Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πεταχτώ πάλι και θα πω ότι εμένα 2 γιατροί μου είπαν έχω το ορμονικό προφίλ μιας 40αρας. Μου το έχουν πει από τα 23. 
      ποιες ορμόνες σου είναι περίεργες και σου το είπε αυτό; 

Πέρα από την ΑΜΗ στη τελευταία μέτρηση είχα οιστραδιολη 90 και FSH 8,5. Αυτή τώρα είναι εξέταση αρκετών μηνών πίσω γιατί δε με είχε βάλει ξανακάνω εξετάσεις Πέρα από προγεστερονη κ οιστραδιολη στην εμβρυομεταφορα. Λόγω αυξημένης οιστραδιολης η FSH είναι εσφαλμένα χαμηλή ενώ η πραγματική τιμή θα μπορούσε να είναι 2-3 μονάδες πάνω. Αυτά τα νούμερα τώρα ίσως είναι κ χειρότερα.  Δεν ήταν μόνο ο χθεσινός γιατρός που μου το είπε βέβαια. Το έχω ξανακούσει.
      PS: Δε πετάγεσαι ποτέ, μη το ξαναπείς ♥️

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

τωρα σκεφτομαι να κανω παλι αιτηση για τα γραπτα μονο που ειναι ιουνιο....αποφασισα να δωσω εστω και λεχωνα!!! και στο κατω κατω αν δεν καταφερω να παω θα χασω τα χρηματα της αιτησης, δεν πειραζει

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τωρα σκεφτομαι να κανω παλι αιτηση για τα γραπτα μονο που ειναι ιουνιο....αποφασισα να δωσω εστω και λεχωνα!!! και στο κατω κατω αν δεν καταφερω να παω θα χασω τα χρηματα της αιτησης, δεν πειραζει

μην στεναχωριεσε μαμα. συμβαινουν αυτα! να ξαναδοκιμασεις εννοειτε δεν χαθηκε ο κοσμος!! εγω που τωρα καταφερα να τελειωσω το κολεγιο μου; απο το 2005 δεν ειχα περασει καποια μαθηματα και αποφασισα τωρα το 2014 και πηγα και τα εκανα!! χρωσταω βεβαια λεφτα και δεν μου δινουν το πτυχιο μου αλλα οκ οταν καταφερω θα πληρωσω!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

απλα μωρε ειναι αυτο που θελεις να εισαι καλος , να διαβαζεις , να εισαι τυπικος και ετυχαν οι εξετασεις πανω που δεν ενοιθα καλα και τις εχασα, τωρα πρεπει να ξαναδιαβασω (330 ερωτησεις) και να παω να δωσω, πιθανον να ειμαι φρεσκια λεχωνα και να αφησω και τομ μωρο στον αντρα μου......

τελος παντων ολα θα γινουν, με το να σκαω δεν βγαζει καπου!!!

yk1yp3.png

απλα μωρε ειναι αυτο που θελεις να εισαι καλος , να διαβαζεις , να εισαι τυπικος και ετυχαν οι εξετασεις πανω που δεν ενοιθα καλα και τις εχασα, τωρα πρεπει να ξαναδιαβασω (330 ερωτησεις) και να παω να δωσω, πιθανον να ειμαι φρεσκια λεχωνα και να αφησω και τομ μωρο στον αντρα μου......

τελος παντων ολα θα γινουν, με το να σκαω δεν βγαζει καπου!!!

οχι δεν βγαζει καπου!

το θεμα δεν ειναι η ωρα που θα πας για την εξεταση αλλα να σε αφηνει το μωρο να διαβασεις. π.χ να μην ειναι κλαψιαρικο και να μην σε αφηνει να κανεις δουλεια καταλαβες τι εννοω! αν ειναι ηχυχο και ειναι μονο μαμ κακα και νανι τοτε ανετα θα τα καταφερεις!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! τι ομορφα νεα από τα μωράκια σας....εσεις μεγαλώσατε πολυυυυυ...αν συγκρινω με την δικια μου που την προηγουμενη εβδομαδα στη β επιπεδου ηταν 550γρ...mama μην αγχωνεσαι...εγω εδώ και χροοονια χρωσταω ένα μαθημα στη σχολη το εδωσα απειρες φορες και δεν τα καταφερα ακομη...πηγα τωρα τον Φλεβαρη με την κοιλια τουρλα...τι να πω...περιμενω αποτελέσματα και αν δεν τα καταφερα και τωρα κι εγω τον Ιουνιο θα πρεπει να ξαναπαω και η σχολη δεν είναι Θεσ/νικη...εχω και χιλιόμετρα...οποτε μην σκας..δεν εισαι η μονη! Kyoya μου μην αγχωνεσαι...αλλωστε εχουμε ακομη καιρο να αποφασισουμε το ονομα! Τωρα πρεπει να κανουμε συζητηση με τους κουμπάρους μας να δουμε εάν καποιος θελει και μπορει να βαφτισει τη μικρη ώστε να ξερουμε κι εμεις να προετοιμάζονται κι αυτοι! (εχουμε 2 διαφορετικούς κουμπάρους) εσεις βρηκατε ονομα κορίτσια?

εδω ανοιξε ο καιρος και βγαζω το μαγκακι μου στις κουνιες καθε μερα και ξεπατωνομαι. εσεις όλες καλα από οτι βλεπω εμεις στις 12 εχουμε ξανα ντοκ

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!! πως ειστε σημερα;;;;; εδω σημερα χαλασε ο καιρος....:( μουνταδα και βροχη...:(

τι να κανουμε;; θα κανουμε υπομονη ενα μηνα ακομη , δεν πιστευω μετα τον μαρτη να εχει κρυο παλι!!

yk1yp3.png

κοριτσια;;;; που πηγατε ολες;;;;:(:confused::roll:

πολυ υσηχια επεσε στο cafe σημερα.......

μαμα οντως αυτες τις μερες πολυ ησυχια επεσε εδω μεσα!! τωρα μπηκα ημουν βολτα στα μαγαζια πηγα και πηρα δωρο της κουνιαδας μου που εχει γενεθλια! τι κανετε;;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Γεια σας μανουλες, ειμαι νεα στο forum, εχω πητ 30/6 και περιμενω αγορακι. Ευχομαι σε ολες μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!! Εχω κλεισει την 23 εβδομαδα και αν και ειναι νωρις με εχει πιασει μια ανυπομονησια!!!

BXYXp3.png

καλως ηρθες ζουζου!!! και εσυ με το καλο το μωρακι σου!!! ειναι το πρωτο;;; αγορακι η κοριτσακι;;;; βαλε και ενα τικερακι να βλεπουμε ποσο εισαι!!!

απο που εισαι;;; εγω θεσσαλονικη

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...