Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και πάλι. Πήγα στον Μπαγ***ο. Δε μπορώ να πω πως ένιωσα καλύτερα. Εχει κάνει κάποια κοπέλα εξέταση για το εύθραυστο Χ;

Καλημέρα! Εγώ την είχα κάνει, στα πλαίσια του προγεννητικού ελέγχου, πριν καν μπω σε διαδικασία εξωσωματικής ( ψείρας γυναικολόγος, μόνο για καλαζάρ δε με είχε ψάξει..) είναι απλά αιματολογική, δε θυμάμαι όμως καθόλου τιμή γιατί ήταν μαζί με άλλες... Είχε βγει αρνητική πάντως, παρόλο που έχω ΠΩΑ. Εγώ πήγα με δωρεά τελικά, αλλά λόγω ηλικίας, χαμηλής ΑΜΗ κτλ..

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κοριτσια καναμε κι εμεις β επιπεδου...ευτυχως ολα πηγαν καλα ειμαστε 550 γρ κ μαλλον μοιαζουμε στον ομορφο μπαμπα μας! Mama μπραβο...μεγαλωσε πολυ!!!! Σε 2 εβδομαδες κ εμεις θα παμε στο γιατρο...εμεινε καμια αλλη για β επιπεδου κοριτσια???

Γεια σας κορίτσια!!! Δήμητρα μπράβο για τα καλά νέα!!! Και η δικιά σου μπουμπου ζουμερη!!! Χαχα

Μπράβο που όλα πάνε Κάλα, άντε να ερθει σιγά σιγά ο καιρός!!! Ανυπομονω ....

Νομιζω με σένα τελείωσαν η β επιπέδου!!! Δεν θυμάμαι βεβαία σίγουρα.....

yk1yp3.png

καλημερα καλημερα!! που χαθηκατε ολες χθες!!!!

Δημητρα μπραβο στη μπουμπου! και μας ελεγαν εμας στρουμπουλους με 490 γραμμαρια χαχαχα!!!!

την Τριτη εχω γιατρο για να δουμε ποσο πήγαμε!!

οι κινησεις των μωρων σας πως ειναι κοριτσια; εμενα καθημερινες αλλα αλλες μερες εντονες αλλες μερες καθολου εντονες..... ειναι φυσιολογικο ετσι;;

νομιζω πως η Δημητρα ηταν η τελευταια για β επιπεδου αλλα ουτε εγω ειμαι σιγουρη........

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

κορίτσια χτες στο γιατρο περιμενε στην αιθουσα αναμονης και μια κοπελα με διδυμα κι αυτή για β επιπεδου και η κοιλια της ηταν όπως η δικη μου στον 4ο μηνα!!! εκει αναφωνησα ότι μαλλον τρωω πολύ! που να μην είναι ζουμερο το μωρο μας!! kyoya μην αγχωνεσαι...κι εμενα είναι άλλες μερες πιο εντονες οι κινησεις της κι άλλες χαλαρη...την προηγουμενη εβδομαδα δεν την ενιωθα τις πρωινες ωρες και αγχωθηκα ότι κατι επαθε αλλα το βραδυ αρχισε να κλωτσαει..ο γιατρος μου ειπε ότι κοιμούνται 16-20 ωρες κάθε μερα..οποτε μην αγχωνεσαι και τα δικα μας μωρα που και που τεμπελιαζουν...επισης χθες εξεπλάγην όταν διαπιστωσα ποσο ψηλα είναι πια τα μωράκια μας...στον υπερηχο το κεφαλι της ηταν λιγο πιο ψηλα από τον αφαλο μου...ανεβαινουν σιγα σιγα... καλημέρα σε οοοοολες!!!

Διαφημίσεις

εγω τον νιωθω συνηθως πρωινα. τα βραδυα που ξαπλωνω και χαλαρωνω και θελω να το νιωσω σπανια κουνιεται! και το νιωθω ακριβως εκει που λες!!! πανω απο τον οφαλο!!!! αμα ειμαι ξαπλωτη το νιωθω στα πλευρα μου!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

κι εγω το πρωι παντα τη νιωθω πιο ζωηρη και γι αυτό την προηγουμενη εβδομαδα που 2 μερες δεν την καταλαβα αγχωθηκα...στα ιδια σημεια κι εγω τη νιωθω...και το απόγευμα στη δουλεια καποιες ωρες είναι κινητικη...προσπαθω να αντιληφθω το μέγεθος της και με πιανει πανικος που ένα τοσο μικρο πλασματακι στριφογυρνα μεσα μου...τι δυναμη εχουν...μας εδειχνε ο γιατρος χτες με τα χερια του ποσο είναι το κεφαλι τα ποδια κλπ και σοκαριστηκα...διαβαζα τωρα και τα νεα της Mary-lou και σκέφτομαι τι αγωνα κανει και το δικο της μωρακι που είναι τοσοδουλι κι αυτό...αχ το σκέφτομαι κάθε μερα αυτό το μωρακι και ευχομαι σημερα να μας γραψει παλι ομορφα νεα όπως παντα!

