Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Αυτό ακριβως 😂 του το είπα κιόλας κρατιέμαι μην φάτε καμία αδέσποτη γιατί μου έλεγε χαλάρωσε 😂😂😂😂

Μανουλες Ιουνιου 2015

sangreluna

Recommended Posts

ειναι αηδια η γλυκοζη αλλα τι να κανεις!!

κ μενα μου πε να την κανω 10 μαρτη περιπου..ευτυχως μου γραψε τη διωρη μετρηση. την επρηξα να μη τη κανω γιατι ειχα κανει κ περυσι! αλλα πουυυυυυυυυυ...κανενας οικτος!!!!!

καντην μαζι με τις αιματολογικες του μηνα για να μη τρυπιεσαι 100 φορες!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας και παλι κοριτσια!!! πηγα λιγο στην αγορα, ειχα κατι κουπονια να εξαργυρωσω που ληγαν αυριο και ετσι ψωνισα δυο πραγματακια για το κοριτσακι μου!!!

την γλυκοζη τι να κανουμε θα πρεπει να την υποστουμε και μακαρι να βγει καλη για να μην ζοριστουμε περεταιρω!!!

εμενα μου ειπε μεχρι την 28 εβδομαδα πρεπει να την κανω, ουτως η αλλως το παραπεμπτικο διαρκει μεχρι ενα μηνα οποτε εχω χρονο!!! και θα κανω μαζι τις αιματολιγικες γιατι οτι γλιτωσουμε απο τρυπημα κερδος ειναι!!

το προβλημα μου ειναι αλλο: πως θα το πω στον γιατρο μου!!! (αυτες τις εξετασεις μου τις γραψαν στο νοσοκομειο)

δεν θελω να νομιζει οτι δεν τον σεβομαι και κανω οτι να ναι , θελω να ξερει οτι ακουω μονο αυτον γι αυτο κιολας δεν του εχω πει οτι πηγαινω και στο νοσοκομειο για παρακολουθηση.....

βεβαια του εχω πει οτι λογω οικονομικων μαλλον θα παω στο νοσοκομειο, αλλα προς το παρον πιστευει οτι με την βοηθεια των γονιων θα μπορεσω να ανταπεξελθω και για την κλινικη.....

σκεφτηκα να μην του πω κατι μηπως και στραβωσει αλλα πρεπει να κανω τις εξετασεις αυτες γιατι τις περιμενουν και στο νοσοκομειο, ειπα οκ θα τις κανω δυο φορες αλλα δυο φορες και την καμπυλη;;;;;(μπλιαχ!!!!)

να του πω οτι παω στο νοσοκομειο και οτι γινει;;;

ειναι βλακεια που το σκεφτομαι ετσι εε;;;;

yk1yp3.png

γεια σας και παλι κοριτσια!!! πηγα λιγο στην αγορα, ειχα κατι κουπονια να εξαργυρωσω που ληγαν αυριο και ετσι ψωνισα δυο πραγματακια για το κοριτσακι μου!!!

την γλυκοζη τι να κανουμε θα πρεπει να την υποστουμε και μακαρι να βγει καλη για να μην ζοριστουμε περεταιρω!!!

εμενα μου ειπε μεχρι την 28 εβδομαδα πρεπει να την κανω, ουτως η αλλως το παραπεμπτικο διαρκει μεχρι ενα μηνα οποτε εχω χρονο!!! και θα κανω μαζι τις αιματολιγικες γιατι οτι γλιτωσουμε απο τρυπημα κερδος ειναι!!

το προβλημα μου ειναι αλλο: πως θα το πω στον γιατρο μου!!! (αυτες τις εξετασεις μου τις γραψαν στο νοσοκομειο)

δεν θελω να νομιζει οτι δεν τον σεβομαι και κανω οτι να ναι , θελω να ξερει οτι ακουω μονο αυτον γι αυτο κιολας δεν του εχω πει οτι πηγαινω και στο νοσοκομειο για παρακολουθηση.....

βεβαια του εχω πει οτι λογω οικονομικων μαλλον θα παω στο νοσοκομειο, αλλα προς το παρον πιστευει οτι με την βοηθεια των γονιων θα μπορεσω να ανταπεξελθω και για την κλινικη.....

