Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kyoya εχεις δικιο!!! τωρα ειδα παλι το πινακακι 8/6 οποτε οντως την δευτερα

πως φαινεται οτι ανυπομονω....:roll:

σε ποια σελιδα ειναι το πινακακι?? για φερε το μπροστα να βαλουμε και την ζουζου! 9/6 ειναι παλι που την αλλαξε την ΠΗΤ χαχα!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Το πινακακι είναι αν θυμάμαι Κάλα στην 44 σελιδα αν δεν κάνω λάθος, η ζουζου δεν έχει Πητ 30/6;; έτσι κατάλαβα.....

Στην βαλίτσα θα βάλω και τα δυο γιατί δεν ξέρω τι θα χρειαστεί και θα βάλω και τα δικά μου πραγματα, στο κάτω κάτω αν χρειαστω κάτι πετάγεται ο άντρας μου και πέρνει οτι χρειαστει

yk1yp3.png

marina-poz...2/6/2015

Μανδάμ ΣουΣουράδα...3/6/2015

ΜΑΜΟΥΛΗ....4/6/2015

dimitra00.. 5/6/2015 (διδυμα)

kyoya....... 9/6/2015

mama82.......10/6/2015

Kidenio..... 11/6/2015 ιδυμα)

christab..... 14/6/2015

sangreluna 19/6/2015

Bsreves.......22/6/2015

dimitra2222...27/6/2015

ZZOUZOU...30/6/2015

anna100479...2/6/2015

Nefeli2014....8/7/2015

jokots....... 30/6/2015

οκ στην 2 σελιδα ήτανε τελικα:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

εγω σε ενα μηνα θα τα πλεινω ολα... στην βαλιτσα θα βαλω μονο χειμερινα αλλα οχι βαρετα χειμερινα.... αν χρειαστει οπως λες και εσυ θα μου φερει ο αντρας μου ή η μαμα μου......

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

8-8 γίναμε αγόρια κορίτσια!!!! Η jokots μένει να αλλάξει το σκορ άλλα δεν φαίνεται πουθενά, δεν πειράζει να είμαστε μονο όλες Κάλα!!!

ναι ισοπαλια ειμαστε χαχα!! η jokots εχει να φανει απο πριν την αυχενικη. ελπιζω ολα να ειναι καλα για την κοπελα....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

αχ αχ αγχωθηκα λιγάκι...καλα εσεις τα ετοιμασατε όλα εγω τιποτε ακομη! Ελπίζω την επόμενη εβδομαδα που γυρναει ο αντρας μου να τελιωσουμε επιτελους με το σπιτι και να αρχισω κι εγω τα ψωνια κορίτσια γιατι εμεινα πισω...ρουχαλάκια βεβαια τα εχω όλα από την κουνιαδα μου που γεννησε κοριτσακι περισυ ακριβως ιδια ημ/μηνια οποτε με τα ρουχα δεν αγχωνομαι..απλα ουτε δωματιο δεν κλεισαμε ακομη κι εχω και τα ψωνια για το σπιτι...επιπλα κλπ...μου φαινεται την αδεια από την δουλεια εκει θα την φαω...mama μου δεν εχω μαθηματα ΣΚ αλλα επειδή σημερα το απόγευμα θα μπει στην κλινικη η αδερφη μου και ηδη εχουν παει η μαμα μας και η πεθερα της ειπα να μην ταλαιπωρηθώ αφου μονο στο επισκεπτηριο θα μπορω να τη δω..οποτε εκλεισα εισητηρια για το επομενο ΣΚ που θα εχει φυγει η πεθερα της και θα είναι σπιτι οποτε θα μπορω να τις απολαυσω περισσοτερο και τις 2...εχω τρελλη αγωνια για την ανηψια!!!

δημητρα μην αγχωνεσαι!!! εμεις τα καναμε νωρις και επειδη θα ειναι το πρωτο εγγονι η πεθερα μου μαλλον ανυπομονει!!! χαχα

τελικα βρηκατε σπιτι;;; αντε καλοριζικο!!! εχεις χρονο και να το τακτοποιησεις και να φιαξεις και παιδικο δωματιο μην ανυσηχεις και καντα σιγα σιγα για να μην κουραστεις πολυ!!

με το καλο η ανηψουλα σου!!! ολα να πανε καλα!!!! και να σου πω καλυτερα που θα πας την επομενη εβδομαδα, και νθα τους χαρεις πιο πολυ και η αδερφη σου θα χρειαζεται περισσοτερη βοηθεια!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστούμε mama...αντε να παρουμε λιγο γευση από μωρακι να προετοιμαζόμαστε!! ευτυχως που θα χουμε ένα μικρουλι να περασει γρηγοροτερα ο καιρος μεχρι να ρθει η δικη μας ωρα...σας φιλω κορίτσια...καλο ΣΚ αν και βροχερο ελπιζω να ξεκουραστείτε!!!:D

πω πω δημητρα!! τελεια!!! αχ εκεινη η μυρωδια!!! οταν πας να την ρουφηξεις την μικρουλα σας!!! σε ζηλευω!! χαχα

να χεις καλο σκ και εσυ και ευχομαι να πανε ολα καλα με την αδερφουλα σου!!! και εσυ με το καλο θεια!!!

yk1yp3.png

αννα τελικα τι ειπε ο γιατρος για τα αποτελεσματα της καμπυλης;;;

νεφελη πως πηγε η β επιπεδου;;;

ζουζου εσυ εκανες β επιπεδου η ακομα;;;

που χαθηκατε ολες.........;;;;;;

Kαλησπερα σε ολες κοριτσια:).

mama82 την Δευτερα θα τα πουμε απο κοντα με την γιατρο μου.

Προτιμω ετσι δεν μπορω με τα τηλεφωνα να μαθαινω με πιανει περισσοτερο αγχος.

εκτος και αν ειναι κατι σημαντικο.

Βλεπω ξεκινησαν τα ψωνια;).

Εμεις την αλλη εβδομαδα περιμενουμε την κουνια με συρτιαριερα και το πολυκαροτσι;).ευτυχως πολλοι οι θειοι 2 αδερφια εγω και 2 ο ανδρας μου οποτε μας βοηθησαν αρκετα με τα ψωνια μας!!!

Πλυσιμο λεω και εγω να το αναβαλλω ειναι νωρις ακομα.

Αχ με το καλο να ερθουν τα ζουζουνακια μας:)!!!καλοκαιρινα καλοκαιρινα:)

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

καλημερα κοριτσια, τι κανετε? εγω εχω ραντεβου με τον γιατρο την δευτερα και περιμενω πως και πως!!!! Επειδη ειμαι λιγο αρχετη τι ρουχαλακια πρεπει να παρω???? καλοκαιρινα ή χειμωνιατικα? οταν βγουμε απο το μαιευτηριο πρωτα ο θεος τι ρουχα να του εχω κοντα? μεχρι στιγμης εχω αγορασει κατι λιγα κορμακια με κοντο μανικακι, να παρω και με μακρυ????τα νουμερα που πηρα ηταν 0-3 να παρω και 3-6??????ουφφφφφφ σας ζαλισα sorry

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...