεμε εμεις στην Κύπρο.. δηλαδή γινονται ζαβολιαρικα πολυ αρχιζουν τις σκανδαλιες ισως για να τα προσεξουν δεν ακουουν τι τους λεμε και γενικα κανουν αταξιες...

επισης εγω προσεξα οτι αμα ειναι με τις γιαγιαδες και τους παππουδες γενικα τα πραματα ειναι ακομη χειροτερα! ξερεις τωρα πως τα εχουν οι παππουδες και γιαγιαδες!! στα οπα οπα!!

αχχχχχχ αυτα τα προβληματα τα ειχα και εγω με παππουδογγιαδες!! μου ερχονταν καθε μερα και ακαλεστοι χωρις προηδοποιηση καπου τα ξαναγραψα νομιζω, μεχρι που εκανα πολεμο τους τα ειπα στα ισια φανηκα και κακια αλλα ησυχασα! καλα κανεις να τα ξεκαθαρισεις απο τωρα ολα!! θα θηλαζεις θα θελεις και να ξεκουραστεις δεν θα τους εχεις ολη μερα μεσα στα ποδια σου.. απαπαπαπα οσο το σκεφτομαι φουντώνω!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...