Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

ζουζου καλημερα λοιπόν για να το βγαλεις από το μαιευτηριο θα του παρεις ενα ζιπουνακι μακρυμανικο για μετα οτι φορατε και εσεις εκεινη την εποχη και ναι παρε λιγα 3-6 γιατι τα 0-3 ειναι για κανα μηνα το πολυ και μετα δε θα χεις χρονο για τρεχαματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ζουζου καλημερα λοιπόν για να το βγαλεις από το μαιευτηριο θα του παρεις ενα ζιπουνακι μακρυμανικο για μετα οτι φορατε και εσεις εκεινη την εποχη και ναι παρε λιγα 3-6 γιατι τα 0-3 ειναι για κανα μηνα το πολυ και μετα δε θα χεις χρονο για τρεχαματα

Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!! Με το καλο το μωρακι σου!!!!!

BXYXp3.png

κορίτσια τι κανετε?? εμεις την Παρασκευη το βραδυ αποκτησαμε μια ομορφη μπεμπουλα 3400 και 51 cm... είναι καταπληκτικη (αν και από φωτο μονο την ειδα). Ανυπομονω να τη συναντησω το Σαββατο! Εσεις πως περνατε? Εδώ ο καιρος είναι και παλι συννεφιασμένος, ευτυχως δεν βρεχει όπως 3 μερες τωρα. Επισης τις τελευταιες μερες νομιζω νιωθω πολύ δυνατα τη μπεμπουλα μου..εσεις? Χθες πηγα στο mega outlet (οσες μενουν Θεσ/νικη θα το ξερουν) κορίτσια ειχε απίστευτες τιμες...πηρα κολανακια για 6 μηνων με 1,20 Ε επαθα πλακα...σετ σορτσάκια με μπλουζακι 7,50 E παπουτσάκια με 14 Ε και σας μιλαω για εταιρειες Alouette Mini raxevski sam 0-13 που δεν είναι και πολύ οικονομικες...

Γεια σας κορίτσια!!!! τι κάνετε;; Δήμητρα να σας ζησει η μικρή!!! Να ναι παντα γερή και καλότυχη!!! Και σε σένα συγχαρητήρια που έγινες θεια!!!! Άντε με το Κάλο και εμείς!!! Φαντάζομαι την ανυπομονησία σου μέχρι να πας!!! Δεν ήξερα οτι το mega outlet έχει τόσο Μίκρα νούμερα θα πάω να ρίξω μια ματια!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

mama μου ευχαριστούμε αντε και στα δικα μας!!! Λοιπον ειχε νουμερα από 0..η αληθεια είναι ότι για την δικη μου μπουμπού δεν ψωνισα και πολλα γιατι περισυ αρχες Ιουλιου γεννησε η κουνιαδα μου και θα παρω τα δικα της ρουχαλάκια...επισης ολο το καλοκαιρι την ειχε τη μικρη με κοντομάνικα ολόσωμα φανελάκια λογω ζεστης οποτε φανταζομαι κι εμεις καπως ετσι θα ειμαστε..αλλα πηρα για της αδερφης μου που θα είναι πιο ξεπεταγμενο μωρακι..ειχε και επισημά ρουχαλάκια τυπου βαφτισης σε τιμες απίστευτα χαμηλες...φαντασου τα παπούτσια του βαφτισιμιου μου τα ειχα πληρωσει 60 Ε κι εκει ειχε με 14-15Ε.. ριξε μια ματια νομιζω αξιζει

καλημέρα!!! τι κανετε κοριτσια;

εκανα την καμπυλη χθες!! δεν ηταν τοσο τραγικο οσο νομιζα τελικα!!!

αλλα δεν βγηκε ακομα το αποτελεσμα και ειμαι στην αγωνια!!