σκεφτηκα να μην του πω κατι μηπως και στραβωσει αλλα πρεπει να κανω τις εξετασεις αυτες γιατι τις περιμενουν και στο νοσοκομειο, ειπα οκ θα τις κανω δυο φορες αλλα δυο φορες και την καμπυλη;;;;;(μπλιαχ!!!!)

να του πω οτι παω στο νοσοκομειο και οτι γινει;;;

ειναι βλακεια που το σκεφτομαι ετσι εε;;;;

τιποτα δε θα πεις. θα του πεις.α γιατρε τις εξετασεις τις εγραψα στο νοσοκομειο κ τις εκανα ηδη.τις εφερα να τις δειτε.

δε θα απολογηθεις για κατι!

ZZt2p3.png

JNFwp2.png

ναι μωρε το ξερω, αλλα δεν θελω να νομιζει οτι δεν ακολουθω δικες του οδηγιες κτλ, στην αρχη της εγκυμοσυνης ειχα παει στους δικους μου για μια βδομααδα, μενουν μακρια, και κυριακη μερα ερχεται αιμα!!! οχι πολυ ποσοτητα αλλα τρελλαθηκα!!!! και πρωτη φορα εγκυος με πιασε πανικος, νομιζα οτι το χασα το μωρακι μου, τελος παντων μου λεει ελα να σε δω στην κλινικη, η μαμα μου ομως πηρε τον δικο της γιατρο και τον κατεβασε κυριακατικα στο ιατρειο του να με δει για να με ηρεμησει, εννοειται οτι πηγα, ευτυχως το μωρακι μου ολα καλα, οποτε απο το να κανω μιαμιση ωρα δρομο μεχρι θεσσαλονικη που μενω και να τρεχω στην κλινικη αποφασισα να μεινω αλλη μια βδομαδα στους δικους μου να με φροντισουν οσο θα ειμαι ξαπλα, του ειπα του εγινε και οτι δεν θα παω και εδειξε σαν να ενοχληθηκε, αλλα οταν τον ειδα και απο κοντα δεν αλλαξε κατι στην συμπεριφορα του.....γι αυτο το σκεφτομαι τοσο

βεβαια απο την αλλη δεν καναμε και συμβολαιο!!! καθε επισκεψη την πληρωνω κανονικα, ουτε καναμε συμφωνια να του δωσω μαζι με γεννα ενα πακετο χρηματων οποτε....

απλα δεν θελω να τον δυσανασχετησω γιατι οτι χρειαστω αυτον θα βρω ανα πασα στιγμη

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

βασικα το προβλημα ειναι οχι το που θα κανω τις εξετασεις ουτως η αλλως δεν πληρωνεται κατι αυτος απλα σαν καθοδηγηση, να μην νομιζει οτι τον ακυρωνω

δεν ξερω αν με καταλαβες; τελος παντων θα του πω την αληθεια και αν παρεξηγηθει παρεξηγηθηκε!!! δεν θα κατσω να σκασω κιολας!!!

yk1yp3.png

Καλημερα κοριτσια κι απο μενα και καλη Σαρακοστη!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εγω εχω β επιπεδου στις 4 και περιμενω με αγωνια να φυγει κι αυτο!

Την μικρουλα την νιωθω καθε μερα, αλλοτε λιγοτερο αλλοτε περισσοτερο! Χθες εφαγα λιγη σκορδαλια και κουδουνιοταν η κοιλια μου! Λετε να της αρεσε?? :D

Τα ωραρια της με εχουν μπερδεψει, δεν ειναι σταθερα ενω στις αρχες την ενιωθα απογευμα προς βραδυ σταθερα, τωρα οποτε ναναι...

Επισης ποναει αρκετα η μεση μου και οι γοφοι μου, αφου ωρες ωρες δεν μπορω να περπατησω και τα κοκκαλα αναμεσα στα μπουτια και στο..πιπι(μπαρδον)..

Εχετε αποφασισει τι θα αγορασετε ή ειναι νωρις ακομα?

Εγω εχω κανει μια μικρη λιστα αλλα εχω μπερδευτει με τοσα που υπαρχουν στο εμποριο.

Επισης σχετικα με λικνο και κουνια. Χρειαζονται και τα δυο? Η καλυτερα αντι για λικνο, ενα καροτσι που να γινεται και πορτ μπεμπε?

