Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

ολα τα βρεφικα ειναι πολυ τσιμπημενα!!! εγω πηγα την προηγουμενη εβδομαδα στην αγορα γιατι ηθελα να παρω κανα δυο πανακια για τις γουλιες και καμια πανα αγκαλιας, ειχ και ενα εκπτωτικο κουπονι που εληγε των 15 ευρω οποτε...

λεω θα παρω πανες αγκαλιας δυο για αρχη, λεω στην πωλητρια, μου βγαζει μια 100% βαμβακι και ρωταω εγω η ασχετη ποσο κανει και μου λεει: 33 ευρω!!!!! οριστε;;; ενα κομματι βαμβακερο υφασμα 33;;; ντραπηκα και το πηρα, μετα σκεφτηκα πως χαλαλι στο μωρακι μου!!!

εν τω μεταξυ η μαμα μου εχει βιοτεχνια με ρουχα και λεω δεν ελεγες την μαμα να σου ραψει να χεις, απο υφασματα μπολικα....τι χαζη που δεν το σκεφτηκα...αλλα δεν πειραζει

λοιπον εδω ο καιρος εκδηλωθηκε με εντονη βροχη, ελπιζω τ απογευμα να κοπασει για να παμε στον γιατρο μας!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια δε λετε μερικα καταστηματα στην Αθηνα και στοκ ακομα καλυτερα εδω να χουμε μια ιδεα? Ψαχνω στο ιντερνετ και πεφτω στα γνωστα που ως γνωστον πανακριβα. Ε δεν μπορει ολο και καποια οικονομικα θα υπαρχουν! Εχετε ιδεα?

Kyoya κι εμενα ροζουλι κανε με γιατι ειναι αλλη μια κοπελα στην λιστα! Τους φαγαμε παλι τους αντρες χεχχ!

Mama τι ειναι το επιδομα κυοφοριας? Δε μενεις Ελλαδα? Ειναι το ιδιο με τοκετου? Γιατι ετσι το ξερω....

Κοριτσια εγω μαρσιππο ελεγα να μην παρουμε και με ακουσε ο αντρας μου και χτυπιοτανε! Ααα λεει εγω τον θελω οπωσδηποτε!! Πως θα πηγαινω βολτες το παιδι μου με τις ωρες??? Χαχαχαχχα

tf9Xp3.png

marina-poz...2/6/2015

Μανδάμ ΣουΣουράδα...3/6/2015

ΜΑΜΟΥΛΗ....4/6/2015

kyoya....... 8/6/2015

mama82.......10/6/2015

Kidenio..... 11/6/2015 ιδυμα)

dimitra00.. 12/6/2015 (διδυμα)

christab..... 14/6/2015

sangreluna 19/6/2015

Bsreves.......22/6/2015

dimitra2222 27/6/2015

anna100479...

Nefeli2014....8/7/2015

jokots....... 30/6/2015

οριστε!! 8-7! νταξει! δεν ειναι και μεγαλη διαφορα!!χαχαχα!!

ειναι και η jokots που χαθηκε...

αληθεια οσο αφορα γενικα τα ψωνια ποτε θα ξεκινησετε;; καροτσι κρεβατι μπανακι-αλαχτρα αποστειρωτη κτλ κτλ.

εγω θυμαμαι στον πρωτο μου ειχα αρχισει την ερευνα στον 7ο και αρχες του 8ου τα ειχα παρει όλα.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

http://www.motherbaby.gr/

αλλο ειναι το λητω

το ορκεστρα με καρτα

και τζαμπο με πολυ πολυ προσοχη

εννιοτε βαζουν προσφορες και τα καρφουρ

α και για σαλιαρες ικεα

Αυτα

νεφελακι και μενα ο αντρας μου χρησιμοποιουσε το σλινγκ εμενα με κουραζε λεω αυτη τη φορα να παρω μαρσιπο κανονικο γιατι θα χω και το μεγαλο να τραβολογαω

Διαφημίσεις

τελικα υπερισχυσε το ροζ!!!!!χαχαχα

Νεφελη ελλαδα ειμαι ,συγκεκριμενα θεσσαλονικη!!! εγω που δεν δουλευω κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης και επειδη εχω 200 ενσημα δικαιουμε επιδομα κυοφοριας απο το ικα, οι εργαζομενες φανταζομαι δικαιουστε και επιδομα λοχειας και εγκυμοσυνης και εγω δεν ξερω τι αλλο

οσο για φθηνα ειδικα στην αθηνα δεν ξερω καθολου παντως

yk1yp3.png

Α mama δεν το χα ακουστα αυτο το επιδομα!