Δήμητρα να σας ζησει η μικρουλα!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;; το παρατησαμε το καφε μας.....:(:(:confused:

kyoya ευχομαι καλα αποτελεσματα!!!! ηταν τοσο αηδια οσο λενε;;; πολυ φοβαμαι οτι θα τα βγαλω.... εγω εχω το παραπεμπτικο εδω και 3 εβδομαδες και πρεπει μεχρι την πεμπτη παρασκευη να το κανω αλλιως θα ληξει, επομενως οσο και να τ αποφευγω δεν γινεται...

εγω εχθες νομιζω οτι ειχα τις πρωτες μου συσπασεις!!! τρομαξα!!! εσεις ειχατε μεχρι τωρα;;; η σε προηγουμενες εγκυμοσυνες που ειχατε , πως ηταν ;; τι νιωθατε;;;

εγω ενιωθα την κοιλια μου χαμηλα σαν να σφιγγει, σαν να τεντωνεται , προσεξα οτι μου συμβαινει ανα τεταρτο και κρατουσε πολυ λιγο και το νιωσα 3-4 φορες, και το μωρο χθες με ταραξε στις κλωτσιες!!! οχι οτι δεν μ αρεσε αλλα μηπως σχετιζεται με τις συσπασεις;;;

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;; το παρατησαμε το καφε μας.....:(:(:confused:

kyoya ευχομαι καλα αποτελεσματα!!!! ηταν τοσο αηδια οσο λενε;;; πολυ φοβαμαι οτι θα τα βγαλω.... εγω εχω το παραπεμπτικο εδω και 3 εβδομαδες και πρεπει μεχρι την πεμπτη παρασκευη να το κανω αλλιως θα ληξει, επομενως οσο και να τ αποφευγω δεν γινεται...

εγω εχθες νομιζω οτι ειχα τις πρωτες μου συσπασεις!!! τρομαξα!!! εσεις ειχατε μεχρι τωρα;;; η σε προηγουμενες εγκυμοσυνες που ειχατε , πως ηταν ;; τι νιωθατε;;;

εγω ενιωθα την κοιλια μου χαμηλα σαν να σφιγγει, σαν να τεντωνεται , προσεξα οτι μου συμβαινει ανα τεταρτο και κρατουσε πολυ λιγο και το νιωσα 3-4 φορες, και το μωρο χθες με ταραξε στις κλωτσιες!!! οχι οτι δεν μ αρεσε αλλα μηπως σχετιζεται με τις συσπασεις;;;

mama δεν μου φανηκε τοσο αηδεια οσο λενε οχι! αντεχετε!!

πρεπει να πας να το κανεις γιατι πρεπει να γινει μεσα σε αυτες τις βδομαδες αποσο γνωριζω! μην το αμελησεις!

αυτο που λες πως νιωθεις το νιωθω καθημερινα!! τεντωνεται η μητρα που ανοιγει λογικα........ ρωτησε καλυτερα το γιατρο σου

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα κοριτσια:)!!!.

Εμεις χθες πηγαμε στην γιατρο μας ειδαμε την κοριτσαρα μας:)!!!

Ολα καλα με τα αποτελεσματα των εξετασεων και της καμπυλης οποτε

συνεχιζουμε κανονικα.ειμαστε 1300 γραμμαρια :)!!!αχ το νινι μου εκανε

σαν σβουριτσα χθες υπερκινητικη.

mama82 μην αγχωνεσαι με την καμπυλη θα το πιεις το υγρο και θα τελειωσεις.

οτι ειναι ειναι η αναμονη για τις επομενες αιμοληψιες.

kyoya Καλα αποτελεσματα με την καμπυλη.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!! Τι καλα που ψωνιζετε!! Μολις φτασω κι εγω τις εβδομαδες σας θα παω κι εγω να ψωνισω! Προς το παρον καθομαι στα αυγα μου και περιμενω να περασει και ο 6ος! Η β Επιπεδου ηταν τελεια, κρατησε πολλη ωρα, μου ειπαν να φαω και κατι γλυκο και να ξαναπαω γιατι η μικρη δε γυρνουσε αλλα μετα εκανε σβουρες η ζουζουνιτσα μου! Δεν ηταν τρισδιαστατος ομως ο υπερηχος, αλλα ενταξει δεν πειραζει... Θαθελα ομως!

