Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

γεια σου cristab!!! τι κανεις;; εχουμε καιρο να σε ακουσουμε!!! εγω το παραπεμπτικο το εχω ηδη απο τις 18/2 οποτε ληγει σε λιγο (κραταει ενα μηνα) , θα παω μαλλον παρασκευη να τελειωνω, ευτυχως εχει γευσεις οποτε θα τελειωσει ανωδυνα!!!

εγω παιρνω μαγνησιο απο τον τεταρτο και στο τελευταιο ραντεβου μου το αυξησε μαλλον επειδη οσο περναει ο καιρος κοντευουμε, θα τον παρω οπως λες και βλεπουμε!!

ισως επειδη κουραστηκα το σκ να εκανα , περιμενουμε κουνια κτλ και καναμε ανακαταταξεις στο δωματιο...

εσυ πως πας;;; ολα καλα;;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κοριτσια για πειτε μου, πως ειναι οι συσπασεις? Λεπτομερη περιγραφη πειτε μου, ποια η διαφορα με τα πονακια χαμηλα, τα κλασσικα δηλαδη πονακια που χουμε απο την αρχη? Και πως καταλαβαινεις οτι δεν ειναι το μωρο που κουνιεται??

Διαβαζω στο ιντερνετ και δεν μπορω να το καταλαβω. Οταν το νιωσεις, το καταλαβαινεις οτι ειναι συσπαση? Ειναι ενα τακ τακ? Γιατι ενα τακ τακ νιωθω κι εγω αρκετες φορες, αλλα νομιζω ειναι η καρδια μου, οι σφυγμοι μου? Δεν ξερω...

tf9Xp3.png

νεφελη αν και δεν εχω πειρα στις συσπασεις γιατι μολις εχθες ενιωσα κατι και δεν ειμαι σιγουρη, αυτο που νιωθεις πιο πολυ με το μωρακι μου μοιαζει, τωρα τι να πω;; εσυ ξερεις καλυτερα πως νιωθεις!!!

εγω εχθες που εκανα συσπασεις ενιωσα στο κατω μερος της κοιλιας και μεχρι τον αφαλο κατι σαν σφιξιμο, σαν τεντωμα το οποιο κρατησε λιγο, μερικα δευτερολεπτα, αν εχει πονο μου ειπαν οτι ειναι σαν της περιοδου , διαφερει απο γυναικα σε γυναικα και δεν μπορεις να σαι σιγουρη....

παντως αν εχεις συσπαση δες αν γινεται ανα τακτα διαστηματα πχ ανα δεκα λεπτα και κραταει μερικα δευτερολεπτα, για πιο ολοκληρωμενη απαντηση και πιο σιγουρα κανε μια ερωτηση στον γιατρο σου που ξερει και την εγκυμοσυνη σου και γενικα το ιστορικο σου

yk1yp3.png

Δε νομιζω να εχω οπως μου το περιγραφεις τουλαχιστον κι ετσι περιγραφεται κι απο αλλες γυναικες, αλλα ηθελα να ξερω περιπου αν μου συμβει να το καταλαβω. Αλλα μαλλον πρεπει να συμβει για να σιγουρευτουμε...

Πως πας mama γενικα? Τι κανει η ομορφη Θεσσαλονικη?

tf9Xp3.png

αν εξαιρεσεις εχθες με τις συσπασεις που τρομαξα, και βεβαια ειναι λογικο στην φαση αυτη της εγκυμοσυνης, κατα τ αλλα καλα, το μωρο μου κουνιεται ασταματητα και μου δινει πλεον και διπλες κλωτσιες!!! χαιρομαι πολυ!!!

η θεσσαλονικη μια χαρα κι αυτη, σημερα μια συνεφιαζει μια ανοιγει, το παλευει να μην βρεξει.... περιμενω πως και πως να φυγει και ο μαρτης και να νιωσουμε ανοιξη!!!

εσυ πως τα πας;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

mama82 έχω ψιλοπήξει στη δουλειά και δεν προλαβαίνω σχεδόν καθόλου να μπω..όμως θα μειώσω τις ώρες που εργάζομαι από εδώ και πέρα γιατί με τις συσπάσεις δεν με παίρνει...

Νεφέλη στις συσπάσεις νιώθεις να πετρώνει όλη η κοιλιά και μπορεί να νιώσεις και πόνο. εγώ ας πούμε πονούσα αρκετά τις τελευταίες μέρες και αυτό ήταν κάπως ανησυχητικό...

κατα τ'άλλα κορίτσια ο καιρός περνάει αρκετά γρήγορα θα έλεγα και ούτε που θα το καταλάβουμε πότε θα γεννήσουμε. να σας πω την αλήθεια ανυπομονώ!

cristab αν εχεις συσπασεις πρεπει να μειωσεις τις ωρες σιγουρα!!! ειδικα αν η δουλεια σου ειναι κουραστικη!!! τουλαχιστον μεχρι να παρεις την αδεις σου απο το ικα... εγω δεν δουλευω , μολις εληξε η συμβαση μου ανακαλυψα και την εγκυμοσυνη και δεν εψαξα καν μετα..... μου λειπει δεν λεω αλλα ειναι και πολυτελεια να εισαι σπιτι σου και να απολαμβανεις την εγκυμοσυνη....

