Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

ΚιΕμένα στα ωάρια το έριχναν αλλά με ηλικία άνω των 38 και σπέρμα καλό, απλά περίμενα τον καλό κύκλο. Σε όλες υπάρχει. Απλά ο γιατρός μου ήταν υπέρ των διεγέρσεων κι όχι των φυσικών. Με τους φυσικούς δεν το χουν όλοι είναι η αλήθεια. Αθήνα ξέρω ο σφακ ασχολείται πολύ. Ο παρτσιν είναι κι αυτός πιο πολύ των ορμονών.

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

καλως ηρθες ζουζου!!! και εσυ με το καλο το μωρακι σου!!! ειναι το πρωτο;;; αγορακι η κοριτσακι;;;; βαλε και ενα τικερακι να βλεπουμε ποσο εισαι!!!

απο που εισαι;;; εγω θεσσαλονικη

Καλος σας βρηκα!!!! Αγορακι περιμενω....δεν ξερω πως να βαλω τικερακι. Εγω ειμαι απο χαλκιδα.

BXYXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η αληθεια ειναι πως δεν ειμαι ειδικη να σου δωσω οδηγιες για το τικερακι, θα σου πουν τ αλλα κοριτσια οταν το δουν.....

με το καλο το αγορακι σου λοιπον!!! εγω εχω κοριτσακι και ειναι το πρωτο μας μωρακι!!! κι εγω περιμενω πως και πως να ρθει η ωρα!!!!

yk1yp3.png

αννα τελικα τι ειπε ο γιατρος για τα αποτελεσματα της καμπυλης;;;

νεφελη πως πηγε η β επιπεδου;;;

ζουζου εσυ εκανες β επιπεδου η ακομα;;;

που χαθηκατε ολες.........;;;;;;

yk1yp3.png

η αληθεια ειναι πως δεν ειμαι ειδικη να σου δωσω οδηγιες για το τικερακι, θα σου πουν τ αλλα κοριτσια οταν το δουν.....

με το καλο το αγορακι σου λοιπον!!! εγω εχω κοριτσακι και ειναι το πρωτο μας μωρακι!!! κι εγω περιμενω πως και πως να ρθει η ωρα!!!!

Με το καλο!!!!!αχχχχ τι ωραια!!!! Και εμενα το πρωτο και οπως καταλαβαινεις ειμαι μεσα στο αγχος να πανε ολα καλα. Απο βδομαδα θα παω στο γιατρο και ανυπομωνω να δω το μπεμπακι μου.

BXYXp3.png

εγω αργω ακομα για τον γιατρο εχω ραντεβου στις 23 αλλα παω και στο νοσοκομειο για να εχουν το ιστορικο μου γιατι με βλεπω να γενναω εκει, εχω ομως μια φωτογραφια της μικρης απο την β επιπεδου που κοιταω καθημερινα, κλωτσαει κιολας οποτε κανω υπομονη..... τι καλα που εχεις ραντεβου απο βδομαδα!!!! μετα παιρνεις δυναμη για τον υπολοιπο μηνα!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

αννα τελικα τι ειπε ο γιατρος για τα αποτελεσματα της καμπυλης;;;

νεφελη πως πηγε η β επιπεδου;;;

ζουζου εσυ εκανες β επιπεδου η ακομα;;;

που χαθηκατε ολες.........;;;;;;

Εκανα βεπιπεδου πριν 2 εβδομαδες, ευτυχως ολα καλα. Μας εκανε κατην τιμη να δουμε προσωπο γιατι μεχρι στιγμης μονο κωλαρακι μας αφηνε...χιχιχιχι

BXYXp3.png

ωραια!!! εμας μας βγαζει φωτογραφιες ο γιατρος αλλα εκει που εκανα την β επιπεδου ειχε πολυ καλυτερο μηχανημα και η φωτογραφιες που μας εδωσε πολυ καλυτερες οποτε χαζευω ακομα αυτες!!! εγω εκανα β επιπεδου στις 10 φεβρουαριου

yk1yp3.png

μια χαρα!!! και εμεις μονο καροτσι και καθισμα αυτοκινητου πηραμε και ρουχαλακια και κουβερτες κτλ, κουνια ειχαμε απο τα αδερφια μου που ειναι πολυ μικροτερα μου και ολα τα υπολοιπα απο ξαδερφια!!! οτι γλιτωσεις απο εξοδα καλο ειναι γιατι ερχονται τοσα που πρεπει να κανεις οποτε.....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια! Ζουζου καλως ήρθες! με το καλό το μωράκι σου! Πως ειστε βρε κορίτσια?? χαλασε ο καιρος παλι. Εφυγε κι ο μπαμπας μας για λιγες μερες Αθηνα και μειναμε μονες εδώ στη μουχλα...ολο νευρα είμαι...μου λειπει ο αντρούλης μου, ο καιρος χαλια, γενναει αυριο η αδερφη κι εγω είμαι εδώ (αντι για Αθηνα) κι εχω σκασειιιιιιι :mad:

