Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;; πως περασατε το σαββατοκυριακο;;;

εμεις καναμε παιδικο δωματιο!!! και την κυριακη ειχε τελειο καιρο και βολταραμε!!! απο σημερα βεβαια παλι μουνταδα!!!:(

σημερα παω πρωτη φορα για τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου στο νοσοκομειο!!! αντε να δουμε, ανυπομονω!!!

kyoya εμενα με ποναει η λεκανη οχι ακριβως η μεση, και δεν μπορω και να περπατησω η να σηκωθω ευκολα οταν κουραστω κυριως!! κι εγω σκεφτηκα οτι ανοιγει σιγα σιγα η λεκανη και ετοιμαζεται, μπορει να φταιει και το επιπλεον βαρος....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ξεω μαμα νομιζα πως θα γεννησω προωρα.... μου χτυπαγε ο πονος και στο αριστερο ποδι.. κυριως αριστερα πονουσα δεν ξερω... εντωμεταξυ και η θεση του δεν καταλαβαινω τωρα πια ειναι.. ποτε το νιωθω χαμηλα ποτε ψηλα στον αφαλο ποτε δεξια ποτε αριστερα..... ισως να προσπαθει και αυτος να βολευτει δεν ξερω....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

kyoya σαν να αγχωθηκες πολυ!!! ηρεμησε γιατι δεν σου κανει καλο.... πιθανοτατα ετσι οπως το περιγραφεις ειναι απο την μεση και το ποδι και ολα

κι εγω το μωρο το νιωθω σε διαφορες θεσεις, μια ειναι πολυ χαμηλα, μια στον αφαλο και μια κοντα στα πλευρα (μου εκανε εντυπωση το οτι ηταν τοσο ψηλα)

αλλα οσο τ νιωθω δεν ανυσηχω και μπορω να πω οτι ειναι ολο και πιο δραστηριο οσο περναει ο καιρος!!! επισης οταν ειναι υσηχο αν χαιδεψω λιγο την κοιλια μου τσουπ!! κλωτσαει και ειναι σαν να εχουμε μια επικοινωνια και χαιρομαι!!!

μην σκας και αν δεν νιωθεις καλα ρωτα την γιατρο σου να ηρεμησεις

yk1yp3.png

δεν ξεω μαμα νομιζα πως θα γεννησω προωρα.... μου χτυπαγε ο πονος και στο αριστερο ποδι.. κυριως αριστερα πονουσα δεν ξερω... εντωμεταξυ και η θεση του δεν καταλαβαινω τωρα πια ειναι.. ποτε το νιωθω χαμηλα ποτε ψηλα στον αφαλο ποτε δεξια ποτε αριστερα..... ισως να προσπαθει και αυτος να βολευτει δεν ξερω....

Πόνοι στη μέση είναι απόλυτα φυσιολογικοί στην εγκυμοσύνη βρε αγορομάνα μου!Είναι από όλο το σύστημα που κάθε μήνα μεταβάλλεται, μήτρα μεγαλώνει, μωρό μεγαλώνει, βάρος αυξάνεται, κούραση αυξάνεται, θες κι άλλλους λόγους??;)Ξάπλα όποτε μπορείς, κι εμένα όταν με πιάνει η μέση (κι άσχετα εγκυμοσύνης ακόμη) χτυπάει στο πόδι, η ξεκούραση βοηθά πάντα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Το έχεις περάσει δυο φορές ήδη...οι πόνοι πριν τη γέννα δεν είναι έτσι...;)

εχεις δικαιο... απλα με τη δουλεια και τις δουλειες του σπιτιου δεν μπορεις και να ξεκουραστεις! ξερεις τωρα τα αγορια και ειδικα ο μικρος μου μονο μαμα ξερουν να λενε δεν ξερουν το μπαμπα..........

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εχεις δικαιο... απλα με τη δουλεια και τις δουλειες του σπιτιου δεν μπορεις και να ξεκουραστεις! ξερεις τωρα τα αγορια και ειδικα ο μικρος μου μονο μαμα ξερουν να λενε δεν ξερουν το μπαμπα..........

Τι πρωτότυπο....υπομονή, θα μεγαλώσει λίγο και μετά θα σε φωνάζει μόνο για φαγητό, τσίσα και κακά...Τα άλλα, τα ευχάριστα δηλαδή, παιχνίδι κλπ θα τα κάνει με το μπαμπά...Ως τότε...υπομονή!:tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Τι πρωτότυπο....υπομονή, θα μεγαλώσει λίγο και μετά θα σε φωνάζει μόνο για φαγητό, τσίσα και κακά...Τα άλλα, τα ευχάριστα δηλαδή, παιχνίδι κλπ θα τα κάνει με το μπαμπά...Ως τότε...υπομονή!:tongue:

τωρα εχω θεμα με τη δουλεια μου!! πολλες φορες καλουμαστε να παμε ειτε για συναντησεις ειτε για σεμιναρια εχτος επαρχιας και ειναι μια ωρα δρομος. κατι το οποιο θελω να αποφυγω. ετσι και εγω τους ειπα οτι εχω εντολη γιατρου να μην μετακινουμε μεγαλες αποστασεις... η επομενη συναντηση ειναι την Τεταρτη και σημερα το πρωι μου ειπαν οτι θελουν βεβαιωση γιατρου.... καλα ειναι σοβαροι; τωρα θυμηθηκαν;; βαρεθηκα και κουραστηκα αφανταστα...καθε επομενη εγκυμοσύνη ειναι πιο κουραστικη μου φενεται.. αλλα να μην διχνουν λιγη κατανοηση ρε παιδι μου........

