Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

τα νεογεννητα οπου κ να τα βαλεις θα κοιμηθουν! δε κουνιουνται! αλλωστε υπαρχουν κ ειδικα μαξιλαρακια σφηνες γι αυτη τη δουλεια!

μην παρεις τιποτα αλλο εκτος απ τη κουνια,τζαμπα λεφτα!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια γεια σας κι από εμενα...καλη σαρακοστή! πως περασατε? εμεις τελεια...φαγαμε ...ηπιανε..αχ αρχισε να με πιανει κι εμενα η αγωνια για τα ψωνια κι επειδή δεν εχουμε μετακομισει ακομη αναρωτιέμαι να ξεκινησω τις αγορες η να τις αφήσω για αργοτερα..αυτό το αγχος θα με φαει μεχρι να βρουμε σπιτι..αχ βρε κορίτσια κι εγω την Πεμπτη εχω β επιπεδου και περιμενω πως και πως!

γεια σου δημητρα!!! και εμεις καλα περασαμε, μαμ κακα και νανι!!! χαχα καταφεραμε και πεταξαμε και χαρταετο ωραια ηταν αλλα αν δεν εχεις πιτσιρικια γυρω γυρω να χαιρονται σε καποια φαση βαριεσαι, δεν πειραζει θα κανουμε υπομονη λιγα χρονια χαχα!!!

καταλαβαινω την αγωνια σου για την εξεταση κι εγω ετσι ημουν....αντε με το καλο!!! εγω εχω αυριο γιατρο και του εχω ετοιμασει μια λιστα με ερωτηματικα!!!

για τα ψωνια μην αγχωνεσαι εχεις καιρο, με το σπιτι τι γινεται;;; δεν βρισκεται κατι αξιολογο;;; υπομονη....ε ενταξει το πολυ πολυ αν δεις οτι καθυστερειτε κι αλλο τα ψωνιζεις και εχεις κατι εππιπλεον να μεταφερεις.....

yk1yp3.png

αχ αυτό θα κανω mama μου αν δω ότι περναει κι ο 6ος και δεν φευγουμε θα αρχισω τα ψωνια και τα μεταφερω!! χαιρομαι που περαστε ομορφα! ασε κι εγω λιστα εχω κανει για γιατρους...αυριο για τον αιματολογο εχω τοοσες ερωτήσεις και για γυναικολογο επισης...βρε κορίτσια τη μικρη τη νιωθω μονο προς τα κατω στη γραμμη του μπικίνι για να καταλάβετε...αντε και 1-2 φορες λιγο στο πλαι...εσεις??

μην αγχωνεσαι, οσο περναει ο καιρος θα την νιωθεις ολο και πιο συχνα και θα σου δινει πιο δυνατες κλωτσιες!!! κι εγω ωρες ωρες την νιωθω χαμηλα αλλα καποιες φορες στον αφαλο και λιγο πιο πανω!!! οσο παει μεγαλωνει και ανεβαινει, ακομη ειναι μικρουλια και κανουν βολτες

εσυ εχεις ταχυκαρδιες καθολου;;; εγω εχω οχι συνεχεια, κυριως μετα το πρωινο

και εσεις καλα περασατε ε;;; τι καλα!!! πηγες ειδες και την μανουλα σου!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

όχι mama μου ταχυκαρδίες δεν εχω (ακομη) γιατι όλα τα εχω περασει! ναι πηγαμε στη μαμα,ηταν τελεια..θα μου φυγει τωρα στην αδελφη που γενναει οποτε την ξεζουμίσαμε τωρα με μαγειρέματα...αυριο γυναικολογο εχεις? σε ποιον πας αν επιτρεπεται?

Καλησπέρα κορίτσια,

είμαι καινούργια στην παρέα σας και όπως όλες σας εδώ μέσα η Β επιπέδου έδειξε ΠΗΤ 22/06.

Δυσκολευτηκαμε πολύ με τον σύζυγο μου για να καταφέρουμε να αποκτήσουμε μωράκι παρόλο το νεαρό της ηλικίας μας ( 32 και 31 , προσπαθούμε απο τα 25). Μετά από πολύ αγώνα επιτέλους τα καταφέραμε και αυτή τη στιγμή διανειω την 23 βδομάδα εγκυμοσύνης. Δόξα το θεό όλα πάνε καλά προς στιγμήν. Αν και ο πλακούντας μου είναι πολύ χαμηλός εγώ δεν ανησυχώ. Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά. Σύντομα θα έχουμε το κοριτσάκι μας στην αγκαλιά μας.

Κορίτσια εσείς κάνατε τα χαρτιά σας στο ΙΚΑ ? Εγώ λέω να πάω την επόμενη βδομάδα. Λέτε να είναι νωρίς ?

bAgmp2.png

Καλημερα κοριτσια!

Δημητρα μετακομιζεις κι εσυ? Κι εγω... Ολα μαζι μας επεσαν, ε? Μονο που εμεις θα μετακομισουμε μετα την γεννα, οποτε θα τα παρω απο νωρις τα πραγματα. Κι εγω εχω αγχωθει πως θα γινουν ολα σωστα χωρις λαθη, αγορες κοκ. Κατσε κανε μια λιστα και οσα μπορεις ξεκινα απο τωρα να τα αγοραζεις λιγα λιγα χαλαρα... Κι εγω ετσι θελω να κανω αλλα ειμαι τοσο δυσκολη στις αγορες μου που υποφερω στην ιδεα να ειμαι ορθια στα καταστηματα με τις πωλητριες πανω απο το κεφαλι μου...