Σανγκρε τι θα αξιζε απο τζαμπο λες για το βρεφος? Μηπως τιποτα? Ο αντρας μου οποτε του λεω για τζαμπο βγαζει σπυρια, τα θεωρει πολυ χαλια, εγω ολο και κατι βρισκω, αλλα για το βρεφος δεν ξερω... δεν εχω κοιταξει ποτε..

Για τα αλλα thanx, θα τα τσεκαρω αμεσως!

tf9Xp3.png

κι εγω σημερα που ρωτησα αν δικαιουμαι το μαθα γι αυτο το επιδομα μην νομιζεις, νομιζω τον τελευταιο χρονο 200 ενσημα αν και στο τηλεφωνο δεν το διευκρυνησε αλλα επειδη εχω τοσα δεν ρωτησα συγκεκριμενα

τωρα για τα τζαμπο κι εγω ειχα την αποψη οτι δεν ηταν καλα και τετοια αλλα τελικα μπορει να μην ειναι πιο ανθεκτικα αλλα μηπως ποσο καιρο θα φορεθουν;; τα μικρα μεγαλωνουν πολυ ευκολα και ειναι 100% βαμβακερα οποτε μια χαρα και η ποιοτητα, για τον πρωτο καιρο οτι πρεπει, φυσικα τσεκαρε και τις ετικετες για σιγουρια

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

marina-poz...2/6/2015

Μανδάμ ΣουΣουράδα...3/6/2015

ΜΑΜΟΥΛΗ....4/6/2015

nia85!....... 8/6/2015

mama82.......10/6/2015

Kidenio..... 11/6/2015 ιδυμα)

dimitra00.. 12/6/2015 (διδυμα)

christab..... 14/6/2015

sangreluna 19/6/2015

Bsreves.......22/6/2015

dimitra2222 27/6/2015

anna100479...

Nefeli2014....8/7/2015

jokots....... 30/6/2015

καλημερα κοριτσια!!!

εφερα την λιστα μας ξανα! περισσοτερες οι κορες μου φενεται τελικα χαχαχα!!!

Αννα για βαλε την ΠΗΤ σου γιατι δεν καταφερα να τη βρω!

τι κανετε κοριτσια?? κρυο παλι κανει σημερα εδω. αντε να φευγει ο Φεβρουαριος μπας και παρει το χειμωνα μαζι του..

Καλησπερα κοριτσια ;)!!!η δικη μου ΠΗΤ ειναι 02/06/2015

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

λοιπόν νεφελακι εγω από τα τζαμπο ειχα παρει γουλοπανα 50 λεπτα το ενα ασπρα βαμβακερα και καποια φανελακια παλι λευκα βαμβακερα τα 0 νουμερο που τα φοραν καμμια δεκαρια μερες αυτα θυμαμαι απλα ναι θελει πολυ προσοχη γιατι εχει πολυ σκαρταδουρα

εγω απο τα τζαμπο πηρα φανελακια κυριως, επισης εχει μπανιερο με 10 ευρω και σφηνακια για υπνο, εχει και κουβερτουλες αλλα δεν εβρισκα το καρτελακι να δω τι ποιοτητα ειναι και δεν πηρα τελικα

yk1yp3.png

λοιπόν νεφελακι εγω από τα τζαμπο ειχα παρει γουλοπανα 50 λεπτα το ενα ασπρα βαμβακερα και καποια φανελακια παλι λευκα βαμβακερα τα 0 νουμερο που τα φοραν καμμια δεκαρια μερες αυτα θυμαμαι απλα ναι θελει πολυ προσοχη γιατι εχει πολυ σκαρταδουρα

Τα γουλοπανα ειναι τα λεγομενα σελτεδακια?????

οχι μαιρυ λου κι εγω τα μπερδευα τα γουλοπανα ειναι μικρα τετραγωνα βαμβακερα πανακι που χρησιμοποιουνται για να τα βαζεις στον ωμο σου οταν βαζεις το βρεφακι σου να ρευτει και μπορει να βγαλει λιγο γαλατακι από το στοματακι του που δεν χωνεψε επισης χρησιμευουν αργοτερα για σαλακια. Τα σελτεδακια ειναι αυτα που στρωνεις για να αλλαξεις την πανα του μωρου και να μην ακουμπαει οπουδηποτε γυμνουλι γιατι μικρουλια ειναι πολυ ευαισθητα και βγαζουν κοκκινιλες με το παραμικρο αλλα και γιατι ειναι αδιαβροχα από κατω και πετσετε από πανω για να σωσουν λιγο την κατασταση αν κατουρηθει πριν κουμπωσεις την πανα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...