Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

πω πω!!! δηλαδη τελη μαιου;;; με την κοιλια στο στομα;;;; παρε αδεια γιατι δυσκολα.... θα ζεστανει και ο καιρος και αστα.... τελικα με την δουλεια εκτος τι θα κανεις;;; θα πας;;

δεν ειναι η ζεστη... ειμαι εγω που δεν θα με σηκωνω πλεον να ερχομαι!!! στον μεγαλο μου δουλεψα μεχρι την τελευταια ωρα... στον μικρο δεν αντεξα.. ποσο μαλλων τωρα.......

εστειλα μειλ του προησταμενου και περιμενω να μου απαντησει.. ειπα οτι με καθοδηγησε η γιατρος μου να μην μετακινουμε μακρινες αποστασεις κτλ κτλ.. για να δούμε...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια!! Τι κανετε? εμεις την Τεταρτη πηγαμε στο γιατρο και ειμαστε 710γρ... ηδη εχει παρει θεση (κεφαλι κατω) αν και ο γιατρος μου ειπε ότι μπορει και να ξαναγυρισει...εσεις πως ειστε? kyoya μεχρι τοσο αργα θα δουλευεις? είναι δυνατον? ποσο ευκολα μια γυναικα στον 9ο μπορει να δουλευει? αχ μακαρι να φτιαξει λιγάκι ο καιρος να αλλαξουμε διαθεση..

καλημερα κοριτσια!!! Δημητρα μπραβο στο κοριτσακι σας!!! μεγαλωσε!! τωρα απο δω και περα θα μεγαλωνουν πολυ γρηγορα!!!

θα πας να δεις και την αδερφουλα σου και την ανηψια σου ε;; τι καλα!!! καλα να περασεις και οσο μπορεις ζουλα την !!!!

τα αλλα κοριτσια τι κανουν;;; εγω παω για καμπυλη τωρα...ευχομαι να παει καλα!!

yk1yp3.png

καλημερα μαμα με το καλο λοιπόν

συνοπτικο αμφιβρεγματικη στο τερμα και 900 γραμμαρια παρακαλω ζαχαρο 81 αιματοκριτης 33 ουπς!

δημητρα μπραβο σας

Καλημέρα κορίτσια! ξεμπέρδεψα και εγώ με την καμπύλη! αναμένω αποτελέσματα Δευτέρα!mama82 εσύ πως τα πήγες με την καμπύλη?πως σου φάνηκε η εμπειρία?

sangreluna μεγαλώσατε πολυυυυυυυυ!

τα άλλα κορίτσια τι κάνουν?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Είμαι η Αγγελική και "ανήκω" κι εγω στο club Ιουνίου!

Περιμένουμε δύο δίδυμα κοριτσάκια,

φυσική συλληψη, διχοριακά, που σημάινει ότι δεν θα μοιάζουν!

Μεχρι τώρα ειχα πολύ καλή εγκυμοσύνη.

Συμφωνα με το γιατρο έχω ΠΗΤ 15 Ιουνίου,

αλλα συνήθως τα διδυμάκια έρχονται νωριτερα.

Δεν εχουμε ακόμα καποιο σημαδι προωρου τοκετου, αλλα είμαστε σε επιφυλακή.

Την τελευταια φορα που πηγαμε στο γιατρο είδαμε ότι και τα δυο μωρακια εχουν παρει θεση, οποτε λογικά κι αν δεν αλλαξει κάτι, μπορει να αποφυγουμε την καισαρικη!

Ευχομαι σε όλες να εχετε καλή εγκυμοσυνη και με το καλο τα μωρακια σας!

καλως ορισες αγγελικη! οριστε βρηκα κ νυφες για τα βλασταρια μου!!

βγηκε η καμπυλη μου κορες! 73 νηστεια,126 1η ωρα, 103 η 2η.καλα ειναι νομιζω

αιματοκριτης σταθερα 33..ευτυχως δεν επεσε αυτη τη φορα.

τεταρτη παμε γιατρο κ την αλλη δευτερα εμβρυολογο!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!! τι κανετε;;;

Σαγκρε μπραβο στον μπεμπη σας που μεγαλωσε!!!

Αγγελικη με το καλο τα διδυμακια σου , ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην χρειαστει καισαρικη!!!! καλως ηρθες!!!

cristab την εκανα την ατιμη την καμπυλη και τα πηρα κιολας τα αποτελεσματα στις 1:30 το μεσημερι!!! βγηκαν τελεια νηστικη 85 στα 60 λεπτα 114 στα 120 λεπτα 52, ειμαι και κατω απο το οριο δηλαδη!!! μεγαλη ανακουφιση!!! ευχομαι καλα αποτελεσματα και σε σενα!!!

οσο για την γλυκοζη: δεν ξερω πως σου φανηκε παντως εγω με το ζορι το κατεβασα το ποτηρι και ειχε και γευση λεμονι....ευτυχως παει κι αυτο

yk1yp3.png

ωχ φωτια πηραμε παλι...δεν προλαβαίνω...μπραβο βρε κορίτσια..τελεια νεα! αντε mama παει κι αυτό που ανησυχούσες...!

Αγγελικη καλως ηρθες..με το καλο τα μωράκια σου...το πρωι φευγω κορίτσια για την ανηψια και δεν κρατιεμαι...αν και ο γιατρος με εκραξε που θα ταξιδεψω, ο αντρας μου με κοιταξε με μισο ματι αλλα εγω είμαι σιγουρη ότι υπερβαλλουν λιγάκι!! mama τα μαθηματα στο ιπποκρατειο είναι ανοιχτα για ολους? πρεπει να δηλωσεις συμμεοχη? είναι πρωινα..πολύ θα μ 'ενδιεφεραν...μακαρι να μπορω να τα παρακολουθησω...να σε συναντησω κι από κοντα!!

Δήμητρα δεν το συζηταω κι εγώ δεν θα κρατιομουν!!! Να πας με το καλό και να περάσεις καλά!!! Να ευχαριστηθεις και την αδερφουλα σου και την ανηψιά σου!!! Εγώ είμαι πολύ δεμένη με τις αδερφές μου ειδικα με την μεγάλη που έχουμε λιγα χρονιά διάφορα και καταλαβαίνω ακριβως πως νιώθεις!!! Όμως να προσεχείς και να μην κουραζεσαι!!!

Στο ιπποκράτειο εγώ είχα δηλώσει συμμετοχη αλλά δεν νομιζω να μην μπορείς να ρθεις!!! Αν θες την Δευτερά είναι στις 6:30 Ελα κατευθείαν και γραψου επιτόπου διαφορετικά θα ρωτησω εγώ , πάντως θα είναι πολύ ενδιαφέρων νομιζω και επίσης άκουσα οτι κανουν πολύ καλή δουλειά!!!

Οπώς και να χει θα ήθελα κι εγώ να σε γνωρίσω κάποια στιγμη!!! Άσχετα με το ιπποκράτειο μπορούμε κάποια στιγμη να πιούμε καφέ!!!

Καλό ταξίδι για αύριο!!!

yk1yp3.png

καλημερα καλημερα!! τι κανουμε;;; χαθηκαμε.....

ρε κοριτσια νιωθω πονακια και βαρος πισω στη μεση... σας τυχαινει; κατεβαινει το μωρο λετε γιαυτο;; απο τώρα;; ή μαλλον απο την κουραση;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...