αυτο που λες για το οτι ενα τοσοδουλι τριγυρνα μεσα σου το νιωθω και εγω! και με πιανει πανικος! ξερεις τι αλλο κουφο σκεφτομαι;;; πως θα παθουν ασφιξια εκει μεσα!! τρελλο το ξερω αλλα σκεφτομαι διαφορα και με πιανει πανικος!!

η μαιρυ λου πηγε στο αγορακι της σημερα!! αντε να επιστρεψει με καλα νεακια!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα κοριτσια :).

Εγω την πρωτη φορα που την ενοιωσα τοσο ψηλα πριν λιγες μερες τρομαξα

σαν πρωταρα που ειμαι :)!!!η μαμα μου αρχισε να γελαει φυσικα ;)!!!τι να κανουμε καθε τι που το νοιωθουμε για πρωτη φορα ειναι περιεργο.

παρατηρησα επισης οτι τωρα δεν εχει ωρες.ακομα και μεσα στο αυτοκινητο καθως οδηγουσα την ενοιωσα κανονικα και μαλιστα με διπλο χτυπημα.

ειναι ενα θαυμα οποτε ας το απολαυσουμε;)!!!

Με το καλο να περναει ο καιρος σε ολες μας:)!!!

αρχισε απο νωρις να με πιανει αγωνια να ερθει ο Ιουνιος:)!!

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

εδω εμενα που ειναι το τριτο μου και εχω αγωνια!! βεβαια εγω κουραστηκα περισσοτερο και απλα θελω να τελειωννω....να γεννησω να καθισω σπιτακι μου να ξεκουραστω

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

καλα κορίτσια όπως λεεει και η Αννα εμενα να δειτε τι αγωνια με πιανει παρακαλαω να περνανε οι μερες...kyoya εγω ακομη για το δικο μου μωρο δεν το ενιωσα αυτό γιατι ξερω ότι εχει χωρο να κινηθεί..αλλα για της αδελφης μου που περιμενει από μερα σε μερα να γενησει και δεν μπορει να κουνηθεί καλα παθαινω πανικο...μιλαμε για να κουνηθεί λιγάκι η μπεμπα μετατοπίζεται ολη η κοιλια της...εκεινο είναι ασφυκτικο..πως αντεχουν! Και ο αντρας μου ρωτουσε χθες το γιατρο πως γινεται και δεν πνίγονται με τον λωρο κι αν είναι η μικρη μας τυλιγμενη με αυτόν...ο γιατρος μας ειπε ότι τωρα δεν είναι αλλα μπορει να τυλιχτει χωρις αυτό να είναι επικινδυνο...ποση ωρα του εδειχνε την εικονα στον υπερηχο για να τον πεισει ότι δεν είναι τυλιγμενη...είναι το μονιμο αγχος του αντρα μου...μην πνιγει το μωρο!

επισης σας ειπε τιποτα ο γιατρος για την οδηγηση?? εμενα δεν μου ανεφερε κατι και συνεχιζω να οδηγω κανονικα..κάθε μερα για τη δουλεια κανω 20 χλμ να παω κι αλλα τοσα να γυρισω...από ποιο μηνα και μετα πρεπει να περιορίσουμε την οδηγηση? κι αν θυμαμαι καλα 56 μερεες πριν την ΠΗΤ σταματάμε τη δουλεια?

επισης σας ειπε τιποτα ο γιατρος για την οδηγηση?? εμενα δεν μου ανεφερε κατι και συνεχιζω να οδηγω κανονικα..κάθε μερα για τη δουλεια κανω 20 χλμ να παω κι αλλα τοσα να γυρισω...από ποιο μηνα και μετα πρεπει να περιορίσουμε την οδηγηση? κι αν θυμαμαι καλα 56 μερεες πριν την ΠΗΤ σταματάμε τη δουλεια?

καλε γιατι να σταματησεις να οδηγας; δεν υπαρχει λογος! εγω την μερα που με επιασαν οι πονοι στον δυτερο μου γιο ήταν σαββατο μεσημερι. ε λοιπον σαββατο πρωι οδηγησα πηγα εκανα τα νυχια μου και πηγα και στο σουπερμαρκετ!!

ουτε στον πρωτο σταματησα να οδηγω ουτε και τωρα εχω σκοπο

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Oσο αναφορα την οδηγηση η γιατρος μου δεν μου ανεφερε κατι.

ισως γιατι ολα βαινουν καλως μεχρι τωρα.

Να σας πω την αληθεια νοιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια οταν οδηγαω εγω.

ξερω να ελεγξω καλυτερα την κινηση οσο αναφορα τρανταγματα κλπ..

Με αλλους οδηγος νοιωθω ανασφαλεια.

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...