τελος παντων..... εσυ marouskaki πως τα πας;;;; πως περνας με τα αγορια και με την εγκυμοσύνη;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Kyoya εννοείται πως θα πάρεις χαρτί απο τον γιατρό!!! Μην μετακινείται και κουραζεσαι επιπλέον!!

Νεφέλη μου τι κανεις;; πως είσαι;;; εμείς καλά κάναμε δωμάτιο κι τώρα θελωνα τα γεμισω με πραγματα, παιχνιδακια και φυσικά ανυπομονω να το γεμισω με το μωρακι μου!!!

Εσύ τι κανεις; πως τα πας;

yk1yp3.png

τωρα εχω θεμα με τη δουλεια μου!! πολλες φορες καλουμαστε να παμε ειτε για συναντησεις ειτε για σεμιναρια εχτος επαρχιας και ειναι μια ωρα δρομος. κατι το οποιο θελω να αποφυγω. ετσι και εγω τους ειπα οτι εχω εντολη γιατρου να μην μετακινουμε μεγαλες αποστασεις... η επομενη συναντηση ειναι την Τεταρτη και σημερα το πρωι μου ειπαν οτι θελουν βεβαιωση γιατρου.... καλα ειναι σοβαροι; τωρα θυμηθηκαν;; βαρεθηκα και κουραστηκα αφανταστα...καθε επομενη εγκυμοσύνη ειναι πιο κουραστικη μου φενεται.. αλλα να μην διχνουν λιγη κατανοηση ρε παιδι μου........

τελος παντων..... εσυ marouskaki πως τα πας;;;; πως περνας με τα αγορια και με την εγκυμοσύνη;;

Δόξα τω Θεώ κοριτσάκι μου, είμαι καλά, πολύ καλά.Περάσαμε χάλια με εμετούς και διάρροιες των δυο μικρών αλλα όκ τώρα.Φυσικά κάθε επόμενη εγκυμοσύνη είναι πιο κουραστική, δε σου φαίνεται, είναι, λογικό αφού υπάρχουν ζουζουνάκια μες στο σπίτι που σε χρειάζονται, δεν είσαι ξάπλα όλη μέρα όπως -και καλά- είσαι στο πρώτο... Αφού δε σου ζήτησαν τη βεβαίωση μετά τη γέννα πάλι καλά, κι εγώ ό,τι αφορά αυτοκίνητο το έκοψα, εντός γραφείου μόνο...Είπαμε...φύλαγε τα ρούχα σου!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Kyoya εννοείται πως θα πάρεις χαρτί απο τον γιατρό!!! Μην μετακινείται και κουραζεσαι επιπλέον!!

Νεφέλη μου τι κανεις;; πως είσαι;;; εμείς καλά κάναμε δωμάτιο κι τώρα θελωνα τα γεμισω με πραγματα, παιχνιδακια και φυσικά ανυπομονω να το γεμισω με το μωρακι μου!!!

Εσύ τι κανεις; πως τα πας;

Πωπω, έφτιαξες δωμάτιο?Μου φαίνεται τόσο μακρινό, χαχα!Μη μου πεις άρχισες να πλένεις και ρουχαλάκια...θα αγχωθώ χαχα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

γεια σας κοριτσοπουλα κοπελια με μεση ποδι υποφερω τελευταια κι ο γιατρος μου γραψε βιταμινη Β νταξει κατι κανει. Αλλα οπως λες μπαμπα δε ξερουν η μαμα πρεπει να τρεχει μεσα στο σπιτι από πανω του ο πατερας του όχι μαμα αυτος ουφ! κουραγιο βρε κοριτσακια! Μαρουσκακι κοπελια τι κανεις ; αχ εχτες μθε πιασαν τυψεις οτι θα στερησω πραματα από το μαγκακι τωρα που θα ρθει το αλλο. Πειτε τιποτα βρε πολυτεκνες αγορομανες να με ενθαρυνετε!

αμαν αυτες οι αρρωστιες. εμεις ταλαιπωρουμαστε με λαρυγγιτιδα. εδω και 1 μηνα κανουμε μασκες και δεν του περνα του μικρου μου.... μην ανησυχεις marouskaki εγω δεν εκανα τιποτε ακομα!! σε ενα μηνα νομιζω θα τα κανω..

mama τωρα μου εστειλε τη βεβαιωση η γιατρος μου ευτυχως!!

sangre τι κανεις;; μην ανησυχεις αυτα τα συναισθηματα που νιωθεις ειναι φυσιολογικα! και εγω ετσι ακριβως ενιωθα οτι θα με στερηθει το μικρο μου κτλ κτλ... αλλα τελικα δεν ηταν ετσι... με στερηθηκε το βρεφος περισσοτερο ισα ισα για να μην κακοφανησω τον μεγαλο μου!!! τωρα δεν νιωθω καθολου ετσι!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...