Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

επισης ηθελα να σου πω και κατι ακομα σε σχεση με αυτο που σας προτεινε ο γιατρος σας, οι γιατροι δυατυχως πλεον εχουν καραμελα τα δανεικα. αν εχεις το «στομαχι» και το χρημα να προσπαθεις με τα δικα σου ειναι βεβαιο οτι θα πετυχεις με αυτα. εισαι μικρη χωρις σοβαρα προβληματα και θα γινει. προφανως ομως κι αυτο μπορει να παρει ενα μηνα μπορει ομως να παρει και χρονια. υπαρχουν ζευγαρια που δεν αντεχουν αυτη τη διαδικασια και σου λενε θελουμε αμεσα παιδι προτιμαμε να παμε με δανεικα αμεσα. ολα παιζουν. κατα τ αλλα εδω διαβαζω κοπελες 40 και βαλε και πλευουν με τα δικα τους για καποια χρονια κιολας κι καποιες πετυχαινουν κιολας . μην απελπιζεσαι. ναι θα απογοητευτεις ναι θα λυπηθεις αλλα πιστεψε με θα τα καταφερεις αργα η γρηγορα.

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

εννοείται κι εγω μπορω να ελεγχω περισσοτερο το σωμα μου οσο οδηγω εγω...ωραια γιατι κι εμενα δεν μου ειπε κατι αλλα νομιζα οτι απο καποιο μηνα και μετα αρχιζουν να γκρινιαζουν λιγο οι γιατροι αν οδηγεις:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κλημαρα!!

καλο μηνα καλη ανοιξη να εχουμε!!

τι κανετε κοριτσια; περασε κιολας το σαββατοκυριακο και τωρα πισω στο γραφειο:(

σημερα ξύπνησα με αναγουλα και ταση για εμετο και λιποθυμια οπως ακριβως στο πρωτο τρίμηνο. ουφφφφφφφ

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα κοριτσια!!! καλο μηνα και επιτελους επισημα ανοιξη!!!! μην ξεχασετε να φορεσετε μαρτη!!!

επεστρεψα χθες βραδυ κι εγω!!! διαβασα και τα νεα σας!!!

kyoya γιατι ετσι σημερα;;; μηπως εφαγες κατι που σε πειραξε;;;

εμενα κοριτσια ο αντρας μου δεν μ αφηνει να οδηγησω γιατι φοβαται αλλα οταν επιμενω πολυ μ αφηνει για μικρες αποστασεις, και μου λειπει πολυ η οδηγηση!!! βεβαια το κανει απο ασφαλεια αν και δεν νομιζω οτι και σαν συνοδηγος θα χω προστασια αν σε περιπτωση γινει κατι.....(μακρια απο δω!!!)

καλη εβδομαδα!!!!

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια!!! καλο μηνα και επιτελους επισημα ανοιξη!!!! μην ξεχασετε να φορεσετε μαρτη!!!

επεστρεψα χθες βραδυ κι εγω!!! διαβασα και τα νεα σας!!!

kyoya γιατι ετσι σημερα;;; μηπως εφαγες κατι που σε πειραξε;;;

εμενα κοριτσια ο αντρας μου δεν μ αφηνει να οδηγησω γιατι φοβαται αλλα οταν επιμενω πολυ μ αφηνει για μικρες αποστασεις, και μου λειπει πολυ η οδηγηση!!! βεβαια το κανει απο ασφαλεια αν και δεν νομιζω οτι και σαν συνοδηγος θα χω προστασια αν σε περιπτωση γινει κατι.....(μακρια απο δω!!!)

καλη εβδομαδα!!!!

καλημερα μαμα!! οχι απλα ψες δεν εφαγα τιποτε και μαλλον το στομαχι διαμαρτυρεται που ειναι κενο!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

κανε μικρα γευματα για να μην το επιβαρυνεις, και το αδειο στομαχι δεν ειναι καλο

εμενα ο γιατρος μου μου επιτρεπει χαπι για το στομαχι, zantac συγκεκριμενα, δεν ξερω αν κυκλοφορει στην κυπρο ομως σιγουρα υπαρχει αντιστοιχο, ρωτα τον γιατρο σου και μην τυραννιεσαι!!!

εγω παλι τα κατεβαζω ολα!!! αν και οσο βαραινω δεν μπορω να φαω παρα πολυ γιατι μετα ανασα δεν μπορω να παρω!!!

yk1yp3.png

οχι ενταξει δεν ειμαι τοσο χαλια οσο να παρω χαπι τωρα. θα εμενα σπιτι να ξαπλωσω αλλα μιας και σηκωθηκα για να ετοιμασω τα παιδια ειπα αντε πηγαινε δουλεια δεν πηραζει.

δεν φανταζεσε ποσο ανυπομονω να περασει οκαιρος να κατσω σπιτι.. σιγουρα θα παρω και κανενα μηνα πριν αναρρωτικη......... πρεπει να υπολογισω ποτε πεφτουν οι μερες.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

γεια σας κοριτσάκια τι κάνετε?καλό μήνα, μακάρι να παραμείνει ανοιξιάτικος ο καιρός! εγώ έχω γιατρό σήμερα να δω τον μπουμπούκο μου! άντε να δούμε πόσο βάρος πήρε!

Γεια σου cristab καλο μηνα και καλη ανοιξη και σε σενα!!! αντε σιγα σιγα κοντευουμε και εμεις!!!

τι νκαλα που εχεις γιατρο σημερα!!!! θα δεις το αγγελουδακι σου!!!

να μας γραψεις τα νεα!!! εσυ πως περασες το σκ;;;

yk1yp3.png

γεια σου mama82! μα αυτός ο καιρός δεν σου φτιάχνει την διάθεση? και όσο σκέφτομαι ότι τέλος αυτού του μήνα αλλάζει η ώρα και μεγαλώνει η μέρα τόσο πιο πολύ μου φτιάχνει η διάθεση!!!

περάσαμε ήσυχο σκ για ενα καφέ πήγαμε το Σάββατο και Κυριακή έκανα καθαριότητα στο σπίτι,τίποτα το ιδιαίτερο!

Όλο λέω να καθίσω να βγάλω τα βρεφικά ρουχαλάκια να δω τι παραπάνω θα χρειαστώ να μπω σε μια σειρά βρε παιδί μου και όλο δεν έχω χρόνο.να δω πότε θα το κάνω!

Διαφημίσεις

Ναι επιτέλους φτιάχνει ο καιρός!!! Άλλαξε και η διάθεση αν και ο Μάρτης είναι τσουχτερός....βεβαία μετα απο και αυτον τον μηνά σταματαν και τα κρύα οποτε....

Μην σκας για τα ρουχαλακια εχεις χρονο ακόμα και πλυσιματα θα αρχίσω όταν ανοίξει ο καιρός

Ανυπομονω!!!

yk1yp3.png

Για διδυμακια μια χαρα ειστε κοριτσι μου. Μπραβο !! :D :D Πως τους ειδες??? Εγω θυμαμαι ο δικος μου μεχρι την 24η βδομαδα σε ολους τους υπερηχους, ηταν υπερκινητικος !!! χα χα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...