κι εγω ανυπομονω να γεννησω, ειναι και το πρωτο και καταλαβαινεις...κι ο αντρας μου περιμενει πως και πως αλλα να ρθει στην ωρα του για να ειμαστε ολοι καλα!!!

yk1yp3.png

συσπασεις νιωθω και εγω αλλα χωρις πονο... πετρωνει η κοιλια για μερικα δευτερολεπτα.. μπορει να το νιωσω 3-4 φορες την μερα υπαρχουν μερες που δεν το νιωθω καθλου. επισης νιωθω και μια πιεση κατω χαμηλα σαννα με σκουνταει το μπεμπε!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ρε κοριστια εμας στη δουλεια απο βδομαδας θελουν να μας παρουν για μια δουλεια εχτος επαρχιας που ειναι και μια ωρα δρομος με το αυτοκινητο.. τωρα λογικο ειναι να με παρουν και εμενα;;; να τους πω οτι εχω εντολη γιατρου να μην μετακινουμε μεγαλες αποστασεις;; ουφφ και αυτοι τώρα.........

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

kyoya η γνωμη μου ειναι πως αν μπορεις να μην πας για δουλεια εκτος,να μην πας, και αν μπορεις παρε και ενα χαρτι απο τον γιατρο σου για να εισαι 100% καλυμενη, οχι οτι θα συμβει κατι αλλα οπως και να το κανουμε θα ταλαιπωρηθεις και θα κουραστεις πολυ οποτε αν μπορεις να τ αποφυγεις...καλυτερα!!!

στην δουλεια του αντρα μου που ειναι δουλεια γραφειου, ηταν μια κοπελα που την βαλανε στον 8ο μηνα να μοιραζει κατι ενημερωτικα φυλλαδια και αυτη ετρεχε η καμημενη και δεν τους ειπε τιποτα!!! απαραδεκτοι για μενα!!! τοσα ατομα επρεπε να το ζητησουν και απο αυτην;;; και αυτη τι να κανει;;; ολοι προσπαθουν να κρατησουν τις δουλειες τους.... παντως πανω απο ολα τα μωρακια μας και η οικογενεια μας και μετα ολα τ αλλα....

αν δεν νοιαστουμε εμεις ποιος θα το κανει;;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Μολίς μιλησα με τον γιατρο Τελικά Οντως ηταν συσπάσεις και μου είπε να μην ανυσηχω γενικά αλλά αν μου ξανασυμβεί να τον πάρω τηλ να κανονισουσε να κάνουμε καρδιοτοκογραφο

yk1yp3.png

Mama πιστευω ειναι φυσιολογικα ολα, απλως μπορει να χρειαζεσαι περισσοτερη ξεκουραση! Μην ανησυχεις! Πραγματι ο καιρος περναει Christab και δε θα το καταλαβουμε ποτε θα ρθει το καλοκαιρακι!! Kyoya κι εμενα η γνωμη μου ειναι να αποφυγεις το ταξιδι, να το ζητησεις ευγενικα κι αν δεν... ενα χαρτι γιατρου θα τους πεισει. Μην ξεχναμε πως ολοι κοιτουν να κανουν την δουλεια τους, αλλα κι εμεις την δικια μας που ειναι η πολυτιμοτερη, οπως πολυ καλα λεει και η mama!

tf9Xp3.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;; kyoya ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα σου;;;; σημερα το προγραμμα εχει δουλειες στο σπιτι και σιδερωμα, επισης και καλο φαγητο, ντολμαδακια με αμπελοφυλλο!!!!

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια!!!

mama βγηκαν τα αποτελεσματα με πηρε χθες τηλεφωνο ολα καλα ευτυχως δεν εχω ζαχαρο!!

εμας εδω παλιοκαιρος. εκει που νομιζαμε πως ηρθε η ανοιξη, αστραφτει και βρονταει σημερα.. μας τα χαλασε και η διαθεση ειναι χαλια.. νυσταζω ειμαι κομενη πολυ και δεν εχω ορεξη για τιποτε

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

μπραβο kyoya!!! εφυγε και αυτο!!!! και εδω ο καιρος συνεφια:(:( περιμενω πως και πως να ανοιξιασει, μουχλιασαμε πια!!!! και η διαθεση πακετο με τον καιρο παει!!!! προσπαθησε να αλλαξεις διαθεση για να περασει πιο ευκολα η μερα..... εγω θα ξεκινησω δουλειες τωρα..... τελικα τι αποφαση πηρες με την δουλεια;;; θα πας εκτος;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...