καλημερα καλημερα!!!! πολυ ερημια επεσε εδω μεσα τι γινετε;;

ζουζου καλως ήρθες! με το καλο ο μπεμπης σου! εγω οπως βλεπεις περιμενω τον τριτο γιο!

για το τικερακι λοιπον. πατα πανω σε ενα δικο μου ας πουμε. φτιαξε το δικο σου ακολουθοντας τα βηματα που σου λεει. μετα οταν φτασεις στο τελος θα πας εκει που λεει forum signatures και θα πατησεις το PseudoHTML, UBBCode and BB Code.

θα κανεις copy αυτο που θα σου εμφανισει απο κατω και μετα θα πας στο παρεντς στο προφιλ σου εκει που λεει επεξεργασια υπογραφης και θα το κανεις paste.

Δήμητρα αντε με το καλο η αδελφουλα σου να γεννησει καλα σημερα!!!

εμας ηλιολουστος ειναι ο καιρος αλλα θα χαλασει απο βδομαδας ειπανε... γκρρρρρρρ

κοριτσια με το που θα μπειτε στον 7ο καλο θα ηταν να τελειωσετε με την ερευνα αγορας και τελη του 7ου καλο θα ηταν να τα εχετε ετοιμα! εγω ειπα σε κανενα μηνα να πληνω και να σιδερωσω.

πρεπει να αγορασω και νυχτικια και σερβιεττες για μενα για τη γεννα, πρεπει να παρω πανια γαλατα και μπιμπερο για το μωρο να μην τρεχω τελαιυταια ωρα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα!!! πως ειστε;;;

δυστυχως ο καιρος χαλια και μπορει να ειναι και το σκ ετσι.....:( τι να κανουμε;;; με τον Θεο θα τα βαλουμε;;;;

Δημητρα κι εμενα οταν λειπει ο αντρας μου , μου λειπει πολυ.... πω πω!!! η αδερφουλα σου αυριο ε;;; αντε με το καλο και με εναν πονο!!!! κι εγω θα σκαγα στην θεση σου, δεν υπαρχει τροπος να πας;;; εχεις και το σαββατο μαθηματα;;;

kyoya εγω νομιζω πως τελειωσα με τα ψωνια, τωρα θελω να παρω απο το φαρμακειο μερικα πραγματα και οπως λες και εσυ σερβιετες λοχειας, εσωρουχα μιας χρησης , επιθεματα στηθους και τετοιαα πραγματα....

εμενα η πεθερα μου τα πλυνε ολα και τωρα σιγα σιγα θα τα σιδερωσει, την αλλη εβδομαδα ερχεται και η κουνια δηλαδη θα τελειωσουμε και με το παιδικο δωματιο και ολα θα μπαινουνε στην θεση τους

εσυ σημερα μπαινεις στον εβδομο ε;;; αντε παει και ο 6ος εγω μπαινω στις 10 του μηνα, αντε κοριτσια σιγα σιγα κοντευουμε!!!!!!

yk1yp3.png

Δευτερα μπαινω στον 7ο μαμα!!! αντε να κυλα ο καιρος!!

δεν ειναι λιγο νωρις για πλυματα μαμα;; μεχρι να γεννησουμε δεν θα ξαναθελουν;; εχουμε 3 γεματους μηνες μπροστα μας....... δεν ξερω εγω ειπα να περιμενω ακομα κανενα μηνα........τα βρηκα ολα αλλα ειναι μεσα στις σακουλες ακομα και θελουν και ξεκαθαρισμα....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

kyoya ναι ειναι νωρις αλλα η πεθερα μου ειδε καλες μερες και τα πλυνε!!! καποια απο αυτα θα μπουν και στην βαλιτσα για το νοσοκομειο και αγχωθηκε, δεν πειραζει θα τα αποθηκευσω καλα και δεν θα ξαναλερωθουν!!

γιατι μπαινεις στον 7ο την δευτερα;; αφου εχεις πητ 6/6

ετσι δεν ειναι;;;

εγω μπερδευτηκα εκατο φορες και ειπα θα το υπολογιζω τον μηνα αναλογα με την πητ

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...