Μισο κιλο φτασαμε την προηγουμενη βδομαδα που την εκανα και τωρα εχω παλι ραντεβου Απριλη!

Στη Θεσσαλονικη εχετε πολυ ωραια αγορα αφου κοιταζω στο ιντερνετ και ολα τα ωραια εκει πανω τα βρισκω!! Εδω Αθηνα εχουμε κι εμεις ωραια μαγαζια αλλα πρεπει καποιες φορες να κανεις ολοκληρο ταξιδι για να πας!!

Σας ευχομαι καλη συνεχεια και πολλες κωλοτουμπες των μωρων!!! :D

tf9Xp3.png

καλημέρα κορίτσια! kyoya Μου ευχαριστώ για τις ευχές ...με το καλό και τα δικά μας μωράκια και ακαλα αποτελέσματα με την εξεταση! mama μην αγχωνεσαι για τις συσπάσεις..εγω από τον 5ο εχω και ηταν πιο συχνες...παιρνω 3 χαπια μαγνησιο τη μερα κι εχουν ελλατωθει αλλα παλι κανω που και που ...είναι λιγο τρομακτικη η αισθηση την ωρα που σε πιανει, νομιζεις κατι επαθε το μωρο, αλλα μην αγχωνεσαι ο γιατρος μου ειπε αρκει να μην είναι συχνες και ρυθμικες..την επομενη φορα που θα πας πες του το.. Νεφέλη μπραβο! Μια χαρα ειστε κι από βαρος!!! Anna 1300!!! συγχαρητηρια αντε να σας φτανουμε κι εμεις αν και μου φαινεται πολύ μακρινο ακομη...εγω αυριο εχω γιατρο και νομιζω ότι θα ειμαστε κοντα στα 700-800γρ εσεις διπλασιαστηκατε μπραβοοοοο! Κι εμενα αυριο θα μου γραψει την καμπυλη...mama μαζι θα την κανουμε αντε μια αποφαση ειιναι μην την καθυστερείς άλλο γιατι όπως ειπαν τα κορίτσια πρεπει να γινει σε συγκεκριμένες εβδομάδες...αλλωστε ότι είναι να δειξει θα πρεπει να το ξερεις για το καλο της μπεμπουλας σου!!! :D

καλημέρα κορίτσια! kyoya Μου ευχαριστώ για τις ευχές ...με το καλό και τα δικά μας μωράκια και ακαλα αποτελέσματα με την εξεταση! mama μην αγχωνεσαι για τις συσπάσεις..εγω από τον 5ο εχω και ηταν πιο συχνες...παιρνω 3 χαπια μαγνησιο τη μερα κι εχουν ελλατωθει αλλα παλι κανω που και που ...είναι λιγο τρομακτικη η αισθηση την ωρα που σε πιανει, νομιζεις κατι επαθε το μωρο, αλλα μην αγχωνεσαι ο γιατρος μου ειπε αρκει να μην είναι συχνες και ρυθμικες..την επομενη φορα που θα πας πες του το.. Νεφέλη μπραβο! Μια χαρα ειστε κι από βαρος!!! Anna 1300!!! συγχαρητηρια αντε να σας φτανουμε κι εμεις αν και μου φαινεται πολύ μακρινο ακομη...εγω αυριο εχω γιατρο και νομιζω ότι θα ειμαστε κοντα στα 700-800γρ εσεις διπλασιαστηκατε μπραβοοοοο! Κι εμενα αυριο θα μου γραψει την καμπυλη...mama μαζι θα την κανουμε αντε μια αποφαση ειιναι μην την καθυστερείς άλλο γιατι όπως ειπαν τα κορίτσια πρεπει να γινει σε συγκεκριμένες εβδομάδες...αλλωστε ότι είναι να δειξει θα πρεπει να το ξερεις για το καλο της μπεμπουλας σου!!! :D

Μην αγχωνεσαι κοριτσακι γιατι και εμενα η μπεμπα πριν ενα μηνα ακριβως που ειχαμε παει για επισκευψη και ημουν στην 24η εβδομαδα ηταν 800γρ περιπου και μεσα σε ενα μηνα εφτασε στα 1300:).