Καλως ηρθες bs reves και με το καλο το μωρακι σου! Στο ικα γιατι? Για το επιδομα λοχειας? Νωρις δεν ειναι? Κι εγω θα παω αλλα οχι ακομα.. Τι χαρτια χρειαζονται ξερεις? Τα εχεις μαζεψει? Και το κυριοτερο, ποσο ειναι το επιδομα ξερουμε?Η ειναι αναλογα?

tf9Xp3.png

marina-poz...2/6/2015

Μανδάμ ΣουΣουράδα...3/6/2015

ΜΑΜΟΥΛΗ....4/6/2015

nia85!....... 8/6/2015

mama82.......10/6/2015

Kidenio..... 11/6/2015 ιδυμα)

dimitra00.. 12/6/2015 (διδυμα)

christab..... 14/6/2015

sangreluna 19/6/2015

Bsreves.......22/6/2015

dimitra2222 27/6/2015

anna100479...

Nefeli2014....8/7/2015

jokots....... 30/6/2015

καλημερα κοριτσια!!!

εφερα την λιστα μας ξανα! περισσοτερες οι κορες μου φενεται τελικα χαχαχα!!!

Αννα για βαλε την ΠΗΤ σου γιατι δεν καταφερα να τη βρω!

τι κανετε κοριτσια?? κρυο παλι κανει σημερα εδω. αντε να φευγει ο Φεβρουαριος μπας και παρει το χειμωνα μαζι του..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;; σημερα εδω ο καιρος ξεκιναει με ηλιο με μια συνεφια στο βαθος και φυσικα κρυο αντε να δουμε....

Δημητρα με το καλο η αδερφουλα σου και τι ωραια που θα εχουν ιδιες ηλικιες τα ξαδερφακια!!! εγω με την αδερφη μου δεν συγχρονιστηκαμε καλα, εκεινη βιαστηκε κι εγω αργησα......τα ανηψια μου ειναι 16 και 13.....οντως η μανουλα σου δεν θα ξερει σε ποιον να πρωτοπαει!!! ο γιατρος μου ειναι ο φελεσακης γιαννης, ειναι στην αγ.σοφιας ειναι πολυ καλος αλλα δυστυχως δεν θα φεννησω στην κλινικη.....

bsreves καλωσηρθες και με το καλο το κοριτσακι σου!!!! συγχαρητηρια και για την πολυποθητη συλληψη!!!! σιγουρα θα αξιζει τον κοπο!!!

Νεφελη και εσυ μετακομιζεις;;;; αντε ρε κοριτσια με το καλο και οσο πιο ανωδυνα γινεται!!!! κι εγω θα παρω τηλεφωνο στο ικα σημερα να ρωτησω, βεβαια εγω δεν δουλευω αλλα επειδη εχω ενσημα μου ειπαν οτι κατι δικαιουμαι θα σας πω αργοτερα

kyoya καλημερα!!! τελικα τα κοριτσακια θα υπερισχυσουν και η αννα εχει κοριτσακι που δεν την χρωματισες και επισης παλι γραφεις nia85!!!

αντε να φυγει ο χειμωνας!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

marina-poz...2/6/2015

Μανδάμ ΣουΣουράδα...3/6/2015

ΜΑΜΟΥΛΗ....4/6/2015

kyoya....... 8/6/2015

mama82.......10/6/2015

Kidenio..... 11/6/2015 ιδυμα)

dimitra00.. 12/6/2015 (διδυμα)

christab..... 14/6/2015

sangreluna 19/6/2015

Bsreves.......22/6/2015

dimitra2222 27/6/2015

anna100479...

Nefeli2014....8/7/2015

jokots....... 30/6/2015

mama copy paste το κανω απο παλαιοτερα γιαυτο εμφανιζεται με το νια!!

κατι θα δικαιουσε λογικα. δεν χανεις τιποτε να κανεις την αιτηση και βλεπεις! αν σου στειλουν κατι καλως!!!

πιναω και πιναω και παλι πιναω!! μολις τωρα εφαγα αλλα παλι πιναω.. μα τι κακο ειναι αυτο.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

οντως!!! τι θα γινει με αυτο το φαι;;;; εγω και οταν δεν πειναω παλι το μυαλο μου ειναι εκει!!!!πως θα περασουν αλλοι 3 μηνες και ποσα κιλα αραγε θα παρω ακομα;;; θα γινω........

yk1yp3.png

οντως!!! τι θα γινει με αυτο το φαι;;;; εγω και οταν δεν πειναω παλι το μυαλο μου ειναι εκει!!!!πως θα περασουν αλλοι 3 μηνες και ποσα κιλα αραγε θα παρω ακομα;;; θα γινω........

χαχαχα και εγω τα ιδια μαμα!! μπορει να μην πιναω αλλα ολο σκεφτομαι κατι γλυκο κατι αλμυρο σοκολατα ή πατατακι ας πουμε να μασουλισω... ουφφφ.... δεν γινεται ετσι...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

λοιπον πηρα στο ικα και εγω που δεν δουλευω δικαιουμε επιδομα κυοφοριας εφοσον εχω 200 ενσημα

επιδομα κυοφοριας; εμεις δεν εχουμε τετοιο επιδομα! εχουμε επιδομα τοκετου, επιδομα μητροτητας που ειναι για τους 4-5 μηνες που καθομαστε σπιτι και το επιδομα τεκνου.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...