Επισης θηλαστρο ξερετε τι ειναι καλυτερο? Ηλεκτρικο η χειροκινητο? Και ποτε το αγοραζουμε αυτο?

Τα φιλια μου σε ολες!!

tf9Xp3.png

Mama αδικα σκοτιζεσαι, πες του απλα οτι τις εκανες στο νοσοκομειο για οικονομικους λογους, δεν ειναι λογος αυτος να ενοχληθει, αλλωστε λεφτα του δινετε! Μην προσθετεις περιττο αγχος στο κεφαλακι σου! :) Δεν τρεχει τιποτα, ειναι ιδεα σου, εσυ αισθανεσαι σα να εχεις τυψεις αλλα μην το βλεπεις ετσι! Κι εγω να σε καθησυχασω, μου χε προτεινει ο γυναικολογος μου κατι εξετασεις στο μαιευτηριο, του ειπα ειναι ακριβες και θα τις κανω σε δημοσιο. Εδειξε να καταλαβαινει. Αλλωστε οι γιατροι απο τις εξετασεις δεν εχουν κερδος...

tf9Xp3.png

καλημερα κοριτσια!!! καλη σαρακοστη να χουμε!!!!

που ειστε χαμενες τοσες μερες;;; πως περασατε;;;

Νεφελη οσο αφορα τον γιατρο το θεμα ειναι οτι της εξετασεις δεν μου τις εγραψε αυτος και φοβαμαι μηπως αισθανθει οτι τον ακυρωνω εφοσον αυτος με παρακολουθει, τελος παντων θα του πω πως εχει το θεμα και αν θελει ας καταλαβει αλλιως δεν μπορω να κανω κατι αλλο.....

τωρα τα συμπτωματα....εχω κι εγω πονους στους γοφους και μαλλον φταει οτι κοιμαμαι πολλη ωρα απο καθε μερια και πιανομαι, επισης η πλατη παρα πολυ, ισως φταει γιατι εγω οσο χοντρουλα και να μουνα η μεση μου ηταν αδυνατη και κοιλια δεν ειχα τοσο οπως επισης δεν εχω μεγαλο στηθος, τωρα με την εγκυμοσυνη μεγαλωσε η κοιλια μεγαλωσε και το στηθος και ισως αυτο το βαρος φταιει...τι να πω απο μεση μεχρι τωρα ευτυχως καλα, επισης αρχισαν και κατι ταχυκαρδιες που με ανυσηχουν πιο πολυ μην δυσφορει το μωρο, αυριο εχω ραντεβου και θα τον ρωτησω.....

τωρα απο πραγματα εγω εχω κανει τα πρωτα ψωνια (φανελακια, φορμιτσες, σεντονακια,πανες καλτσακια κτλ) συμβουλευτηκα λιστα απο το ιντερνετ και καποιες γνωστες αλλα παλι στα κουτουρου και επειδη ξερω οτι μεγαλωνουν πολυ γρηγορα συγκρατηθηκα και δεν το παρακανα τωρα αν χρειαστει κατι, θα παω να παρω η αν δεν μπορω θα στειλω τον αντρα μου

για θηλαστρο νομιζω το ηλεκτρικο ειναι καλυτερο αλλα μην το παρεις ακομα μπορει να μην σου χρειαστει, εμενα μια ξαδερφη μου εχει και ειναι καινουργιο, δεν το χρειαστηκε γιατι δεν δουλευε και θηλαζε ευκολα, και θα μου το δανεισει, για τ αλλα πραγματα αν χωραει κουνια στο δωματιο σου σε καλυπτει και ειναι περιττο το λικνο και το πορτ μπεμπε θα σε βολεψει κυριως το πρωτο τριμηνο και μετα ισως δεν θα βολευεσαι μ αυτο οποτε μαλλον και αυτο ειναι περιττο εξοδο, εγω εχω παραγγειλει καροτσι και εχω παρει καθισματακι αυτοκινητου, και πολλα μου τα δωσαν ξαδερφες κουμπαρα κτλ, δες αν οι συγγενεις και οι φιλοι εχουν κατι που μπορουν να σου δωσουν και μετα παρε ....τωρα φυσικα απο κει και περα ρωτα και καποια που ειναι πιο εμπειρη και κοιτα πως σε βολευει εσενα

καλα σημερα εκθεση εγραψα.....:oops::oops: συγνωμη για το μεγαλο κειμενο

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια και καλη Σαρακοστη:).

