Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

εγω κοπελα μου μετα απο 11 χρονια ουσα υπογονιμη γυναικα θα σου πω ξανα οτι πλεον παιδι θα κανεις . ειδικα εφοσον μενεις εγκυος. ειναι κερα ως περα δεδομενο . μπορει να ταλαιπωρηθεις μεχρι να βρεις την ακρη του νηματος και τι οντως φταιει στην περιπτωση σας, μπορει πραγματικα να ειναι απλα τυχαια γεγονοτα και η επομενη φορα να ειναι η τυχερη , ακομα και στην εσχατη που δεν αποδοσει τιποτα μπορει αργοτερα να γυρισει το μυαλο σου κι να επιλεξεις τη δωρεα , που πιστεψε με επειδη εχω πολλες φιλες που το επελεξαν δεν το μετανιωσαν λεπτο. εκει που ησουν ημουνα κι εδω που ειμαι θα ρθεις. εκαναντο πρωτο μου παιδι μετα απο 5,5 χρονια προσπαθειων και τα επομενα 6 προσπαθω για δευτερο. στο φορουμ διαβαζω κοπελες που προσπαθησαν πολλα παραπανω χρονια και τα καταφεραν. ξερω πως τωρα σου φαινονται ολα βουνο κ εχεις φτασει στο σημειο που ολα σε πονανε και τα βλεπεις μαυρα, αλλα αυτο το ταξιδι κανει ολο κυκλακια και θα δεις πως θα ξαναβρεις τη θεληση να τα δεις ολα αλλιως. μακαρι ολες να τα καταφερναμε με την πρωτη , αλλα και στατιστικα να το δεις οι περισσοτερες περνανε απο δυο τρεις γιατρους αλλαγες πρωτοκολων κτλ για να φτασουν στην επιτυχια. θελει γερο στομαχι, αντοχη, δυναμη και δυστυχως ενα πορτοφολι που μολις γεμισει αδειαζει στα κεντρα κ τις εξετασεις . απ την αλλη κοριτσι μου εγω προσωπικα λεω ας ειναι αυτο το μονο κακο και δυσκολο που θα αντιμετωπισω στη ζωη μου. ξερω ισως σου ακουγονται εξωγηινα ολα αυτα αλλα πιστεψε με μετα απο 11 χρονια και πολλη πολλη ψυχοθεραπεια εκει εχω καταληξει . οσο για τα ζευγαρια που λες δεν τα καταφεραν ποτε, πιστευω στο δικο τους δρομο και ταξιδι μαλλον συνειδητοποιησαν οτι δεν αντεχουν να  χασουν τους εαυτους τους , γιατι πιστεψε με εκει ειναι το πιο δυσκολο κομματι . κοιτα να σαι καλα με τον ανθρωπο σου και να αλληλοστηριζεστε και πιστεψε με ολα θα γινουν . κρατα γερα και μην απογοητευεσαι. αφησε τον εαυτο σου να θρηνησει και να πεσει για λιγο και μετα θα βρεις ξανα τη δυναμη να συνεχισεις . μπορει να σου ακουγομαι εξωγηινη ξαναλεω αλλα το οτι μεσα σε ενα χρονο εχεις δυο εγκυμοσυνες ειναι σημαδι οτι σιγουρα θα ξαναεχεις μια που θα σου φερει ξαι παιδι . ξερω πως εσυ το βλεπεις καταστροφικα αλλα αν βγεις λιγο εξω σαν παρατηρητης εχεις απειρους λογους να ελπιζεις οτι ειναι απλα θεμα χρονου και καποιων διαφορετικων κινησεων.

Κορίτσι μου σε ευχαριστώ για τα λόγια σου. Μάλλον κάπου υπήρξε παρεξήγηση γιατί δεν έχω μείνει έγκυος ποτέ. Κάναμε ένα χρόνο φυσική προσπάθεια και άλλο ένα χρόνο ωοληψιες Με μία εμβρυομεταφορα που απέτυχε. Δε γνωρίζουμε το λόγο της αποτυχίας. Δε μου ακούγονται εξωγήινα αυτά που μου λες γιατί φαίνεται πως έχεις προσπαθήσει πολύ και έχεις περάσει και εσύ πολλά. Εγώ απλά δεν έχω την δυνατότητα να προσπαθήσω 11 χρόνια με τόσο χαμηλή ΑΜΗ. Είναι πολύ πιθανό αυτά τα αποθέματα στα επόμενα 1-2 χρόνια να τελειώσουν και να μπω στην κλιμακτήριο. Άλλωστε μου το έχουν πει και κανα 2 γιατροί. Προσπαθούμε με ο,τι έχει μείνει και αν βρεθεί κάτι καλό. 
      Δεν καταδικάζω τα δανεικά απλά δεν έχω προετοιμάσει τον ευατο μου για αυτό. Θέλει και μια ψυχική προετοιμασία και δύναμη να πεις πως σταματάς να προσπαθείς με δικά σου. Προς το παρόν πρέπει να εντοπίσω την άκρη του νήματος στην κακή βλαστοκύστη και την αποτυχημένη ετ. 
      Σήμερα έκανα και την εξέταση του εύθραυστου Χ που έμαθα μόλις χθες πως υπάρχει. Έχω δρόμο ακόμα αλλα το που θα με βγάλει δε ξέρω. 

