Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα σε ολες τις μανουλες.

Ελπιζω ολες να ειστε καλα.λιγο ακομα εμεινε και παει ο παλιοχειμωνας.

Κοριτσα sos μια βοηθεια.Αρχισα να ψαχνω σχετικα με τα δικαιολογητικα για

επιδομα κυησης και λοχειας και εχω καταμπερδευτει.

Την βεβαιωση που εχω παρει απο την γιατρο μου με την πιθανη ημερομηνια τοκετου την πηγαινω σε γιατρο του ικα ο οποιος μου δινει την αδεια τοκετου που υπογραφει ο εργοδοτης μου?η μπορω να παω και σε καποιο κετρο μανας και παιδιου?ειμαι στο ικα του ευοσμου και εκει πλεον λειτουργουν μονο τα τμηματα διοικησης και εχω ψιλοπελαγωσει.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

καλημερα αννα!!! και εσυ εισαι θεσσαλονικη;;; δεν το θυμομουν...

σε ποιο ικα ανηκεις;;; εγω ειμαι πολιχνη και ειμαι στο ικα νεαπολης που ειναι στην λαγκαδα, λοιπον εγω επειδη δεν δουλευω δικαιουμε μονο επιδομα κυοφοριας για σενα δεν ξερω τιο αλλα δικαιολογητικα χρειαζεσαι

εμενα μου ειπαν να παρω το χαρτι με την πητ απο τον γιατρο μου και μετα να στο κεντρο μανας και παιδιου, εκει θα χει γιατρο να σου δωσει το αντιστοιχο χαρτι με την πητ που νομιζω το υπογραφει ο εργοδοτης, για το κεντρο μανας και παιδιου εχω την εντυπωση οτι πρεπει να κλεισεις ραντεβου, ετσι ελεγε μια κοπελα, τελος παντων εμενα μου ειπαν οτι τα χαρτια μπορω να τα καταθεσω απο τις 56 μερες και μετα αλλα ξαναρωτα για καλο και για κακο

το τηλ για τις παροχες του ικα νεαπολεως ειναι 2310564635-9 παρε και ρωτα ασχετα αν εισαι εκει, θα σου πουν

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα αννα!!! και εσυ εισαι θεσσαλονικη;;; δεν το θυμομουν...

σε ποιο ικα ανηκεις;;; εγω ειμαι πολιχνη και ειμαι στο ικα νεαπολης που ειναι στην λαγκαδα, λοιπον εγω επειδη δεν δουλευω δικαιουμε μονο επιδομα κυοφοριας για σενα δεν ξερω τιο αλλα δικαιολογητικα χρειαζεσαι

εμενα μου ειπαν να παρω το χαρτι με την πητ απο τον γιατρο μου και μετα να στο κεντρο μανας και παιδιου, εκει θα χει γιατρο να σου δωσει το αντιστοιχο χαρτι με την πητ που νομιζω το υπογραφει ο εργοδοτης, για το κεντρο μανας και παιδιου εχω την εντυπωση οτι πρεπει να κλεισεις ραντεβου, ετσι ελεγε μια κοπελα, τελος παντων εμενα μου ειπαν οτι τα χαρτια μπορω να τα καταθεσω απο τις 56 μερες και μετα αλλα ξαναρωτα για καλο και για κακο

το τηλ για τις παροχες του ικα νεαπολεως ειναι 2310564635-9 παρε και ρωτα ασχετα αν εισαι εκει, θα σου πουν

Kαλησπερα mama :).Πολιχνη εμενα μεχρι τα 18 μου:).απο το 1997 μενω νεα πολιτεια ευοσμου .στο ικα του ευοσμου ανηκω.κεντρο μανας και παιδιου εχω προσεξει πανω στην Λαγκαδα απενταντι απο το πρωην Παυλου Μελα.

Σε ευχαριστω πολυ για την επιβεβαιωση;).

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

εκει ειναι και το ικα νεαπολεως παρε και τηλ για να μην πας τζαμπα γιατι ισως χρειαζεται ραντεβου

τιποτα να σαι καλα

Ετσι θα πραξω για να τελειωνω με αυτο.

Λοιπον καλο μεσημερι σε ολες μας:)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

marina-poz...2/6/2015

Μανδάμ ΣουΣουράδα...3/6/2015

ΜΑΜΟΥΛΗ....4/6/2015

dimitra00.. 5/6/2015 (διδυμα)

kyoya....... 9/6/2015

mama82.......10/6/2015

Kidenio..... 11/6/2015 ιδυμα)

christab..... 14/6/2015

sangreluna 19/6/2015

Bsreves.......22/6/2015

dimitra2222...27/6/2015

ZZOUZOU...30/6/2015

anna100479...2/6/2015

Nefeli2014....8/7/2015

jokots....... 30/6/2015

καλημερα!!!

τι κανουμε κοριτσια;; ερημωσαμε ε!!

zzouzou μεγαλωσατε πραγματικα!!! πολυ καλος ο μπεμπακος σου!!! μπραβο!!!!

αχ ρε κοριτσια νιωθω πολυ πρισμενη παντου. τα δαχτυλα μου νιωθω να εχουν φουσκωσει και τα ματια μου δυσκολα ανοιγουν απο την νυστα!! πονανε τα κοκαλα μου και τωρα τελευταια δυσκολευομαι πολυ να σκυψω... και ναι τωρα μπηκα στον 7ο. Δηλαδη μεχρι να φτασω 8-9ο που θα καταντησω δεν ξερω.....παντως νιωθω χαλια..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!! τι κανετε;;;

Ζουζου μπραβο στο αστερακι σας!!! απο δω και περα παιρνουν φορα!!!! χαχα

kyoya υπομονη!!! τι να κανουμε;;; εμενα πιο πολυ η ψυχολογια ειναι που με κουραζει, ενταξει βαρυνα και στρογγυλεψα αλλα αντεχω, κι εγω δεν μπορω να σκυψω....μεγαλη υποθεση τελικα να μπορεις να ελεγχεις το σωμα σου!!!

ερημωσαμε πολυ!!! γιατι ετσι;;;;:(:(

yk1yp3.png

ποτε παιρνετε αδεια;;;; στις 56 μερες;;;

οχι μαμα μου! το συστημα μας ειναι διαφορετικο απο το δικο σας. εμεις μονο 2 βδομαδες πριν την ΠΗΤ. γιαυτο σκεφτομαι καμια αδεια ασθενειας αρχες μαιου...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

πω πω!!! δηλαδη τελη μαιου;;; με την κοιλια στο στομα;;;; παρε αδεια γιατι δυσκολα.... θα ζεστανει και ο καιρος και αστα.... τελικα με την δουλεια εκτος τι θα κανεις;;; θα πας;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...