Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

marina-poz...2/6/2015

Μανδάμ ΣουΣουράδα...3/6/2015

ΜΑΜΟΥΛΗ....4/6/2015

kyoya....... 8/6/2015

mama82.......10/6/2015

Kidenio..... 11/6/2015 ιδυμα)

dimitra00.. 12/6/2015 (διδυμα)

christab..... 14/6/2015

sangreluna 19/6/2015

Bsreves.......22/6/2015

dimitra2222 27/6/2015

anna100479...2/6/2015

Nefeli2014....8/7/2015

jokots....... 30/6/2015

λοιπον κοριτσια και εγω απο τζαμπο ειχα παρει τα περισσοτερα ρουχα. δεν αξιζει να παρω απο αλλου πιο ακριβα για ρουχα που θα τα φορεσει 2-3 μηνες! μου εφεραν παρα πολλα δωρα απο αλλα καταστηματα οπως mohtercare prenadal κτλ κτλ και ετσι ειχα απο όλα!! μην παρεξηγηθω προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν αξιζει να δωσω σχεδον τα διπλασια λεφτα για ρουχαλακια new born. πανες επισης πηρα απο τζαμπο. κουβερτουλες και σεντονακια τα πηρα απο αλλου αν και εχω 1-2 κουβερτουλες τζαμπο τωρα που το σκεφτομαι πολυ καλες. εγω δεν εχω προβλημα με τα ρουχα του τζαμπο παντως. και τωρα οτι ελλειψεις εχω απο εκει θα τις συμπληρωσω!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι εε??? ναι μαλλον εγω τα μπερδεψα,ισως επειδη δε τα ξερω καλα ακομα! Εχω και απ το ενα , και απ το αλλο , παρολαυτα στην ονομασια του ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΥΧΤΑ! Επισης ποσο καιρο εκανα να μαθω τις παντες!! Μα να μην το θυμαμαι ενα πραμα??????? :confused::confused:

συμφωνω kyoya αρκει να προσεξεις ετικετες ε και τα χρωματα τους σε καποια ειναι λιγο επιφοβα αλλα αυτο ισχυει παντου προσεχουμε την ετικετα

Διαφημίσεις

Exei psonisei kamia kopela apo ayti ti selida? Exo parei kata kairous apo alles alla eida arketa pragmta kai edw pou mou aresan!

εγω οχι μαιρυ μου δεν εχω ψωνισει ποτε μου....

πρεπει να κατσω να βρω πρωτα πρωτα τι εχω τι δεν εχω.... και εχω πααααααρααααα πολλα νομιζω...... θα δωρισω αρκετα αυτη τη φορα δεν παει αλλο. δεν ξερω που θα τα βαλω

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εγω οχι μαιρυ μου δεν εχω ψωνισει ποτε μου....

πρεπει να κατσω να βρω πρωτα πρωτα τι εχω τι δεν εχω.... και εχω πααααααρααααα πολλα νομιζω...... θα δωρισω αρκετα αυτη τη φορα δεν παει αλλο. δεν ξερω που θα τα βαλω

Α ναι εσυ πρεπει να χεις πολυ πραμα! Αν το τριτο ηταν κοριτσι, ολο και κατι παραπανω σιγουρα θα χρειαζοσουν !!! Τωρα δε νομιζω πολλα πραγματα. Εν μερη αυτο καλο ειναι, βγαινεις απο τα πολλα εξοδα.

Και οτι δεν χρειαζεσαι, υπαρχουν σιγουρα καποιοι που θα μπορουσες να τα χαρισεις οπως ειπες.

Διαφημίσεις

Πολυ καλα θα κανεις !!! Τα τελευταια χρονια και γω οτι ρουχα ξεδιαλεγω, δεν πεταω τιποτα. Κριμα ειναι!

ναι ρε παιδι μου. να ξερεις οτι υπαρχουνπαιδακια που δεν εχουν και εμεις να τα πεταμε;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εκτος αυτου, ισως να υπαρχει και στο κοντινο σου περιβαλλον καποιος που να τα θελει. Εμενα πολλες φιλες μου ετσι πηραν απο ξαδερφες και αδελφες, οπως και εμενα ενα μεγαλο κομματι του παιδικου εξοπλισμου, μου το εδωσε η συνυφαδα μου.

Εκτος αυτου, ισως να υπαρχει και στο κοντινο σου περιβαλλον καποιος που να τα θελει. Εμενα πολλες φιλες μου ετσι πηραν απο ξαδερφες και αδελφες, οπως και εμενα ενα μεγαλο κομματι του παιδικου εξοπλισμου, μου το εδωσε η συνυφαδα μου.

ακριβως ετσι μαιρυ μου!! και εμενα αν και εχω πολλα, οι ξαδελφες μου μου φερνουν τα δικα των παιδιων τους!! και εγω ετσι θα κανω εννοειται θα τα δωσω παρακατω!! κριμα ειναι καλε τοσα ρουχαλακια!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Φιλη δικη μου, αγοραζε απο το ιντερνετ, αγοραζε και η μαμα της, με αποτελεσμα επειτα απο δυο κοριτσια που εκανε, να εχει ακομα ρουχαλακια με ετικετες! Φαντασου ρε συ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...