οσο για την καμπυλη μην αγχωνεσαι γιατι οπως προειπα ειναι μια ιδεα.

και μενα με ειχαν τρομοκρατησει μανουλες που την ειχαν κανει.

αλλα ειναι ενα δευτερολεπτο υποθεση.το μονο σπαστικο ειναι η αναμονη

για τις επομενες 4 αιμοληψιες.

αντε να περναει ο καιρος και να ειναι καλα τα νινακια μας:)!!!

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις!!! απλα την ωρα που με επιασε αγχωθηκα επειδη δεν το ειχα ξανανιωσει, εγω επαιρνα πρωι βραδυ μαγνησιο και μου ειπε να παιρνω και το μεσημερι, σημερα θα τον παρω και τηλεφωνο να τον ενημερωσω,

νεφελη μπραβο για την β επιπεδου!!! κι εμειθς 500 γραμμαρια ημασταν στην β επιπεδου, κι εγω απο μονη μου πριν παω ειχα φαει σοκολατα για να ειναι πιο δραστηρια χωρις να σκεφτω οτι ο υπερηχος ειναι 3d και οτι οπως θελουμε το γυρναμε ( η χαζη εγω!!) αλλα δεν πειραζει γιατι κουνιοταν πολυ και μονο που την εβλεπα χαιρομουν!!!

την καμπυλη θα την κανω μαλλον παρασκευη, περασα και απο το μικροβιολογικο και ρωτησα και μου ειπε οτι εχουν και γευσεις!!! οποτε μια χαρα θα ειναι!!! ουφ!!!!

Αννα μπραβο στην μπεμπουλα σας!!! κανονικο μωρο!!! και συγχαρητηρια και για την καμπυλη!!! εμεις στις 25 φεβρουαριου που ειχαμεε ραντεβου ημασταν 740 γραμμαρια και τωρα στις 24 εχουμε αντε να δουμε ποσο βαρος πηραμε!!! ο γιατρος λεει μεσο ορο 1οο γραμμαρια την εβδομαδα παιρνουν σε αυτη τη φαση!!!

πολλα ειπα παλι!!! χαχα

μην χανεστε ρε κοριτσια!!! οσο μπορειτε να λεμε και καμια κουβεντα!!!:roll:

yk1yp3.png

γεια σας κορίτσια πως είστε?

όλες μαζί μου φαίνεται θα την κάνουμε την καμπύλη!και εγώ έχω το παραπεμπτικό και λέω να πάω είτε αυτή την εβδομάδα έιτε την επόμενη! άντε να τελειώνει και αυτή η εξέταση και μετά δεν έμεινε και καμία άλλη...μόνο το ντομπλερ που θα κάνουμε λογικά τέλους 8ου!

mama82 από συσπάσεις κάνω και εγώ μπόλικες, παίρνω μαγνήσιο εδώ και μια εβδομάδα και ο γιατρός μου συνέστησε ξεκούραση. ισχύει ότι δεν πρέπει να είναι πολλές και συχνές αλλά καλού κακού πάρε ενα τηλ τον γιατρό σου για να σε κατευθύνει!

εγώ από ετοιμασίες τίποτα ακόμα λέω μετά το Πάσχα να βγει και ο 7ος και μετά.ούτως ή άλλως τα χοντρά (κούνια,αλλαξιέρα,καλαθούνα κλπ) τα έχω ήδη από τον μεγάλο μου οπότε κανένα ρουχαλάκι καλοκαιρινό θα χρειαστώ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...