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια και καλο μηνα να εχουμε.

Δημητρα τι καλα που ειδες τα μωρακια σου.εχει κανει καμμια την καμπυλη?

Πηρα τα αποτελεσματα πριν λιγο.

0 /91

60/166

120/88

180/57

το 166 με προβληματισε.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια κι απο μενα...

Πρωινη πρωινη οπως παντα... Ξυπνησα με βαρυστομαχια να το πω? Δυσπεψια να το πω? Με πιανει συχνα αλλα φταιει κι ολα οσα κατεβαζω, ωρες ωρες σταματημο δεν εχω και μετα εχω τυψεις...

Χαιρομαι που μεγαλωνουν τα μωρα σας! Ανυπομονω κι εγω να παω να δω ποσο εχει μεγαλωσει το κοριτσι μου! Αυριο εχω β επιπεδου και δεν ξερω πως θα περασει ενα 24ωρο... Εχω πολλη αγωνια!

Την καμπυλη ποτε την κανουμε? Εξεταση αιματος ειναι?

tf9Xp3.png

Καλημερα!

για την καμπυλη που λετε δεν κατεχω απο τιμες οποτε δεν ξερω τι να πω. εμας αλλη νοοτροπια εχουν εδω σχετικα με αυτο το θεμα!

nefeli καουρες πρεπει να ειναι αυτα που νιωθεις! αχχ πολυ ασχημο το παθαινω και εγω. απλα αποφευγε τα βαρετα φαγητα!

καλη σου επιτυχια αυριο με την β επιπεδου!! εμεις σημερα ραντεβου για απλο υπερηχο!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!! τι κανετε;;;;

κι εγω δεν ξερω τις τιμες της καμπυλης για να σας πω, εγω θα την κανω την αλλη βδομαδα ναι ειναι εξεταση αιματος αλλα πρωτα σου δινουν να πιεις ενα ποτηρι γλυκοζη με νερο και μετα σου παιρνουν αιμα ανα συγκεκριμενη ωρα για να δουν πως ανεβαινει το ζαχαρο στο αιμα

καλη επιτυχια αυριο στην β επιπεδου!!! εμεινε καμια αλλη;;;;

kyoya επιτελους σημερα γιατρο ε;;; αντε ωραια!!!

σημερα θα δειτε τα μωρακια σας!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!! τι κανετε;;;;

κι εγω δεν ξερω τις τιμες της καμπυλης για να σας πω, εγω θα την κανω την αλλη βδομαδα ναι ειναι εξεταση αιματος αλλα πρωτα σου δινουν να πιεις ενα ποτηρι γλυκοζη με νερο και μετα σου παιρνουν αιμα ανα συγκεκριμενη ωρα για να δουν πως ανεβαινει το ζαχαρο στο αιμα

καλη επιτυχια αυριο στην β επιπεδου!!! εμεινε καμια αλλη;;;;

kyoya επιτελους σημερα γιατρο ε;;; αντε ωραια!!!

σημερα θα δειτε τα μωρακια σας!!!

καλημερουδια μαμα! ναι αντε να δω τον μπεμπη μου!!!

εχω ενα αγχος ρε κοριτσια μια αγωνια... στους αλλους δυο δεν ειχα τοσο αγχος οσο εχω τωρα και ειναι η τριτη εγκυμοσύνη δεν επρεπε να ειμαι πιο χαλαρη;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Kαλημερουδια σε ολες τις γλυκιες μανουλες ;)!!!.

Κοριτσια υπομονη καθε εξεταση εχει και την αγωνια της αλλα και τι

να κανουμε!!!!σημασια εχει να περναει ο καιρος και να ειναι καλα

τα ζουζουνακια μας.

Εγω την Δευτερα εχω ραντεβου για υπερηχο στην γιατρο μου.

