Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια!τι κάνετε?

Bsreves καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το κοριτσάκι σου!

Ήλιο έχει και σε εμάς σήμερα μακάρι να φτιάξει λίγο ο καιρός γιατί βαρέθηκα τον χειμώνα...

να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια... sling για το μωράκι έχει χρησιμοποιήσει κάποια μανούλα? στον πρώτο δεν είχα πάρει αλλά σκέφτομαι να πάρω τώρα. τι λέτε θα βολέψει? οι υπόλοιπες μανούλες σκάφτεστε να πάρετε κάτι ανάλογο?

όσο για την προίκα του μωρού εγώ είχα πάρει κούνια και καλαθούνα στην οποία έβαλα το μωρό τους πρώτους 3-4 μήνες. εμένα με βόλεψε αρκετά γιατί την μετέφερα σε όλο το σπίτι και είχα το μωρό συνέχεια μαζί μου όπως η kyoya. το πορτ μπεμπε κάνει την ίδια δουλειά με την καλαθούνα και κουμπώνει στο καρότσι. Θήλαστρο πήρα ηλεκτρικό, το χρησιμοποίησα μόνο τις πρώτες μέρες που το μωράκι μου ήταν στην μονάδα για να βγάζω το γάλα και να του το πηγαίνω. μετά το χρησιμοποίησα περιορισμένες φορές αφού ήμουν στο σπίτι και τον θήλαζα όποτε ήθελε.

καλημερα cristab τι κανεις;;; δεν ξερω αν θα βολεψει το sling απο μανουλες που εχω ακουσει αλλες βολευτηκαν πολυ αλλες καθολου, οποτε σχετικο ειναι, εγω σκεφτομαι μετα να δω μηπως και

σημερα εχω γιατρο!!! θα δω το κοριτσι μου!!!

yk1yp3.png

αχ τι καλά mama82! να της δώσεις και ενα φιλάκι από εμάς της κοριτσάρας σου!

και εγώ τα ίδια έχω ακούσει για το sling και σκέφτομαι τελείως το πρακτικό του θέματος. δηλαδή όταν θα βγαίνω και με τα δυο παιδιά να έχω τον έναν στο sling και να θηλάζει και όποτε κάνει κέφι και να έχω και τα χέρια ελεύθερα για να ασχοληθώ και με τον μεγάλο. δεν ξέρω όμως... το μόνο σίγουρο είναι πως θα το αγοράσω όταν με το καλό γεννήσω ή λίγο πριν. θα δω...

εγώ γιατρό έχω την Δευτέρα και θα μου γράψει και την καμπύλη...

ωχ!!! αυτη η καμπυλη, εγω θα την κανω απο βδομαδα:?:-?

δεν εχεις καποιον γνωστο να το δανειστεις ισα ισα για να δεις αν σε βολευει;;; αλλιως ο μαρσιπος που ειναι πιο σταθερος ισως βολεψει καλυτερα, δεν ξερω....

ευχαριστω για την κοριτσαρα μου!!! θελω να δω πως μεγαλωσε, πριν 15 μερες ηταν 500 γρ αντε να δουμε που εφτασε!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

το sling τι ειναι βρε κοριτσια;;;

cristab ακριβως και εγω ποτε μου δεν πηρα πορτ μπεμπε αφου ειχα την καλαθα.... και πολυ πιο φτηνη και την ιδια δουλεια κανουν!

θηλαστρο πιστευω οτι καλο ειναι να εχεις γιατι ισως μια μερα να θες να το αφησεις στη μαμα σου π.χ και να πας καπου να βγαλεις το γαλατακι να το εχεις στο ψυγειο.. επισης θα χρειαστει σιγουρα σε καποια κοπελα που δουλευει......δεν ειμαι και η πιο εμπειρη περι του θεματος βεβαια!!

cristab θυμισε με πως γεννησες;; φυσιολογικα αν θυμαμαι καλα ετσι;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

kyoya το sling ειναι σαν το μαρσιπο αλλα με πανια (ας πουμε) δες το εχει και διαφημιση στο φορουμ, πανω στην σελιδα

ααα καταλαβα! απαυτο που εχουν ολοι οι διασημοι οταν βγουν απο την κλινικη!!! τον Ρουβα θυμαμαι αχαχαχα!!!

εγω ειχα απο το αλλο το μαρσιπο αλλα δεν το χρησιμοποιησα καθολου..... θεωρω οτι ετσι μαθαινει το μωρο στα χερια δεν ξερω..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

μπραβο αυτο που ειχεδ ο ρουβας!!! χαχα!!!!

ειναι μεγαλη ευκολια παντως τωρα αν το μωρο συνηθησει και θελει αγκαλιες δεν ξερω, παντως νιωθει ασφαλεια γιατι ακουει την καρδια της μανουλας σαν να ειναι στην κοιλια και επισης η μαμα εχει τα χερια ελευθερα να κανει τα παντα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο αυτο που ειχεδ ο ρουβας!!! χαχα!!!!

ειναι μεγαλη ευκολια παντως τωρα αν το μωρο συνηθησει και θελει αγκαλιες δεν ξερω, παντως νιωθει ασφαλεια γιατι ακουει την καρδια της μανουλας σαν να ειναι στην κοιλια και επισης η μαμα εχει τα χερια ελευθερα να κανει τα παντα

εγω ειμαι υπερ του μονο οταν ειναι να παω καπου π.χ στο σουπερμαρκετ. στο σπιτι δεν υπαρχει λογος πιστευω....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Δευτέρα θα πάμε και για υπέρηχο mama82! θα τον δω και εγώ τον μπουμπούκο μου!

μάρσιππο είχα αλλά ούτε το μωρό βολεύτηκε ούτε εγώ η αλήθεια είναι. sling έχει μια φίλη μου την είχε καταβολέψει, παντού με αυτό κυκλοφορούσε ίσως της πω να μου το δανείσει.

kyoya φυσιολογικά είχα γεννήσει. όσο για αυτό με την αγκαλιά και το ότι τα μωρά μαθαίνουν στα χέρια εγώ δεν το πολυπιστεύω... ίσα ίσα νομίζω πως μόνο καλό τους κάνουν οι πολλές αγκαλιές!

αντε και εσυ με το καλο να δεις το αγορακι σου!!! τι καλα, αντε να περναν οι μερες πιο ευκολα και να ρθει ο καιρος να τα κρατησουμε στα χερια μας!!!!

για το sling δανεισου το και βλεπεις, μην δινεις τζαμπα λεφτα, παντως εμενα μια ξαδερφη μου την ειχε καταβολεψει και στα δυο παιδια και μεχρι και ενα χρονων τα ειχε εκει

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...