Ελπιζω ολες να ειστε μια χαρουλα.Εγω σκεφτομαι αυτη την εβδομαδα να κανω την καμπυλη και μονο στη σκεψη με πιανει κατι.Αλλα τι να κανουμε

πρεπει να γινει.Τις τελευταιες μερες η μπεμπα μου ειναι πιο ζωηρη δουλευει και απογευματα προς βραδυ χιχιχιχι.Σημερα το πρωι ειδικα ενοιωσα μια πολυ δυνατη ;)!!!μεγαλωνει και δυναμωνει το κοριτσακι μου.και απο τον προηγουμενο υπερηχο η γιατρο μου μας ειπε πως μαλλον θα ειμαστε μεγαλο μωρακι;)!!!.αυτα και συγνωμη για το μεγαλο post.

Καλη συνεχεια σε ολες και με το καλο να περναει καθε μηνας;)!!!

0wZgp2.png?S6Z3sQqD

image.php?type=sigpic&userid=39504&dateline=1436784875

καλημερα κοριτσια!! καλη σαρακοστη να εχουμε!!! εμας χθες δεν ηταν και τοσο καλος ο καιρος καταφεραμε ομως να πεταξουμε χαρταετο εστω για 15 λεπτακια και να χαρουν τα αντρακια μου!!

ο μπαμπας μου τους υποσχεθηκε μολις κανει καλο καιρο θα τον πεταξουν παλι και δεν πειραζει αν δεν ειναι καθαρα Δευτερα!! χαχα! φτανει που χαρηκαν εστω και λιγο!! εμας παλι βρεχει σημερα εδω και κανει κρυο!

εγω κοριτσια ως 3τεκνη που θα γινω πλεον δεν χρειαζεται να αγορασω τιποτα!! μονο κοντομανικα ηθελα αλλα μου τα εδωσε ολα η αδελφη μου που γεννησε Μαιο οποτε καλυφτηκα!

Νεφελι εγω ειχα το ηλεκτρικο θηλαστρο ηταν αρκετα βολικο. δεν χρειαζεται να το αγορασεις απο τωρα. εγω νομιζω να το αγορασεις αφου γεννησεις αν πας δουλεια π.χ να βγαζεις κατα τη διαρκεια της μερας.

εγω για τα παιδια μου ειχα καλαθα την οποια την ειχα στο σαλονι-κουζινα και το κρεβατακι το οποιο ειχα στο δωματιο μου και φυσικα μετα το πηγα στο δωματιο του μωρου. εγω ας πουμε τα ειχα τα μωρα μου ολη μερα στο σαλονι μαζι μου, μονο αν ερχοταν καποιος ξενος τα αφηνα στο δωματιο. και βεβαια το βραδυ που ξαπλωνα και εγω για υπνο. σκεψου τι θα σε βολευει μην κανεις περιττες αγορες γιατι κριμα ειναι τα λεφτουδακια την σημερον ημερα.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Να σας ρωτησω βρε κοριτσια. Εμεις λεμε να παρουμε κουνια απο 0-4 ετων για να μας μεινει και μετα.

Το βρεφος νεογεννητο κοιμαται στην κουνια? Εννοω δεν πρεπει να ναι πιο περιορισμενο? Οποτε ειδα σε περιοδικα πως το καλαθι μπορει να μπει μεσα στην κουνια κι ετσι το περιοριζει το μωρο. Ομως εχω δει καροτσια που γινονται και πορτ μπεμπε. Το πορτ μπεμπε ειναι το ιδιο με το καλαθι? Αν δεν παρω καλαθι και εχω το πορτ μπεμπε χωραει μες στην κουνια? Η λεω βλακειες???

tf9Xp3.png

Νεφέλη η καλαθουνα και το πορτ Μπεμπέ κανουν την ιδία δουλειά απλα το πορτ μπε μπε προσαρμόζεται και στο καρότσι , κοίτα οτι σε βολευει περισσότερο, πάντως και νεογέννητα μια χάρα κοιμούνται στην κούνια, έχει επίσης μαξιλάρια για να μην γυρναει το μωρο και πνίγεται , σ ευχαριστώ για την απάντηση σου για τον γιατρό έτσι θα κάνω

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...