Ανυπομονω να δω την μπεμπουλα μου.Παρεπιπτοντως τις τελευταιες μερες

την νοιωθω πολυ εντονα και με κανει και πεταω απο την χαρα μου.

καλη εβδομαδα να εχουμε και καλα αποτελεσματα εις αναμονη εξετασεων.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Καλημέρα κι από εμένα κορίτσια! Αννα κι εγώ δεν έχω ιδέα από τις τιμες της καμπύλης...θα την κανω σε 1-2 εβδομάδες, ότι όμως και να σου ειπαν στο μικροβιολογικο μην αγχωθείς ακου μονο το γατρο σου! Νεφέλη καλή επιτυχία...όλες την περασαμε αυτή την αγωνια και σε νιώθουμε...Όλα θα πανε καλα και θα απολαυσεις το μωρακι σου σε ένα Super-μεγάλο υπέρηχο...ετοιμάσου για τις πρώτες 3D φωτογραφίες! Κyoya ολες πριν το γιατρο είμαστε με την αγωνία, κάθε εγκυμοσύνη είναι μοναδικη οποτε λογικο να αγχωνεσαι όπως ολες! Mama τις καλημερες μου από την ηλιολουστη Θεσ/νικη μας!! Φιλια σε ολες τις μανουλες!!

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!!

Σήμερα στην Αθήνα έχει μια λιακάδα άλλο πράγμα! Μύρισε άνοιξη αν και απ'ότι άκουσα θα χαλάσει και πάλι ο καιρός από Παρασκευή!

Λοιπόν τα νέα μας από τον γιατρό : 775 gr έφτασε το παλικάρι μου, ισχιακός προς το παρόν, πολύ ζωηρός και με το που ακούμπησε τον υπέρηχο στην κοιλιά μου να'σου δυο πατουσάκια φάτσα φόρα...Έλιωσα η μάνα...

Μου έδωσε μαγνήσιο για τις συσπάσεις που έχω και μου έγραψε και την καμπύλη ζαχάρου να κάνω! Αυτά τα νέα μας κορίτσια! Περιμένουμε απόψε τα νέα της kyoya!

καλημερα κοριτσια!!!! τι κανετε;;;; σημερα παλι η ημερα ξεκιναει με ηλιο και η διαθεση ανεβαινει!!!!

kyoya πως πηγε εχθες στον γιατρο;;; ειδες το αγορακι σου!!! ποσο μεγαλωσε;;;

cristab μπραβο στο ζουμερο αγορακι σου!!!!

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια!!!! τι κανετε;;;; σημερα παλι η ημερα ξεκιναει με ηλιο και η διαθεση ανεβαινει!!!!

kyoya πως πηγε εχθες στον γιατρο;;; ειδες το αγορακι σου!!! ποσο μεγαλωσε;;;

cristab μπραβο στο ζουμερο αγορακι σου!!!!

μια χαρα ο μπεμπης μου 936 γραμμαρια!! ειχε το ποδαρακι και το χερι ταυτόχρονα στο στομα! και το κεφαλι κατω!!

τα αγορια μου ειδικα ο μεγαλος ενθουσιαστηκε πολυ που τονεβλεπε να χασμουριεται να πιπιλαει να κανει γκριματσες!!! αχχχχ τωρα αγωνιω παραπανω για να γεννησω χαχαχα!!

πηρα 1 κιλακι αυτο τον μηνα! στα +8 μεχρι τωρα!

μου εγραψε και την αναλυση του ζαχαρου!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

μπραβο σας!!! kyoya τι αγοραρο θα κανεις!!!!! πολυ μεγαλωσε μπραβο!!!! κανει και γυμναστικες επιδειξεις απο τωρα!!! χαχα

τα αλλα σου τ αγορια παθαν πλακα ε;;;;

εμενα η μικρη μου αδερφη ειδε την φωτογραφια απο τον υπερηχο και επαθε πλακα, δεν ηξερε οτι μπορουμε να το δουμε μεσα στην κοιλια και εμεινε με το στομα ανοιχτο!!!!

yk1yp3.png

εχθες λιγο απογοητευτηκα.....

πηγαινα σε ενα ιεκ και διαβαζα εγραφα αριστα και γενικα ολα τελεια, ηρθε ο καιρος να δωσουμε εξετασεις πιστοποιησης αλλα εγω ημουν πολυ νχαλια με αναγουλες και τετοια και δεν διαβασα πολυ καλα

χθες βγηκαν τ αποτελεσματα περασα στα προφορικα αλλα στα γραπτα οχι....:(

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...